Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak tak, já včera poznal jak ve WOT vypadá peklo. Co mi WG naservírovalo do týmů to se jen tak nevidí a i 6 killů neznamenalo výhru. Nechytal sem se prakticky s ničím v losech sem byl většinou úplně dole, goldy mi dingaly nebo lítaly mimo kruh úplně v pohodě. Výsledek win 25% (4:11) mám nejhorší za 2 roky hraní a ještě ke všemu server EU 1 lagoval jak prase :facepalmic:

Dneska to vůbec zapínat nebudu a budu zkoušet letadýlka. :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak potom mas asi vestecky nadani :Smile_trollface-3: :Smile_trollface-3: .i kdyz ono i podle rozjezdu tymu na mapu se da obcas poznat-teda dost casto-jak to dopadne.rozdil je,kdyz se udela wolfpack.to je pak mazec a enemy se nestaci divit :Smile_trollface-3: :Smile_trollface-3:

 

Jen zkušenosti z velkého počtu bitev. Nikde jsem nepsal, že vím jak dopadnou všechny bitvy. Třeba dnes pohodička jen 2-3/10 bitev.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem včera měl čas, ale nehrál jsem, páč jsem se v práci v Mercedesu tak nepohodl s vedením, že jsem nasraný šel v půl deváty spát.Pánové..od roku 2008, kdy naplno propukla debilní krize, se morálka, chování a vztahy mězi zaměstanci a vedení obecně tak změnili k horšímu, že to už přesahuje rozumnou mez....kdybych neměl děti, tak jsem včera vzal židli, dal jim sní přes držku a s úsměvem na tváři jsem odešel domů.....jenže oni moc dobře ví, že ty děti mám.....hrozná doba....

Ale vím jak snima vymr...takže dneska s večer WOT zapařím ...a s úsměvem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si včera odpoledne koupil Matildu s 75% posádkou. říkám si: "dám pár her.." po 15 hrách to bylo 5:10.. říkám si to nic tak to vytáhnu nad 50% a vypnu to.. tak po 24 hodinách hraní a 110 odehranejch hrách je to 52% win a posádka už má 99%. jupí :facepalmic: tak a jde se spát.. dobrou

 

já jsem fakt nebezpečnej magor :Smile_ohmy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlasim ze se mi zda ze od doby co je servr rozdelenej dostavam jeste debilnejsi teamy a mam jeste lepsi prohry nez driv samozrejme WOT EU2 na jinym sem jeste nebyl a porad jen prohravam.... prohry jako 15:2 sou normalni a lidi co predvadej od tieru 6 vejs je na pobliti..... ty tanky sou cim dal tim horsi ceeek si chce vylepsit statistiky ale lezou jen dolu diky materialu co hraje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To budu asi já. Toho si fakt nemusíš všímat Robertíku :Smile_blinky:

Ono to bude asi tím, že jsem kdysi rozkopl oheň na Olympu :Smile_trollface-3: a "pan mstitel" to dětsky nerozdejchal a u zadku mu pořád ještě něco doutná. Ono nestačí, že jsem sebekriticky usoudil, že mi stačí tier 5-7 a radost z toho, že ve výsledkové tabulce jsem většinou v horní polovině a všude píšu, že nejsem dobrej hráč. Včera, než mi to zase spadlo, s VKčkem předposlední v tabulce a první v efektivitě, s Helicatem dva scouti na kontě, nejvíc naspotováno a poškozeno. A nedávám to do chlubárny, protože mám jen necelých 7k bitev a nemusím nikoho přesvědčovat a taky nepíšu, s jakejma debilama jsem to hrál, ptž nováček patrně = debil.

Kanáre s tebou se dá aspon diskutovat :), i když máme na leccos jinej názor, protože o dané problematice spoustu věcí víš :Smile_blinky:

 

jinak včera jsem hrál jak dement a na výsledcích to šlo poznat :)

Sestup z Olympu, já jsem s tebou nediskutoval, protože vím, jak by to dopadlo. Takže v krátkosti, pro příště shut up a vývěsku "hráčům pod 50%win názorový vstup není povolen". Když tu někdo novej "ujede", tak se mu, jak jsem to nedávno viděl vysvětlí, že je v lepším případě noob, ale už ne proč..

Ono by by bylo fakt lepší, aby "borci" tvého typu hráli na jednom slotu, jak tu někdo celkem rozumně navrhl. Jednak bych tě ve hře neměl šanci potkat anebo následně neprděl strachy do hlíny, co podělám :facepalm_wowp:

Ohledně doktorů....jsi víc než trapnej. Jsem doma v inv.důchodu, teď mě po nich honí sociálka a před tím jsem měl 2 roky doma matku s alzhajmerem jak poleno. Navíc mi jeden z těch "údržbářů" zajistil, že jsem 2 měs. nechodil a následnou operaci páteře. Tak si příště vypláchni, koukni místo do wiki do slovníku, co je tolerance nebo zdrženlivost, když nevíš, s o koho jde.

Pro adminy: pokud bych byl označen za flamera, nedávejte mi výstrahu, ale rovnou "permaban", machři tohohle typu mě fakt chybět nebudou. Víc už se stejně na tohle téma šířit nehodlám. Ostatním se omlouvám za totál nezajímavé OT :Smile_hiding: Kanárovi za to, že jsem si toho všímal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem zde na MM a čitelnost v losech pár dní nadával, tak dnes paráda. Těch několik výjimek MM v klidu odpustím. Co se výsledků týká, tak to bylo vlastně na střídačku a dennní win je asi někde kolem 50%. Jen jsem neměl zkoušet hrát za 4 třídu. Tam tomu hráči v mém týmu dávali dost na frak. Třeba na mapě Letiště jsem viděl zatím nejčistější lemming. 12 strojů jelo podél vody. Asi 3 opozdilce sundali enemáci než se dostali k vodě. Další dokonalá ukázka průšvihu Redshire. Bitva čistě 4 třídy s polovinou týmu TD a jedné arty 3 třídy stejně jako u soupeře. 11 strojů včetně arty se usadilo na kopci u vlastní základy (I). Snažil jsem se pokrýt trochu střed. Bohužel tudy jel Hetzer. Stihl jsem jen jednou vystřelit a pak sledoval jak naše vyndavají enemáci z kopce. Naštěstí se ty perličky týkají 4 třídy, tak to člověk bere s úsměvem. Dnes mě hraní opravdu baví a určitě ještě dám nějakou bitvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopoledne mě H3llios vytáhl na 8. tier. Co o to, hraní bylo fajn, ale cejtil jsem se jak idiot. Dmg podprůměrný a lamil jsem. To byly bitvy, E-75 cinkla kolmo zboku, KV-1S cinklo na 400m z boku atd. Nebo mi to lítalo na kraj zaměřovače. Škoda toho dlouhýho reloadu, kde to naštve.

 

Odpoledne chvilku Cruiser III. Maskování na 60% a už teď je to zabiják jak sviňa. Večer četa 2x Cruiser III, skóre 11:1. Pohodička :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.

 

No podívej se robertíku já to shrnu v rychlosti a zkrátka

 

1) pokud se chceš do něčeho míchat měl by jsi o tom něco vědět

2) nechápu proč se po 6k bitvách počítáš mezi nováčky

3) pokud tady budeš psát nesmysly musíš počítat s reakcí, navíc jak jsem se tak koukal, tobě vůbec nejde o to se něco přiučit nebo zjistit, ty si prostě jen něco plkáš.

 

nevím sice o jakém Olympu mluvíš a co jsi mi rozkopl :Smile_teethhappy: , ale co vím, že nemám problém každému poradit, případně i pomoc, pokud o to ten člověk stojí.

Jinak pokud máš se mnou nějaký problém, napiš mi PM , případně si samozřejmě můžeš stěžovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podívej se robertíku já to shrnu v rychlosti a zkrátka

 

1) pokud se chceš do něčeho míchat měl by jsi o tom něco vědět

2) nechápu proč se po 6k bitvách počítáš mezi nováčky

3) pokud tady budeš psát nesmysly musíš počítat s reakcí, navíc jak jsem se tak koukal, tobě vůbec nejde o to se něco přiučit nebo zjistit, ty si prostě jen něco plkáš.

Před tím jsi Kanárovi (kterej mě ostatně varoval před neadekvátní reakcí, za což mu děkuju) napsal, že s ním se na rozdíl ode mě dá diskutovat, což beru tak, že spolu diskutovat nemůžeme. Tvůj soudruh ve zbrani Nemesis mě v PM kdysi podal ruku na usmířenou, aby mě pak nakopl do zadku a donutil mě k tomu, co jsem udělal nerad, takže díky, Pm už nee. Navíc s tebou problém nemám, protože jsem si tě nevšímal, na rozdíl od tebe, kterej se k tomu patrně rád přidal. Stěžovat si nemusím, každej se umí ztrapnit jinak. Včetně mně. Navíc popouzet autority, který snídaly s Šalamounem je moje životní hoby :Smile_trollface-3:

Co se mám učit? Že náhoda x náhoda x bulhar je současný Wot? Že WG všechno mění za pochodu a já se pořádně nedozvím co? Navíc je to pro mě virtualita a ne fetiš, abych z toho bůhvíjak vyblboval. Včera jsem netrefil tank na otevřeným prostranství a pak na tři rány ze stejnýho děla a podobný dálky ustřílel tank 3x za sebou bez minutí na poklop, nic jinýho z něj totiž vidět nebylo. To číst nemusím, to VIDÍM. Ale sry, že vám to beru, to bych asi neměl a to bude ta největší chyba!

Fórum je názorová platforma, tak pokud s něčím nesouhlasíš, tak v čem a nepište neadresně o plkách, má to stejnou váhu jako moje očitý a nenačtený poznatky! Potom to není polemika, ale jenom blbý napadání a vyvyšování se (XVM budiž pochváleno, jak si tu sám psal). Pokud vůbec o nějakou polemiku jde!

Klidně reagujte, ale bez urážek nebo si tě najdu a zlomím o tebe berli, kterou zatím zaplaťbůh nepotřebuju :Smile_Default:

A za nováčka se považuju, ptž si po každým zkurveným patči tak připadám a navíc to udržuje mojí sebereflexi ohledně týhle hry. Tu fakt nikdy uctívat nebudu, ptž nemám proč. Navíc jsem se skoro 5k bitev hnal za vidinou tanku s kterým něco uhraju, abych cestou objevil MM. Klidně to ber jako výmluvu, nevadí mi to.

Psát zkratkovitě mi nejde, tak opět sry, slohovka. Vem si z toho co chceš, pokud chceš pokračovat ve stejným duchu, pak jseš pro mě LittlePete. Dospělý fórum, co se často chová jako banda malej Jardů. No a teď všichni do mě :Smile-hiding:

PS.: Se srdečným pozdravem a sry, že ti tu hru budu svojí přítomností asi ještě kazit, jestli mi ten **** neodpálí vidle. S tím končím tvůj (dosaď co je libo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes docela zajímavý zážitek.... buď to byl neskutečnej lag.... nebo nějaký permoník ovládal můj počítač.... ale jel jsem s Hellcatem na kopec na Malinovce a chci zastavit před horizontem .... brzda a NIC ... znovu brzda...NIC.... zkouším zatočit NIC - žádná reakce.... zuřivě mačkám tlačítka a nic... kouknu rychle na ping... v normálu okolo 50-ti ...... lag svítí zeleně..... prostě samovolně jel dopředu a stroj krásně vjel mezi houf enemáků kteří mne rozsekali během 3 vteřin. Teprve pak se na chvilku rozsvítil červeně lag.... ale teda naštvalo mne to zle...

 

pokud se mi dřív stalo něco podobného...tak jsem stroj zastavil po pár metrech ... bylo to vždy kvůli odezvě, která vylítla až někam nad 500 ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale dneska jsem hrál na EU1 a oproti včreješku na EU2 mm rozhodně horší, demence spoluhráčů větší, výsledky mizerné. Kromě toho mi jednou spadl během bitvy net a jednou jsem byl uprostřed bitvy odvolán. Prostě špatný... Ping stabilní, bez sekání.

Na US serveru mě v první bitvě skoro rozstřílel vlastní hráč, než ho spoluhráč sejmul, takže debilové jsou i tam, byť se tam mnohem míň nadává a potkal jsem hráče s 29k bitev na tieru III, ovšem EFR něco kolem 900. Ping lítá kolem 150 a občas to cukne, ale hrát se to dá. Hlavně kolem 19. hodiny bylo online asi 18 000 hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Několik postřehů ze včerejška:

 

Moc krásný pocit si objet Jagtigera s M6 a narvat mu to do těch vrat vzadu. Bum.

 

Sundal jsem D.Maxe a po zbytek hry mi za to nadával náš top hráč, nějaký Paulus. (asi to nebude místní admin)

 

Dálnice. Jedu s KV-1. Za stavu 2-5 se dostávám ve městě do kontaktu s enemy. Přijíždí kolega, zbytek týmu na druhé straně. 2-6. S kolegou ve dvou minutách otáčíme na 8-6. Od této chvilky co rána, to odraz, Bulhar, zásah za nula. A to oba. Pochopitelně shoříme, naštěstí náš lemings tým včas kapne. Větší důkaz ovlivňování hry snad už není.

 

Horský průsmyk. Prohraná bitva, kdy s KV-1 otáčím k našemu vítězství. Trefuji v jízdě na dálku rozjetý enemy tank, trefuji 2x střelbou do keře, kde jen někoho tuším, dostávám Sparťana. Také hezký ojeb od WG, ale tentokráte v můj prospěch.

 

Tier 6-7, včera nehratelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych byl taky někdy pozitivní...dneska v noci většinou výhry s VK3601H a jedna trochu nasírací prohra. Nastříleno 2200, poškozeno devět, jednou jsem trefil vlastního, takže žádnej spojenec. Za to IS, který se mi podařilo se spadlými pásy a už bez nářadí ustřílet na 13% z 65% (z arkádovýho pohledu 75kou) mě dorazilo posledním nábojem, takže metál dostal nakonec on. Vzhledem k tomu, že jsem byl stejně poslední ještě proti 80%KV, tak jsem utřel slzu a hrál dál. Jinak jedinej rozdíl mezi servry byl počet hráčů a kupodivu minimum her končilo fiaskem během tří minut. Endorfiny jak z cukrárny, to jsem zvědavej, co bude příště :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera neskutečná série porážek. Až mi bylo zle. Hrál jsem okolo 01h v noci a to co tým vždy předváděl jsem nechápal. Všichni se to sunou na jednu stranu...ale žádný rush.... pěkně zakempit....na chat nereagují, na volání o pomoc taky ne...na klikání na mapu taky ne.... pěkně počkat až na té "druhé straně" chcípnu já samotný ... a pak se nechají obklíčit a rozstřílet ze dvou stran.... uf...

 

Jediná náplast byla krásná bitva s pekelnou čičinou.... kdy jsem si prakticky "skoro sám" tu bitvu vyhrál (což je na publicu zázrak) - 8 kusů, rozparovač, tankista hrdina, Radley Walters medaile, Válečník a Obránce.

2434exp (x2) takže 1217exp (bez prémka) .... dva z týmu 500 a zbytek už okolo stovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám takový pocit, že je lepší hrát dopoledne, když je server plný děcek, než v noci, kdy hrají debilní dědkové, feťáci a vrátivší se z hospod opilci. Protože ta děcka se o něco snaží, kdežto ta druhá sorta dělá takové věci, že to nejde ani kolikrát popsat.

 

to mne nenapadlo .... na tom by něco mohlo být.... a zní to docela děsivě.. :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...