Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Byly změněny Smluvní podmínky

 

- 12.4.1: In case of a closing of a WG game, Wargaming has to announce it no less than 180 calendar days in advance and has to send a letter on the address of all the users. There are no compensations awarded in connection with the product closure (as in, you won't get anything back once the game closes)

 

- 12.4.2: In case a player breaks the Terms of Use or other binding contract with Wargaming (including the terms of use of other WG games than WoT) resulting in access loss to the game, he will receive no compensation for that.

 

(Český překlad bohužel zatím nemám...)

 

Ve zkratce:

* Pokud to WG zabalí (uzavře hru), dá ti vědět 180 dní předem na e-mail + nebudou žádné kompenzace...

* Pokud porušíš pravidla produktů od WG (nejen WoT) a bude to mít za následek ztrátu přístupu ke hře, tak taky nebude kompenzace.

 

Děkuji!!! 

Aaron Goldstein

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve zkratce:

* Pokud to WG zabalí (uzavře hru), dá ti vědět 180 dní předem na e-mail + nebudou žádné kompenzace...

* Pokud porušíš pravidla produktů od WG (nejen WoT) a bude to mít za následek ztrátu přístupu ke hře, tak taky nebude kompenzace.

 

Pěkné smluvní vzdání se práva na náhradu za budoucí škodu, pěkně si to chlapci ošetřili, bohužel nový liberální OZ toto umožňuje, dříve platný paternalistický OZ tohle neumožňoval, takže by toto smluvní ustanovení bylo neplatné a případná vzniklá škoda(uzavřením hry) by byla soudně vymahatelná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nové procesory od Intelu, zpráva z akce IFA 2015...

 

Integrovaná grafika tak dnes zvládne hru World of Tanks na třech monitorech v 4K rozlišení.
Zdroj: http://technet.idnes.cz

 

Otázka je, kolik fps je ně "hratelné/zvládnutelné", nicméně to zní zajmavě :-)

 

Jinak k WoT - přes léto jsem to zapnul jen na D. Maxe jinak ne-e, nějak mám vyhoření a přešel jsem na lodičky, přijde mi to krapet čitelnější než WoT; i když i tam spotovací systém občas dělá divy :-D

 

Ale zase se tam nemění mapy, moře je pořád moře (=rovina) a pokud přidají/uberou ostrůvek, tak to zase není taková tragédie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za poslední dny jsem změnil přístup ke hře. Vzdal jsem se svých původních cílů pod tlakem své neschopnosti a dal si nějaký reálnější.

Nyní je můj cíl jen jedna prohra denně. Ze začátku jsem se bál, že mi bude vadit malý počet odehraných bitev ve WoT za den.

Překvapivě to není žádný problém a některý den mám problém se dokopat k tomu, abych WoT věnoval těch několik málo minut.

Dokonce i při prohře 2:15 člověk mávne rukou s tím, že se to stane max 1x za den, a že to byla prostě smůla.

 

Zkouším zjistit co novému hraní řekne MM a zda se mi tím nepodaří třeba splnit to, o co jsem se marně snažil měsíce.      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem s údivem zjistil, že jsem přelezl ze žluté do světle zelené, zřejmě se nějak změnilo WN8 hodnocení směrem dolů, budu si muset najít vhodný obrázek  :-D 
Kromě toho byl čas jen na 8 bitev s úžasným WR 25%, čili 2 z 8, 4 bitvy nadprůměrné, 4 hrozné. Vzhledem k počtu bitev jsem nezaznamenal žádné změny, jen výskyt 7. tier Jap HT. Jelikož jsem jednoho potkal v Tigru a jednoho v IS, s likvidací problém nebyl. Tu Jap 5 si určitě chci vyzkoušet, ale jedině za volné a na to jich ještě pár potřebuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci z klanu říkali, že japonská V a VI jsou OP, zbytek už je spíš free dmg cíl

 

možná si pětku taky sosnu, ale teď chci šestku shermana s -12 hulldownem a m41bulldoga, pak se uvidí, IX a X mě teď moc nezajímají, maximálně ten frantík amx30, ale to bych musel přejít amx 13 90, což nevím, jestli se mi úplně chce, ale mám dost nevyužitých francouzských posádek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchý, premiovej tank, kterej má zvýšený příjem expů. Konkrétně tenhle opravdu hodně.

Chrchla mám a ten příjem expů je zvýšený, protože to je co bitva tak 1000+ base exp a to stačí minutu někde kropit . Sic s ním mám jen pár bitev, ale mám s ním průměrně nejvíc získaných expů ze všech mých tanků . A žádné über bitvy to fakt nejsou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nám skončily prázdniny a já musím říct, že to jde poznat. Alespoň podle toho, jak se mi hraje. Zdá se mi, že je o hodně méně pablbů. I když i tak je jich dost. No nicméně co napsat k mé nedávné historii. Málem jsem rozkousal klávesnici při hraní Obj704. Přeci jen je to dobrý dmg dealer. A když už běží mise na Wz, tak proč si s ním nezahrát. Dále je ještě v rámci Na vrcholku, tak o to lépe. Popravdě já z toho stroje šedivím. V 90% her je to stroj naprosto k ničemu. Nic to netrefí na více jak 300m. Střely lítají kam se jim chce, jen né do tanku, na který mířím. Pak přijde jedna z deseti her a máte nastříleno 6000dmg. A to všechno jen proto, že asi nemáte posádku nalitou. Njn co se dá dělat, pořídil jsem si tento stroj, tak se s tím musím smířit, nebo ho prodat. 

Jinak jsem si koupil zpět M103. Zatím s tím mám komické hry. Jednou za 3000dmg a hned na to 300  :woot:. To jsou hry jak na houpačce. Ona to není ani houpačka, ale spíše horská dráha. Ale jinak zatím spokojenost. Je to docela rychlé, má to nějaký ten pancíř a dobré dělo. Když to hraje člověk chytře, tak se s tím dá zahrát super bitva. Ale taky je potřeba mít na to tým a ani čety to občas nezachrání. 

No nakonec jsem rozjel IS2 od čičmanů. Opět jen kvůli WZ111. Bože, už jsem zapomněl na tyhle extrasuper děla. Hraju to zatím s tím prvním a je to jako kdyby byl Robin Hood pořádně sjetý. Máte kolo přes půl obrazovky. Čekáte nekonečně než to zaměří a pak to stejně netrefí. No když už to trefí, tak to bolí, takže alespoň malá záplata na hrubou díru. Teď mě tak napadá přirovnání k Hellcatovi. Taky vlastně podobný případ. Proto už ho nemám v garáži  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...