Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Jop, podle prvni rany do palice 7/1 vim, jaka bude dalsi hra. Kdyz tam projde od nejakyho malyho smejda, tak vim, ze jsem v riti a neudelam nic. Kdyz pekne dinga, tak vim, ze muzu byt az neuveritelne drzej :) Fakt si myslim, ze RNG je i na pancir, protoze jak si mam vysvetlit, ze me obcas neprostreli 400 pene a obcas tam projde 180. Jenom RNG na strane strilejiciho by na to nemelo stacit, nebo je to obcas vic nez 25%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež podľa prvých striel odhadujem vývoj hry a väčšinou to aj vychádza, napr. včera:

 

Hrali sme trojčatu, ja T32 s 90mm ganom + goldy a päť krát som neprestrelil IS3 z boku a z predu do trojuholníka, IS3 mala 148 HP a hovorím ....  nemáme šancu vyhrať (bola to asi piata minúta a stav bol asi 12 ku 8 pre nás) ............... nakoniec kolega uhral len tak tak remízu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní hlášení za nic nestojí, nejspíš jsem vyvrátil veškerou logiku v tancích, 12 her, 4 výhry, WN8 4100. na "zvednutí" WR jsem už neměl morál, nešlo to ani v low tierech, který mám 80%. Asi trest za to, co bude dnešní nápní mého příspěvku.

 

 

Tenhle text bude ze soudku "Jsem fňukna a nebojím se to přiznat."

Moc si na hru nestěžuju, vlatně tohle bude první seriózní fňukání ever. Předevčírem jsem dostal ban díky nadměrnému množství reportů na můj account - provinění proti pravidlu: Opatření s cílem záměrně prohrát hru. Prve jsem teda moc netušil o co jde, v mnoha hrách nadávám jako špaček, semtam někoho zabiju, semtam provokuju, ale nic extrémního, do garáže si vztek z bitev nenosím a garážní postgame výpade nechávám no comment.

Popovídal jsem si s Benem Hopem, Javierem Whitem, Lukem Vosem, Jensem Schneiderem. Od automatický odpovědi, až po zdvořilé jdi do prdele, my jste tu doma. Ok, to se dá pochopit, oni si můžou vybírat, kdo jim bude hrát na jejich hřišti, ale...

Nakonec jsem alespoň dostal indicie kvůli čemu jsem to dostal a po projití replayů jsem si si vzpomněl na inkriminovanou bitvu (sice jsem tušil, že to bude ono, ale nedomníval jsem, že je to tak závažné). Bitva na prokhorovce, low tiery, jel jsem Cruiser I, tier3 bitva. Šance várazně pro nás. Dopadlo to tak, že jsem plmno nastřílel a zabil, ale i tak jsem se dokázal poměrně dost pohádat se spoluhráčema, kteří nechtěli pochopit, že nepojedu tak kam mi celou hru klikají a že to tam prostě nedokážu postřílet sám, došlo to tak daleko, hádali jsme se tak dlouho, že jsem za stavu asi 12-10 naštval a řekl jim, že pro ně tu hru nevyhraju, ať se jdou vycpat. No a nejspíš za tuhle větu jsem dostal ban na den. V tabulce jsem sice skončil nejvýš a bylo hodně nul, ale dostal jsem nejvíc reportů, protože jsem se v závěru schoval aby mě naše artina, která na mě střílela nemohla zabít, prohráli jsme na cap za stavu 13-13.

Je mi jasný, že to nebylo ode mě zrovna fér, ale ti oranžový idioti v četě do mě ryli celou hru, tak jsem se jim pomstil a musim říct, že mě to příjemně potěšilo, přes ban bych to udělal zase.. V poslední větě před kapem, jsem se všem omluvil, že to nevyhrajeme, ale že se mi příčí vyhrát pro dva idioty v četě, kteří za celou dobu udělali jen to, že do mě ryli.

Ten ban mě naštval spíše z principu, jsem v tom jejich hodnocení do 3500 na serveru, vyhraju průměrně víc jak 6 z 10, overall těsně pod 2600, avg tier 6,5. platim si premium, mam premiový tanky, nejsem sice žádnej beránek co se týká dodržování pravidel, ale dostat ban, že se rozhodnu nevyhrát pro pár tupců, to mě docela naštvalo.

Včera v pod večer jsem si ještě dočítal poslední reakce od supporu, což ve mně zase zvedlo vlnu vášní a v první bitvě mě zase bouchly saze, lol. Jel jsem na KV2, sedmičková bitva, mapa cliff, zezdola. naklikám i napíšu, co bude dobré udělat, ale ovšem, že je to zbytečné, nahoru jedu jen já a hellcat, tak si říkám, nebudu nic psát, jen se schovám v rohu a pojedu na dmg, když už to nemáme šanci vyhrát. Nastřílel jsem 3700, 5 killů, lehká hádka se zeleným dicker maxem, kterej opět nemohl pochopit, proč zalezu do kouta za ten velkej kámen (kv2 odtamtud dostřelí na střed). Po tý bitvě jsem napsal poměrně ostrej a hodně ironickej ticket na support, kde jsem vyjmenoval asi 7 hráčů s prohřešky proti TĚM pravidlům, který mi den předtím napsali, včetně odhalování pozice spojenců nepříteli, jak horlivě hlásili mou pozici, aby mě náhodou nevynechali.

No a teď čekám, jak s tím naloží, čekám asi zase nějakej ban. Obvykle odpovídají za hodinu, dvě, teď už to tam leží 13 hodin.

 

 

Závěrem. Řekl jsem si, že to nemá cenu se nijak nechat šikanovat od supportu, ostatních hráčů, asi hrou samotnou. Budu hrát tak já mě to baví a když semtam dostanu ban za něco podobnýho, tak zkrátka nebudu hrát. Víc jak 10k goldů a 40dnů premia na účně nemám nikdy, takže tratnej na penězích budu dvanáct stovek max, což je půlden v práci. Sice si umím představit, co se za to dá pěknýho koupit, ale peníze nejsou všechno. Neplacením bych potrestal asi jen sebe, nehraním nečeho v čem jsem dobrej bych potrestal leda tak svý ego.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to: Kozlus to RNG na pancíř nejspíše bude, jelikož včera jsem s AMX50B neuvěřitelně dingl 4 střely desítek za sebou, nutno podotknout, že jsem již měl na sobě nahozenou také last shot auru a to v podobě 46HP :-) to RNG je prostě nevyzpytatelné :-)

a nestřílely tě náhodou do spodku ? Ono těch 170 mm podivně zaoblenejch dělá divy . Já s ním odrazil 3x WT, ale to už jsem tady psal .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to: Kozlus to RNG na pancíř nejspíše bude, jelikož včera jsem s AMX50B neuvěřitelně dingl 4 střely desítek za sebou, nutno podotknout, že jsem již měl na sobě nahozenou také last shot auru a to v podobě 46HP :-) to RNG je prostě nevyzpytatelné :-)

Jo, jo. Posledních 10% HP působí jako silové pole v Star Treku, akorát mám pocit, že to líp funguje u enemáků než u mě ... Včera sem s E-50 zničil T-43 s 14 HP až na 3. ránu! Ale to mu už stihli přijet na pomoc kamarádi :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

D1 bylo stejně nejlepší !

 

Ke hře: procházím poslední dobou údobím, asi nějaká WG menstruace, kdy většinou nejsem schopen dát pořádnou dmg. Když dám, tak většinou stejně prohra  a samozřejmě naopak. Kdo si myslí, že např. s T-95 nebo AMX 50-100 nejde dát 0 dmg, že musíte něco nastřílet, tak se plete. Prostě ne. Koupil jsem si T1heavy, tak trochu na zábavu na 5.tieru. Před chvílí prohra v čase

11:25 min. Já lama v dmg z týmu druhý , z expů první, jeden kill. Byl jsem tam, kde mám být, neriskoval jsem, stejně všechno jedno. Polovina hráčů 0dmg, to ale všichni znáte. 

Já osobně mát takový dojem, že nejhorší hry nejsou tak ani o víkendech, ale spíš obecně mezi cca 19-21hod. a Samozřejmě, když WG dá ty svoje 100násobky. 

S pozdravem " Ding, ding, střela neprorazila " se zatím loučím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, dnes jsem si řekl, že si nový telefon přizpůsobím SW k obrazu svému. Tzn moc jsem toho už nestihl, ale věci jsem měl připravený z minula, takže mi to dalo něco přes hodinku... mobil žije a je ve formě, ve který jsem ho chtěl mít. Takže večer dobrý. Pak už jen 3 desítkový medko odřady, vše výhry, to už jen takovej bonus. Na poblik jsem radši nelezl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...