Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Bych tu na vás měl jeden dotaz... Pořád se v recenzích na tanky i tady v topicu omílá to, že někdo jede v první vlně, někdo v druhé, někdo je vzadu...

 

Ale přemýšlel už někdo o tom, že takový rozdělení nemá vůbec smysl a ve hře nic takovýho neexistuje? Je pouze linie, kde se setkávají nepřátelské tanky a na okraji vykreslovací vzdálenosti od této linie kempí další tanky. Nic víc neexistuje. Medka si jezdí někde po mapě, nebo se účastní bojí na této linii. Žádná druhá, nebo třetí vlna neexistuje. Buď jsem zakempený mimo spotovací vzdálenost, nebo se přestřeluju na 100 metrů. By mě zajímalo kde je ta druhá vlna...

 

A navíc... V recenzích tanků jsem ještě u žádnýho tanku nečetl, že má jet v první vlně ;-) Vždycky je tam napsaný, že se má držet za první vlnou a nebo kempit vzadu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si včera po dvou dlouhých dnech v práci chtěl hezky zahrát. No byl jsem docela unavený, tak jsem toho neodehrál mnoho, jen jsem chtěl hlavně násobky u těch tanků, které expím. A taky jsem si říkal, že by nebylo od věci získat 25 zlaťáků. Nicméně jaksi se to zvrhlo. Do šesté hry jsem nevyhrál. Do desáté hry jsem hrál v MM +2 Nakonec to ještě dopadlo jakž takž dobře. Nicméně neměl jsem odvahu hru už dále hrát. Trvalo mi to přesně 2 hodiny, abych odehrál 13 bitev a dostal konečně těch 25g a udělal na pátý pokus násobek na sedmičkovém VéKáčku. Přičemž s tím dělem s nulovou penetrací jsem měl 3500 WN8 a 1700 průměrný dmg. Nicméně W/L 1:5. Vážně zábava. Prostě to byl včera humus. Na týmy brečet nebudu, to nemá smysl. Týmy už lepší nebudou. Jen bych zmínil jednu hru s ISUnkou. Dubová lesík a samozřejmě desítkový los. To by nebylo nic tak hrozného. Horší bylo to, že všechny těžké tanky, až na jednu IS7, jely na koleje. OK, i to by se dalo vyhrát. Do té doby, než jedna z našich IS3 se utopila. Říkal jsem si, to je ale blboun. Pět vteřin na to, se utopila i druhá IS3 a pět vteřin na to i třetí. Četa tří IS3, rudých méně inteligentních tvorů, se jela prostě utopit. Hru jsme samozřejmě prohráli, ale opravdu jen díky nim, protože rush po kolejích byl vcelku úspěšný, ale prostě chyběl jeden až dva tanky, kteří by pokryli naše z kolejí a třeba se vrátili na náš cap. A takto to bylo prakticky hru co hru. Prostě jsem měl včera Pecháčka. Tak snad si dnes spravím náladu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na rozdíl od úterka, kdy jsem potřeboval 18 her na golovou misi a málem mi praskla žilka, bylo včerejší hraní úplně jiná liga.. Těžáky tlačily, scouti spotovali, artyny pomáhaly.. Na misi použita T67 a stačilo 6 her..(v tý prohraný bitvě já 2100 dmg a druhej 500.. už mi zas stoupal tlak) Pak T40, Chaffe, Rhm, IS3, IS8.. w/l 11:2, eff i wn fialový (i když to já vlastně neřešim ;-)).. tak jsem to v klidu vypnul a šel jsem dělat něco užitečnýho..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Kempení, jak ty si ho představuješ je opravdu k ničemu jak už zde někdo psal, ale já takto nekempím, což ti může potvrdit každý, kdo se mnou hrál a už to tu pár lidí udělalo, včetně Švejka.

 

2. TD tanky nestíhá, to je jen tvé zbožné přání. Tanky může stíhat rychlík se zásobníkem a nebo některý z těch nových lehkých s velkým dělem. TD tanky snajpruje.

 

3. Hra tak byla nastavena ale už dávno není protože ze druhé linie je vidět každý tank i s tím nejvyšším camo faktorem. Spotnuté TDéčko = mrtvé TDéčko a pokud je někdo spokojen s tím, že si vystřelí 4x za bitvu, tak mu to vymlouvat nehodlám.

 

4. Ukaž mi, kde jsem psal o kempení v prvním keříku u báze, kde jsem psal něco o tom, že mám nízký W/L ( s Hetzerem mám 70% ) a už vůbec je nesmysl tvrdit o někom, kdo číhá na nepřítele, že je srab. to zkus říct nějakému snajperovi ze spec. jednotky :laugh: Takový názor mají děti hrající COD a Battlefield a pak píší do chatu, když prohrávají o 10 tanků, že nepřítel je noob camper. Podle této teorie prohráli protože nepřítel nevyrazil tak blbě, jako oni ale si na ně hezky počkal :laugh:

 

5.  Zabedněnost opět nekomentuju protože když dojdou argumenty, tak se sáhne k osobním urážkám.

 

Moje lamení má hodnotu 1796 a 2200, jakou hodnotu má tvoje?

 

1. ano, takové kempení je na nic

2. TD tanky stíhá, tvé zbožné přání je, že nikoli

3. tank z druhé linie vidět být nemusí, ale to by musel vědět, co je to druhá linie

4. na nízké W/L si stěžuješ neustále, nedělej blbýho a nemysli si, že si toho nikdo nevšímá, navíc jsi na toto téma vedl debatu s John_ice - nejdřív sis stěžoval na cokoli, pak na W/L a ještě jsi to vehementně připomínal (stěžuju si na W/L nikoli na WN, pamatuješ? Ne, že...)

5. zabedněnost komentovat nemůžeš - zcela logicky...

 

Moje WN8 je 2020 - bez trapného reroll účtu :-) Jsi oproti mně lamka, smiř se s tím. :-)

Nicméně, chlubit se tím, že za 3500 máš na reroll účtu 2200 WN8 - to chce dost odvahy.

Já mám druhý účet založený na psaní na ofiku, kde mám po 150 bitvách 980 :-D A to hraju jenom ve chvíli, kdy zkouším nové mody... Seš opravdu kvalitní hráč... :-)

 

MM budiž nedoděláno navěky :-)

shot_101.jpg?ver=0

 

 

MM je tady v pořádku, ta jedna devítka navíc u soupeře je v rámci povolené odchylky.

XVM jsi samozřejmě na mysli neměl, protože XVM je produkt třetí strany a WG jej nijak do MM nezahrnuje, ale to jistě víš :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou mi nějak práce nejde od ruky. Odehraju jen na tank a jdu od válu, takže vlastně ani není co reportovat. Včera jsem zrovna koukal na Okresní přebor a docela mi to připomíná soutěživost a schopnosti modrozeleného teroru. Jirka Luňák měl WN8 2300. Jak se říká v tancích "hrát na žízeň" ?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co je na tom spatne? Treba obj. 704 se mi taky hralo lepe, respektive mam s nim lepsi vysledky jak s 268.

To bude tím, že 704 dingala jak blázen - boky 3x naúhlovaný ve všech směrech, předek sklopený a mantlet děla veliký . 268 nemám a ani nechci, nemám z toho tanku respekt  . Možná rychle nabíjí, snad i camo rating má dobrý a rychlost, ale co rána to projde - neodrazí nic ( a pokud jo , tak enemák má střelce s 10 dioptriemi :wink: ) . 704 na svůj tier mi přijde jako nejlepší TDčko .

 

EDIT: když se nad tím zpětně zamyslím, tak ani mě se s tou 50120 nehrálo špatně . Možná to, ale bylo tím, že po 50100 to mělo konečně pořádné dělo :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, když to tu čtu, tak to nic je draze vykoupené. To mě opravdu baví.

Ty hry by byly na pikaču i bez těch goldíků.. A já jsem takovej mezek že bych se to pokusil zlomit i bez odměny(je opravdu za nic).. někdy to holt nejde..

 

Edit: samozřejmě že pokračuju ve hře i po získání tý odměny.. Lepší než měsíční mise kde se s tím morduješ (viz Kanár) abys pak zjistil poslední den, že už to nestihneš.. Kdyby mise zněla: splňte podmínky 31x a dostanete 775 goldů tak se na to vy... Ale takhle jak to je, to zas baví mě..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, 25 goldů denně opravdu asi není motivace pro každého, stejně jako jet soutěž o nějaký tank. Prostě jsme různí.

to jo,ale když čtu od petra, že musel dát 18 bitev,aby dal 5 vítězství a potom dole čtu, že 25g je za nic. Jasně každej má nějakou motivaci,já to nikomu neberu. 1 jeden den prémka člověk udělá to, že si koupí za 250g den prémka,aby to měl vlastně zadarmo, když ho vyjezdí.Stejně jako,když někdo si dá přestavbu na plyn u auta(to nikomu neberu mám ho taky)ale nezapomene říkat,to se vyplatí,časem se ti to bude rentovat a potom vlastně vydělávat,taky přece pěknej blud

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo,ale když čtu od petra, že musel dát 18 bitev,aby dal 5 vítězství a potom dole čtu, že 25g je za nic. Jasně každej má nějakou motivaci,já to nikomu neberu. 1 jeden den prémka člověk udělá to, že si koupí za 250g den prémka,aby to měl vlastně zadarmo, když ho vyjezdí.Stejně jako,když někdo si dá přestavbu na plyn u auta(to nikomu neberu mám ho taky)ale nezapomene říkat,to se vyplatí,časem se ti to bude rentovat a potom vlatně vydělávat,taky přece pěknej blud

a druhej den to bylo za 6 bitev.. ještě jsem to editnul abys tomu lépe porozuměl.. kůli té odměně to fakt nezapínám.. ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...