Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Vzhledem k tomu, že poslední dny hráváme četu ve třech lidech, tak jsou výsledky opravdu parádní cca 60-70% win. A to ještě těch 60 % mám v případě, kdy to nevydržím a dám si třeba ještě věčer, pár her sám a staty tím pokazím... :-P

Jinak musím říct, že vzhledem k tieru 7-10 který hrajeme jsem s počty artyn smířen, ale nejsem smířen s tím, že mít v týmu neumětela s artynou je 10x horší než lojzíka v tanku. Je opravdu brutálně frustrující, když stojím zaparkovanej se svojí E100 za kopcem na druhé straně stojí enemák se svojí E100 a na mě padá jedna popelnica za druhou, kdežto naše artyny si v klidu střílí a doráží tu IS3 s 61 hp, tu T34 s 300Hp.....od těchto tanků E100, IS3 a T34 mám dohromady "pryč" směšných 800 HP, jejich E100 má posledních cca 600HP, bohužel já opravdu zásah od čtyřech artyn nerozchodím a končím. Stačilo by aby arty 1x střelila po té E100 a já se mohl bezpečně přesunout.....toto mi hlava nebere... :facepalm_wowp: :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v tom případě hraju s arty blbě :) Představa, že budu dorážet tanky s minimem HP je asi mimo mě. Raději pořádnou ráno do neškrábnutého tanku s myšlenkou podpory ostatních. Samozřejmě v závislosti na situaci. Ale jak psal Konias,sedět v arty a mít rozsvícenou plnou E-100, peru to do ní, až se mi z laufu kouří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Zbabělci umírají často ještě před smrtí, hrdinové okusí smrt jen jednou."

- tak takto zní krásné moto českého klanu M_M, Memento Mori...

Tak to mi potom vysvětlete, proč zástupce velitele Truckmen_CZ napíše v půlce bitvě na klidném pobřeží, kde hrál za arty, "invite zprávu" a jede se utopit? To se pak může někdo divit, že by mohl dostat ban... To budou určitě ti hráči, co nejvíce nadávají na ostatní, jak jsou "useless"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zjistil jsem, že jediný fakt, podle kterého se dnes dá vybírat tank je rychlost. S tím souvisí i penetrace děla, která by neměla být nejmenší. Protože pancíř je dnes k ničemu. E-100 s goldy čelně prorazí pancíř na T110E5 a to je opravdu moc. Samozřejmě probije i T95 čelně a to je trošku problém. Tímto z T95 udělali pojízdnou rakev. Dal jsem se na medka, tak snad to bude vyhovovat, co se rychlosti a penetrace týče. Takový pomalejší Hellcati.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani dneska/vcera sem se neflakal a tak sem trosku nakupoval:

Zakoupeno:

Vozidlo 'AMX AC Mle. 1948' úspěšně zakoupeno. - Kreditů: 2 570 000.

Zakoupeno:

Vozidlo 'AMX 50 100' úspěšně zakoupeno. - Kreditů: 2 552 500.

Zakoupeno:

Vozidlo 'SU-101' úspěšně zakoupeno. - Kreditů: 2 560 000.

 

Výher / Bitev 19 / 34 55.8%

Prům. / Celkem XP 842 / 116 180

Celkem kreditů -7 162 785

 

Vítězství! Mapa: Velký park (Widepark) 26. února 2013 1:00:46

Vozidlo: AMX AC Mle. 1948

XP: : 6 495 (x5) + Kreditů: 40 144

Úspěchy v bitvě: : Odstřelovač, Rozparovač, Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: II. třídy

 

Vítězství! Mapa: Klidné pobřeží (Serene Coast) 26. února 2013 1:52:59

Vozidlo: E-50

XP: : 7 245 (x5) + Kreditů: 48 043

Vítězství! Mapa: Murovanka 26. února 2013 2:42:52

Vozidlo: E-75

XP: : 6 435 (x5) + Kreditů: 52 515 Aby se tohle povedlo, musel sem nastrilet 3,6k DMG do 4 X tieru:)

 

Vítězství! Mapa: Siegfriedova linie (Siegfried Line) 26. února 2013 2:10:03

Vozidlo: M103

XP: : 7 700 (x5) + Kreditů: 69 413

Úspěchy v bitvě: : Spojenec

 

Vítězství! Mapa: Přístav (Port) 26. února 2013 0:54:23

Vozidlo: SU-101

XP: : 5 645 (x5) + Kreditů: 25 854

Úspěchy v bitvě: : Lovec tanků, Vzorný tankista: III. třídy

 

Vítězství! Mapa: Erlenberg 26. února 2013 1:44:42

Vozidlo: SU-101

XP: : 7 260 (x5) + Kreditů: 37 476

Úspěchy v bitvě: : Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: II. třídy Mazec stroj :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zjistil jsem, že jediný fakt, podle kterého se dnes dá vybírat tank je rychlost. S tím souvisí i penetrace děla, která by neměla být nejmenší. Protože pancíř je dnes k ničemu. E-100 s goldy čelně prorazí pancíř na T110E5 a to je opravdu moc. Samozřejmě probije i T95 čelně a to je trošku problém. Tímto z T95 udělali pojízdnou rakev. Dal jsem se na medka, tak snad to bude vyhovovat, co se rychlosti a penetrace týče. Takový pomalejší Hellcati.

 

No T95 také nejspíš bude prvním adeptem na prodej protože vážně nemám sílu ji dojezdit, ani ty 5x násobky jsem neodjel....pocit kdy tě permanentně "znásilňují" ty malé rychlé potvory je k nezaplacení :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tieto dva dni mi karma vrátila požičané - nech som vytiahol čokolvek nad T5 prehra a bolo úplne jedno či som v čate alebo sám :Smile-playing: ešteže mám miláááška Pz S-35 .... this tank made my day :Smile_blinky: a tímto sa zároveň ospravedlňujem kolegom z čaty za poriadnu porciu smoly....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Morte: Nesouhlas. Každý zničený tank se počítá, i když jen dorážíš. A víš proč? Protože dělo má pořád stejný. Když ti ten tank zmizí do pozadí a bude střílet z druhý vlny, může udělat ještě hodně škody. Proto já osobně teď spíše také dorážím tanky s low hp, když se pokouší zmizet. Sám jsem s T49 s 10HP vyhrál na Himmlu bitvu proti 3 full enemákům. Kdyby mě zezačátku dorazili, byla by to prohra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to tady tak čtu, tak mi to připomnělo jednu mojí bitvou před pár měsíci. Mapa Step prohra 8:15, protože můj tým byl neschopný. Já dal s Tigrem v bitvě T7 5 killů a 1700 DMG nejvíc z týmu. Dal bych i víc, kdybych nebyl jako poslední stroj v obklíčení ze třech směrů 5 enemáky.

 

Pravda je trochu jinde. Já byl ten lamák co bitvu prohrál. Nějak jsme se nemohl rozhodnout na kterou stranu se dát a zůstal vlastně na základě. Byl jsem jeden ze 3 top strojů a skoro polovina týmu měla třídu strojů 5. Na jednu stranu jel jeden náš top stroj v doprovodu 3 tanků a dostali to od jednoho top enemáka v doprovodu 6 strojů. Na druhé straně jsme měli další topku v doprovodu zbytku 9 kousků, které vykostila dvojce top enemy s pomocí 6 doprovodných strojů.

 

Hodit závěrečnou tabulku bitvy do sekce neúspěchy s prvním odstavcem a zcela určitě by tam zapadla, protože já za výsledek nemohl. Killů jsem měl přece nejvíc i DMG. Co z toho, že prvních pár kilů bylo jen doražení rychlejších slabých poškozených strojů a vlastně až po tom co byl můj tým zničen někde v místech, kde se běžně bojuje a já ani jedno z těch míst nepodpořil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera opět hnus, nalosovaný týmy hrůza z 35% win po deseti hrách sem to vytáhnul na 47% win a víc to nešlo. Včera sem se poprvé dobrovolně utopil s artynou, kdy naši dva scouti z klanu HARD s francouzskou 1390 kempili celou hru zalezlý na EL Hallufu za skalou a nespotli vůbec nic, mezitím enemy naspotli a postupně zničili všechny naše tanky až na ty dva blbce a naše 3 artyny. Sem jim napsal " HARD homo brothers campers" a zajel jsem do vody. Náš Hummel napsal potvrzuji a zajel za mnou taky do vody, jen gwpanther zůstal ještě asi 3 sec naživu než ho taky vyřídili.

Poslední hru sem si ale užil s KV-1S, kdy jsem významně přispěl k udržení průsmyku na mapě Lakewille, dal sem 5 killů a cca 3000 DMG a ještě sme se stugem capli jejich bázi o 1 sec dřív než poslední 2 enemáci, když je náš hráč s KV-1 nebyl schopen aspoň poškodit při capování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vytočen z pátečního šoku, jsem uděla dlouhodobější test. 40 her jsem jel jen s PzIV a sám. Nepočítám sólo hry s 2,3 a 4 třídou. A výsledek? Dosti zarážející.

- 40 her, poměr win/lost - 35/5

- 38x jsem měl MM s 5 třídou, 2x se šestou, se sedmou ani jednou.

- milión metálů, killů a zábavy.

 

Aktuálně se hraje sólo snáž. Jakmile vezmu T1HT a jedu v četě, tak jsem z 50% dole, mezi sedmičkama, navíc enemák pětky ani nemá a když tak to jsou artyny.

Jediná třída, kdy toto neplatí je 7 třída. S T29 jsem často na topu. Jinak je četa spíše znevýhodňovací prvek...bohužel.

Další věc co mě zaujala je, že v případě sólo her, je MM daleko pestřejší. Jako byl před měsící. Když jsem měl pětky, tak často byly i čtyřky a trojky.Navíc třeba 8 druhů techniky.

Včera první hra s T1HT v četě a každá strana měla 7x KV1S pak pár M18 a zbytek nějaký pleps. Rozmanitost v háji.

 

Dva a půl roku co tu hru hraji, se nikdy nestalo aby se včetě hrálo hůř, než v sólo hře. Ale šílené MM to změnilo....

Já jsem s PzIV vládnul....ale i s T40 či FCM36....losy jsou pro sólo hráče až neuvěřitelně příznivé. Snaha omezit vliv čet ve hře se WG vymknul z rukou. Tohle už není zatraktivnění hry pro nováčky, ale hon na čarodejnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásím, že včera dost špatenka, ba co dím, takřka peklo. :-P Moc není o čem psát, jediná věc co mne trošku zaskočila je rozptyl DMG u mé E100-ky. V mapě rybářský přístav sem se rozhodl nekempit a "načapat" enemáckou IS4 a E100 ze zálohy. Tým to skvěle pochopil a zahájil krycí palbu, takže první jsem potkal E100 která se nestihla naúhlovat takže dostala -988HP já se naúhlovat stihl, takže mne neprostřelil. Enemák se schoval a já vyjel po té IS4 která mezi tím dostala za ušiska a zbylo jí 590 Hp, najedu tam IS4 měla plno práce na druhé straně takže byla ke mě hezky "zadkem", pošlu jí jednu pohřební včeličku do zadečku a světe div se, jí zůstane 75HP a ona mne ještě stihne naprat za 540HP.....voe je toto možný??!! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlásím, že včera dost špatenka, ba co dím, takřka peklo. :-P Moc není o čem psát, jediná věc co mne trošku zaskočila je rozptyl DMG u mé E100-ky. V mapě rybářský přístav sem se rozhodl nekempit a "načapat" enemáckou IS4 a E100 ze zálohy. Tým to skvěle pochopil a zahájil krycí palbu, takže první jsem potkal E100 která se nestihla naúhlovat takže dostala -988HP já se naúhlovat stihl, takže mne neprostřelil. Enemák se schoval a já vyjel po té IS4 která mezi tím dostala za ušiska a zbylo jí 590 Hp, najedu tam IS4 měla plno práce na druhé straně takže byla ke mě hezky "zadkem", pošlu jí jednu pohřební včeličku do zadečku a světe div se, jí zůstane 75HP a ona mne ještě stihne naprat za 540HP.....voe je toto možný??!! :-)

 

Je, protože WG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno... tak jsem si dneska před prací přivstal (4:30), když končí ty 5tinásobky... a byla to chyba :-/

 

Ve hře bylo cca 13.000 hráčů... losy byly "zvláštní" (asi nebylo moc z čeho vybírat :-)) a hráči ještě podivnější... hodně vysokých tierů s EFR do 700 (spíše níž)... "spolubojovníci" vyloženě sólisté, přičemž nikdo nikoho neposlouchá a snad ani nesleduje (na mapě), o nějaké reakci v návaznosti na vývoj bitvy ani nemluvím... ne, že bych byl nějaký "WoT superman", ale tak úplný trotl (myslím) taky nejsem :-)

 

Ze všech individuí, které jsem během tohoto rána potkal, výrazně vyčníval hráč s nickem "JMAREK50" (dítě nebo trotl?)... který byl jednou mým spoluhráčem... bitva s nej tierem 5, přičemž dotyčný měl KV-1 v "plné palbě"... začátek hry, odpočítávání, rozjezd... chlapík se začal točit na místě a jakoby zaměřoval jednoho spoluhráče po druhém... najednou "prásk" - a trojkový light tank po smrti :-/ žádná omluva, žádné reakce na zprávy typu "co děláš?"... pak začal střílet vedle některých spoluhráčů, načež se rozjel dopředu, po chvíli narazil na vlastní vlajku (o kterou se zarazil) a zbytek hry zůstal v této pozici stát, dokud ho enemáci "nevysvobodili" z tohoto "prokletí" :-/

Jak hra dopadla, je myslím zbytečné psát... ve finále jsem za cca 80 minut vyhrál jenom 3x, přičemž "nejlepší" prohra bylo 6 killů s Chrchloněm :-( (soupeř capnul vlajku, jelikož naše TD stojící asi tak 20 metrů od kruhu si enemáka všimlo při 99% capnutí)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes jsem vyexpil konečně top gun na e50 .... natěšen do bitvy, že si konečně zahraju jako témeř rovnocený soupeř (ještě mi chybí motor) vstupuji do bitvy... stačím jen jednu pumelici narvat do Batmana.... a vtom atomovka a z fullHP mne vymazala ze zemského povrchu .... T92 VIII arty .... jak já tyhle hry miluju ..... a to vše prosím za jízdy..... :arta:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

odjel jsem dneska dopoledne asi 30k XP na T21. je potřeba 60k, abych měl T71, jeden z mála novejch tanků co chci. hroznej grind, otřesnej. ten tank by sám o sobě nebyl zlej, protože na šestým tieru je to jak Sherman na speedu. ale narozdíl od Shermana ho to bere jako scouta, to dost mění situaci. tak v 70% bitev nepotkám žádnou arty nebo jen jednu dvě, který jsou tak levý, že vůbec nemá cenu pro ně spotovat. ale stejně spotuju, nic jinýho mi nezbejvá, ptž mezi 7 až 10 tierem nic moc víc dělat nejde. kdyby to aspoň jezdilo jak Chaffee a mělo ten dohled. no doufám že T71 bude dobrá odměna za tohle utrpení

 

pak ještě jezdím Churchilla 1 a to je snad ještě horší

 

:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes to mohl odehrát automat. Být u enemáků svejk, tak by byl rád. Často v topu četa a převážně těch nevýrazných tanků T 29 aj. Moc to enemákům nešlo a vyhrávali jen 3-5:15 a né a né dát 0:15. Prostě neschopnost. K čemu to TS vůbec mají. Tak ne. Nebylo to vždy prohraný předem, jen každou 3 bitvu. Ve zbytku bitev se celkem dařilo a celkový denní win je cca pár procent pod 50%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Divnej den dneska, ale kdyby to bylo častěji, nezlobil bych se.

Výher / Bitev 18 / 25 72%

Prům. / Celkem XP 703 / 33 530

Celkový čistý zisk kreditů 210 810

 

Nejlepší hra:

Vítězství!

Mapa: Ensk

Datum: 26. února 2013 23:21:29

Vozidlo: PzKpfw VI Tiger

XP: 3 054 (x2) + Kreditů: 34 962

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výher / Bitev 5 / 13 38.4%

Prům. / Celkem XP 714 / 11 645

Celkový zisk kreditů 370 982

škoda mluvit... :

 

Porážka! Mapa: Ensk 26. února 2013 21:44:31

Vozidlo:: Type 59

XP: 894 + Kreditů: 83 749...3 kily, 4 poškozený...

 

Pak:Porážka! Mapa: Fjordy (Fjords) 26. února 2013 22:43:13

Vozidlo:: Type 59

XP: 628 + Kreditů: 58 357

Úspěchy v bitvě: : Odstřelovač

 

:Vítězství! Mapa: Jižní pobřeží (South Coast) 26. února 2013 23:02:10

Vozidlo:: Type 59

XP: 2 846 (x2) + Kreditů: 55 542

.. atd... public dnes stál za to...

Ale tohle byl fakt ECHT team:

Porážka! Mapa: Prochorovka (Prokhorovka) 26. února 2013 23:08:53

Vozidlo:: Type 59

XP: 1 131 + Kreditů: 95 319-kolegu sundala NAŠE ARTY!!! BLB kvůli 30HP tanku...

Upraveno uživatelem Piratx_CZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek celkem dobrý, neuvěřitelně mě chytil Hellcat, ale opravdu moc. To je mašinka :Smile_teethhappy:

 

Ale dnes bylo spousta střel za 0 dmg. Nejhorší byla bitva, kde jsme jeli četu 2x hellcat, do jednoho KV-1S jsme dali asi 14 zásahů, zbylo mu 150Hp...ne a ne zemřít...jsem říkal, že nás nakonec zabije...naši dostali na *****, my bránili bázi a vše okolo proti sedmi, šance na výhru byla. ale Boom, arty dostala kámoše schovanýho za skálou a já si po spotu vykoukl na to KV-1S...bum, 0 dmg, on mě trefil, zapálil a konec...

 

No a poslední hru mě zabil náš Grille, když to bylo 6 na 1 artinu. Retardovaný děcko, fakt...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...