Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Koukám, že slovo "pedotanker" je na skillery jak červený hadr na býka. Čím to bude?

 

Mně to slovo nevadí :-) Ale asi to bude tím, že nejsem skiller.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že slovo "pedotanker" je na skillery jak červený hadr na býka. Čím to bude?

Čím?

 

1) dotyční se snaží rozdělovat hráče

2) dotyční se snaží oněm hráčům říkat co mají a nemají hrát

 

Řekni mi, v čem se liší rozdělování hráčů na to, kteří můžou hrát tiery menší jak 7.

Fialoví --> víc jak 7, níž nelezte! Ostatní hrajte co vás baví.

Ty jseš černej, žádný dávky! Ostatní klidně zůstávejte na podpoře. (jedná se o stejný princip, dokonce i podle barviček)

 

Když se ti nelíbí, že na nižších tierech potkáš hráče jenž umí, tak je nehraj ne? Pak tě to nebude štvát.

 

A ještě jedna věc. V čem jsem třeba já narozdíl od tebe jako hráč liším? Proč bych třeba zrovna já měl mít jiné zacházení? Protože si najdeš nějaký měřítko, který se ti zrovna bude hodit a mne znevýhodňovat?

 

Navíc nikdy sám nemůžeš vyhrát bitvu, vždy rozhoduje to ostatní pohyblivý okolo tebe. Nevím, proč si někteří myslí, že když fialka vleze s lepší posádkou na 5. tier, tak že s tím má plášť neviditelnosti, silové ochranné pole a uranem obohacené střelivo. Překvapení! Prdlajs! I ony jsou na ránu, jako všichni ostatní.

 

(je to napsaný asi tvrději, ale aspoň to vystihuje danou situaci a stojím si za tím)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že mě akce na vrchoklu stromu asi zničí. Minulou akci jsem v kuse jezdil T95, teď zase hodně jezdím RHM a ten tank mi prostě není souzený, hrozně jsem se na něj těšil, ale zatím k sobě nemůžeme najít cestu. Hodně s ním dingám, rozhodně víc jak s ferdou, který má papírově stejný dělo, prostě nesmysly, sedmičkový tanky z boku nedám. Začínám zase podezřívat WG, dlouho jsem s ním neměl žárovku, tak jsem špatné výsledky příčítal i tomu, ale teď i s ní ať dělám co dělám samý prohry. Po 133 bitvách 43% win bych snad neměl ani s botem. Dnes mě rozštíply první tři bitvy, tak nevím jestli je to mnou nebo ne, minimalně dvě z těch bitev byla 60% šance na vítězství, ale když WG řekne ne tak prostě ne.

post-12269-0-50795500-1398086907_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, omlouvám se Kanáre, za to, že jsem napsal, že si svoje pedotankerství musíš sám před sebou obhájit.

 

Takže, když už lezeš mezi děti (myšleno začátečníci), tak se o nich nevyjadřuj jako o blbcích (v tvém případě troubelíni), každý někdy začínal. To, že to neumětelství většině zůstane je věc jiná. Oni stejně ve valné většině případů kašlou na nějaké statistiky a o skillech na posádkách,  vybavení a podobně nemají ani tušení. Buď rád, že je máš, díky nim jsi tam kde jsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... tak se o nich nevyjadřuj jako o blbcích (v tvém případě troubelíni), každý někdy začínal....

Klííídek, byl to jen červený hadr, o čem by se pak tady asi krafalo :wink: . Ovšem, když jsem si kdysi dávno zde jako ten "troubelín" dovolil napsat, že se bojím být na topu, ptz pode mnou je pak ještě horší "materiál", hned mě v tom jeden skiler tenkrát vymáchal hubu a naznačil, že s mým ratingem je můj názor irelevantní...a při tom to byla pravda. A o tom, jak a proč valná většina (včetně dospělých) hraje a hrát bude se toho už zbytečně napsalo..... :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musím něco napsat....fakt mě to nebaví tady v Denním hlášení číst plno příspěvvků o tom, že ten byl "rajčatovej" a ten fialka a nebo, že ten tým byl na h**** a ten zase tohle a ten támto....rád bych si přečetl, že se mi za ten den dařilo tak a tak a že mi to lagovalo na EU2 a na EU1 a že jsem si dobře zahrál v tu a tu bitvu a ne furt brečet jak želva....stejně je to o ničem.... udělejte souhrn jak se povedly/ nepovedly hry, jak jsem si super/ nesuper zahrál za odehraný den a nebulte furt jak....děti!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska to nelagovalo, zajazdil som par kol z chaffikom.... podarilo sa nastrielat 2300dmg, konecne som prvykrat odpalil z chafikom tanku vezicku a ziskal Orlika, co potesi....
ono stale ked ziskam Orlika tak premyslam nad Edmundom ze mal velke gule sa postavit nemeckym tankom v tomto:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek paráda. Grafika na základní vykreslování a už se to neseká... fuj. Mohlo by to vypadat líp...

 

T54E1 a Centurion 7/1. Hlavně ale Amík. V četě s kámošem 50 120/Conqueror, 71% win. Čísílka vysoko. A to jsem si to zkazil pár naprd bitvami

se scouty... vše prohry.

 

Hitman Absolution taky výborná pařba. Opravdu hra tahá, ať se to zkusí tou nejsložitější cestou, takže pistole si zahrály snad jen v první výcvikové misi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nechci lít benzín do ohně, ale možná by se stálo za to podívat PROČ vlastně hrajeme nízký tiery, co WG říká na losování podle skillu a co vlastně WG samotné provedlo s hrou na TOP tierech.

 

1) Na low tierech jsou super stroje, Pz38t, PzIV, StuGy, Mardeři,KV a spousta jiný techniky, kterou mám rád a se kterou chci jezdit, a se kterou chci vyhrávat stejně jako s Tigerem II nebo E-50M, a nějakej ohrndíra mi tu bude vysvětlovat, že když nemám posádku na 50% a WN500, tak nesmím?!? Možná by stálo za to rozpomenout si na MM v dobách, kdy počet hráčů na EU nepřelezl přes 30k, to byly panečku hry! Člověk po ticíci bitvách vyexpil PzIV a plivlo ho to proti Tigerům a já nevím co ještě bylo tehdá na sedmým tieru a na topu strašily osmičky. To jako nebylo pedotankování nebo co? NIkdo sme nedržkoval a snažili sme se uhrát maximum možnýho.

 

2) Na desátým tieru člověk potká ÚPLNĚ STEJNÝ exempláře jako na dvojce, jedinej rozdíl je, že ti na dvojkách mají o pár tisíc bitev míň a že ten začátečník se poté, co dostane od nějaké skilly v nabušeným stroji klepec, může rozhodnout, jestli to pojede dál jako lama, která má výhodu jen když je na TOPU a má cinklou kostku, a nebo se začne učit a zlepšovat, aby měl jednou taky stroj s nabušenou posádkou. Nebo si jako myslíte, že sem nikdy žádnej klepec nedostal, když sem s Pz35 vypochodoval na KV nebo jinou obludu?

 

3) Na low tierech má člověk šanci tu bitvu ovlivnit, na desítce vám na ustřílení celýho enemáckýho týmu občas nestačí ani munice, o mnohem větším vlivu RNG na bitvu ani nemluvě (když cinknu s dělem, který má kadenci 30 ran za minutu, tak mě to trápí úplně jinaj než když cinknu s něčím, co nabíjí pětadvacet).

 

4) Je to mnohem větší zábava za mnohem menší náklady...

 

Tak tu přestaňte moralizovat a házet do placu kecy o pedotankerech...

 

hele ty germáne, musíme dát zase někdy německou četu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celej prodlouženej víkend sem byl nucen tvrdě fyzicky pracovat, vzhledem k absolutnímu nezvyku na tuto náročnou činnost :biggrin:  , jsem to následně po večerech na Wotku totálně lamil.    :biggrin: 
Jinak musím říct, že až se pořádně naučím s E50-tkou, bude to masó..... :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem po hoodně dlouhé době oprášil tier 9, respektive E75. Potěšující bylo, že jsem už zapomněl, jak je obratná na heavy- utočil jsem si v klidu Objekt704 . Bohužel, to bylo jediné pozitivum z těch bitev na tieru 9 a 10. Jinak jsem si jen  rozšířil obzory, protože jsem netušil, že:

 

-Maus musí celou bitvu hlídat křoví až za arty v rohu mapy, protože to křoví je strategicky nejdůležitější z celé mapy

-Top četa 3 hráčů tieru 10 zvolí jako nejlepší taktiku ve Stepi najet středem na nepřítele a během 2 minut být v garáži

-Pokud se ve Stepi u baze potká E75 co má 75HP s T57 co má 1200HP, tak souboj vyhraje E75 i když T57 stihne 2x nabít zásobník

-Pokud naši E100 masíruje ze zadu nepřátelská T44, tak na ní neotočí kanon, páč dozadu kanon otáčí jen zbabělec, ale raději bude  pořád střílet někam přes 1/2 mapy a nechá se od T44 v klidu uklovat

- O lemmingu, nevracení se při obsazování naší baze ani nemluvím, to už beru jako standard.

 

Když jsem ani po 12-cti bitvách s E75 nedal dvojnásobek, tak jsem jí zase uklidil do garáže a z tieru 9 jsem na pár týdnů důkladně vyléčen :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono to neni jen o devitkovem tieru,tohle se deje bezne napřič všema tierama.

Do tieru 8 jsem tak nějak schopen se s tím vnitřně vyrovnat, na tieru 10 a i 9 to je pro mě nestravitelné....bohužel. Trošku mě to i mrzí, i na těhle tierech jsou stroje, co bych si občas s chutí rád zahrál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...