Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

On by to sem díky vrozené skromnosti nedal, tak mě snad za to nezabije.... :biggrin:

 

http://wotreplays.eu/site/554258#pearl_river-colbi-t69

vrozena skromnost se pozna tak, ze si dotyčný do bitvy bere pouze goldy?? měl 9 killu, fůru DMG, 100% Cap a nemít premko, tak byl 1700 kreditu v mínusu .... tomu říkám hrát za každou cenu. kolik bodu EFR mu asi dělají jen ty goldy? 20%??

hra to umožnuje, takže nesoudím a nekritizuji. jen takový povzdech nad tím, kam až to chce WG dopracovat....

 

replaye co tu nedávno někdo doporučoval napr. od SirFoch se (kromě jiného) vyznačovali právě tím, že dotyčný téměr nepoužíval Gold ammo ... to že někdo umí použít mozek, považuji u postovaných replay_ů za samozřejmost a replay kde je spotřebováno 140 000 kreditů za ammo, tudíž nepovažuji za nějaký unikát... strelba s T69 goldem do Nashorna moc unikátní není ...

 

jinak to nekritizuji neb sám autor to nepostnul. měl kolem sebe horší hráče, takže zbylo víc na něj, na jeho zásobník a goldovou munici ...

 

jv3n.jpg

 

AC/DC - Moneytalks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč? Nějak jsem to nepochopil co je na tom blbě. Nemám nabito = nemůžu vystřelit a tudíž mi nemůže vadit, že nemám doměřeno. Něco mi ušlo?

Kdyz hrajes predevsim za TD tak ti to asi neva, ale kdyz hrajes za stredaky se kteryma se furt hybes a kroutis kanonem je situace jina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si to tu tak nějak pročítal a musím říct, že sem nikdy nevystřelil gold náboj. Ze začátku mi goldy hodně vadili, pak míň a teď už to beru tak, že goldy jsou a budou, takže mi nezbývá než se smířit a stáhnout ocas. Já je tedy nikdy nepoužil a nepřijde mi, že bych team nějak poškozoval, mě to naopak přijde mnohem zábavnější bez goldů, asi budu podle vás idiot, ale mě fakt nevadí když občas prostě  neprorvu. Nejsem profi hráč a vím, že nikdy nebudu, vlastně počet bitev co mám za 3 roky má někdo za 3 měsíce. Poslední dobou o hře mnohem víc čtu, než že bych jí hrál a to myslím doslova ! Když jezdím, tak medka + M18 + tetrarch a mě přijde, že se nedostávám do situací, kde bych nutně gold potřeboval, prostě beru jako samozřejmost, že některý pancíře jsou pro dané dělo zapovězený a tak tam nestřílím. Naopak sem docela nepříčetnej když třeba ferdu prorve kde co, to by podle mě být nemělo. Mrzí mě že pancíř nic neznamená, ne že bych byl nějak mega naštvanej, ale celkově mě gold ammo mrzí. Na druhou stranu mám vážně raadost když někdo rve gold do M18 :-D , je mi jasný že si spíš zapomněl přebít, ale přijde mi to úsměvný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz hrajes predevsim za TD tak ti to asi neva, ale kdyz hrajes za stredaky se kteryma se furt hybes a kroutis kanonem je situace jina.

No, to mě sice nenapadlo ale i tak. Existuje medko, které rychleji nabíjí, než zaměřuje? Nechce se mi procházet tolik medek a protože mám akorát pár medek a ani je nehraju, tak to nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejšek ze startu katastrofa, dokonce jsem poprvé za celou dobu co hraji wotko, byl nucen vypnout mody jako: útok/obrana a střetnutí, protože co ty ho**da předváděla, no raději nic... Posléze jsem dal četu a situace se obrátila, takže celkově spokojenost, otázka zní na jak dlouho, než přijde další trest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po dvou dnech píši své denní hlášení. Pondělí v normálu. Hrál jsem jen od jedné hodiny popolední do tří, a šlo to hezky. V tuto dobu je krásně vidět, že to nehraje zase tak moc děcek, takže hry jsou vcelku vyrovnané. No nicméně jelikož mi chybělo 10 tanků na zabití pro kredity, tak jsem byl nucen zahrát si ještě chvilku večer po deváté hodině. Jelikož jsem nechtěl nechat nic náhodě a mít to rychle za sebou, tak jsem to všechno uhrál jen se StugIII a Hellcat. Někdo řekne srabárna, ale u těchto tanků mám aspoň jistotu, že nějaký ten kill dám. Takže mi na to celkově stačili čtyři hry a za půl hodiny jsem to spokojeně vypnul. 

Včera jsem opět zažil klasický WoT den. Jednou hra excelentní a hned na to totální propadák. Ale mise byla opět úspěšně splněna, takže opět spokojenost. Jen co se to včera zase dělo, bylo kolikrát k uzoufání. Jelikož jsem měl 10 výher ze 14 her, tak jsem potom chytl krásnou sérii 8mi porážek v kuse. To člověka moc nepotěší. Opět se mi moc nedařilo s T-44. A už i pan Peršing začíná dostávat losy z říše sci-fi. Ale pořád mi připadne více použitelný. Dále mám jedno velké trápení jménem SU-152. Může mi někdo vysvětlit co je to sakra za plečku? Je to pomalejší ne SU100Y. Co střela to ding i s goldem. Mám tam to první dělo a nestačím se divit, co všechno dingne. I šestková Veka, a to je už co říct. Ten tank se prostě nehýbe. Myslel jsem, že Prototyp je nejneobratnější tank, který mám v garáži. No trošku jsem se zmýlil. Samozřejmě to po výstřelu svítí až na druhou stranu mapy, takže taky žádná výhra. Moc jsem s tím tankem ještě neudělal, ale snad se to zlepší. A kde se vzal tu se vzal, ani nevím jak a mám vyexpenou VeKu A. TigerP prostě dělá expy naprosto sám. Já s tím tankem nijak extra nejezdím, ale co hra, to 1000 expů. Mám pořád takový pocit, že mi moc nesedí a i přesto s ním zahraju téměř v každé bitvě neskutečně dobře. A ani není potřeba použít příliš mnoho goldíků, opravdu jen vyjímečně. 

A jsme u tématu goldy. Když jsou, tak jsou. Tak je taky používám podle situace. Opět mi včera jeden nadával do goldnoob. Na Komarínu s Hellcatem proti osmičkám. Objevil se přede mnou Lowe a BlackPrince. Takže to je mám střílet čím?? Ale ani jeden z nich si nestěžoval, stěžoval si borec v T25/2. No a co? To jsem měl 6,5 sekundy přebíjet? Stejně jsem mu stačil dát jen jednu ránu. Potom ho vymazal Sturer Emil a Su122-44. Ale já jsem byl gold noob  :biggrin:. Tak jsem mu napsal, že si je má nakoupit sám a střílet s nimi taky. No ještě jsem se juknul co je to vlastně za hráče. 10K bitev a WN 700, W/L 46%. Tak jsem mu ještě napsal, že je lepší být gold noob než pouze noob. Kontrola po bitvě byla jasná. S Hellcatem měl nahráno 200 bitev, 45% W/L, prostě tragéd. Ale aspoň jsem se pobavil, protože v té fázi jsem neměl co dělat. Jen jsem svítil pro naše tanky. Nepřítel byl tak blízko, že by mě hned spotl. Stejně z toho byla nakonec remíza. Goldy prostě používám a nestydím se za to. Ale jsou tanky, kde vozím jen třeba dva tři pro případ nutnosti, protože vím, že je většinou s daným dělem vůbec nepotřebuju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si to tu tak nějak pročítal a musím říct, že sem nikdy nevystřelil gold náboj. Ze začátku mi goldy hodně vadili, pak míň a teď už to beru tak, že goldy jsou a budou, takže mi nezbývá než se smířit a stáhnout ocas. Já je tedy nikdy nepoužil a nepřijde mi, že bych team nějak poškozoval, mě to naopak přijde mnohem zábavnější bez goldů, asi budu podle vás idiot, ale mě fakt nevadí když občas prostě neprorvu. Nejsem profi hráč a vím, že nikdy nebudu, vlastně počet bitev co mám za 3 roky má někdo za 3 měsíce. Poslední dobou o hře mnohem víc čtu, než že bych jí hrál a to myslím doslova ! Když jezdím, tak medka + M18 + tetrarch a mě přijde, že se nedostávám do situací, kde bych nutně gold potřeboval, prostě beru jako samozřejmost, že některý pancíře jsou pro dané dělo zapovězený a tak tam nestřílím. Naopak sem docela nepříčetnej když třeba ferdu prorve kde co, to by podle mě být nemělo. Mrzí mě že pancíř nic neznamená, ne že bych byl nějak mega naštvanej, ale celkově mě gold ammo mrzí. Na druhou stranu mám vážně raadost když někdo rve gold do M18 :-D , je mi jasný že si spíš zapomněl přebít, ale přijde mi to úsměvný

<br />Moje slova, goldy jsem použil jen že zvědavosti na SU-152 na 152mm popelnici, jinak je nepoužívám ani na T32, sice nad tím někdo bude kroutit hlavou, ale me to je jedno, prostě ten tank má jiné výhody, pnenetraci ozelim... Stačí me slast, že udrzim nekolid T10 TD jenom hulldown, nepotřebuju si honit ego nad tím, že prostrelim jen tak IS7, na to mám T34 :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasson Smith: u Su-152 mabíjej pouze HE, střílet AP má smysl jen do vyloženejch papírů (ale zase je pak dáš na ránu) a gold jen při 100% jistotě že prorveš (VK by měla jít prostřelit třebas na tu kulatou díru v blatníku) - odměnou ti pak je DMG 800+.

 

Ale Su s houfnicí je hodně specifický, je to v principu ten samej troll jako KV-2, takže ne každýmu to sedí. Já mám třebas s KV-2 poslední dobou lepší výsledky než s kV-1S.

 

JejKej - hele já hraju hodně TD a vůbec kemp styl, takže já potřebuju spíš to rychlý nabíjení, ale je fakt že jedinej tank kde rychlozaměřovák nemám a nepotřebuju ho je Nashorn, ten zaměřuje fakt pekelně rychle. Naopak třebas na Marderovi II bych potřeboval dva :confused:

 

 

Aneb dnešní řádění s T-25 a honba za 30 kily,střela,ram,střela :Smile-tongue:

 

Stingrayi vidím blbě nebo fakt používáš mod na bílý mrtvoly?!?

 

Gold ammo - nadává se tu, když hevyny kempí za bukem a medka s TD musej útočit, jenže na druhou stranu - když proti vám kempí TD s lodním dělem, který vás smahne goldem na ránu, nebo vás prořelí každej kafemlejnek na perko s nabitejma goldama, tak se s hevynou hraje blbě. Takže ony ty goldy jsou dost dvousečná zbraň - na jednu stranu umožňují prostřelit všechno čelně, jenže na druhou stranu - jsou tanky, který by měly mít problém prostřelit cokoliv i zezadu, protože prostě na střílení nejsou určený, a takhle si můžou jezdit po mapě a smažit. A zásobníka nabitej goldama - to bych blil.

 

Co si budem povídat, nejvíc se goldů zastávaj ti co jich vozí plnej ammorack :tongue:  (třebas jeden nejmenovej ukecánek z klanu :biggrin: )...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár dní jsem tu nebyl, protože moje vnitřní rozpoložení ze hry by zde nedělalo dobrou atmosféru. Jediný pozitivní zážitek za tu dobu je v chlubárně jinak samé negativa. Mezitím jsem doexpil Emila a dle mých vlastních měřítek je to strašný stroj a T25/2 je proti tomu fantastická mašina a to jsem jí neměl jako oblíbence :smile:.

Nedalo mi to a musel jsem se napsat jeden zážitek ze hry. Překvapivě s Emilem na dálnici.

Po odpočtu vyrazím aspoň na předsunutější pozici u základny. Na základně stojí a čučí SU-152. Je připojen protože něco mektal do chatu.

Ten krám mám za zadkem cca 150 m a konečně našel v čase 14:23 klávesu W.

Některý hráči většinou čekají až minutu. Je to takový zvyk, takže nic překvapivého - normálka.

Ve 14:11 se objevuje u středu první scout. Zrovna na té naší slabší straně, kde máme 3 stroje.

14:07 další enemák.

14:00 střelba ve snajpu na jendou pěkně doměřenýho na 354 m

Bohužel naše SU-152 nenapadlo nic jinýho než se mi vřítit do rány. Na 9 m to koupil za 377 DMG. No od top děla u Emila dopadl dost dobře.

Napsal jsem "Sorry".  Někdy se prostě stane. Reakce ze stříleček vycvičený nemám, protože mě nebaví a 18 mi bylo před nějakým tím čáskem. Zatím stále v pohodě.

SU stojí stále blbě bokem takže nemůžu střílet. Musím se přemístit aspoň o pár metrů bokem, což při svižnosti Emila trochu trvá.

13:40 konečně možnost opět vystřelit, ale těsně za nástavbou SU 152 viz obrázek ze záznamu. Střelba byla ve snajpu nikoliv jak je na obrázku.

http://imagelink.cz/images/su152.jpg

SU se nepatrně pootočí směrem ke mě, ale jinak stále čučí k městu, kde já žádného enemáka nevidím kromě minimapy.

Asi lehce do něj drbnu ať z nešikovnosti nebo z rozmrzelosti, že ignoruje tanky na středu.

Frajer mi napsal: "YOU MOST BE REAL IDIOT" Těžko odhadnout co bylo příčinou zda ten druhý těsný výstřel nebo až to malinké drcnutí těsně po něm.

Scouty musela udolat první lajna sama :sad: asi v čase 13:28.

13:18 už středem jede první tank útoku a zde opět překážka bokem stojící SU.

13:15 se objevuje další enemácký tank

13:12 se stává zázrak a naše SU-152 přestává hypnotizovat město a otáčí se směrem k enemákům.

První lajna poblíž středu díky mojí neschopnosti a toho SU mrtvá. Odhaduju, že to mělo 75% vliv na výsledek prohraný bitvy. Byla to bitva sedmiček s 5 ks na tým.

 

To je fakt boží dostat vynadáno do idiotů od borce jehož reakční doba je skoro minuta po které se mu podařil strašně složitý a náročný výkon pomocí klávesy "A" otočit TD o 90°. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč? Nějak jsem to nepochopil co je na tom blbě. Nemám nabito = nemůžu vystřelit a tudíž mi nemůže vadit, že nemám doměřeno. Něco mi ušlo?

 

Ušlo :-) podle této logiky (= "Rychlozaměřování - pokud mi tank zaměřuje rychlejc než nabíjí, tak nemá smysl, to je lepší tam hodit něco jinýho.") by jsi třeba na IS-3 (a obecně na velké laufy s dlouhým zaměřováním) pohon děla vůbec nedával... zaměřuje dlouho jak sviňa, ale nabíjí 3x déle... a musíš uznat, že tohle je prostě krávovina :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale logika "Rychlozaměřování - pokud mi tank zaměřuje rychlejc než nabíjí, tak nemá smysl, to je lepší tam hodit něco jinýho" mi říká, že jde o lauf s dlouhým nabíjením, ne s dlouhým zaměřováním...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale logika "Rychlozaměřování - pokud mi tank zaměřuje rychlejc než nabíjí, tak nemá smysl, to je lepší tam hodit něco jinýho" mi říká, že jde o lauf s dlouhým nabíjením, ne s dlouhým zaměřováním...

Není nutné to moje prohlášení hnát do estrému. Když něco nabíjí 20s a zaměřuje 15s, tak je jasný že tam bude zaměřovák a nabiják, ale když nabíjím 8sec a 5sec zaměřuju, tak tam rychlozaměřovák nutně nepotřebuju.

 

V původním příspěvku od "CharliehoV" byla řeč o skautech (tam se dá předpokládat, že pohon děla člověk neužije :-)), nicméně konkrétně tato věta byla psána v obecném duchu - a proto jsem na ni reagoval (tak, jak jsem reagoval). Tudíž to neženu do eXtrému, nýbrž konstruktivně napadám takto obecnou formulaci ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V původním příspěvku od "CharliehoV" byla řeč o skautech (tam se dá předpokládat, že pohon děla člověk neužije :-)), nicméně konkrétně tato věta byla psána v obecném duchu - a proto jsem na ni reagoval (tak, jak jsem reagoval). Tudíž to neženu do eXtrému, nýbrž konstruktivně napadám takto obecnou formulaci ;-)

 

Konstruktivní kritika obecné věty přijata, překlep opraven :sweat:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není nutné to moje prohlášení hnát do extrému. Když něco nabíjí 20s a zaměřuje 15s, tak je jasný že tam bude zaměřovák a nabiják, ale když nabíjím 8sec a 5sec zaměřuju, tak tam rychlozaměřovák nutně nepotřebuju.

 

Větší blbost jsem neslyšel. Tvá logika má trhliny,  tvé tvrzení nedává smysl. No offense, ale přečti si několik příspěvků nad tebou od Jejkeje nebo mamlasse, ti ví o čem mluví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne obvzlast na td s malou vyseci je pohon dela naprosto netreba :)

rozdil mezi SU-100M1 a treba Mle. 46 v dobe zamereni je realne 2.55sec Vs 4,35... kdyz naskiluju posadku na max a dam pohon dela sem na 2sec..

takze vidim pohybujici se cil samozezrejme idelane kolmo k ose...  1, 2, 3, 4, 5 sec... a cil je v ... trochu rozdil proti 1,2 gotcha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera se situace naštěstí opět uklidnila a 30 tanků bylo nastříleno během 13-ti bitev a za cca 1,5 hraní bylo vyděláno 590 tis čistého. Současné akce jsou opravdu skvělé a těžko uvěřit, že od soboty mám už "vyděláno" cca 5,5 mil kreditů. A to prémiové tanky prakticky nevytahuji z garáže, opravdu super, díky WG! :tongue: 
Na druhou stranu je ale třeba říct, že nejvíce hraji ruskou T-34 a pak KV1S, páč vyhrát něco třeba s E50 se rovná zázraku. Ten tank mě obecně zatím dost zklamal, nějak se mi nedaří přijít na to, jak s ním výrazně ovlivnit bitvu.  :confused:    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Stingrayi vidím blbě nebo fakt používáš mod na bílý mrtvoly?!?

 

Co si budem povídat, nejvíc se goldů zastávaj ti co jich vozí plnej ammorack :tongue:  (třebas jeden nejmenovej ukecánek z klanu :biggrin: )...

Nooooo joooo :Smile_mellow: Ono to vzniklo tak,že jsem jednou dostal hrozně na ***** 1 vs 1,jelikož se maník dobře kryl za mrtvym tankem a já nebyl schopen na 200m rozpoznat jeho siluetu,on si mě odchytl ve volném prostranství a rzebral mě na šrot,já jej ani netrefil,tak sem to chtěl po posledním patchy vyzkoušet,ovšem popravdě použil jsem to za ten měsíc cca 2-3krát,takže je to víceméně naprosto zbytečná věc.Jediné módy co mám je totok,sniper zoom+minimapa(a tato ani neukazuje poslední pozice :facepalmic: Xvm,mody na nestrileni do znicenych tanku,ukazatel kam enemaci miri a hitzony na tancich nevedu :Smile_veryhappy: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak ke včerejšku,prostě jeden z nej dnů ve wot,sedl jsem k tomu po úspěšné pedposlední zkoušce po 3 dnech abstinence a naprostý masakr,idea že si vyjezdím peníze jen na T-25 byla hodně dobrá,teamy spolupracovaly,ze 16 her 2krát 7ky,5krát 6ky,jinak stále na topu..ovšem po 26 kilech sem musel do hospy a vrátil se o půl jedné,se 7mi dvanáctkami v krvi a rozhodl se,že to dokončím..no první bitvu si moc nevybavuji,v druhé jsme šáhl díky zničené T-25 po at-2 a na malinovce dal 3 kily,1800 DMG a ocelovku..pěkné zakončení akce..nejvíc mě bavilo,že jsem to jezdil solo a neprohrával   :Smile-tongue: Dneska mě serb asi hodně zařeže :Smile_trollface-3: Prostě t-25 mi opět potvrdila,že na V tieru je to úžasný stroj dokud nepotkáte natočenou kv-1 a máte blbý los na pene,čelně de rozebrat krásně :Smile-playing:

9092f95b55321624083e99d25dcbb821.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...