Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Vstupte do klanu, jezděte jenom CW, roty a čety a nestrkejte nos na public. 

Miluju, tvoje kecy. 

 

Nikde jsem nenapsal: jezděte jenom CW, nikde jsem nenapsal vstupujte do klanu. A trochu si odporuješ tím "a nestrkejte nos na public", protože čety se jezdí na publicu. Jinak já roty i čety jezdím jak s přáteli z práci i odjinud a i s lidmi, kteří jsou mimo můj klan. Kazna a QV především. Roty jezdím s kdekým, především BIA, ale i WHY, Avenger z 1CSTR dělá 6 roty... Takže ono stačí místo věčného rýpání a fňukání na fóru trošku rozšířit svůj friend list a možná ti to půjde.

Ono to toži z té hry plyne... Je to kooperace 15 vs 15... Tak proč nekooperovat ve dvou či třech?

No a pokud se ti nelíbí mé příspěvky, které ty nazýváš "kecy", tak na ně nereaguj(stejně jako jsem přestal reagovat já na tvé příspěvky). Jsi dospělý muž a takové chování je určitě pod tvou hrdost a úroveň.

 

Možná ti to vysvětlí soudruh MadSnake

 

Rád přidám svůj názor, jen si myslím, že označení soudruh je trošku mimo dnešní dobu. Příště mě můžeš oslovovat třeba pane, sir nebo tak nějak, ale ne soudruhu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera sem si dal Doly s Hellcatem.V průběhu boje jsem dal 5 enemáků a celkem se dařilo.Udržel sem nápor ze strany ostrova zatímco tým tlačil městem.Nakonec jsme zbyli tři proti SU 100 zakempené někde nad enemáckou základnou a střílející goldem.Než jsem se stačil přesunout na výhodné místo,tak Sučko zničilo naši KV1S a StuG III.Zůstal sem sám 100% proti SU 100%.Spotli sme se zároveň a navzájem ošili.Já mu vzal asi 40% a on mě asi 55%.Pak jsem ho ošil za nula,když se přmisťoval.Třetí ranou sem mu vzal dalších 40%,ale on mě smahl,když jsem se snažil zajet za šutr.

Zajímavé bylo,že to SU dostalo 9 tanků devíti výstřely a přitom já jsem chytl od něj dvě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten pejorativní význam slova soudruh mu dali až komunisté. Normálně je to slovo právě velmi vhodné pro označení někoho, kdo je se mnou v nějaké soudržnosti. Když si odmyslíme tu blbou minulost toho slova, tak je velice libozvučné a bylo často používané ve spojitosti s nějakým vojenským seskupením. Například, že to byl jeho bojový soudruh. Němci měli "kamaraden" a tam se to kupodivu nijak neznehodnotilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě teď se mě klepou ruca a že stál tým za prd neva super hra s křápem s PU

 

 Porážka
Himmelsdorf 14. května 2013 19:41:05
 T-43
Získáno zkušeností:  1 320    Získáno kreditů  46 752  
 Úspěchy v bitvě Válečník, Odstřelovač, Rozparovač, Mistr dělostřelec, Ostrostřelec
 
Celkem:     46 752         

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes normálka. Tým co měl v topu četu vyhrát nebo tým co měl v top třídě losu více strojů vyhrál. Většinou tedy vše dle předpokladů. Denní win pod 50%. Už se těším až doexpím nějaký další stroj. Odjezdit pouhé 4 násobky zabírá příliš mnoho času. Ideální budou tak 2 max 3, což by se mohlo stihnout odjezdit za hodinu a půl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večer rota. Tvle, dneska v 80% silnější týmy, až dost HC. Šlo to vyhrávat, ale náročný jako prase. Ale co mě dorazilo: Malinovka, útok. Strašně super, nesnáším to. Umíme to, ale nesnáším to. Proti nám zeleno, lehce modrofialovo. Super. Nakonec jsme jim naklepali minutu před koncem. ... tak, poslední rota, blíží se devátá. A bum, znova, stejnej tým, stejná mapa, stejnej mód, stejná strana. Nemít NTB tak bych byl o klávesnici chudší a to jsem stále celkem kliďas. Napodruhé vyměnili dvě KV-1S za Cromvelly... no, tohle byl masakr. Poslední dny co zažívám, to se nedá nazvat smůlou.

 

zMLDe.th.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jen pár bitev, situace se moc nezměnila, demence hry pokračuje. Jako jediné pozitivum včera vidím nasazení lepšího podvozku a osazení top děla na T32. Už i něco střelím. S T29 jsem včera 2x hořel, což se mi stalo asi poprvé. Hry s osmičkama ... jen pár, přesto nechápu, co tam hraje za tupce. A pevně doufám, že ty pojebané artyny opravdu nerfnou, je to humus. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lipe to napravíme. :-) Je to mým Pershingem :-) Holt budu muset hrát HT tanky :D

Myslíš?  :smile:  No dnes to nestihnu, mám tenis, ale zítra už ano. Tenhle týden je poznamenán návštěvou z dalekých Budějic, tak se tomu večer nemůžu věnovat, jak jindy. S T29 jsem si také prožil své, než jsem se s ní naučil trochu hrát, tak doufám, že s nástupcem to bude stejné. Jen ty arty mne kakají. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi WG vrátilo T14.......a nelituji. Je to killer....na hard protivníky konenčně můžu brát gold ammo a je to hned jiná hra. Né jako dřív, kdy jsem vysypal do KV1 tunu olova a on si vklidu jel dál ...si mě killnout. Ale jestli si opravím můj šílený zděděný win rate? Ano, ale budu rád za 55%...jde o to, že mě to velice často hází mězi šestky a hlavně musím hrát sám...bez čety, protože T14 má MM do 6 třídy.....sedmičky jsou na ní moc...to si ani neprdne.

Průměrný dmg byl fanatastický....dvakrát vyšší než před prodejem. Jasně, že PzIV se nevyrovná, ale já ho mám pro jiný styl hraní....je to něco naprosto jiného než hra s PzIV....a proto jsem si ho pořídil.

Oproti PzIV neskutečně drží....díky bočním plátů jde natočit jako kráva a klasické pětky až na KV1 mají velký problém mě penetrovat. Co, ale hlavně oceňuju je výdrž proti artynám....na Jumba nemá to ne...ten byl proti artynám snad imuní, ale dostane poloviční dmg než právě PzIV....včera to domě praly tři čtyřkové artyny...dostal jsem tři sleše a jednu přímou ránu....vzaly mi 300hp...což je bomba.

K mínusům.....premiák neprémiák....jak nasadím goldy jsem skoro vždy v mínusu....těsně, ale jsem. Je to logický....náboj stojí stejně jako u PzIV, ale dává třetinový dmg...dohled taky není žádná sláva.....a oproti PzIV je to liný a pomalu se otáčí...což ale není vlastně mínus....páč to je logický.

 

T14 je teď vlivný tank, který týmu sakra pomůže..ale bohužel vůbec nezaručí win v 6 losech....KV1S či M18 s Háčkem.....to je tvrdý oříšek pro toho lenocha...i proto, že musím hrát sám a bez pomoci topke win nedám....ale to ani s PzIV...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem naštěstí nemohl hrát, přehnal sem to se sportem a tak jsem jen ležel na sedačce, hekal a dělal že "umírám".... :biggrin: Ovšem předevčírem to stálo za to! V podpisu je moje pondělní statistika + win ratio, má cenu k tomu vůbec něco psát? :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to nejdřív šlo celkem pěkně, ale jak sem to zapnul podruhý večer, tak šla úroveň rapidně dolů. Byl sem rád, že sem udržel 53% win, ale u některých her sem fakt šílel. Dát 5 killů ze 7 celkových a tudíž jasně prohrát je fakt vopruz, nebo když sem s T29 zůstal ve hře poslední a nahánělo mně asi 8 enemy a já měl nejvíc killů z našeho týmu tedy 2 a to sem byl 3 odspodu tabulky, páč byly v losu i HT 9 tier, to je fakt pro silné nátury.

V další hře zůstalo nakonec proti sobě na každé straně 5 artyhyen :facepalmic:  což byla tedy podívaná jak se artyny naháněly po mapě, my jsme nakonec vyhráli, páč jsme měli rychlého frantíka, který to spotnul a částečně i vystřílel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Name Total Per battle Victory ratio: 51.11%   Battles: 45   Efficiencyold: 2011.93   Efficiencyv2: 1969.62   WN6: 1547.33   Average tier: 8.36   Experience: 30674 681.64 Capture points: 128 2.84 Defense points: 164 3.64 Damage: 65347 1452 Kills: 58 1.29 Spotted: 53 1.18

 

škoda že takto nehraju každej den :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz pozoruju nektery spoluhrace, tak zacinam premejslet, ze WW III neni zase tak spatnej napad. Genofond lidstva by potreboval procistit.

to tady nesmíš napsat takovou věc, nedávno jsem to tady napsal a Květule můj příspěvek označila za největší kravinu co tady kdy četla... :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno tak mám 140k expu na Indianovi, uz se blizi jeho konec, na LeoA je treba 172k

 

Nakonec docela zajimavy stroj, sem tam docela zadinga, svoje odvede, urcite to neni ostuda. V jedne bitve jsem dal docela ranec zkusenosti, tak jsem zjedavej jestli na me vyjde nejaka cena v soutezi :ohmy:

 

Obcas me ale dostane, ze uberu nejakych 170 na damage, na tier 8 bych ocekaval, kdyby to bylo o trochu vic. Samozrejme v prumeru jsem nad 200 na ranu pri pouziti AP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...