Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Replaye mám zapnuté, jakmile budu potřebovat tvůj komentář, s důvěrou se na tebe obrátím a replay přidám.

I když tahle debata byla na začátku o úplně něčem jiném.

Máš pravdu breč si naříkej si a užírej se. Už jednou jsi mě dal do ignoru, třeba toho docílím opět. Jak jsem jednou psal, zase jsi se dostal do okamžiku,kde stále píšeš kokotiny a stále postuješ nějaké obrázky o ničem. a jsi v každém vlákně, kde stále brečíš. Už to nemá ani úroveň. V tomhle kanár měl nějakou vejšku.

 

Už jsem ti to psal v jiném vlákně- vyexpi se nějaké to OP LT, dej s ním 50 bitev a pochlub se replayem, jak rozebereš nějakou devítku. O desítkách, co si psal, jak se si je rozebírají LT na počkání, ani nemluvím....

 

ne ať ukáže se všemi OP tanky co jsou ve hře, jak to jde samo a jak jsou vlastně OP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě je největší chyba téhle hry to nadržování lamkám. Je snad v jiných hrách tolik šíleně namyšlených looserů, jako je tomu ve WoT? Já si nepamatuju, že by hráči, kteří mají naprosto ubohé, ani ne podprůměrné výsledky, tak rozumovali například v COD a nebo něčem jiném. Čím to asi bude? ;-)

jsem lamka a nic takového nepozoruji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ježíš co pořád řešíte. Všechny tanky které má enemy jsou OP a všechny které si koupím já jsou papír a nic nenastřílí (i když se jedná o ten samý tank) Je to prostě rukama a RNG, nic s tím nikdo neudělá. tak už toho nechte :facepalmic:  :Smile_trollface-3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předevčírem mi po dlouhý době ruply nervy a dostal hodinový ban za sundání spojence(oranžový WT E100), klasika, bitva letiště, já 9T WT a jedu na kopeček nad hangáry, mám doměřeno na průjezd mezi kopečkama na balkon a maník přijede před mě a zůstane si tam, tak jsem do něj parkrát strčil a on mi dal dvě rány, samzřejmě že ho po chvilce spotli a když mu zůstalo 400HP tak jsem ho sundal a hned ban.

 

A včera mě dostali nějaký čeští maníci z klanu BOMCZ, nebyli to až tak špatný hráči a jeden měl přes 15k bitev, ale neumí si složit četu, tak jsem jim napsal do chatu něco milého, trochu jsme se kočkovali a co čert nechtěl, hned další bitvu je potkám znova a zase to měli blbě poskládaný, tak jsem jim to napsal znova. Hrozně se jeden divil o co mi jde, že prej jestli si myslím že ho baví jezdit s A44 proti X. tieru. Takovýhle čety jsou opravdu posila týmu.

 

HBlz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda pánové, já nevěřím vlastním očím. Musím dát za pravdu hned několika lidem. Nicméně mě překvapuje, jak jste (hlavně ti lepší) podráždění. Popravdě HBJ v poslední době jen brečí, měl by si dát zase pauzu. Ale takhle ho zpražit, to si zase nezasloužil. Protože co si budeme vykládat, ti noví skauti jsem hodně OP. A jestli mi chcete tvrdit, že ne, tak by jste se měli probudit. Primárně ani jeden z čtveřice Buldog, Ru, LTTB a malá T54 nejsou určeni primárně ke skautování, ale k rozdávání dmg. Víte je to ten samý případ co Hellcat ještě loni v létě. Taky to bylo děsné OP. Ale nerf s ním provedl škaredé věci. Ale stejně jako s Hellcatem, tak i s těmito malinkatými potvorami je to těžké v tom smyslu, že když v nich sedí hráč barvy žluté a níže, tak nikdy v jejich rukou OP nebudou, protože jsou to joudové, kteří neumí nic. Vždycky jim bude chybět minimálně jeden faktor z komplexu umění ovládání WOTka. Ale v momentě, kdy v nich sedí hráč zelený (ale musí být aspoň tmavý), tak je to peklo. Já nikdy hru nevzdávám hned na začátku, i když je kolikrát jasné, jak to dopadne. Ale snažím se udělat pro výhru vše, co je v mých silách. Někdy to vyjde, někdy ne. Ale jakmile je modrý nebo fialový skaut výše zmíněného typu, nedej boha aby to byla četa, tak je miska vah hned na začátku na jejich straně. CO se bude dít dále, už je opravdu jen o náhodě a o tom, jestli náhodou neprovedou nějakou blbost. A nebo je banda indiánů překvapí nečekaným tahem. Kecy typu, když zůstaneš proti nim sám je to tvoje chyba, jsou zcela zcestné, většinou proti nim zůstanu sám, protože vydržím jako jeden z mála do konce bitvy. Ale mě to nijak nevadí. Nebudu nad tím brečet, protože nakonec stejně přijde jejich nerf a budou to průměrné až podprůměrné stroje. No třeba některé zůstanou i lehce nadprůměrné, ale už to nebude tak do očí bijící. Víte kolikrát jsem uvažoval nad tím, proč to vlastně WG dělá? Nakonec mi to došlo. Koukněte se na videa dobrých hráčů. Viz nyní. Má přijít nová řada frantíků, a tak všichni ti dobří si vyjíždějí expy na 13 90. A to je to, co WG potřebuje, neustále vás držet u hry. Řekněte si upřímně, kolik her jste byli schopni hrát tak dlouho? Hlavně těch, které jsou neměnné? Dohrajete je jednou, možná dvakrát, a už vás to nebaví. Nakonec se k nim jednou za čas vrátíte, ale aby jste je hráli rok a více v kuse, to je nemyslitelné. 

No nic, napsal jsem toho dost, tak se omlouvám. Přeji všem hodně zábavy a málo negativních zážitků. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasson Smith : no ,ale na barvičky to nemůžeš zas tolik poukazovat. Budem se bavit o X. Znám pár lidí-4 (cca 2200wn8,ale asi výjimky) co umějí z MT a HT i s TD, ale vezmou si na public (na cw je ani nenabízeli) Bat25 a mají jeden zásobník venku a oni jsou mrtví a mají cca 1600dmg a scouti je pro ně zlo,nevědí co s nima mají dělat. protože oni jsou zvyklí hrát na pancíř, co je podrží i třeba 1dingnutí.. Takže kdyby jsi je potkal ve scoutu ...teď pro ně zlo amx13-90,protože si exp. na tu druhou lajnu..tak by jsi se divil, jak je to sranda,ale pro ně asi ne.

 

 

A to je to, co WG potřebuje, neustále vás držet u hry. Řekněte si upřímně, kolik her jste byli schopni hrát tak dlouho? Hlavně těch, které jsou neměnné? Dohrajete je jednou, možná dvakrát, a už vás to nebaví. Nakonec se k nim jednou za čas vrátíte, ale aby jste je hráli rok a více v kuse, to je nemyslitelné. 

 

ale o tomhle ta debata není...já stále píšu, že tahle hra mě stála hodně peněz,víc než jaká koliv,kor když jsem hrál neorigoš hry a i když je ta hra nějak postavena mě baví a snažím se být ,jak Chuck Norris a dohrát ji až do konce , tý jo, ale nejsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ti věřím, že jso borci, kteří mají hezké barvičky, ale neumějí zahrát s LT. Já tomu i docela rozumím, protože sám jsem v nich marný. Nebo spíše moc dobře se mi s nimi nehraje, tak je pro jistotu nehraji vůbec. A hezky jsi vystihl jednu věc. Proč hrají 13 90, když je to pro ně opruz? To je jako opravdu tak důležité mít ty tanky hned? No asi ano. Pro mě ne. Mám opravdu asi velkou výhodu v tom, že mám rodinu, práci a taky i jiné koníčky, takže když mám volno rád si zahraju, ale taky mám spoustu jiných činností, které mě od toho dokáží odlákat. A proto si asi dokážu udržet neustále nadhled nad tím vším. 

Přál bych Vám aspoň jednou zažít, co to jsou nervy s Italskými turisty. Pak by jste věděli, že WoTko je opravdu jen hra a dá se u ní uklidnit  :-D

 

Add k tvé citaci: A proč o tomhle ta debata není? Ono to spolu souvisí. OP tanky nemohou být bez toho, aniž by se poté z nich nestaly tanky průměrné a do hry přišly zase OP tanky. 

 

No nic, jdu si zase na 12 hodin nechat ničit nervy Italama a Španělama a zítra si s chutí zahraju  :woot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono je to trošku jinak Jasíku, frustrace lepších hráčů vzniká z toho, že ví jak by se hra měla chovat a ona se zachová jinak a jako na potvoru když hraješ proti trotlovi a proto je třískne do očí. Špatní hráči nic nepozorují, protože neznají mechaniku hry a podobně. Včera na odřadě klasický případ, kdy Cnnk dostal 3 hity do věže HT od rajčete a do konce hry hledal na věži průstřely, protože nechápal jak ho mohl probít a nenašel je, nikde ani škrábanec. Nepomáhá tomu ani WG, protože když pošlete něco nepochopitelného na podporu a vydržíte tu idiotskou diskuzi se supportem, uzavřou to tím, že servr ty střely vyhodnotil jinak než klienta a že to je vlastnost hry. K tomu si připočítáš ten jejich slavný patent a je vymalováno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to poslední dobu pozoruji dlouho,průstřel koukám kde a on nikde, No včera třeba na 430 přes přední kolo jsem ho vystrčil,koukal  jsem se i na replay, a zabili mi střelce, že by už do té hry implementovali T-14 Armatu,že už sedějí všichni v podvozku, jen tam nedali ochranné kapsle?

 

 

Add k tvé citaci: A proč o tomhle ta debata není? Ono to spolu souvisí. OP tanky nemohou být bez toho, aniž by se poté z nich nestaly tanky průměrné a do hry přišly zase OP tanky. 

 

 

No ono to spíš je, že je tu poukázáno, jak jsou OP tanky a jak to nejde proti nim zahrát. Ale s těmi OP tanky to zas není tak jednoduché s nimi zahrát. Že LT vydrží až do konce atd.No ale kolikrát se to podaří a kolikrát máš možnost nastřílet. Třeba s E5 nebo IS7 pokaždé, když nejsi trouba, s MT (X) taky a s TD taky. Takže vlastně více tanků jsou OP v téhle hře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem včera odolal vábení RNG a byl na přednášce - Konec 2. svět.války na Úpicku. Mladí frekventanti z úpické SS-Vorbereitungsschule tady v regionu docela řádili. Jako reakce na odstraňování německých nápisů a srocení občanů, bylo vyhlášeno stanné právo. SSáčci stříleli do oken domů (i Panzerfaustem), objížděli okolní vesnice, kde ještě o zákazu vycházení a vraždili na potkání. Jako třešničku umučili bodáky dva mladý kluky a hrdině prchli před RA, která se již valila od Polska. Škoda jen velmi slabých prezentačních dovedností pana historika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi snad ve WoT končí jedno z neúspěšných období. Hrál jsem v průměru s třídou 4,5 a po měsíci cca 400 bitvách WR atakoval hranici 45%. Taky se mi zdálo že mají pořád víc top strojů a TD než můj tým a nízkých třídách ještě stále mají TD velkou váhu. Známe to jak je to s pocitem a jeho objektivností. Tak jsem si to začal psát. Asi ze 150 bitev to vyhodilo 61% šanci, že budou mít enemáci víc TD a 63% na větší počet Top strojů.

 

Když se ještě v tom mizerným období občas objevila střelecká sekvence: neprošla, odrazila se, to bude bolet (9 DMG), sundané pásy s 0 DMG tak mě bral trochu víc rapl a říkal jsem si, k čemu ty HE vlastně jsou. Když jsem se u dvou hraných strojů dostal po 100 bitvách na win pod 40%, tak se asi někde něco přeplo a už se to tak nějak začalo střídat. Tedy šance skoro 50/50.

 

Dnes dvě vtipnější bitvy po sobě. Jedna horský průsmyk, kdy TD požadovalo spotování na polovině nepřítele a území nikoho. Vtipný na to bylo, že tým neměl LT a jen pouze dvě MT v Bůh ví v jaké stavu. Bitvu jsem neviděl dobře a po prvním výstřelu se objevila novinka pád hry v bitvě. To, že to padá občas při odchodu do garáže a od posledního patche i při přihlašování se nechá přežít, ale v bitvě by to byl už opravdu opruz. Když jsem se přihlásil zpět, tak jsem už viděl jen smrt našeho poslední obránce základny.

 

Následující bitva Prochorovka. Na středu u kolejí prudil nějaký enemák a já se ho při tom jeho trdlování s artynou nemohl trefit. Žádný blbý RNG. On byl dobrej a mě to nějak vůbec nešlo (asi jsem hrál nohama). Po 5-6 ráně jsem se naštval a vyhodnotil situaci s tím, že kopec je bez šance a že v aleji se bude u nás kempit. Naštěstí poblíž poloviny mapy a tak jsem si zahrál na scouta, když je rychlost nad 45 a střelba nejde. Vyplašil jsem enemácký LT a zdechnul jako druhý z týmu. Byl jsem zakempeným Top enemákem pochválen za GG. Naše LT na středu pochopilo, že je v aleji jistý prostor a zahrálo si tam na scouta. 4k nasvítil a dokonce si sehnal i 4x kill. To už ten enemák neměl radost, protože prohráli bitvu 6:15. Násobek tedy nic moc, ale ten frajer v LT potěšil a po prohlídce garáže jeho obyčejných LT strojů bylo jasný, že věděl co dělá a nebyla to čistě náhoda.

 

Během posledního měsíce jsem potkal několik hráčů co příjemně překvapili v nějaké technice o které ty hodně dobrý hráči neví. Co si konkrétně naposledy vybavuji, tak v low na Himmlu týpek v Pz38H mezi třetí třídou. Když jsem viděl, jak jede do první liniie, tak jsem mu dávat, tak 30 sekund života. Zemřel jako poslední s tím, že nastřílel z týmu nejvíc plus 4x kill a na to jak je to pomalej krám toho hodně najezdil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zaměření na misi u TD - dát 4x víc dmg, než má tank HP. Tak jedinej stroj s posádkou v garáži byl Hellcat. Asi 11 pokusů. Bylo třeba 2280 dmg. Jednou mi padlo 2266, pak i 2248... no a nakonec něco přes 3k. Ale vnitřně krvácím. Neexistuje ponerfovanější stroj... 

Akcelerace v tahu. Zpátečka žalostně omezená. Otáčení věže krutý. Zaměřovací kruh jako kráva, velký rozhození při jakémkoli pohybu. Nabíjení až moc dlouhý na tu pene a dmg. Dělo zkřivený. Chudák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono je to trošku jinak Jasíku, frustrace lepších hráčů vzniká z toho, že ví jak by se hra měla chovat a ona se zachová jinak a jako na potvoru když hraješ proti trotlovi a proto je třískne do očí. Špatní hráči nic nepozorují, protože neznají mechaniku hry a podobně. Včera na odřadě klasický případ, kdy Cnnk dostal 3 hity do věže HT od rajčete a do konce hry hledal na věži průstřely, protože nechápal jak ho mohl probít a nenašel je, nikde ani škrábanec. Nepomáhá tomu ani WG, protože když pošlete něco nepochopitelného na podporu a vydržíte tu idiotskou diskuzi se supportem, uzavřou to tím, že servr ty střely vyhodnotil jinak než klienta a že to je vlastnost hry. K tomu si připočítáš ten jejich slavný patent a je vymalováno. 

 

biggpete, ty víš jak ta hra má fungovat? Já myslím, že to neví nikdo. A opět jsme jen u subjektivního pohledu. Já se sám divím, co kolikrát do mě projde a co se kolikrát ode mě naprosto nesmyslně odrazí. Ale děje se to všem. Popravdě jen někteří budou vytahovat na světlo světa tu jasnou pravdu o tom, že jen ruďoši dingají a přežívají s 10ti HP. Já kolikrát lítám po mapě od druhé minuty bitvy s tím samým. Ale věřím, že na to mají právo jen špatní hráči, a ti dobří jsou na tom biti a umírají vždycky a za všech okolností. To je více než nad slunce jasné. Pokud někdo do dnešního dne není schopen akceptovat to nebo pochopit, nebo přijmout tento fakt, že se hra v reálu a na serveru chová jinak, tak je mi ho líto. Rozdíly tam nejsou velké, ale prostě jsou. Všichni normální to víme, ale přeci jen nad tím budeme kroutit hlavou. Klidně mě tady ukamenujte, ale proč tu hru do zadní části těla sakra někdo hraje, když ho ta hra tak strašně štve a nadržuje špatným hráčům? Vždyť je to až k smíchu. Je to to samé, jako mít holku, která se mi nelíbí, není s ní ani dobrý sex, neumí vařit ani prát a je ještě k tomu hloupá. To si ji taky necháte? Já teda osobně bych takovou poslal ihned k šípku, stejně jako spoustu jiných her, které jsem vyzkoušel a něco mi na nich vadilo. 

 

to poslední dobu pozoruji dlouho,průstřel koukám kde a on nikde, No včera třeba na 430 přes přední kolo jsem ho vystrčil,koukal  jsem se i na replay, a zabili mi střelce, že by už do té hry implementovali T-14 Armatu,že už sedějí všichni v podvozku, jen tam nedali ochranné kapsle?

 

No ono to spíš je, že je tu poukázáno, jak jsou OP tanky a jak to nejde proti nim zahrát. Ale s těmi OP tanky to zas není tak jednoduché s nimi zahrát. Že LT vydrží až do konce atd.No ale kolikrát se to podaří a kolikrát máš možnost nastřílet. Třeba s E5 nebo IS7 pokaždé, když nejsi trouba, s MT (X) taky a s TD taky. Takže vlastně více tanků jsou OP v téhle hře.

 

Nejsem si jistý, kdo kde napsal, že proti nim nejde zahrát. Zahrát jde proti každému a toho se držím. A opravdu nad tím nebrečím. Jen jsem poukázal na fakt, že jsou trošku mimo normál. Ale takhle to bude vždycky. Pokaždé se objeví nějaký tank, který bude vyčnívat svými schopnostmi. Nic proti tomu nemám a nijak mě to neštve. Pokud bych chtěl, mohu v tom tanku sedět sám a být vysmátý. Ale já si rád zahraji všelico, hlavně že mě to s tím tankem baví. Nemusím se držet mainstreamu. Takový jsem nikdy nebyl a ani nikdy nebudu. Nicméně když se na to podíváme čistě z hráčského hlediska, podívej se, co jsou hlavní tanky v SH na osmém a šestém tieru? Na šestkách to ještě není tak moc viditelné, ale na osmičkách už je trošku moc přeRUčkováno a přeLTTBéčkováno. Jistě, hrají to jen ty lepší klany, ale bude to tím, že ty tnaky prostě mají něco navíc. Trouba nezahraje nic v ničem, o tom se bavit vůbec nebudu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděli jste, co udělali s mapami? A jak domrvili systém spotingu? Myslím započítání naspotované dmg... těm scoutům něco museli dát, protože bez děla nemají šanci jakýmkoli způsobem získat nějaký XP a stříbro...

 

Dnes co jsem jel 6 a 7 tier, tak jsem přemýšlel... co je sakra jinak? S Hellcatem hry jen cca 1k dmg atp...

1) Tupost hráčů ... hra je pro amatéry jednoduší než byla dříve...samá akce a odměna. I za nic dostanou XP a stříbro. Žlutí byli nahrazení rudými i na tieru 7. Dřív to byly max 4 až 5... Dnes proti 4 artiny, já HTC, padla Prochorovka. 3 scouti. Ok, všichni směr kopec... tak teda s HTC jedu spotovat, jelikož naše rajčata odmítají cokoli dělat, i když se prohrává, prostě čekají na smrt. Jedu podél cesty a spotuju enemácký scouty ve křovíkách. Ti naši 4 retardi se do dvou tanků celkem trefili jednou... tak je beru, mezitím mě 2x hitla artina. Jedu dál, nalevo od cesty T37... ok, v pohodě, za prdelí 4 Tdčka, mám 300 HP, to musí 3x vystřelit, abych lehl. Jedu ,spotuju artiny, sám zabíjím artiny... naši nic netrefili. T37 přijíždí za ***** a zastavuje... umírám, T37 plná odjíždí pryč...

2) Mapy. Lepší hráči už nemohou sami tolik ovlivňovat bitvy, protože většina situací je střelba na spotovací vzdálenosti ruských tanků.

3) Úplně eliminovány zajímavá místa na mapě. Bylo třeba být šikovný, aby se tam člověk dostal... lamy nedávaly, je to pryč.

 

Asi se pomalu blíží odinstalace WOT, angína mě zas donutila z nudy zapnout WOT v průběhu dne... zlo, bez úrovně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasone, ty asi nechceš pochopit, že WoT je něco jako kouření. Člověk podvědomě cítí, že je to špatné a že ta chvilka slasti nestojí za ty problémy, ale dělat to bude furt a nepřestane. Na tom je to postavené a nic proti tomu nemám. Jenže neexistuje asi hra, která by takovým způsobem byla "looser friendly"  a to je ten zásadní problém. Kdo hrál online střílečky, tak dobře ví, že to vyžadovalo pár týdnů hraní, než se člověk přestal ve hře pouze vyskytovat ale také byl schopen něco zahrát. Troufám si tvrdit, že většina z těch rudochů ve WoT by COD a nebo CS vůbec nebyla schopna hrát. Kdo WoT hrál od začátku, tak asi nemůže tvrdit, že to takové původně nebylo a že to není pač od pače v tomto směru neustále "vylepšované". Jestli má špatný hráč lepší RNG, než skiller, to se zjistit nedá ale jistá věc je ta, že hra náhody je ve WoT už na tak vysokém stupni, že jen opravdu velmi zkušení hráči dovedou ještě dobře zahrát. Každý nadává na velký a neustále se zvětšující počet lamek. Čím to asi je, že je jich stále víc a víc, když počet připojených hráčů je zhruba stejný? Odpovědi jsou na to minimálně dvě ale asi je jich i víc. WoT je vysoce návykový ale i přes to se stále objevují hráči, kteří nadávají a nadávají a postupně časem toho nechají protože zjistí, že už toho bylo dost. Kdyby na týden snížili RNG na 5% a nebo ho zrušili úplně, tak by hned bylo vidět, kolik je ve hře totálně neschopných hráčů a pravděpodobně by nastal velký pokles připojených. Že je WoT už jen blbá loterie dokazuje také fakt, že v žádné jiné hře jsem nezaznamenal tolik neschopných hráčů, kteří mají tu drzost kritizovat ostatní a tvrdí o sobě, že hře rozumí a že ji umějí hrát. Tohle nikdo v COD nedělal protože byl buď furt mrtvý a nebo měl jen 2 killy a nejlepší v týmu jich měl třeba 50 a tak se ani neodvážil něco pindat. Ve WoT ale i ten nejhorší hráč díky náhodě zlikviduje Mause a už je přesvědčený, že to umí hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli mě na téhle hře něco opravdu štve, tak jsou to ty pos**** artyny. Jak mě může dát tank o 2 tiery níž na ránu? HT se na Malinovce skoro nedají hrát. Buď budeš hrát pro tým a jedeš na kopec kde umřeš od arty a nebo budeš někde kempit a prohrajete kopec a tudíž i hru, ale nastřílíš si dmg.

 

Vrcholem všeho jsou ty artykurvy s XVM... Když jsme dnes dohráli čety, tak jsem po delší době vytáhl T71ku, encounter na Malinovce (viz screen pro pobavení jakej MM to občas dokáže vykouzlit). Schálně kdo se trefí kolikrát vedle mě přistála rána od artyny? 1x ? 2x? Néé... 7krát. Být v té hře s čímkoliv jiným tak jsem nemohl udělat vůbec nic.

 

 

11kiliw.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zaměření na misi u TD - dát 4x víc dmg, než má tank HP. Tak jedinej stroj s posádkou v garáži byl Hellcat. Asi 11 pokusů. Bylo třeba 2280 dmg. Jednou mi padlo 2266, pak i 2248... no a nakonec něco přes 3k. Ale vnitřně krvácím. Neexistuje ponerfovanější stroj... 

Akcelerace v tahu. Zpátečka žalostně omezená. Otáčení věže krutý. Zaměřovací kruh jako kráva, velký rozhození při jakémkoli pohybu. Nabíjení až moc dlouhý na tu pene a dmg. Dělo zkřivený. Chudák.

Já Hellcata koupil teprve před dvěma měsíci právě pro plnění misí a je to parádní stroj, úplně mi stačí že to má rychlost, penetraci a hlavně otočnou věž. Po 50 bitvách mám WR 66% a průměrné poškození nejlepší ze všech TD T6 co jsem kdy jezdil.

Ale kdybych hellcata vlastnil tehdá, když byl OP, tak bych teď možná taky nadával :-D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...