Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Strasnej problem pouzivat serverside zamerovac, co?

Ano, to jeho hýbání je pro mě nezkousnutelné. A opravdu nevidím jediný důvod, co se stalo dříve, že zaměřím enemákovi vanu, pak nějakou sekundu doměřuju, aby to prásklo o 90° a 15m vedle...

 

Ty jsi o tom někde psal. Jak zapnu serverový zaměřovač v replayi? Když ho zapnu, sám se vypne. Když ho zapnu ve hře a potom pustím replay, je stále vypnut.

 

Ale stále to nic nemění na tom, že je blbost, že vidím něco jiného než nějaký server támhle v tramtárii. Jistě, nejdou použít žádné cheaty, ale je spousta her, převážně střílečky, kde není problém v tom, že vidím to, co vidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, dnes podruhé a naposled. Vidím v příspěvcích, že se taky někomu daří, jako mě. Aspoň nejsem sám. Poslední frustrující zážitek ze hry:

Mapa Útesy, myslím, jak je uprostřed most. Já KV-4, nahráno 110 000exp, zbývá pouhých 56 000 na ST-I.  Snad po roce se MM smiloval nad ubohou KV-4 a já jsem na topu. Začíná hra, všichni jedou asi tak, jak je třeba. Říkám si, tak teď, kdy jindy, teď to nesmím pohnojit budu se snažit a dáme to. 

Jedu na střed na most, sám, ale neva. První kontakt, dávám to. Vpravo dole je většina našich HT a bojují. Já nemůžu vjet na most a dát jim to z boku, protože naproti mě jsou už 3 cizáci. Přestřelujeme se. Dojíždí mě naše TD a valí do přes most, kde hned chcípne. Jsem zase sám. Stejně po chvíli davám všechny 3 cizáky proti mě a pokračuji přes most ke capu. (jsou asi větší lamy než já)  Teď , asi po tunelovém vidění, si všímám, že vpravo dole na křídle, kde byly naše HT, je u pusto prázdno. Co teď, zleva vidím, že naši jedou dál a někdo se i vrací na bázi. Vedeme 8:5. Jsem pomalý na vracení, jedu dál.

Ještě dám nějaký dmg, ale přichází hromadný cap naší báze, ti, co se vrátili, jsou ihned pobiti. Ve zbývajícím čase stojím a ani nejedu dál. Naprosté znechucení z marnosti hry. A tak nějak je to poslední dobou pořád. DMG, killy dám, ale WR stále klesá. Řešení jsem ale našel. Na pár hodin to vypnu a jdu hrát minecraft. Mám tam rozdělanou stavbu, vyžeduje to preciznost, nápad a sousředění a hlavně tam není nikdo, kdo by mi to kazil. Dobrou noc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně lidí tady nadává na to, že někdo v bitvě nic nenastřílí, jenomže ono to může být i jinak. V téhle bitvě celý tým zakempil na jedné straně a jen dva jsme jeli bránit druhou stranu. Pak mi blikla žárovka a bylo po mě. Ono, když najednou vystřelí pět tanků, tak toho moc nestihnete. Já stihl vystřelit jen jednou (z IS) a neprobil Indien Panzera do boku goldem. Ten chlapík s KV-3 měl stejnou smůlu.

 

shot090ygy.jpg

 

shot091ydy.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JejKej: chápu co se tím serverovým zaměřovačem pokoušíš sdělit, ale aby po plným doměření (který trvá u IS několik sekund) server místo na enemáka mířil někam do zadele? Bohužel nám Zvedák nepostnul celej screenshot, jestli mu nesvítila červená žárovka, ale nesmíme se divit že s takovýmhle materiálem zvykají konspiračky.

 

Je to stejná prasárna jako byly v BF3 bedny, který si každej klient vymýšlel jinde, ale fyziku jim počítal taky on (pro vysvětlení - vy ste viděli bednu, za ní byl enemák, vy ste ho nemohli střelit. Enemák žádnou bednu neviděl, protože to byla záležitost na okrasu, počítaná klientem, a tak vás klidně mohl odbouchnout).

 

A WT je teď totálně v háji taky, eventy to zabily....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale no tak, trochu uber.. 8 nul jsem viděl asi 4-5x do roka 10 ještě nikdy.. i když jsem viděl screen od vspingu a ten jich jednou měl 11.. ale neděje se to běžně.. ;-)

JejKey nedávno dával na chat screen, kde v nějaký bitvě bylo 13 VIII. tier tanků s 0 dmg! :-D a nebyl to rychlej cap, enemy tým komplet vystřílen.:) někde v historii bych ho asi našel.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera řádně zakoupeno far Cry 2, MoH Tier 1 Operators a Titan Quest Gold. Dále byl konečně ochutnán Capitan Bucanero a v kombinaci s Poličkou 11° je to urychlovač :-D

Jak to tady čtu je mi WoT čím dál více ukradený a stejný pocit začínám mít i u WT. Takže tak.

P.S. Hodně štěstí, pevné nervy všem kteří u toho ještě setrvávají

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl včera celkem spokojenej, po týdnu jsem to pustil, dal jednu s JgPantherem I. Sice mě to hodilo na konec tabulky- v topu byly 4 devítky, ale i tak jsme zvítězili a já dal 4 killy a 1880 DMG (jezdím s 88tkou) a byl třetí nejlepší. A pak jsem to rychle vypnul, aby si to náhodou WG a Bulhar nerozmysleli :-) Teď to stejně hraju v drtivé většině jen v sobotu a neděli ráno tak do půl devátý a dá se to. A hlavně nějaký staty a podobný nesmysly jsou mi fuk. Na rozčilování mám práci :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska winrate 46% na 39 bitev. Prodaná ISUna, koupený Object. Na nové dělo u WZtka si zvykám, začínám pomalu šahat na 121. E50M zakoupeno, spokojenost. Jen nevím, co dalšího mám jet. Francouzské TD? Počkat na Japonce ? Nová německá TD? Posádku mám přichystanou s dvěma hotovýma skillama, ale, že by mě to zrovna lákalo.. asi počkám na to, až zahřmí ( SturmTiger ) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si pořídil E-25... Neuvěřitelné jak je ten tank neviditelný. Není problém pálit na nepřítele, který je 200m daleko a nebýt spatřen. Hrdina hned po pár bitvách, tank přesně pro mě. Win jsem držel na nějakých 81%, ale po ukončení čety spadl na 69%, tak jsem se na to vykašlal. Ale celkově se dařilo, takže pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to konečně pochopte.....nemůžete vyhrát.......

Eeh ano, méně (her) znamená více a žádné hry už jsou pro mě úplně nejvíc. Můžu se soustředit na ničení si mozku a nervů popíjením populárního polárnického nápoje "Bílá hůl" a sledováním sdělovacích prostředků v reálném světě....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napravo nahoře, jak má ten "obdélník" a v něm jeden průstřel. Je to prostřelitelný jen v prostřední části, ne na krajích, jak míříš. Pak asi kulomet vlevo nahoře a spodek vany.

 

Ta díra co tam má je ode mě, tam to nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...