Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Hmm tak včerejšek byl malinko lepší než pátek. Ale opravdu jen v oblasti výher. Jináč žádný extra zázrak. Zase jsem po čase zapomněl hrát a ruce neovládají ani klávesnici ani myš. A v neposlední řadě ty neuvěřitelné náhody a naschvály. Já včera nemohl téměř zničit tank, pokud neměl méně HP, než co je nejnižší hodnota dmg děla. Např s T29 nechám 1HP Löwemu, který jich měl pouze 280. No a ten zmetek mě ještě stihne zapálit. Já s T29 hořel snad jednou za těch X bitev co ji mám. No OK si říkám. Dodělal ho někdo jiný. Pak se vyřítím, na KVS a mám 550HP. Já ho čelně dingnu  :teehee: a on mi dá za 450 a zbytek dohořím  :biggrin:. Wtf??? Další hra s Hellcatem. Vím, že se potkám s enemy kočkou tak naláduju HE. Z boku mu dám za 370. Zůstalo mu 200 a druhá má rána za 198  :ohmy:  :tongue:  :teehee:. Třetí ránu jsem dingnul a šel jsem do garáže. S SU100Y jsem do hlavy z boku trefil Type58 a shodil mu pásy za 0dmg  :cool:. No nic říkám si, jde kouknout na replay a vážně jsem ho trefil do hlavy ale spadly mu pásy. Někde error ale budiž. Poslední kapka byla moje artynka, kdy 100HáPéčkovou E100 dingnu za 0. Kdo ty kdy viděl aby artyna z vrchu dingla tank jen o tier vyšší?? Btw bitvu jsme prohráli, protože E100 dala ammo E4 a Object ji neprostřelil tak ho taky poslal do garáže a než jsem stačil nabít, přijel si pro mě ještě 50HP baťák. No prostě když den blbec, tak den blbec. Ale zase na druhou stranu si nemám na co stěžovat. Já snad včera získal za prohry víc XP hlavně s T30, než za výhry. 

A jinak jsem nám Čechům udělal včera ostudu. Nechal jsem si ujet nervy jak jinak než spoluhráčem v týmu. Já s SU85 a on T29. Mapa CampShire. Byl to vlastně na tuhle mapu nej tank, který mohl dostat, ale on ten španělský pablb zakotvil na kopci. Prohráli jsme jen díky jemu, ale pánové jak já mu nadával. Ještě že umím docela obstojně anglické nadávky  :smile:. Do toho se přidali ještě další tři hráči. Já s SU měl nastříleno 2200dmg a 5 killů a on 600. A jelikož asi nebyl tak obstojný v angličtině tak po pár typických větách, že š*kám svou mámu už mi nadával jen ve španělštině. načež jsem ho překvapil tím, že jsem mu španělsky odpověděl, že mu nerozumím (to je taky jediné co španělsky umím :cool: ). Musím se omluvit a nepatří to do mého typického hraní, ale tohle mě umí opravdu vytočit. :pinch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle znám taky :-) Někdy je toho prostě moc a nervy ujedou. Jenom to prosím neříkej B1gT0m, páč by Tě nepochopil.

Včera jsem si dal jenom asi čtyři bitvy. Na relax beru FCM36Pak40 a S-35CA. Zatím mě nikdy nezklamaly. V jedné bitvě jsem s S-35CA v našem týmu potkal maníka z HUGO, který měl Hetzer. Zůstali jsme ještě s někým sami tři proti pár enemákům vč. KV1, Churchille atd. Ani jsem si nevšiml, že mám vedle sebe čecha a chatoval anglicky. Hráli jsme parádní týmovou hru, člověk nic nemusel říkat a šlapalo to jako po másle. Když jsme se dostali k jejich bázy, stál tam churchille AFK. Normálně bych ho asi nestřílel, ale nebyl čas na cap. Stříleli jsme do něho společně. Pak jsem si všiml, že kolega má s Hetzrem 7 killů, tak jsme mu ten 8 nechal a čekal až Churchille doklepne :-) Prostě si to zasloužil. Výborná hra a spolupráce.

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera BAGO PRASEčí četa..16 her, 12 výher. :Smile_Default:

Konečně vyexpena BL-9 na IS-3 bez použití free expů, pak něco málo na ARL 44 (zbývá asi 12k na VII tier) a M103.

 

No a pak jsme se šli bavit na test server.

Zkusili jsme ve 2 T57 heavy + britský TD FV 183 a neskutečná sranda! :Smile_trollface-3:

Že T57 není OP? JE! co bitva, to 3-5k poškození + nějaký ty killy. Ve 2 lidech už byl celkem vliv na ovlivnění bitvy. ano ano, je to test server, ale ten tank je prostě nevyváženej.

 

Nejvtipnější situace byla, když jsme měli oba FV 183, mapa Opatství, spodní báze. Najeli jsme na začátek na klasickej "camper post" a čekali, co pojede nahoru na náměstí. Chvíle napětí a ejhle...T57 heavy, vyjela a pod kopečkem k náměstí zastavila..začli jsme odpočítávat."3, 2, 1,...pal!" Já pecku za 1500, brácha zbytek..T57 už nebyla. :Smile_veryhappy:  frajer pak jen do chatu napsal "yep". :Smile_trollface-3: ten stroj je zábavnej jako prase. sice to nabíjí 100 let, ale pak je to velký BUM! E100 z boku do věže za 1823 HP one shot a podobný, to je slast. :Smile_harp:

 

jinak všimnul jsem si, že na test serveru mi hra běhala mezi 30-40 FPS a při sniper módu se nesekala. normálně mi hra běhá na 15-27 FPS. čekal jsem to spíš naopak. potěšilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dojedu prémko (30 dnů) a končím s tímhle shitem. To už není WoT ale bordel, naprosto postrádající jakákoliv pravidla a logiku. Není to náhlé rozhodnutí, už mi to leze krkem dlouho. Zítřejší patch 0.9.10 vnese do tohohle smetiště ještě větší chaos a já už na to nemám nervy.

 

shot196.jpg

 

Já s E-75 neprostřelím Fochovi poklop ale naloží mi Grille...no mám dost. Tohle už nemá s logikou nic společného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fakt miluju VYBALANCOVANÝ spot system, já s rhm stojím za křovím ( zaplý bino a síť ) a co se nestane? JEDOUCÍ T28 mě spotne dřív než já jí - děkuji ti WG že nemáš ve hře žádné bugy a vše ti funguje tak jak má ....... :down:

 

dnes jsme zažil to samé..... Rhm ve křoví...nestřílel jsem...bino.... spotter úžasnej....... spousta tanků mne neviděla ani na pár metrů..... a pak jedoucí IS3 v trojnásobné vzdálenosti s W/L 43% mne spotla hned.... když wg chce tak neuděláte nic. Škoda, že nenahrávám replaye aby mi to někdo vysvětlil....  :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešek ve zkratce..

 

Díky akci doexpena IS-3 téměř do full stavu (zbejvá už jen rádio). Doexpeno ARL 44 a vyzkoumáno AMX Mle 1945. Plánuju ho koupit až 27., jak bude sleva na frantíky a zároveň začne akce x5, tak bude snazší vyexpit pásy a věž a cca 40k free expů šetřim na přeskočení na AMX 50 100. Na M103 vyexpena věž (zbejvaj pásy a rádio).

 

Jedna perlička.

Na Malinovce u báze s barákama jsem s Hellcatem tak dlouho hledal místo, kde naspotit enemy ihned po startu. Spousta pokusů skončila v prvních vteřinách kouřícím vrakem. Tak jsem se na to dneska vybodnul, zalez do prvního křoví vedle baráku a?

sfyj.jpg

58kz.jpg

 

Asi to tak budu dělat pořád. :Smile_trollface-3: Bino + Ostříží zrak + Prostorová představivost očividně funguje velmi dobře. :Smile_teethhappy: Chudáci super unicum borci z čety 1 u enemy, tohle asi nečekali. :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mise 125 výher splněna. Tím pozitiva posledních dní končí. Taky mám menší pocit, že začínám mít při hraní o kolečko víc.

Pořídil jsem si A-43 (MT-VI) a po pár bitvách byl pohled na to, jak daleko je nástupce děsně deprimující.

Trochu víc jsem si zajezdil s Nashorn. Pocitově slušný, ale děsně náladová nespolehlivá záležitost. V jeden hodně důležitý okamžik bitvy se podařilo

5x minout na 265 m ten hrnec co má AT2 na budce. Víc pokusů na střelbu na stojící cíl jsem nedostal. Pravda  - posádka jen 98%.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://ftr.wot-news.com/2013/12/22/about-the-new-method-of-evaluating-tank-performance/

 

Moc pěknej článek s novou metodou na určení OP a UP tanků, navržená hráči. Bohužel jen v angličtině a celý se mi to překládat nechce. Základní info.

 

Doteď se to, zda je tank OP, bere podle dlouhodobého sledování WR a případně se udělá buff (nebo nerf, pokud je UP). Jenže ten časový úsek je třeba půl roku, nebo i rok.

 

Nová metoda navrhuje, aby se WR tanku bralo podle WR dobrých, průměrných a špatných hráčů.

Např. Vezmete všechny hráče s WR 52% a zkontrolujete jejich WR na daném tanku, který chcete zjišťovat. Takhle vezmete celou škálu WR a vyjde Vám přibližně takovýto graf.

3994747.jpg

Na horizontální ose je WR dané skupiny hráčů, na vertikální průměrný WR tanku u dané skupiny hráčů. Čárkovaná čára ukazuje růst průměrnýho WR hráče, spojitá WR tanku.

 

3984507.jpg

Vozidlo z tohoto grafu by potřebovalo buff, jelikož jeho WR roste pomaleji, než WR dané skupiny hráčů. Tato metoda odhalí OP a UP tanky mnohem dřív, než ta dosavadní. Cca 2-3 týdny.

 

Zde příklady..

Foch - OP a noob friendly tank

fosh.png

 

WT E-100, Borsig - brutálně OP a nevyvážený

trajer.png

 

KV-1S - to samý jak WT E-100

kvas.png

 

T110E4 - není OP, potřebuje zkušené hráče

t110e4.png

 

Nevěděl jsem, kam přesně to dát, ale jelikož jsem to našel dnes, dal jsem to do Denního hlášení. :Smile_Default: Snad se to z toho aspoň trochu dá pochopit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Projel jsem garáž. A zjistil jsem následující:

1) V garáži je strašný nepořádek. Volná místa zaplněna 1. tiery. Kdyby náhodou něco přibylo, tak aby přibylo i místo.

2) Všechny stroje krom WZ-120 (chybí motor) jsou v topu

3) V garáži sídlo T29 prot. Díky akci... hotovo  :biggrin:

4) Nemůžu se dočkat VK 72.01

5) 50 120 s nasazením top děla je strašnej zabiják, moc mě baví. Sice to dělo nesklopí a nezvedne... ale dá se hrát.

6) Přibyla AMX 13 ... 6. tier arty. Není tak zlá.

 

Tak asi vše, teď už zas volno. V garáži vše v topu, takže expení jen když bude nálada, stroje na expení jsou v pohodě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ti na to mám chlapče odpovědět. Myslíš, že mě vyprovokuješ? :teehee:

 

já Tě neprovokuju, jenom se mi líbí jak si o sobě myslíš, že jsi nejlepší (Tvá vlastní slova) a přitom jsi spíš lepší průměr. Navíc toto je týmová hra, kde je vliv jednotlivce poměrně nízký. A pokud Ti tohle nedošlo po 30k bitvách tak je to hodně smutný

 

 B1gT0m  tvé reakce na příspěvky jsou vždy jako by tě platilo WG  :Smile_harp: 

 

hmm, Tvůj nick Ti krásně sedí, gratuluju  :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, včera doexpeno 1oo.ooo na 704 a zakoupen 268. Dnes jsem se posunul z Pz sfl ivc na Sturer Emila a z S35 na full ARL V39. TDčka, to je moje. Nejdříve se více zaměřím na francouzské TD spolu s Japonckými medium tanky, kteří příjdou zítra a Němci počkají. Vždy jedu kombinaci dvou tanků, více toho neexpím, ale kvůli mé skvělé nerozhodnosti, jestli francouzské TD nebo německé TD jsem musel rozjet obě. :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já Tě neprovokuju, jenom se mi líbí jak si o sobě myslíš, že jsi nejlepší (Tvá vlastní slova) a přitom jsi spíš lepší průměr. Navíc toto je týmová hra, kde je vliv jednotlivce poměrně nízký. A pokud Ti tohle nedošlo po 30k bitvách tak je to hodně smutný

 

 

Nic jsi nepochopil ale jsi přesvědčený, že ano a nebo to jen hraješ a byla to provokace :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po včerejšku jsem již plně zocelen. Jestliže člověk prostě nemá vyhrát, tak nevyhraje, i kdyby se rozkrájel. Ale přeci jen občas mu to systém dovolí. I přes několikeré změny stylu hraní a pokus ovlivnit hru i četou, tak až posledních cca 10 her bylo dle normálu. Začal jsem včerejšek úžasným způsobem. Vyhrál jsem až šestou bitvu. A to díky tomu, že jsem si udělal 7 killů, následovaly tři prohry, kdy jsem měl max 4 killy, potom dalších 7 killů a opět výhra, 6 killů a další výhra. No a takto to vypadalo prakticky celý den. Když jsem to tam nezmasakroval a nebo nenastřílel nějaký ten ultradmg, tak jsem nevyhrál. Bylo to prakticky jedno, s čím jsem jel. Nicméně né vždy se to povedlo. Ještě nejsem natolik zkušený, takže v některých hrách příliš mnoho chyb z mé strany a proto smrt a porážka  :confused:. Když jsem zkusil četu, tak to byl vyloženě očistec. Ani jednou ze sedmi her jsme nebyli na Topu, vždy dole. Proti nám Top četa minimálně tmavě zelených hráčů. a z těch sedmi her pouze jedna výhra. Tak jsem se klukům omluvil, a šel dál hrát sólo. Bohužel jsme prohráli i díky tomu, že jsme jako četa špatně zahráli. Asi to bude tím, že nejsme nejlepší, tak to podle toho taky tak vypadalo.

Jinak jsem si koupil SU100, nějak jsem prošvihl akci já mamlas, tak jsem ji musel koupit za full. No nicméně aspoň jsme se juknul, co je vlastně v akci, tak jsem si pořídil JgPz.IV, ale ještě jsem ho nejel a pak jsem honem spěchal se zakoupením TigeraP. Na VeKaP ještě najezdím ten gun, který je potřeba. Musel jsem už tak dost investovat free XP. Já ten stroj jaksi neumím ovládat, nebo je to hrozný krám. Ale prostě neustále proti osmičkám se s tím vážně nedá hrát. S SU100 a dělem z SU85 jsem pouze jednou nastřílel pod 1000, jinak jsem vyhrál jen jednu ze čtyř her. Velice špatný začátek  :down:. Tak uvidíme jak dneska po nainstalování patche. Snad si i zahraju  :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes jsme zažil to samé..... Rhm ve křoví...nestřílel jsem...bino.... spotter úžasnej....... spousta tanků mne neviděla ani na pár metrů..... a pak jedoucí IS3 v trojnásobné vzdálenosti s W/L 43% mne spotla hned.... když wg chce tak neuděláte nic. Škoda, že nenahrávám replaye aby mi to někdo vysvětlil....  :-/

Replay by byl fajn, ale stejně v něm nejsou potřebné informace ani pro teoretické výpočty. Ta spousta tanků na krátkou vzdálenost bude asi tak 1-2 ks. Krátká vzdálenost bude jak je zde zvykem min 130 m a IS3 byl frajer a na spot mu stačila trojnásobná vzdálenost 3x130=390 m.

 

WoT nejde a tak trochu prudím a spamuju :smile: .

 

Osobně bych byl taky rád za mnohem jednodušší a přehlednější řešení spotingu než nějaké složitosti co se musí vejít do drobného rozsahu 51-425 m. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak bych taky rád po dlouhý době něco napsal....poslední dny se mi nedaří, ať dělám cokoli, win rate jde pomalu ale nezadržitelně dolu.....ale včera jsem udělal, pro mě absolutně novum, malej objev.....T54 je na 9.tieru platnější než T62A na 10.tieru....konečně jsem se zase začal hrou bavit, konečně zase "létám jak motýl a bodám jak včela" :-)....na desítkách je to hrozný, to, že mi neviditelný TD na jednu ránu vezme 2/3 HP, to, že se zase začínají rojit artyny, co mi jednou ranou vyřaděj polovinu osádky, sundaj pásy, zničej dělo a motor....to bych ještě zkousnul, holt musím bejt chytřejší, ale to, že tam nastřílím prdlačku, každá druhá rána mi dingne (weakspot neweakspot), spolupráce prakticky nula, HT se schovává za mě, za medko atd.....to je na mě moc......a navíc ty prodělky.....i když vyhrajeme a já "něco" nastřílím, tak mínus 15 000 to jistí, a chraň pánbůh, abych přebil v zoufalství na goldy....a hlavně...není to zábava, jde o nervy.....

 

To s T54 je to jiný kafe.....tam i sám řádim jak černá ruka....a nikoho nepotřebuju.....

 

Včera hra s E50M....bitva desítek....ze začátku "šlapu vodu"....koupím ji od "invisible TD" a s třetinou HP už jen podporuju naše snipováním, přesto vyhráváme a já nastřílím relativně slušný dmg, najednou enemy IS7 začne capovat naši bázi, je na ránu....já taky.....neriskuju, přebiju na gold a jedu....těsně před tím, než mu vjedu do zad a dorazím ho, se přede mnou z čista jasna objevý jejich arty....okamžitě  jí to pošlu a dorazím ji ramem....než znovu nabiju, stihne se IS7 natočit a oba vystřelíme zároveň....přesto, že mířím na spodek vany a mám doměřeno, střela zasáhne vršek korby a odrazí se, IS7 se trefil....až pocuď nic zvláštního, ale pak se strhla smršť nadávek a urážek od tý enemy arty, že jsem ho střelil goldem......odbyl jsem ho, ať se nestará a sledoval jak zbytek našich dobíjí to ISko....výhra....jenže ten tupoun v artyně mě pak začal posílat urážlivý zprávy o mých statech (dal si tu práci, aby je "prolustroval") a stálo mu to za to, mě dobrou půl hoďku prudit....vůbec jsem nereagoval...co jinýho s blbcem....chytit pod krkem ho nemůžu, hrdinu od klávesnice....ale fáákt mě to znechutilo večer....na těch 10tkách jsou snad všichni nějak "postižený"....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...