Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

WG mě dnes zlomilo... Lorraine 1:9, WZ-132 2:4, T-29, 1:5 ... Dnes něco probít, to bylo něco. Dokonce mé T-29 odolala nástavba SU-152 z boku. Pak bitva, kde byly skoro jen sedmičky, 6000dmg, 10 000 odraženo, prohra. Druhej za mnou měl 1000dmg (fialka...). Následně mezi devítkami 1600dmg, odraženo 6500 (držel jsem na Himmlu v uličce E-75, Tigera a T34... Sakra! To je ale blbost!

 

Tohle byla ta výhra... 

3AaGF.th.jpg

 

PS: Prodělávat s T-29? To už je hodně trapný. Dnes si to lítalo, kam chtělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže, mám Superbebíčkovač a to jste ještě neviděli. 16% W/L !!! Ani šance 65% nevyhraju !!!  Z 19-ti bitev byla šance na výhru pouze 2 x vyšší než 50% a 8x byla pod 40%. Stačí vzít Hetzera a nebo PzIV a je to 70% W/L. Nemám pochybnosti o tom, že čím víc vyhráváte, tím horší máte potom týmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dneska s PzlV zase začal w/l 1:8 stejně jako včera... :Smile_amazed:  skončil jsem 13:10.. nutno dodat že první hry jsem několikrát podlehl HERO syndromu (7tier fakt sám nedám) :Smile_smile: tak jsem se musel uklidnit a pak už to šlo..  skoda že na hraní nebylo víc času.. ten w/l u Pz stále padá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že včera jsem s T-29 skončil na 36%. Přestože u prvních pěti bitev byla predikce vítězství mezi 60 - 80%, všechno jsme projeli, dvě bitvy dokonce 3-15. Po první výhře se pak losy obrátily a šance na vítězství byla vždy mezi 30-50%. Přesto se nějaká bitva dala zvrátit. Nejlepší výsledky byly v bitvách proti vyšším tierům (8-9). Při losu proti nižším tierům to bylo zoufalství. Nevím, proč mí spoluhráči musí vždy hned vyrazit co nejdále dopředu, kde narazí ještě na koncetrovanou skupinu nepřátel. Pokud se jim vydám na pomoc, obvykle skapu s nimi. Pokud zůstanu v záloze, zůstanu sám proti přesile. A dost přibývá případů, kdy se kolegové dobrovolně utopí, někdy hned po odpočtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, jak jinak než poslušně, že mám novou lásku, LeoA :smile:

o víkendu jsem nasadil X dělo a je to paráda. Dokonce udržím krok v rychlosti i s netankem typu BAT a to je co říct. :tongue:

 

zatím mám cca 150bitev a s e50 700? ale i tak si dovolím přímé srovnání a vychází mnohem lépe pro LeoA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že to o víkendu šlo parádně v sobotu 63% win a včera to bylo ještě lepší. Prvních 10 her všechno win, pak sem to zapnul podruhé a už to bylo horší, ale stále hodně dobrý jen pár strojů prostě nešlo, tak sem je raději nehrál.

Ale celkově mi WG na víkend nadělilo velmi příznivý los. Z tohoto hlediska se to budu bát zapnout pár dalších dní páč se to bude muset srovnat a toho se fakt bojím. :Smile_ohmy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že to o víkendu šlo parádně v sobotu 63% win.

 

Z tohoto hlediska se to budu bát zapnout pár dalších dní páč se to bude muset srovnat a toho se fakt bojím. :Smile_ohmy:

já jsem tak zmlsanej z Pz ze win pod 65% beru jako neúspěch takže se mi vlastně vůbec nedařilo.. :-P

 

A stejně to budeš muset zapnout viď? :-D;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že včera jsem s T-29 skončil na 36%. Přestože u prvních pěti bitev byla predikce vítězství mezi 60 - 80%, všechno jsme projeli, dvě bitvy dokonce 3-15. Po první výhře se pak losy obrátily a šance na vítězství byla vždy mezi 30-50%. Přesto se nějaká bitva dala zvrátit.

možná kdyby jsi odinstaloval XVM tak bys byl o 14-26% míň frustrovanej :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...T29...ani tady už se nedá pořádně zahrát. To je katastrofa. Vždy v top dmg, nezávisle na výhře, prohře... když už je pěknej los, tak mě zas zdraví artiny. Hummel za 900, druhá dorážková. Chirurgicky přesné. Sakra, co se dá hrát místo tanků?

 

Nejlepší, jak poštelovali výdělky. Tehdá, když jsem T29 jezdil, dalo se být nádherně v plusu. Teď jsem na nule...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera večer koupena dlouho vysněná žabožroutská osmičková artyna - BatChat 155, nechci platit 6M po patchi 8.6.

Vyxpeno a koupeno 10. dělo pro M103.

 

 

Taky jsem včera zařídil 24 hodinový ban pro nějakého namachrovaného borce v E-100, jel jsem v M103, při rozjezdu po začátku hry jsem uhýbal našemu skautovi a nechtěně lehce zablokoval tu E-100ku. Nic tragického, prostě jsme o sebe škrtli, takových kolizích jsou mraky.

 

Ovšem ten magor mi ji zezadu našil za cca 850, tak jsem ho začal - nyní už cíleně - blokovat. Chtěl ujet, ale marně, tak začal střílet, samozřejmě že mne ustřílel, ale to jsem chtěl. 

 

Jen jsem mu do chatu popřál volno ze hry. Moc se rozčiloval a volal po mém reportování. Ale zastal se mne dokonce hráč Ferdinandu, který to viděl od začátku, sice maličkost, ale potěšila.

 

Po skončení hry měl ten Maďar už měl učet bloknutý, což potěšilo mnohem více  :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak se to pozná?

 

De facto se to vlastně nepozná. Ale okamžitě, jak hra skončila - dotyčný hru přežil - jsem s podíval na jeho jméno a nebyl už on-line. To by musel okamžitě hru vypnout a to není moc pravděpodobné   :smile:

 

 A protože nastřílel 1850 dmg do vlastního, tak musel skončit zabanovaný na 24 hod.ban naskočí automaticky okamžitě po skončení hry. Někdy i během hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Vám sdělím dojmy ze včerejšího hraní. :Smile_Default:

 

Konečně jsem zakoupil, díky akci, všemi vychvalovanou T29 a nezbývá mi, než s ostatními souhlasit. Ten tank mi sednul, a to mám teprv pásy, první motor a top dělo. Po přidání benzínu to zas tak pomalý nění. :Smile_Default:  Včera jsem s ním najel 38 bitev a WR 66%. Už se těším, až bude ve full.

 

Jinak včera se celkem dařilo. V jednu chvíli jsem měl takovej WR, že se mi tomu ani nechtělo věřit. :Smile_teethhappy:

22342461.png

 

Samozřejmě, že to nevydrželo, ale i tak je celkový WR 71,43% ze 63 bitev parádní. :Smile-bajan2:

Přidám ještě obrázek pro konspirátory. :Smile_trollface-3: Asi mám štěstí a WG si mě nevšímá a neháže mi klacky pod nohy. :Smile-tongue: Tenhle graf se mi moooc líbí. :Smile_harp:

67737670.png

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...