Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Jo svýho času šla bitva otočit v četě. Hrával sem se Švejkem i s jinejma supr hráčema z HUGO, ale časem se i to zajedlo. Ono když po minutě zjistíte, že vaše četa, která samozřejmě vyžrala spodek tabulky a je o dva tiery níž než všechno ostatní včetně enemáků (kolikrát se nám stalo, že naše tiery v enemy tabulce vůbec nebyly) nastřílela dvojnásobek toho co zbytek týmu a ještě v chatu čtete největší suprlamu (winrate tragickej a chcípl mezi prvníma) ja ksme blbý a že o killech a nastříleným damage to vůbec není, tak se to znechutí.

 

Zpětně si uvědomuju, jak mě vědomí, že sem jeden z mála, co dokáže v týmu něco zahrát, dotlačilo k tragickýmu stylu hraní - začal sem se držet vzadu, hrát defenzivně a víceméně sem zjistil, že sem všude pozdě. To všechno proto, že když se jako hevyna rozhodnete valit útok proti papírově slabším enemákům a obklíčen zjistíte, že celá ta skupina tanků za váma, který by v normální situaci přejela enemáky jako by nic, je mrtvá a vlastně ste zbyl poslední, tak to pak člověka odnaučí plýtvat HP v marné snaze útočit. Jenže bez agresivity se vyhrát nedá. No a když vám RNG k tomu nadělí všechny ty milovaný situace jako netrefení tanku na 50m, dingnutí papíráku, kterj by v reálu odletěl někam na Mars, nebo neviditelný tanky, tak to opravdu znechutí.

 

V Betě se šance porovnávaly podle úrovně výbavy top tanků. Dneska už je všechno jedno :confused:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby se za golovou munici platilo zlatem, publik by byl hned uplne jinej. Zabavnejsi. Ale o zabavu WG bohuzel nejde...

No, ono by možná stačilo jednoduché omezení - povolit například pouze 20% goldové munice z celkové kapacity nábojů v tanku a dost lidí by si rozmyslelo, kdy a jak gold použít :-) Ale to by se WG taky asi moc nelíbilo :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No koukám, že jsem nechtěně rozjel jakýsi WG respektive WoThate. Bohužel když to člověk pročte pozpátku, tak je opravdu zábavná snaha Johnyho o napravení, nebo možná urovnání či zvýšení reputace hry. Jelikož vlastně všichni, kteří tady píší jsou už vlastně mazáci. Chodím sem cca 2 roky a za tu dobu tady nepřibylo moc nováčků. Spíše naopak, hooodně lidí, ať už dobrých či špatných, odešlo. 

Když to vemu opravdu v globále, tak tahle hra je opravdu dobrá. Respektive dobře chytlavá. Člověk si na ni opravdu zvykne lusknutím prstu, aniž by věděl jak se to stalo. Teda aspoň u mně to tak bylo. Takže jsem to valil hlava nehlava každé volno. Pak jsem zjistil, že je potřeba taky trochu vysadit, tak jsem se omezil na maximálně 30 her za den. A ani to jsem kolikrát nedal. Prostě přišlo druhé dítě, stěhování do Prahy, náročná práce, do toho jsem začal na stará kolena aktivně sportovat a za poslední měsíc jsem přestal kouřit a zamiloval jsem se do jedné ženy, se kterou jsem už 17 let  :-D . No a pak si pustím na večer tanky a zjistím, že bum plác, 2:15 min a jsem v garáži. OK, jsem v dobré klanu, jdu do čety. Bum plác 2:45 jsem v garáži ................................................................... 10 her, během níž se omluvili oba četaři, že něco mají, nebo mi dali taktně najevo, že jsem nějaký divný. Nejvíce mě dostala otázka, jak mohu mít takové čísla, když vlastně v bitvě jsem, ale když je potřeba, tak tam nejsem, protože mé dělo střílí slepé náboje. No já nevím, nějak se stalo  :woot: . Nehledě k faktu, že se bavili kolegové tím, jak mě může dát osmičková francouzká artyna do mé E5 za 1800. Takže pak už jen splash jiné artyny a hádejte kde jsem by??? Jistě, kde jinde než v garáži. No co si budeme nalhávat. Začalo mě to i docela štvát. Ale pořád si myslím, že je někde něco špatně. Tak jsem upravil i styl. A zjistil jsem, že hrát zanďoura je pro mě jaksi neakceptovatelné. Vždycky jsem hrál v jakýchkoliv bojových hrách roli agresivnější, než abych se schovával někde za maminčinou sukní. A nejlepší na to bylo Diablo. Udělal jsem si několik různých paladinů a s klukama jsme vyrazili do boje. Já všechno sekal face to face a oni z dálky. Jenže to se dalo domluvit, takže jsme potřeboval pomoc, hned tam byl někdo s kouzlem na mé HP, nebo zmrazení příšer. Ale pořád jsem měl podporu. 

Proč to píšu. Má to velkou souvislost, protože i dneska zjišťuji, že se situace nezměnila. Hraju ještě Drakensang. Taková Diablovka. Hra v pohodě, taky má své mouchy, ale jinak vcelku zábavná. Přijdu do klanu o 50ti lidech a jen 8 válečníků. WTF  :woot: . Já vím, ta třída je vcelku těžká a náročná na vybavení a ovládání, takže chtě nechtě ji musíte dotovat. Ale proč je nikdo nechce hrát? No odpověď byla jasná, nemám čas potom popřípadě utéct atp. Ale opět, když vyrazíme do boje, mám je za zadkem a když potřebuji, tak mě z bryndy vytáhnou. 

A teď k té souvislosti s WoTkem. Na publicu Vás nevýtahne nikdo. Tři lidi z 15 je málo. Nehledě k faktu, že vám WG neustále čachruje s mapami. Takže když jste vyrazili s takovým zanďourem v podobě hráče s TD, tak dnes je to na nic, protože vás nemá kde krýt. Buď vyleze a okamžitě dostane na budku, nebo nemá na koho střílet. Takže musí četa hrát aktivně pospolu. Což občas taky nejde. Ale aspoň něco. Pak je šance malinko větší, že by jste mohli urvat i výhru, která vám nebyla souzena.  Desítky takových bitev jsem díky četě vyhrál. No ale co je vlastně největší problém. Problém jsou právě hráči a k tomu už opravdu nesmyslně nastavené RNG společně s prográmkem jménem MatchMaking. Kdyby byly jasně dané pravidla, tak není možné, abych z pěti ran do nějakého hráče, nedal ani jednou průměrnou dmg a jen co otočím dělo na jiného hráče, hned ji chytne za maximálku. Pak kouknete na hodnocení těch lidí, a zjistíte, že i když oba byli rudí, tak jeden ten den už dosáhl svého maxima, řekněme 51% výher a své průměrné dmg a druhý je teprve na začátku své RNGLuckyLines. Takže pak to vypadá následovně i u těch průměrných a nadprůměrných. Jeden můžete dělat co chcete, jezdit co chcete a střílet jak chcete, ale máte smůlu. Vaše %RNG je v záporných číslech. Pak je den, kdy střílíte jak šílení, máte dmg, máte killy, máte WN8 ale WR je na 30%. No nebudu to rozepisovat, naopak to taky známe všichni. Nula dmg, nula killů ale jedna výhra za druhou  :-D . To jsou ty nejvíce nasírací dny. 

No každopádně Johny, chceš li tuhle hru bránit a opravdu to svádět všechno na nemohoucnost hráče, tak si myslím, že jsi vsadil na špatného koně. Chce to trochu soudnosti a umět to podat tak, že možná někde bude chyba, ale zkusme to překonat a třeba bude lépe. A taky tu chybu hledejte trošku u sebe. Když vás to štve, tak to na chvilku nehrajte. Ale neříkej všem, že jsou nemohoucní a hra za to nemůže. Všichni víme, že hra za to může z poloviny, další čtvrtinu tvoří spoluhráči a poslední čtvrtinu tvá vlastní kondice. Dobře, klidně ty čísla může někdo poupravit, ale nic to nezmění. 

Já si počkám, třeba se něco změní a bude to zase OK. Ale v tuto chvíli je ta hra hrozně nastavená. Pro nováčky to třeba není tak vidět, ale pro mazáky ano. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro toho skillera jsme hold povl, ale divím se, že vůbec s náma vede diskuze..vždyt jsme vlastně banda dementů

včera 1 hra..2kills a win100% wn8 426...to jsem úplnej loser

nikde jsem nepsal ze lidi pod 2k wn8 recent jsou pro me povl...jen jsem napsal ze to je mimo moje chapani...navic ty do te kategorie nespadas tak nevim...

 

jinak dneska jsem se pustil na expeni chi-nu 5t a to je konec..75% posadka vsechno v zakladu ale povedlo se...zkousel jsem cetu (2x) ale pokazde se 7ckama a mi se krcily dole v tabulce...takze serbe dekuji :thumbsup:  nakonec jsem to doexpil sam a byl to docela darbujan..chi-to v garazi ale na public ani nevleze-radeji ho odjezdim na shckach pac to bude ten samy porod jak s chi-nu.ten tank proste nema nic,nema rychlost,camo,dobre delo proste nic..samo ze to bude trosku ovlivnene i posadkou ale i tak je to ******.a hrat takovy tank jeste bez zarovky a s takovou posadkou radeji uz nikdy :wallbash:  :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nikde jsem nepsal ze lidi pod 2k wn8 recent jsou pro me povl...jen jsem napsal ze to je mimo moje chapani...navic ty do te kategorie nespadas tak nevim...

 

 

posledních mých 200 bitev je hluboce pod 1500wn8...takže tam spadám ...ale je mi to fuk,protože WG mě přeje a hraje za mě těch 14 botů...

 

HBJ: no nemyslím tím ted, co jsi psal, ale psal jsi to ohledně celého wotka,jako kanár a stejně se vracel a s tebou to je stejný...tak to vidím já.jestli to tak není,tak ok...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajimava uvaha. Mohl to prosim trochu rozvest? Nejak mi neni jasne, jak ty dve veci spolu souvisi.

Méně střelby zlata - nebudou chtít ve velkým tahat kreditky, když za večer spálíš 1000 goldů na munici = cca 100kč.

To znamená rapidní snížení střelby zlatými. To znamená, že scouti už nebudou moci ve velkým střílet z dálky (ne s takovým úspěchem), nebude jim stačit vyjíždět zpoza kopce a prát heaviny zepředu, budou muset myslet, aby se dostali do úhlu, odkud půjde probít a vystavit se riziku.

TDčka - některá se stanou odolnější, mapy jsou zničený, takže u některých by se výdrž vítala.

Heaviny - už to nejsou pojízdná HPčka pro scouty a medka. Je potřeba se jim ideálně dostat na bok či záda, aby jstě měli úspěšné penetrace, případně štěstí na weakspoty - navíc i ty po úhlování mohou cinkat.

Medka - aktivnější hra, ne TD styl, kdy kempí vzadu, viz scouti. 

 

E-100 a Maus budou mít funkci prorážečů a pevností. Medka budou muset jezdit, scouti spotit a TD to odněkud jistit. 

Protože pokud nebudeš mít goldy, tak si do těch E-100 střílej tak dlouho, než tě uklove Hečkama nebo normální municí bez toho, abys jí něco udělal. Sedni do heaviny a ukaž medku, že musí ukázat určitý skill ,aby ti něco udělal...

Dneska je to jen Call of Duty v pomalejší verzi. Stačí zaměřit, vystřelit a máš zásah.

 

Stačí? Je to tupý ježdění a kluci snad prominou - když jezdíme odřady, jezdíme to jak stádo ovcí. Sice úspěšně, ale žádný mrskání se, žádný kličkování, prostě tupě dopředu a mačkat levý myšítko. Ta hra je už moc tupá. A to už nemluvím o pobliku, kde se nenajde ani známka myšlenky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhoda je prostě blbec. Expil jsem O-I a byl jsem zoufalý z map typu Step, Westfield, Malinovka, Prochorovka, Výběžek ... Himmel jednou, Ruinberg asi třikrát. GW Panther byl zase jiná liga. Jednou malinovka, jednou Step, jednou Prochorovka. Několikrát Ruinberg, Stalingrad, Himmel. Vzorek měření cca 30k XP.

 

Nebavilo mě expení ani jedno z jmenovaných. O-NI jsem vzdal totálně. Znechucením. Westfield, Prochorovka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhoda je prostě blbec. Expil jsem O-I a byl jsem zoufalý z map typu Step, Westfield, Malinovka, Prochorovka, Výběžek ... Himmel jednou, Ruinberg asi třikrát. GW Panther byl zase jiná liga. Jednou malinovka, jednou Step, jednou Prochorovka. Několikrát Ruinberg, Stalingrad, Himmel. Vzorek měření cca 30k XP.

 

Nebavilo mě expení ani jedno z jmenovaných. O-NI jsem vzdal totálně. Znechucením. Westfield, Prochorovka...

No já tě viděl včera na Stalingradu s GW a krásnou nulu si měl [emoji2]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se tady trochu řeší to WoT. Já před lety (rok 2011-12) přitáhl ke hře dva hráče co znám osobně a jednoho nepřímo.

Nic z toho na co jsem je původně nalákal a proč jsem začal hrát já ve hře dnes již vlastně není. Jak tady někdo napsal, tak to taková pomalejší střílečka typu CoD.

Původní průměrné počty bitev za poslední měsíc 1-2 roky zpět. Já byl nejvíc zažranej do hry a měl jsem na to i víc času

tak 700, a ostatní 630, 280, 250.

Nyní 21, 300, 25, 40 a těch 300 má kámoš co mu vypadla nějaká akce na prodloužený víkend a tak si víc zahrál.

WoT už také není tématem k hovoru a většinou se konstatuje, že to není co dřív a to se řešívalo kde co.

Spot, střelecké místa a věci co je dobré pohlídat za tým pokud má člověk možnost tím přispět k výhře a i nějaké chyby hry atd.

Z dávných časů např. důležitost křoví ve středu Malinovky:

malinovka-scout.jpg

nebo spot místo na ElHalluv

elhalluv-d.jpg

pak třeba neviditelné tanky na krátké vzdálenosti i 0 M nebo střelbu (zaměřování) arty hodně mimo výseč třeba u S 51.

 

WoT je stále dobrá hra, ale pro nás čtyři se transformovala do jiného formátu než nás přitahoval. Něco jako když se změní tahová strategie s několika málo jednotkama na horečný klikání v reálném čase a posíláním desítek-stovek jednotek do megabojů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je děs, dneska zase samá malinovka, na každý straně 6 artyn, nevyjedu ani z báze a jsem tuhej... když nemaj na to hrát tank tak proč hrajou world of tanks?

je na čase oživit ARTYHUMUS!! KANÁR IS BACK BITCHEEES!!!

Neříkám,že arty miluju,ale kredity za splněný mise docela bodnou :-) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...