Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Neříkal jsi náhodou že nehraješ na staty a za ničím se nehoníš??? :Smile-tongue:  :Smile-tongue:

Nehoním, jediný co chci je vyhrávat. Alespoň v rozumný míře. A pokud mám na devítce průměrný dmg necelých 5k na bitvu, tak 2/7 je hodně špatný. O to horší, když si prostě vyjedu dorazit posledního Focha a ... trefím weakspot, ale ... 270mm ho neprobije. Následuje prohra... a takto dále a dále. Zkus si podávat výkony a stále dostávat přes hubu. nic moc zábava  :sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní hlášení. 

 

T30 stále hoří a hoří a mně se s ní hrozně nedaří.

 

A na trojkové bitvě mě za stavu 10:6 pro nás odstřelil vlastní tank. Měl jsem už top gun, tak měl asi pocit, že už jsem odpráskl dost něpřátel a na něj se nedostane.

 

A v devítkové bitvě jsem potkal tajče s 9k bitev s winem 45 %. Seděl v ST-1 a nejenže znal a dokázal trefit všechny weakpointy na T30 a KV-5, ale dokonce uměl i sidescrapovat, krýt se mezi přebitím, "lákat" na střelu apod. Vůbec jsem tomu nerozumněl.

 

Ale jinak to šlo docela dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jedinej tank kterej jsem už 3x prodal, když jsem ho prodával poprvý, tak jsem na něm měl 18% winrate a ani jsem nedoexpil to co jsem chtěl. Pak jsem to hecnul a dodělal KV1S, winrate pořád velký h***. Pak jsem chtěl vyexpit popelnici (KV2), to jsem asi po 5 hrách vzdal a znova prodal... Tak teď do čtveřice všeho hrozného.

Je to hrozný pomalý škopek, je jedno kam jedu, rajčata rupnou na druhý straně a soupeři to capnou, takhle dopadá 70% her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera křeč ostatně jako obvykle,když se hraje na killy a stím spojené vydělané kredity.Zajímavé bylo,že jsem hravě za sebou 4x vyhrál a tu 5 vítěznou ne a ne dát asi takhle dvakrát.No vydělal jsem pěkných 600000,ale ty bitvy masakr nevyrovnaný MM atd.špatný je to,že tohle přitahuje tu nejhorší spodinu hráčů.Dříve takové akce byli jednou za dlouhý čas jinak se dalo dobře (docela dobře) hrát.No ale dal jsem zase jednou ammorack plné IS7 s JgPzE100 a to mu kouala jen kousek věže ani jsem v tu ránu nedoufal. :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se dařilo, jel jsem jenom dvojnásobky a Hellcata, WR zůstalo nad 60%. 

 

Nejhorší je, že se vracej artyny na plný pecky. Vytáhl jsem T29 a v sedmičkový bitvě na El Hallufu bylo na každý straně 5 artyn včetně sedmičkovejch- no hnus velebnosti. A ty kopečky jsou všude krásně ohoblovaný, tak se není moc za co schovat. Stříleli po mně asi 3 protože to byl kráter vedle kráteru.

 

Pak v další bitvě na Arktidě dala artyna ST-1 na ránu. Já vim, je to obrovská obluda, ale to by asi nemělo být. Za chvíli to bude jak za zlatejch časů artyn. Škoda, že mě s těma arty vehiklama nebaví jezdit. Nevím, co na tom kdo vidí. Maximálně ten anglickej šestkovej rychlík. Ten je zajímavej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se včera dočkal. Přesně dle předpokladů jsem dostal odměnu za čtvrtek. Po 12ti hrách jsem měl pouze tři vyhrané a WN bylo úžasných 800. Bylo komické vidět ty zásahy za velkou nulu, netrefené tanky ani na 50m, střely lítající všude možně a k tomu výkvět Indiánských hráčů. No nenechal jsem se zlomit a zkoušel to pořád dál, až jsem to dotáhl na vcelku slušný výsledek, k tomu si posledních 9 her užil skvělou zábavu. Dostával jsem vyrovnané losy, žádné prasárny. naštval pár o hodně lepších hráčů tím, že jsem je přečůral, když už si byli jistí, že mě mají v hrsti a hlavně jsem dostal šanci v některých bitvách i excelovat díky znalostem map. Viz chlubárna s Hellcatem. Já se musel smát celou dobu, jak tam hráči nadávali, co jsou to za kouzla a podobně. Zábavné bylo, že dvě hry předtím jsem si na ten samý kousek troufnul i se StugIII ale to nedopadlo tak skvěle, protože mezi pětkami se nenajde dost silných tanků, které by měli na Malinovce takovou ničivou sílu. Ale i tak jsem tam nastřílel přes 2000dmg. Já bych nastřílel i víc, ale došli mi náboje  :biggrin:. Jinak se na mě vůbec včera snášeli jen nadávky. konečně jsem vyhrál bitvu s T-44. Na himmlu jsem na kopečku nejdříve IS3 poškodil munici, no a asi si ji opravil, nicméně druhá střela a munice zase fuč. K tomu jsem před ním tancoval jak tanečnice HulaHop, tak nebyl schopný mě penetrovat a za pomoci spoluhráčů jsme ho udolali. Byl tam ještě Tiger a IS a Hellcat. Všechno jsme tam zrušili jak žádost na byt a hra byla vysoce zábavná. No každopádně po zbytek bitvy mi IS3 psalo, co jsem to za prasátko a všelijaké jiné hezké věty. 

Takže bych to celkově shrnul, začátek katastrofa, jen díky nerozčilování se jsem byl schopný u toho vydržet a nakonec si užít zábavu, kterou tato hra umí občas i vyprodukovat  :smile:. Tentokráte jsem vydělal 650K a spokojeně hru vypnul. Akce na výdělek kreditů je fakt super, tohle se jim povedlo. Nedokážu si ale představit, jaká muka musí zažívat ti červení hráči, když jsou schopní mít 0,5 killů na bitvu. Takže aby splnili 30 killů musí odehrát minimálně 50 her, a to už je pořádná porce. Takže vlastně stejně v konečném důsledku vydělají málo. No musím říct, že je docela i lituji, ale WG neuvažuje nad kvalitou svých hráčů, proto ani akce neumí rozdělit podle levelu bojovníků. Ale více méně mi to nevadí, já aspoň nemám hlavu v pejru z toho, jestli si pořídit ten či onen tank, protože teď se vydělává skvěle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se dařilo, jel jsem jenom dvojnásobky a Hellcata, WR zůstalo nad 60%. 

 

Nejhorší je, že se vracej artyny na plný pecky. Vytáhl jsem T29 a v sedmičkový bitvě na El Hallufu bylo na každý straně 5 artyn včetně sedmičkovejch- no hnus velebnosti. A ty kopečky jsou všude krásně ohoblovaný, tak se není moc za co schovat. Stříleli po mně asi 3 protože to byl kráter vedle kráteru.

 

Pak v další bitvě na Arktidě dala artyna ST-1 na ránu. Já vim, je to obrovská obluda, ale to by asi nemělo být. Za chvíli to bude jak za zlatejch časů artyn. Škoda, že mě s těma arty vehiklama nebaví jezdit. Nevím, co na tom kdo vidí. Maximálně ten anglickej šestkovej rychlík. Ten je zajímavej. 

Je jich víc a víc. Buď je hra úplně bez nich nebo jsou klidně tři na každé straně. Já je tak miluju, že jim ihned po startu napíšu co si o těch růžových hošáááncích myslím. Losy, kdy dva enemy GW panteři hrají proti 6 a 5 třídě. To už je fakt moc. Nebo potkat vs Chi-ha enemy grill, to je taky radost. MM jim hrozně pomohlo. Když už mě zabije artyna tak splešem. Většinou jsou tak silné, že to stačí na full kill....padne to vedle mě a je konec. Artyn se bohužel úplně nezbavíme. Hrdinů, kterým vyhovuje klikat z rohu mapy na bojujíci hráče bude pořád dost.

K diskuzi o KV1. Není vlivnějšího tanku na 5 třídě. Z 5 třídy jsem vyzkoušel snad vše..a mimo staré OP PzIV a M4 nikdo KV1 nepřekonal. Je pravda, že jsem si na KV1 dal 350% posádku :biggrin: ( to přece není tak důležitý :woot: ). Ten tank je prostě tak zabugovaný, že vydrží dostatečně dlouho i proti vyšším třídám. Jezdím teď i BDR a to se nedá srovnat. Minulý týden jsem měl pár lostů kvůli KV..s M18 jsem ho nemohl penetrovat ani s goldem!!! Stalo se mi to dvakrát zasebou....nebo spíš nejen že dingala, ale hlavně ty penetrace zežrala.

Používám finančně dosti náročné 57mm klovátko. Které při naládování goldy, sfoukne všechno a navíc se sním dá snipovat na dálku.

U KV při náhlém přepadu face to face enemákem používám tu nejtupější taktiku. Natočím se a pak už se soustředím na přesnou střelbu. Na řidiče, střelce, munic....a rvu to a rvu to a rvu to..

Poslení bitvu s KV jsem jel s kolegou, který tam měl 85mm kanon. Přepadla nás brutální přesila asi 5-6 tanků(většina 6 třída), samo že jsem lehli. Ale já za těch pár vteřin stačil rozdat 1300dmg a tři sundat. Kolega dal jen 320......tak jsem enemáky oslabil, že je pak na base naše TD dorazily. Kolega pak nandal 57mm a tlemil se co to je za šílenost. Při návratu do garáže mu ovšem úsměv zmrazil účet za goldy :woot: . KV1 je super blbu vzdorný tank a s nasazením 57 pak není vhodný jen na face to face boj, ale i na dálkový snip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nevím, jak na tom je kolega, ale moje dcera si rakovinou prošla a i když je z toho "venku", tak bohužel né bez následků...trvalých....bohužel. To, co jsme si jako rodiče prožili během toho cca roku, co všechno jsme viděli, čeho všeho byli svědky.....to se sdělit nedá. Ano, potvrzuju, že takovýhle keci dokážou neskutečně rozhodit. Někteří jedinci mají neuvěřitelný štěstí, že se můžou schovat za klávesnicí. Smradi.

Nesmíš zapomínat, že nikdy, nevíš, kdo je ten člověk na druhý straně, čím si prošel......i ten páchnoucí důchodce od vedle, co je neskutečnej hajzl, kterej ztrpčuje život všem partajím, může bejt třeba člověk, kterej si jako dítě prošel koncentrákem......

 

I TOHLE je denní hlášení.....

víš mě před týdnem zemřel na raka strejda, (mimochodem výbornej chlap a sportsmen) a soused s tímhle taky bojuje.. takže je mi jasný co je to za svinstvo, ale zabývat se idiotem kterej píše to co Drittovi je magor a opravdu by ni nestál ani za to abych se nad výplodem jeho chorého mozku pozastavil.. je to prostě duševní mrzáček... věnovat takovýmu retardovi byť jedinou myšlenku či větu je naprosto zbytečné on ho život poučí..

a tobě a tvé rodině přeji jen to nejlepší, a ať se vám v bodoucnu podobné věci vyhnou a ať se daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

víš mě před týdnem zemřel na raka strejda, (mimochodem výbornej chlap a sportsmen) a soused s tímhle taky bojuje.. takže je mi jasný co je to za svinstvo, ale zabývat se idiotem kterej píše to co Drittovi je magor a opravdu mi nestojí ani za to abych se nad výplodem jeho chorého mozku pozastavil.. je to prostě duševní mrzáček... věnovat takovýmu retardovi byť jedinou myšlenku či větu je naprosto zbytečné on ho život poučí..

a tobě a tvé rodině přeji jen to nejlepší, a ať se vám v bodoucnosti podobné věci vyhnou a ať se daří.

 

Jo, máš samozřejmě pravdu. Mě spíš vždycky jen překvapí, jak se někteří lidi dokážou projevit jako neskutečně hloupí idioti, a jak málo jim k tomu stačí. Spíš než že bych si to bral osobně (i když rakovinu v rodině taky máme), tak jsem spíš nedokázel věřit vlastním očím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nadávat dovedu docela dobře ale vždy jen tomu dotyčnému a vždy do idiotů, blbců atd. atd. nelze zde vyjmenovávat ale abych mu přál nějaké nemoci, či jiné špatnosti, tak to mě vůbec nenapadne. A už vůbec mě nenapadne do toho tahat jeho rodinu a blízké. Myslím, že to svědčí o nějaké duševní hrubé závadě, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásím, že s hnátou v sádře se moc dobře hrát nedá. Dal sem si jednu bitvu s tetrarchem nastřílel třetí nej DMG z týmů, ale kdyby na mě někdo vyjel face2face tak nemám šanci ho jednou rukou vyndat :/ Takže to vypadá, že si 3 týdny pořádně nezahraju :'(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásím, že s hnátou v sádře se moc dobře hrát nedá. Dal sem si jednu bitvu s tetrarchem nastřílel třetí nej DMG z týmů, ale kdyby na mě někdo vyjel face2face tak nemám šanci ho jednou rukou vyndat :/ Takže to vypadá, že si 3 týdny pořádně nezahraju :'(

Já před rokem a půl hrál se zasádrovanou levou rukou...čouhal mi jen palec a ukazováček.....Švejka to neodradilo, po 30min jsem si zvyknul a pařil jako bez sádry :woot: :woot: :woot: .Maniaka sádra nezastaví :yes::Smile_trollface-3::Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já před rokem a půl hrál se zasádrovanou levou rukou...čouhal mi jen palec a ukazováček.....Švejka to neodradilo, po 30min jsem si zvyknul a pařil jako bez sádry :woot: :woot: :woot: .Maniaka sádra nezastaví :yes::Smile_trollface-3::Smile-playing:

Mě  kouká palec a prsteníček s malíčkem, jenže mám sádru tak blbě ohlou, že si s ní furt něco mačkám :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím že jsem KV1 skutečně znovu koupil. První hra mi hned potvrdila že to bude totální očistec. Lakeville, protože byly artyny tak jsem si vybral město. Postřílel jsem PzIV, hellcata, nashorna a tu novou německou 5ku. Dmg tuna, killů kotel, než jsem dojel ke capu, tak enemy měly nacapováno 70%. Prohra.. A takhle je to s tímhle vrakem pokaždý, jak já ten krám nenávidím, AAAAAAAAAAAAA :woot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...