Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak se po delší době zase hlásím. Her jsem odehrál za tu dobu dost, ale jaksi jsem buď neměl na druhý den čas nebo jsem to nějak neuměl dát dohromady. Když to vemu kolem a kolem, tak mám vcelku plodné období. Samozřejmě pořád nejsme a ani nikdy nebudu TopSkiler, ale na své poměry začínám hrát lépe a lépe. No taky občas zahraju jak lama, ale to se holt nedá nic dělat, jsem jen člověk a mám své špatné chvilky. Teď si nejvíce užívám hry s devítkovým Pattonem. Jediné co mi na něm chybí je poslední motor, ale to se dá přežít i tak. Za mě musím říci, že ten stroj je stejný jako T20. Nemá absolutně nic, čím by na svém tieru nějak extrémně vyčníval, snad jen dohled je extra dobrý. Ale stejně jako T20 je pro to pro mě opravdu super stroj. To dělo je extra přesné a má dobrou pene i alfu. Teda pokud zrovna, když to potřebujete nedáte těžkou poddmg jako včera já, když jsem potřeboval zabít Obj.704, který měl 360hp a já mu dal jen za 320. Ono by to sice asi ve výsledku nic nezměnilo, protože hru bychom prohráli tak i tak, ale aspoň tam mohl být jeden kill navíc  :-D. Jinak jak už jsem psal po pár prvních hrach. Ten stroj je prostě papír. Občas to dingne nesmysl, ale je to opravdu jen občas. To spíše aby vám to připomnělo, že jste papír a máte se schovat. 

Když už jsem napsal, s čím mě to baví, tak teď s čím mě to nebaví. A to VK 30.02M. Šestková plečka před Pantherem. Ono asi i hra s Pantherem bude v konečném důsledku bída, to je mi jasné. Každopádně ten stroj je příšerný. Až se divím, co s ním mám za statistiky a kde jsem to nabral. Jenže staty nejsou všechno a pocitově se mi s ní hraje katastrofálně. Na většinu sedmiček už člověk potřebuje goldy, protože pene na papíře, potažmo na obrazovce, zůstává opravdu jen z říše snů. Když člověk není schopný prostřelit ani šestkového JgPz IV, tak to už začíná být vážné. Ale i tak průměrka přes 1000 dmg na bitvu vypovídá o tom, že je to dobrý stroj. Tak snad těch posledních pár her to tak i zůstane a rozloučíme se v dobrém. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera hrůza a děs.. Vůbec mi to nešlo, lamil jsem a tým mi taky nepomohl. Měl jsem za 20 bitev 3x větší šanci na výhru než 49%, jinak stále mezi 20-40%. Jen mě pobavila jedna hra, kde jsem již dosti frustrován s Obj. 140 na stepi při šanciu na výhru 25% prohlásil, že je to lost. Hned jsem byl osočedn, že jsem idiot, ***** noob a všechno možný. Jeden hrdina v E3 mi napsal, že když věřím XVM, že jsem retard a že XVM lže. No nereagoval jsem a jal jsem se jet do boje. Ovšem za stavu 3:13 jsem se zeptal, jak je možný, že padáme, jak se to vůbec stalo, když XVM lže??? Nic, nikdo už ani nepípnul :-D  Hrdina v E3 měl nastříleno 800. Já aspoň 2,2k. Pak se na mě sesypalo ze tří směrů asi 6 tanků a bylo to rychlý.

 

No nic, trápím se s Cometem a vůbec mě nebaví. Je línej, pomalej a dělo je k smíchu, ale absolutně :wallbash: . Ten tank mi po tý extázi s Cromwellem vůbec nesedl a nevím jak ho přetrpím. Jinak si v poklidu expím Borsiga a T95. Objecta 704 teprve musím zakoupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

smát se, brečet, utopit se, vyskočit z okna, zahodit počítač - co je podle vás nejlepší reakce na tohle???

 

 

Zastřelit vlastního klikače, (mrtvý klikač, dobrý klikač i když vlastní) a jít se utopit. 

Ale vážně, tohle je vidět nejvíc na vysokých tierech. Zatímco na tieru 5 se noobíci rozeběhnou po mapě vstříc své vlastní záhubě a tak nějak pokryjí mapu, tak tady už mají lamy pocit, že taktizují a ve většině případů špatně odhadnou situaci a zahodí bitvu nějakým lemming trainem nebo nesmyslným kempením. S tím  neudělá nikdo nic. Nastřílet, zhebnout a doufat, že další tým nebude podobná banda debilů.   :yes:

 

DitUu1z.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medka, skauti, medka skauti, medka, medka, medka, 2x výstřel, mrtvej. HT není k ničemu. Končím s HT dokud nedojdou nějakého zásadního buffu. Momentálně je HT na bojišti spíš k smíchu a zvlášť na vysokých tierech. Kempit mě nebaví a dopředu se díky megapene medek a skautů, a hlavně díky arty (cheatu) módu jet nedá. Koupím si nějaká medka a alespoň se to trochu naučím.

 

ebDOaU9.jpg

 

Edit: Prodal jsem IS-7 a koupil E-50. Posádka na devadesáti procentech. Proti HT neskutečně funny.  :yes:

A hlavně, sejmout tři bukvice, to je jako sen.

 

kjXutMG.jpg

 

AK1RRKj.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, po delší době zas něco málo.

Aukf Panther doexpen:

http://jpeg.cz/images/2015/04/04/CvV4.jpg

Je to super tančík. Bál jsem se ho neskutečně, ale šlo to samo. Teda po tom, co jsem ho vyexpil do topu, to byl očistec... bez motoru je to **** Ale potom! Přemýšlet, kam pojedou enemy scouti, ale max 2. Tam si jednoho narazit a dělem dorazit, druhýho detrack a umlátit... a pak někde počkat na pravou chvíli a ještě něco nasekat. Prům dmg asi 1200, ale to jsou ty začátky v základu. Jinak 1500-2000 nebyl zas takový problém, pokud to člověk fakt nevzal někam s tím, že vezme max 2 scouty sebou a padne. Prostě dobrý, využívat ramming je sranda. I to dělo šlo používat celkem v klidu bez goldů, což mě překvapilo. Takže za mě dobrý :) Jo a to jsem jezdil s posádkou, na který jsem dělal první skill, takže bez žárovky  :laugh: Užil jsem si ho.

Teda 50% win ... i bez žárovky jsem dost aktivně i pasivně spotoval, rušil enemy scouty (což si myslím je víc než spot, když člověk 2-3 enemácký scouty sundá sám)... a prostě ne, výhry krásných 50%...

 

Teď vyhnat RU do topu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artiny kácím... už HTC šlo bez nich. To jsou nesmysly. A navíc s 261 to jde dělat blbě  :laugh:

 

No a asi poslední 3 dny bojuju se servery... jedu, jedu, střílím a trasírka vede za mě... jedu, jedu, střílím a kouř se zvedá z hlíny na levoboku... nejhorší je, že to bylo na otevřených prostranstvích a ESL. Prostě hovadina, nějako jim to zase přestává zvládat... třetí server je fakt asi moc nákladnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je ta sleva na přetrénování posádky, tak jsem koupil M103ku, přetrénoval do ní posádku za goldy, nahodil full výbavu a za free expy koupil dělo... První hra, 880 od arty. Druhá hra, 950 od arty, 900 od arty. Skypigs for the win. To byl fakt génius kdo vymyslel že artyny musí v týhle hře být.

 

Tohle mě dnes pobavilo, týpek asi moc nesdílí moji lásku k T71 :laugh:

ajxyrl.jpg

 

Co se týká T71, tak se už opět blížím 3tí hvězdičce, dnes jsem za 3 hry přidal asi 0,7%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...