Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak už i CW začínají být celkem depresivní. Ono hrát proti enemákům, co permanentně před každou bitvou zjišťujou naše taktiky a zároveň mají ty hezké modifikace na pokácené stromy, zničené cokoli atp... téměř nehratelné z pozice velitele. WOT začíná být kompletně v hajzlu.

Tak, buď s tím něco udělají a nebo to ještě dva roky pojede, než všichni co začali nedávno tohle zjistí. My jsme se každopádně pár let pobavili a je na čase udělat pápá :laugh:  popřípadě aspoň částečné pápá :wink: . S těmi CW jsem skončil už dávno a říkal jsem si, jak to může dnes vypadat? Asi strašně? A ono jo! :sick: A od pátku marně hledám důvod proč to vůbec zapínat. Pociťuju takové podivné znechucení a nebo co to je. Ty cheaty to jen dorazily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já snad dojedu misi na tank,uvidím jestli se dostanu do top 11k,když poslouchám,jak se to najednou hádá a do té doby ty lidi nebyli ani vidět na cw...omg...co udělá pár pixelů.

A když to čtu, tak se už nedivím, že rádoby klany porážejí ,,lepší,,klany, jestli se to všechno už používá....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes zjistil, co to se mnou je. WOTko mě přestalo bavit. Proto WN jen kolem 3k, bitvy o ničem, střídání všeho, nucení expení...

Přitom když byl den, kdy mě to fakt chytlo, tak 5k WN atp... nadšení je pryč. Ty mapy tu hru zabily. Všechno se hraje stejně, zásobníky z toho udělaly camp, při nějakém pokusu člověk chytl tolik a rozdal prd... když vezme člověk tvrďáka, je to k ničemu, akorát je pomalej a gldy to probíjí jak Hellcata HEčka.

 

Jediné co je tak nějak zábava jsou odřady a CW. Publik fakt ztratil nějakého ducha.

 

No co, znovu rozjedu FC 4, udělám si všemožný mise atp. Potom jsem zaslechl soundtrack z Spec Ops:The line. Příběhově perfektní střílečka. Ta atmosféra, to prostě bylo něco. Ta atmosféra. Akce průměr, ale to vše okolo. Excelentní konec, prostě začínám přemýšlet, že snad lepší jak série Mass Effect. Musím zas něco zahrát. Koupené Diablo III těžce zklamalo...zkažené moderními MMORPG... vyhozený peníze.

Zvedáku, ty to hraješ bezesporu delší dobu než já, já cca 1 1/2 roku, tvé staty bych ti mohl závidět, a už mě to taky nijak zvlášť nebaví , a teď mluvím pouze o PUBLICU a o lidech, kteří si chtějí zahrát bez nějaké časové náročnosti na klan, CW a chtějí si dobře zahrát, pobavit se, protže je to hra.To je tierjeden problém u tohoto typu her. Nevím, jestli se vyjádřím dobře, protože to tady nechci zahltit svými slinty, ale tohle platí např. u WOW i u šíleného Travianu apod. Člověk tyhle hry delší dobu hraje, zlepšuje se, zjišťuje ty různé fíčury, které začínající hráč neví a pak najednou co.Zjednodušeně, ve WOW jsi se musel spojit s nějakou guildu, aby jsi mohl mít to nejlepší brnění, zbraně, tady čety a klan, aby jsi na publicu něco inteligentně uhrál. Ono je sice hezké, že dáte největší dmg, že třeba ve dvou zadržíte útok v jednom koridoru, protože všichni ostatní jsou u báze nebo jedou jako šílenci jednou stranou, ale koho to má asi pořád bavit. To je takový psychologický důvod a souvisí to s tím, že těch šílenců je na publicu stále víc a víc. Když se kolikrát podívám na zvlášť vypečené jedince po konci bitvy, tak nestačím zírat, jestli má někdo po 8 tisících bitvách 35% zásahů, tak opravdu nevím, co ho na tom pořád baví. 

A tady nastupuje další faktor nasranosti, WG stále něco ve hře mění a to dost podstatně. Mapy - koridory, MM je s plno tanky šílený a nepředvídatelný.

Běžně hraju proti 7-8 tankům o dvě úrovně vyšší, než já. A neříkejte mi, že se to nějak moc vyrovná druhem tanků. Já jsem prodal 8. tier, nechal 2x 9.tier a zbytek 4 - 7 tier. No a co, aspoň vydělám a ustřílím víc protihráčů. RNG, to je prostě los. WG svými zásahy mění i funkce tanků a jejich využití v bitvě.  Co jsem začal hrát, tak jsem jel hlavně HT a TD. Ano, ty zlé TD. Tak tyhle zlé TD a zejména bez otočné věže WG svými úpravami hry celkem dorazilo.  No jo, ale ty co jsem chtěl, mám ve fullu s dobrou posádkou. Já ale nevěděl, když jsem tyto stoje expil, že je WG, zk..ví.Takže to mám prodat a expit něco jiného a čekat na nějaké další vylepšení nebo nerf ? Ani náhodou. Výsledek bitvy na publicu stejně na jednom člověku ve vetšině případů příliš nezáleží. Záleží pouze na vůli WG , co vám nadělí.  A už jen jeden malý příklad a nezlobím se na lidi, co mají odehráno pár bitev a nevědí  jaká bije .Bitva 4-5tier.  Z převahou vedeme. dal jsem myslím 3-4 killy, nechávám se strhnout s ostatními na mém křídle k útoku na bázi.. Enemies na minimapě nevidím.  Předpokládám, že zbytek odporu je na druhé straně. Samozřejmě chyba, většina u báze včetně jejich nejlepšího HT,  No a znáte to, ding, ding a jde te ven. Říkám si, udělal jsem svý vyhráváme. Samozřejmě ne, výsledek je během chvíle opačný a prohráváme.. Jaká je pointa ?

 Po hře mi to opravdu nedalo, nechápal jsem to, tak jsem se podíval na všechny hráče. Náš tým se ve většině případů pohyboval mezi 70-120 uhranými bitvami,  u protihráčů si to vynásobte třeba 100. Rozdíl absolutně markantní, přitom MM byl v pohodě.

Takže koho má tahle hra na publicu bavit ? Baví určitě tým z WG, protože penízky se jen sypou, ale ne ode mě, vy ..... Ještě to prosím vás víc dokurvěte a já konečně budu mít čas na jiné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máte těžko. Takhle je to i v normálním životě. Něco děláte a po nějaké době vás to přestane tak brát a začínáte na tom všem hledat jen chyby. Zažil jsem to ve více situacích. A musím říct, že asi díky tomu, hraju dále WoTko. Už to neberu nijak vážně. Když se mi nedaří, tak to po pár hrách vypnu, abych si nekazil náladu. A když se mi daří až moc, tak to vypnu taky, protože jsem si vědom faktu, jak to má WG zařízené. Každopádně všechny vaše námitky chápu a nebýt toho, že to beru opravdu jen jako hru, tak už jsem skončil. Včerejšek byl vlastně celým důkazem toho, proč mě to na jednu stranu moc baví, na druhou stranu štve. Zahrál jsem včera na své poměry docela dost her. Opravdu už jen kousek chybí na doexpení sedmičkové VeKy. Hodně jsem si na ten tančík zvykl a zrovna včera jsem co druhou hru řádil jak černý ruka. Jak mezi osmičkama, tak mezi devítkama. SIce to stálo hromadu kreditů, protože opravdu pene 130 je málo, ale aspoň to bylo funny. Udělal jsem 3x M. Některé hry prohra, některé hry výhra. Dostal jsem pochvalu jak od spoluhráčů, tak od protihráčů. A to je to co mě baví a motivuje. Na druhou stranu jsem si na posledních cca 12 her zahrál desítky. S IS4 a E5 super hry. S Obj 140 to bylo na střídačku. Ale s E4 jsem byl úplně marný. Asi ten stroj prodám, protože mě to stejně moc nebaví, ale chtěl jsem si vylepšit průměr dmg a místo toho jsem ho zhoršil. Nic jsem neprostřelil a naopak mě prostřelili všichni. Ale jinak pohodka a nakonec spokojenost. Nebýt té E4, tak jsem byl ve fialových číslech, takhle jsem skončil s WN8 něco málo přes 2000. Ale i tak je to dobré. 

Jediná věc, co mě štve je to, že většina kluků jak v jednom klanu, který jsem založil, tak v druhé klanu kde jsem teď, nechtějí desítky jezdit. Chtějí jezdit jen pro zábavu, ale mě už to na těch nízkých tierech nebaví. S šestkami jsme věčně v osmách, sedmičky = devítky a o osmičkách se ani nebavím. Když jezdím sám je to malinko lepší. Tak kdyby měl třeba někdo o víkendu chuť si zajezdit desítky, tak se ozvěte :cool: . Teď jsem dva dny v práci, tak hrát nebudu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem na to včera ani nesáhnul, ba dokonce ani komp jsem nezapnul. Místo toho jsem absolvoval přednášku "Plavba po Labi a zásobování vojsk za třicetileté války" potom zkonzumoval několik piv a pohovořil s přáteli a těch ušlých 25 goldů mě fakt nemrzí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že největším hřebíkem, co se do ravkve zatlouká jsou modifikace, které nabraly neskutečných rozměrů a WG s tím není schopný jakýmkoli způsobem zatočit. 

Na publiku z Batem vjíždím za záda IS-4, která o mě nemůže vědět. Ona zajíždí za barák po výhře nad nějakou naší lamkou. Tak fajn, zásobník nabitej, teď tu sviňi s 900 HP dorazím. Sám 300HP... no, cestou jsem pokácel strom, takže jak zajížděl za barák, hádejte, kam mu koukalo dělo? Za tank, přesně, kde jsem vyjel. Parádička :)

 

ESL má nějakej svůj balíček proti určitým módům, hehe... asi nějací modeři, ne jako ti amatéři ve WG. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

vzhledem k blížícímu se zkouškovému období, moje aktivita na wotku klesá k hraní max 2 d v týdnu. Zajezdím si utok na krabičkách pak trochu publicu a na 4 až 5 dní pokoj. 

Jinak JgPz E-100 bude na vánoce v garáži a Jgtiger si určo nechám, luxus stroj :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už ani nevím, jaké to je prohrávat, včera jsem to zapnul a řekl jsem si, že po první prohře to vypnu, dal jsem 8 výher v řadě a pak přišla porážka, tak jsem to zabalil, moje poslední seance byly: 5/0, 4/1 a 8/1, za poslední měsíc mám WR 62,5% a za poslední dva měsíce 61%, přičemž to pořád to leze nahoru, o WN8 se ani nebavím, do měsíce bych měl být s recentem mezi 2800-3000. Nevím, jestli se tak zlepšuju nebo hrají čím dál větší lamy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem si po case docela dobre zahral a dozvedel se co to jsou ty "krabicky". At jsem delal co jsem delal, porad jsem vyhraval. :wink:

no někdo vyhrávat musí když já prohrávam.. :-(

WR za poslední dny: 65, 64, 60, 52 a 48% odehráno vždy cca 50 bitev se stejným strojem (T67).. je až úsměvné, jak pravidelně se poslední dva dny střídá win a lost.. I když jsem v 70% bitev v TOP 3 tak to má na výsledek bitev pramalý vliv.. a i když dám 2000+ dmg (většinou pak dojde munice), tak to není záruka výhry ani proti pětkám a proti +2 tierům už vůbec ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes zjistil, co to se mnou je. WOTko mě přestalo bavit. Proto WN jen kolem 3k, bitvy o ničem, střídání všeho, nucení expení...

Přitom když byl den, kdy mě to fakt chytlo, tak 5k WN atp... nadšení je pryč. Ty mapy tu hru zabily. Všechno se hraje stejně, zásobníky z toho udělaly camp, při nějakém pokusu člověk chytl tolik a rozdal prd... když vezme člověk tvrďáka, je to k ničemu, akorát je pomalej a gldy to probíjí jak Hellcata HEčka.

 

Jediné co je tak nějak zábava jsou odřady a CW. Publik fakt ztratil nějakého ducha.

 

No co, znovu rozjedu FC 4, udělám si všemožný mise atp. Potom jsem zaslechl soundtrack z Spec Ops:The line. Příběhově perfektní střílečka. Ta atmosféra, to prostě bylo něco. Ta atmosféra. Akce průměr, ale to vše okolo. Excelentní konec, prostě začínám přemýšlet, že snad lepší jak série Mass Effect. Musím zas něco zahrát. Koupené Diablo III těžce zklamalo...zkažené moderními MMORPG... vyhozený peníze.

 

WN8 kolem 3k už máš tak půl roku;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už ani nevím, jaké to je prohrávat, včera jsem to zapnul a řekl jsem si, že po první prohře to vypnu, dal jsem 8 výher v řadě a pak přišla porážka, tak jsem to zabalil, moje poslední seance byly: 5/0, 4/1 a 8/1, za poslední měsíc mám WR 62,5% a za poslední dva měsíce 61%, přičemž to pořád to leze nahoru, o WN8 se ani nebavím, do měsíce bych měl být s recentem mezi 2800-3000. Nevím, jestli se tak zlepšuju nebo hrají čím dál větší lamy. 

Mě jde nahoru akorát WN8 , ale jinak samé porážky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to včera cca po 10 dnech spustil a docela jsem se i bavil. Teda do chvíle, kdy jsem s Obj. 140 ve městě na Lake sundal enemáckýho objecta 140, pak E-100. Potom na mě vyjela IS-4 a ten X britskej sfoukávač. Já jemu přes pás za 300, on mě za 1770... Samozřejmě vykoukla IS-4, která byla na ránu a dala na ránu mě. Tak jsme si zanadával, poděkoval jsem klukům v četě za hraní a zcela nasrán a znechucen jsem to vypnul. Tohle mě prostě nebaví! :wallbash:

 

Po 3 letech se motivace do dalšího hraní a expení nějak vytrácí. Radši si zapnu FC4 a budu se prohánět po Kyratu :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to celkem sedí. Ale až teď s kampaní mě to pořádně "trklo".

že by jsi jezdil ty CW jen se ,,zelenáči,, .....

u nás se začalo kastovat na barvičky a dělá to neplechu,když si velitel podle něho vezme elitu (pro nás jelita) a ještě to řekne pěkně nahlas a prohraje, co my ostatní máme potom říkat?.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že by jsi jezdil ty CW jen se ,,zelenáči,, .....

u nás se začalo kastovat na barvičky a dělá to neplechu,když si velitel podle něho vezme elitu (pro nás jelita) a ještě to řekne pěkně nahlas a prohraje, co my ostatní máme potom říkat?.....

 

v takovém klanu bych nebyl ani den, dotyčného bych veřejně označil za pohlavní orgán a šel bych

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás se barvičky nějako neřeší, možná jen jedno FC... ale občas i já na to téma narazím... kupříkladu, když banda modrých vyjede vyhraný rush heavin a ... všichni mrtví, u enemáků všichni živí.

 

Barvičky prostě dělají své a je to tak. Pak jsou vyjímky, co zase neumí hrát excelentně publik, ale odřady a CW zahrají výborně týmově. Ale těch je málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to včera cca po 10 dnech spustil a docela jsem se i bavil. Teda do chvíle, kdy jsem s Obj. 140 ve městě na Lake sundal enemáckýho objecta 140, pak E-100. Potom na mě vyjela IS-4 a ten X britskej sfoukávač. Já jemu přes pás za 300, on mě za 1770... Samozřejmě vykoukla IS-4, která byla na ránu a dala na ránu mě. Tak jsme si zanadával, poděkoval jsem klukům v četě za hraní a zcela nasrán a znechucen jsem to vypnul. Tohle mě prostě nebaví! :wallbash:

 

Po 3 letech se motivace do dalšího hraní a expení nějak vytrácí. Radši si zapnu FC4 a budu se prohánět po Kyratu :thumbsup:

to teda moc nevydržíš ty měkoto :tongue:

co řekneš na 5 her v řadě kde nastřílíš 3-5x tolik než druhej za tebou a lostneš? bys viděl ten adrenalin..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včerejšek by se dal shrnout do 3 slov.. Děs, Bída a Utrpení..

Po odbanování nastala jediná světlá chvilka kdy jsem si dal 5 vítězství v řadě 2x "M", 2x "1" a jednou průměrná hra, ale naši to dotáhli do vítězného konce.. Pak jsem trochu zvolnil, páč začaly padat městský mapy a +2 tiery Ensk, Himmel, Stalingrad a pro zpestření Poje.aný údolí.. 9 lostů v řadě mi postupně upravilo náladu od překvapení z prohry i když v polovině bitvy to vypadalo na jasnej win.. přes *****.ost ze šílených lemmingtrainů stojících v polovině mapy a čekajících na smrt, až k úplné apatii a letargii, kdy jsem jen popojížděl kolem báze a sledoval jak na mapě zhasíná jedno zelený světýlko po druhým a valí se na mě rudá přesila.. úplně jsem vyhořel a posledních pár her už jsem jen čekal někde zašitej a střílel jen to co mi přijelo před lauf a i tak jsem byl kolikrát v top 3 na dmg.. WR po 40 hrách 36%.. To nemaj ani BOTi.. Ještě teď mám před očima enemy T67 stojící bokem na cca 150m s 37hp kterou jsem 5x netrefil, 2x dingnul ! a jednou jí dal za 0hp než jsem jí dorazil.. Bych blil..

Už jsem to chtěl odinstalovat, ale páč jsem závislák, tak si namlouvám, že dneska to už určitě bude lepší a tak to asi zase zapnu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v takovém klanu bych nebyl ani den, dotyčného bych veřejně označil za pohlavní orgán a šel bych

no počkám na konec kampaně a uvidím

...nějak se nám už nedaří a asi ani na tank nedosáhnu, jestli to takhle půjde dál. Ale těch 6 dní tam vydržím a potom uvidím. Ono mě lákají ty strongholdy, jsou to nádherné rozkazy na X lvl. Ted jsem měli v četě 10dmg nastřílet a dostaneš 10x zlaté doplňky(hasičák,opravy,lékarna)hned první bitva a bylo to doma, je to vlastně zadarmo a k tomu aktivován výdělek bonusu na 30% a super... o tom je být v dobrém klanu (pro mě).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včerejšek by se dal shrnout do 3 slov.. Děs, Bída a Utrpení..

..............................................

 

........u mňa obdobne, ako by som čítal svoje dojmy, len s tým rozdielom že posledný týždeň dávam cca 5 hier za deň, viac ma to ani nebaví.

Viem že som len priemerný hráč, ale zaujímalo by ma, ako pri takýchto losoch zahraje hráč unicum ............ asi jedine ísť s davom a nechať sa zostreliť medzi poslednými a niečo stihnúť nastrieľať ............ ale takto bohužiaľ, neviem zahrať. Snažím sa zahrať logicky (podľa mňa) a brániť druhú stranu, alebo viesť nejaký obchvat, však všetci enemi  musia byť na strane nášho bezhlavého útoku na druhej strane mapy, kde všetci naši vymierajú ako na mor, ale nie, narazím, alebo ma prekvapí mega odpor a potom mi ostáva len rozmýšľať, čo tých našich vyničilo........... a tak ďalej a tak ďalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...