Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dexi pozor, Talvi jel Type 59. Je vedro, co? :-)

Tak jest, Dexi, já jel čínský medko, rejži a tam je pene na AP ouplně jiná, ale co tobě budu vyprávět, to přece víš. Je fakt vedro :)

Ale já mám v kanclu v práci 30 stupňů, takže je na co se vymluvit :whistling:;-) . Ten pot mi teče do očí tak moc, že už ani nevidím na monitor :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se nedařilo, asi proto, že jsem chtěl splnit těch 10 výher :)

Nicméně jsem měl takovou jednu vtipnou situačku.

Na letišti jsem ze své arty M12 vystřílel celou zásobu munice co vozím (6-7ks). Napsal jsem do chatu, že nemám munici.

Situace vypadala pod kontrolou, ale vyložená tutovka to nebyla. Tak jsem vyrazil směrem na nepřátelskou základnu pomoc s případným capem. Když už jsem ujel asi 2/3 cesty, tak mi nějaká chytrá zdechlina psala, co mám dělat. Že mám pomoci capovat.

Od hráče co má win 52% jsem čekal více důvtipu. Co asi tak čekal, že hodlám dělat. Prohledávat mapu a nahánět poslední enemáky s tím, že je urámuju zatím co oni do mě budou pálit jednu ránu za druhu, co jim rychlost nabíječe dovolí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud někdo jen popisuje něčí aktuální činnost, tak tím usměrňuje bojiště?

Tak já budu příště psát hráčům, co zabírají základnu ať provádí cap. Aspoň budu mít kladné body za vedení bitvy :).

 

pretoze su tu Yntelygenty co su schopny ist s arty taranovat nepriatela ked dojdu naboje miesto capovania, alebo spotovat... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O co jde :D Teď bitva, kdy AMX 13 90 zdechne hned na začátku a T 20, která by mohla v pohodě jediná scoutit, na výzvy " T 20 pls go scout " odepisuje " no, i am defending arty " . Zalezlej vzadu proti amícký T 34.. bum- do věže, bum. do věže, bum do věže.. " u shoot his turret, useless, GO SCOUT, pls !!! "  " No, i am  defending arty " :D Pak se teda rozjede, chcípne asi po 100 metrech a " thx, it was good game " :D :D :D

Já myslel, že "I am defending arty" je mantra tak do 3. - 4. tieru a ono né  :woot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se mu naopak nedivím- už mockrát jsem viděl, jak se nějaký jantar rozjel umřít nejbližší cestou k nepříteli ,aby šel do garáže a mohl si rychle pustit  další bitvu. Takže rada byla míněna nejspíše dobře :-) .

Jelikož jde o opakovaný jev a za určitých okolností, tak prosím důkaz jinak tě považuji za lháře a podvodníka na což mám právo.

Jsou nzáznamy z bitev a tudíž není porblém něco doložit, že? :).

Mapu jsem uvedl!!! Do garáže jsem mohl jít po ujetí 50 m, nikoliv 500 m, kdy mi někdo začal radit co mám dělat, když jsem to už dávno dělal.

 

Pro chocho:

Udělá to hráč co ti předem oznámí, že nemá náboje a směřuje k nepřátelské základně?

Pokud byl spojenec namódovaný, tak co asi očekává od hráče s win 53+?

Co víš o spotování s arty? Já jen to, že stojící arty v otevřeném prostou nemusí vidět přijíždějící ani HT natož TD nebo scifi LT. Výstřel z HT ho sice ukáže, jen už není co na arty ovládat. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli na tohle potřebuješ video, tak myslím, že asi každý hrajme jinou hru  :laugh:  :laugh:  :laugh: . Taky by jsi mohl chtít video na lemming, campení u baze, nevšímání si minimapy, mizející střely..... :laugh:  :laugh: . Díky, před spaním jsi mě pobavil, máš to u mě :laugh: .

 

Jelikož jde o opakovaný jev a za určitých okolností, tak prosím důkaz jinak tě považuji za lháře a podvodníka na což mám právo.

Jsou nzáznamy z bitev a tudíž není porblém něco doložit, že? :).

Mapu jsem uvedl!!! Do garáže jsem mohl jít po ujetí 50 m, nikoliv 500 m, kdy mi někdo začal radit co mám dělat, když jsem to už dávno dělal.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J8 sem včera odjel dvě bitvy po asi roce nehraní. Největší dilemo bylo, co vybrat za techniku, aby to bylo debiluvzdorný (míněna tím moje maličkost i spoluhráči), mělo to slušnější MM, dobrý vlastnosti...

 

Šáhl jsem po Dickerovi a chybu sem neudělal. Dostal sem Lakeville, severní stranu, zakempil u křáku a čekal co se vyvivne. Enemáci poslali pár leháčků středem, nějakej šmudla vystrkoval hlavu u nich u zatáčky, tak dostal jednu za 350 a víc sem ho neviděl. Pak zas jeden v M6 či čem ukázal čenich na nábřeží, poslal sem mu další za 300+ a pak už se žádnej neobjevil, tak sem přejel do bžiny, kde naši zrovna začali tlačit. Přijel sem akorát, abych dorazil KV-4 s asi 2% a pak jedno téměř mrtvý Su-100 nebo tak něco, které zrovna nabíjelo, anžto předtím dorazilo jednoho spoluhráče. Ty tři procenta nebyl problém, stejně jako čelní pancíř.

 

Celkově nastříleno málo, ale kill byl a přežil sem, čili spokojenost.

 

Modří už vědí, že tohle celý bylo jen kvůlivá přémiáku, na kterým sem obratem pošupnul posádku na 75% a vyrazil do bitvy. Dvě třetiny obou týmů byly BT-7 arty, čemuž se není co divit, tak sem v Ensku (jižní strana) vyrazil k nádraží. Nikdo na mě nevyjel, ale jedna enemácká BT to šupala kolejema k naší vlajce, tak sem si na ní spolus dalším našim dovolil. Sice sem jednu koupil, ale pak následovala dorážka. Další v řadě byla americká M2, která to koupila z boku a šla do garáže. Třetí byl plnej BT-7a, kterej předtím oddělal mýho spoluhráče, tak dostal ránu, zatímco nabíjel, a já si říkal že končím. Naštěstí minul a já si počkal, až doměřím a dorazil ho. Dobrej stroječek, zajímavá alternativa k T18. Houfničky já rád :whistling:

 

Ende šlus, ještě sem si prohlédl novou garáž s pamětními tanky, pokecal se  starými známými a šel expit do FireFallu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím tedy říci, že včera to byl celkově humus. Na obou účtech, které jezdím to byla katastrofa. Ale opravdu jen co se týče WR. Na účtu, kde si vyjíždím tank pro svůj hlavní účet jsem odehrál 12 her. Z toho jsme pouze 4 vyhrál. Opravdu skvělých 33%. Prostě to nešlo. A to ještě mohu být za ty čtyři výhry rád. Dvě výhry jsem si doslova a do písmene vydřel. Co se týče hlavního účtu, tam to probíhalo přeci jen trošku lépe. Ale poslední tři hry mi srazily WR pod 50%. Ono se není čemu divit, když jedeme četu a jsme na naší straně jediní tři, kteří přelezli s WN nad 1000. Bohužel enemáci to měli malinko lepší, takže celkově série posledních 5ti bitev byla 42%, 38%, 28%, 18%, 28% na výhru. Tohle je sakra něco špatně. 42 a 38 jsme ještě jakž takž dotáhli do vítězství. I přes mou vrozenou skromnost musím říct, že jsme to týmu vyhráli. Ale když chytnete hru, kde máte 28 a 18 na výhru s tím, že dostanete nemehla v HT a enemák má dvojnásobný počet MT a to barviček modrá a lepší, tak se můžete postavit na hlavu a nic nenaděláte. A i když jsme si aspoň trošku zastříleli, stejně z toho byla prohra. Nu což, opravdu mě včera opět MM trošičku potrollil a já jsem to opravdu raději vypnul, než bych se měl naštvat. Někdy je to holt takový den blbec, tak snad dnešek bude trošku lepší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsme si zapnul  wot, abych dostal to BT 7, tak jsem musel odehrát bitvu. Vzal jsem si Tetrarcha a vyjel...mno...nebudu komentovat počínání v bitvě, kdy jsem nevěděl jak se zaměřuje, jak se vůbec co přepíná...a kam se vůbec vlastně jezdí.... :laugh:

Ja na tom byl uplne stejne :) Tank mi zacal horet a ja vzpominal kam jsem si na mys nastavil hasicak, zatim to dohorelo :) 

Nakonec jsme vyhrali kdyz jsem to necekal a naopak, ta hra je cim dal vic same prekvapeni!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám za sebou super víkend. Jeden den hraju s průměrným WN 4000, druhý den 1000 a třetí den 2400. Někde asi chyba. A největší error byly hry, kdy jsme měli jasně vyhrát a ono to do prkýnka dubového skončí remízou nebo prohrou. Opravdu už aby ty prázdniny skončily, protože se aspoň situace malinko uklidní a hraní bude možná více stabilnější. Už ani četa nepomohla. Všechno bylo špatně a když jsem vytáhl do bitvy E5, byla to naprostá katastrofa. KOlega poté co umřel koukal na mě. Po dvou minutách mi říká, že mám ten tank prodat, protože mám asi nějaký aušus. Dělo nepřesné, všechno mě prostřelí a já neprostřelím nic. Trefil jsem IS7 3x za sebou na cca 100m do nadzvednuté části a stejně nic eprošlo. Trefím do zadku T-54 a nic. Ale jinak jsem si užil hry s jinými tanky, tak to aspoň bylo fifty fifty  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

E5 mě vždy bavila, ale poslední rok je to pro mě zakletej tank. papír s dělem, co není schopen nic prostřelit. Nechápu to, když vidím některý skillery jak s ní hrají a čelně je nikdo nerozpáře a mě co rána, to díra jak rora vod kamen.. Prakticky kamkoliv na tom tanku. Pene 258mm je nereálná, pač prostřelit cokoliv je o náhodě a HEAT se zase ztrácí v space armoru.. A vrcholem všeho je ta megabradavice na věži, to je konečná :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozně by mne zajímalo, jak se vám daří udržet denní WN8 nad 2000? Podle vlastních výsledků pozoruji, že čím déle tuto hru hraji, tím ji zřejmě hraji hůř. Navzdory získaným zkušenostem a i přes "vyčtené" moudra na různých fórech. Toto považuji za herní unikát, protože ještě několik měsíců zpět jsem se, stabilně a trvale, mírně zlepšoval. Opravdu nevím co dělám špatně, protože vezmu kupříkladu VK4502 a 6x po sobě neprostřelím 6-8 tier, přitom v následující hře mezi 8 a 9 z devíti výstřelů neprostřelím pouze jednou. Od jisté doby se ta hra výrazně změnila a já bohužel stále nemohu najít recept, jak ji teď uchopit tak, abych hrál opět aspoň slušně, když ne vyloženě dobře.
Další věc, MM se pravděpodobně absolutně "zbláznil", protože zcela běžně se mi stává, že hraje tým medek vs tým těžáků či stíhačů. Pokud dříve byl výsledek 2 či 3 ku 15-ti častý, tak dnes je to zřejmě nejběžnější výsledek....
Zareagoval jsem tím, že asi po 2,5 letech hraji bez prém. účtu, což je poměrně ekonomicky náročné, protože nejčastěji jezdím 8-9 tier. S nalosovaným "kvalitním" RNG není problém jít klidně 20-25 tis do mínusu, protože 10 x vystřelíte a místo 3-4 tis  máte sotva 1000 DMG. Já opravdu nevím, to jsem vážně taková lama a tu hru jsem prostě zapomněl hrát?       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozně by mne zajímalo, jak se vám daří udržet denní WN8 nad 2000? Podle vlastních výsledků pozoruji, že čím déle tuto hru hraji, tím ji zřejmě hraji hůř. Navzdory získaným zkušenostem a i přes "vyčtené" moudra na různých fórech. Toto považuji za herní unikát, protože ještě několik měsíců zpět jsem se, stabilně a trvale, mírně zlepšoval. Opravdu nevím co dělám špatně, protože vezmu kupříkladu VK4502 a 6x po sobě neprostřelím 6-8 tier, přitom v následující hře mezi 8 a 9 z devíti výstřelů neprostřelím pouze jednou. Od jisté doby se ta hra výrazně změnila a já bohužel stále nemohu najít recept, jak ji teď uchopit tak, abych hrál opět aspoň slušně, když ne vyloženě dobře.

Další věc, MM se pravděpodobně absolutně "zbláznil", protože zcela běžně se mi stává, že hraje tým medek vs tým těžáků či stíhačů. Pokud dříve byl výsledek 2 či 3 ku 15-ti častý, tak dnes je to zřejmě nejběžnější výsledek....

Zareagoval jsem tím, že asi po 2,5 letech hraji bez prém. účtu, což je poměrně ekonomicky náročné, protože nejčastěji jezdím 8-9 tier. S nalosovaným "kvalitním" RNG není problém jít klidně 20-25 tis do mínusu, protože 10 x vystřelíte a místo 3-4 tis  máte sotva 1000 DMG. Já opravdu nevím, to jsem vážně taková lama a tu hru jsem prostě zapomněl hrát?       

Poradím ti jen jedno, vykašli se na WN67842541484. Užívej si hru a doopravdy se vykašli na to, jestli se tvoje číslo zvětšuje či zmenšuje. Největším paradoxem tohodle ratingování je to, že absolutně nikoho nezajímá, jaký WN78484521 máš, krom tebe samotného.

Jinak pokud vážně chceš honit WN, nejlepší na to jsou střední tanky, jelikož dokážeš odpovídat na vývoj situace na bojišti a případně ujet či změnit rychle polohu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozně by mne zajímalo, jak se vám daří udržet denní WN8 nad 2000? Podle vlastních výsledků pozoruji, že čím déle tuto hru hraji, tím ji zřejmě hraji hůř. Navzdory získaným zkušenostem a i přes "vyčtené" moudra na různých fórech. Toto považuji za herní unikát, protože ještě několik měsíců zpět jsem se, stabilně a trvale, mírně zlepšoval. Opravdu nevím co dělám špatně, protože vezmu kupříkladu VK4502 a 6x po sobě neprostřelím 6-8 tier, přitom v následující hře mezi 8 a 9 z devíti výstřelů neprostřelím pouze jednou. Od jisté doby se ta hra výrazně změnila a já bohužel stále nemohu najít recept, jak ji teď uchopit tak, abych hrál opět aspoň slušně, když ne vyloženě dobře.

Další věc, MM se pravděpodobně absolutně "zbláznil", protože zcela běžně se mi stává, že hraje tým medek vs tým těžáků či stíhačů. Pokud dříve byl výsledek 2 či 3 ku 15-ti častý, tak dnes je to zřejmě nejběžnější výsledek....

Zareagoval jsem tím, že asi po 2,5 letech hraji bez prém. účtu, což je poměrně ekonomicky náročné, protože nejčastěji jezdím 8-9 tier. S nalosovaným "kvalitním" RNG není problém jít klidně 20-25 tis do mínusu, protože 10 x vystřelíte a místo 3-4 tis  máte sotva 1000 DMG. Já opravdu nevím, to jsem vážně taková lama a tu hru jsem prostě zapomněl hrát?       

Dobre WN ti bude tak akurat nato, keby si chcel do nejakeho lepsieho klanu, inak nevidim ziaden dovod na tych cislach stavat a ako uz bolo spomenute asi najlepsie na tie ciselka je hravat X medka typu 140, E50M, BC - stale si top a tieto OP stroje casto rozhoduju bitky, ked to vyslovene neprodas a hras opatrne tak svoje si urcite nastrielas co je na WN najdolezitejsie atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...