Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Musím se vám pochlubit. Dneska na martyho stream dorazil do chatu Quickybaby a pochválil mi můj replay s tím Leopardem :smile: Ale nevyhrál jsem Typa  :confused:

 

mám s Leopardem jeden brutální uložený, kdy jsem dal snad 8 nebo 9k  damage na Siegfried line, někdy ti to pošlu, je to docela sranda, obrátil jsem tam prohranou bitvu přes to šílené pole

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vliv RNG na arty je strašný. Dnes jsem nebyl příliš obdařen.

Bohužel se k tomu trochu přidala i řekněme nekompetentnost spoluhráčů při větším počtu arty v bitvě.

Mapa step. 5 arty v týmu a máme mobilnější tým. Výsledek je, že skoro celý tým čeká na příjezd enemáků po obou stranách a podpořený salvama enemy artyn.

Mapa Útesy 4 arty v týmu + 1x LT a 3x MT. Za odehraný čas 1:45 krátce spotnuté 3 stroje jinak nic. Není na co střílet a pak rychlá prohra.

Znova Útesy. 5 arty na tým. Se štěstím a spoluprací se podaří sundat enemáka jedoucího k majáku. Naše LT se tam dostane a zas není na co střílet.

LT od majáku jede jako předposlední žijící bránit capovanou základnu 5 enemákama. LT končí s 1 detekcí, nastřílenou DMG 548 a nasvícenou 85.

U všech třech bitev velkým počtem arty jsem podle techniky věřil, že máme na výhru :(.

 

Ta občasná bezmocnost s arty ovlivnit bitvu je až děsná. Ještě nedávno jsem jezdil s LT a u dost dnešních bitev bych mohl ovlivnit výsledek a možná trochu zvrátit (otočit vývoj). U arty mi zbejvá jen to zvracení (blití), když vidím co se děje. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, vytáhl jsem Panthera II. Ty desítky všude byly děs. Zabít scouta - OK. 236HP, Boom! 235... Ok, další - skoro celej v kruhu na ránu. Pfí do nebíčka. Poté tedy E5. Zabít dvě heaviny. E5 s 360HP - Bum za 350... 50 120 se 345HP... Bum za 332...

 

Jako pobavil jsem se. A to ještě nepočítám to, že jsem se šel včera večer uklidnit na E3. První rána blow-up...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, vtyáhl jsem Panthera II... ty desítky všude byly děs. Zabít scouta - OK. 236HP, Boom! 235... Ok, další - skoro celej v kruhuna ránu. Pfí do nebíčka. Poté tedy E5. Zabít dvě heaviny. E5 s 360HP - *** za 350... 50 120 se 345HP... *** za 332...

 

Tohle mě taky strašně ubíjí! :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar všem, dnes večer se mi celkem dařilo, jen 2 hry z 10ti, kde jsem byl za blba víceméně vlastní vinou. I když někdy prohry, dal jsel dmg i killy. Co mi ale hlava nebere , dnes poslední hra, převážně 6.tier, já Jacksona. Nechal jsem si ho, je to takový větší a pomalejší Hellcat, mám ho rád. Bitva se od začátku nevyvíjela dobře, mírně řečeno. Přesto se mi povedlo dát 7 killů a chcíp jsem vlastní blbostí, protože nemám ještě žárovku a podcenil jsem to. Naše arty dala 3 killy, celkem tudíž 10, něco i ostatní , hra končila 2x2.(1x1 arty)  Problém byl ovšem v tom , že naše HT KV-85 zůstala od začátku hry u vlajky za kamínkem, kde jí taky nakonec dostala a pak i arty. Přitom 4x vytřelila.a do poslední chvíle točila věží, odkud na ni střílí. A to po 3000 bitvách. Já ani nebyl naštvaný, čekal jsem to, jen mě to zamrzelo, podám nadprůměrný výkon , mohli jsme vyhrát ale kvůli jednomu hráči s top tankem ve hře se nezadařilo. 

 

A já přesně vím, co bude následovat. Vezmu Jacksona podruhé, někdo mě hned vyndá a bude následovat výhra 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dost letech ve WoT další drobný herní krůček. Vypnut ingame chat. Bohužel spam v počtu 5-20 kliknutí na čtverec v minimapě od nějakého spoluhráče zústal :(. Pokud pominu počátky a ještě nedávno jsme byla toho názoru že ten chat je dobrá věc. Dnes to beru jako vyloženou zbytečnost.

 

K vlastní hře nemám nic. Předpokádám, že mají všichni podobné losy a tak není moc o čem hovořit. Třeba ELC vs Bullbog na spodku týmů v losech občas asi vidí taky všichni.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem o víkendu úspěšně vyexpil RU-251 nebo jak říká MightyJingles spypanzera, je to docela fajn stroj, ale dal jsem zatím jen 3 bitvy, musím nějak stáhnout čas reloadu na 5 sekund a bude to bomba. Jinak mám z týdne hraní scoutů zajímavý postřeh, a sice jakou mají dementi představu o hraní scouta, pokud nelítáš po mapě a nezhebneš po dvou minutách jsi noob, protože tak se přece hraje scout, zažil jsem to za ten týden mockrát, včera na malinovce do mě jeli dva czech noobs s FV tédéčkama, nasvítil jsem přes 4000, nebylo jim možné vysvětlit, že není potřeba lítat po mapě jak idiot, nejhorší je, že ti lidi si fakt myslí, že jsou dobří a všechno ví nejlíp, borci měli oba okolo 25000 bitev a WN8 okolo 900

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Casio, plně ti rozumím. Mám jediného scouta v garáži jen pro zábavu. A většinou s ním hraji na začátku na pasiv spot a až ke konci začnu jezdit po krajině. A nadávek se člověk dočká vždycky. Buď chcípneš rychle = jsi noob. Nechcípneš rychle =  jsi noob. Svítíš X tanků ale stojíš na místě = jsi noob. Ale většině to nevysvětlíš. Já si omylem nainstaloval mód na původ hráče. Respektive odkud hraje. Musím konstatovat, že Češi jsou opravdu největší odpad. Hned za nimi jsou Turci, Maďaři a pak Poláci. A v závěsu ještě Italové. 

Každopádně Včera jsem měl z hraní smíšené pocity. Sice jsem vyhrával, sice jsem si držel i solidní WN, měl jsem nastříleno, měl jsem killy, ale spousta bitev neprobíhala podle obvyklých scénářů. Už byl sice vidět úbytek hráčů na mise, tudíž se nepořádaly hromadné sebevraždy pro jeden kill atp, ale přišlo mi, že jsem nachytal do MM sortu hráčů, kteří mají koupené účty, a nebo jsou opravdu tak hloupí. Takže abych to zjednodušil, vůbec mě to včera nebavilo tak, jak jsem zvyklý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To potvrzuji. Někteří hráči hrajou tak blbě, že ani nepoznají, že někdo jinej hraje dobře. Já v Bažině v bitvě s 9. tierem zaparkoval svýho JgPanthera na G1, nasvítil 2500 dmg, nastřílel 1500 dmg (do E-75 to neprošlo ani goldem) zničil 3 HT 8-9 tieru, hnul jsem se až se to přede mnou pročistilo (proti 4 devítkám na frajera nevyjedu) skončil 2. v týmu v expech - a celou dobu čelil nadávkám nějakýho Slováka v GWPantherovi (jako, že blbý děcko, nauč se to hrát atd. ...). Ani po bitvě neuznal, že se mýlil ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dostal v pátek v noci banána za sundání jednoho ukřičenýho a vymaštěnýho pšonka. Tak jsem to nezapl. Mezitím jsem konečně nainstaloval a dohrál Call of Duty Ghost a byl to pro mě, ostatně jako vždycky, velmi příjemný herní zážitek :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shodou okolnosti jsem zrovna dokoukal "lets plej" jedne ceske skilla cety (k tematu) . Co veta, to perla. Skoda, ze to neni parodie...

https://www.youtube.com/watch?v=3XX9rurg7PQ

to je konec...73dmg..ty kraso docela to dava :-D a podobni temhle hraji na 10kach...pak se clovek nemuze divit...neni proste mozne aby nekdo v bitve neudelal nic a dostal 500zk a ja s 5k dmg dostal 940zk..tim nic myslim absolutne nic(0dmg,0spot) a kdyz k tomu pridame jeste nejake wg akce tak se takova lamka dostane k 10kam docela rychle..a to je potom na  :sick:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám otázku, jakou klikací h(s)račku koupit? Mám vyexpenou T7 francouzskou, S51 a T8 americkou... ?

 

(Chci ty ženský posádky, takže budu muset hrát i za artyny)

Z artyn jsem se dostal zatím na USA T6, Německo T6, Francouz T7 a SSSR T7. Jak by to šlo s 8 třídou tedy nevím.

Z toho co jsem vyzkoušel se nejvíc na plnění mise osvědčila S-51, co plnila i vedlejšáky na DMG a tak ten úkol na sundání pásů. Nebylo to cílené - tedy RNG zásah.

Zásadní nevýhodou je malá výseč a krátké bitvy, ve kterých si často člověk moc nezahraje. Obecně mám pocit, že čím vyšší arty, tak lépe. Splnit požadovanou DMG na vedlejšák jednou ranou musí být snadnější než na 2-3 zásahy.

 

Hraju solo a tak jsem končil u stuga na kolektivních misích a jak to vypadají další ty náročnější mise netuším.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...