Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Mě se včera povedlo něco podobnýho. Karélie, docela slušný rozdělení sil, hraju za T21 mezi osmičkama, obsadili jsme kopec. Nikdo nikam nerushoval, ale pomalu se to začalo obracet v prospěch enemy, pak cromwell vjel k nám na base, killnul arty a flanknul druhou stranu a u kopce taky pomalu dostávali i když měli početní převahu.

V tu chvíli jsem měl kolem 50hp, tak jsem si řek, že si dojedu aspoň pro arty.. na 3 rány jsem hummela zabil a stojím v capu, doufám, že alespoň pár lidí odlákám a naši u kopce projedou. 20%, 40%, 60%, Čínská osmička na mě jede od kopce, krčim se za šutrem, 80%, když je tam 100%, napsalo to "base captured" a přiletěl pozdrav od Ferdy a sesmahnul mě, ale už se nezresetovalo :Smile_trollface-3: a výhra za stavu cca 10>5 ve hře s osmama zajištěná scoutíkem s 50 hp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abstinence od tanků stále trvá,tak dopeledne jsem strávil na zoltarově kanále na YT,studiem pilotáže(hlavně IL-4 zaujala),pak sem různě prolézal videa,až sem nalezl tento skvost,s dokonalým komentářem..jen přemýšlím,zda to autor myslel celou dobu vážně.. :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy:

 

9:30 prolítl sem kaluží či co???? :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: Zoltar,dík za tvá videa a doufám že budeš pokračovat v tvorbě :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlášení ze včerejšího večera:Uprostřed bitvy na Dragon Ridge mi hra začala Lagovat,tank se zastavil na nejmín vhodném místě a nereagoval na moje povely,po chvilce marného snažení mě to koplo zpátky do garáže a tank byl nadále v bitvě.No a následná bitva ani nezačala,protože při čekání ve frontě,se najednou zastavil odpočet,tank zmizel a hra se sekla.Už jsem neměl ani náladu se znovu připojovat a pátrat potom co se stalo.Asi opět neplánovaný restart serveru,nebo nevím... :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlášení ze včerejšího večera:Uprostřed bitvy na Dragon Ridge mi hra začala Lagovat,tank se zastavil na nejmín vhodném místě a nereagoval na moje povely,po chvilce marného snažení mě to koplo zpátky do garáže a tank byl nadále v bitvě.No a následná bitva ani nezačala,protože při čekání ve frontě,se najednou zastavil odpočet,tank zmizel a hra se sekla.Už jsem neměl ani náladu se znovu připojovat a pátrat potom co se stalo.Asi opět neplánovaný restart serveru,nebo nevím... :facepalmic:

 

Včera jim spadl server a nešlo to skoro 2 hodiny,.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, kdybys to zkoušel, tak bys věděl, že to nešlo snad hodinu a nebo i víc, přesně nevím protože jsem to také vzdal to zkoušet a šel létat WT. Zrušilo nám to CW zrovna, když se nám hezky dařilo. Jakmile se přihlásí 150 000 hráčů na server, tak už to smrdí kolapsem. Nebylo to poprvé. WG tvrdí, že je server dimenzovaný na 250 000 hráčů ale kdoví, co zas koupili. Asi to bude jako s tím enginem, který podporuje jenom jedno jádro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehmmmmm,ono to bylo spíš tak,že moji spoluhráči zkoušeli mě a mojí trpělivost po celý den :facepalmic: .Zejména tím když mě odpravil spojenec s T28prototype,protože ho nenapadlo nic lepšího,než mi střílet takříkajíc přes rameno,samozřejmě první rána do mě... :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to ještě buď rád že to byla náhoda... :-) Já takhle jednou útočil s Panteherem II na pouštní řece .. kreju se za skálou, vyjíždím zajíždím a vtom za mne přijel borec s Lowe (z nějaké čety)... nalepil se na mne zezadu .... strkal do mne tak sem ani nemohl mířit.... chvíli nic... pak rána zezadu a jsem mrtvej ..... píšu mu jestli to myslí vážně .... a píšu proč mne zabil .... on odpověděl "protože jsi mi vadil ve výhledu a já nemohl střílet" ..... co na to říci ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T49 je děsnej borec. Bohužel, kdykoli jedu četu s společně s T1 hvy, jsou losy hnedka mezi šestkama a sedmičkama. Jde si dobře zahrát, jen už to není ono. Taky ta akce na KV-1S je děsná, ten stereotyp, když je každou hru na každý straně 5 těchto strojů, je děsnej.

 

Pak jsem si konečně všiml tý kolonky, kde je týmově rozepsaný dmg. Je k pláči, když skoro opakovaně mám nejvíc dmg dokonce i v bitvách, kde jsem na chvostu žebříčku a vraždím o dva tiery vyšší stroje. Hlavní ale je, že to vede k výhře. Nevím, jak se cítit, když vidím, že mám většinu bitev minimálně o půlku všší dmg jak všichni okolo a čumím, že půlka tanků nedala víc, jak 100dmg (5. tiery)...

 

Taky jsem si včera zahrál na pěknýho *zmetka*. když už jsem jel četu 2x T1 hvy a suveréně jsem dostával týmy s ER 600 (enemy naštěstí taky), tak jsem si prostě musel ty chudáky vytlačit z pozic, kam jsem se chystal jet. Je to hnus, ale bylo to moooc krásný, mít tu moc dělat si co chci. Samozřejmě v míře, aby jsme díky tomu neprohráli...

 

A musím říct, že poslední dobou mě neskutečně sejří PZ IV... vždy když vidím borce v týhle mašině s ER v modrých bo fialových číslech, je mi jasný, že bez goldů nejede. A pardon, dělat terč těmto machírkům, co si padesátkou přijedou, dvakrát vystřelej a moje těžítko hoří, není nic zábavnýho. Včera tomu korunu nasadila četa o 3 těchto zmetcích (modří a fialoví)co si dokazovali, že ER a % výher maj poctivě vydřených. Naši jim jezdili po jednom, goldy lítaly já v T49 jsem jednoho zrušil, dalším dvěma jsem nechal po 100HP, dal 6 killů a úspěšně jsme to prohráli. Těší mě, že jsem jim nakopal zadky, jen je škoda, že naši nepochopili, že jim jezdit před kanón nemá prostě smysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera na můj účet neuvěřitelná šňůra výher v délce 6. Pak následovala rychle po sobě série proher 4, 4, 4 a tak se win celkově dostal tam, kde si ho WG přeje, tedy k 50%. Leopard dostal v jedné bitvě dar v podobě tří na něj nevšedních metálů: ocelová zeď, obránce a chladnokrevný.

 

Dnes odehrány zatím jen dva násobky na které bylo potřeba celkem 7 bitev. Celkem mě zaujalo to, že jsem za dvě bitvy dohromady schytal 7 zásahů a vždy kritický a bylo fuk na jakou vzdálenost 50 či 500 m. Někdy jsou ty nepřátelé neuvěřitelně přesní střelci.

Moje střelecká bilance z jedné ze dvou vítězných bitev. 21 výstřelů 17 zásahů 0 průstřelů a 0 HP uděleného poškození. Tank bitvu přežil s 23% HP po obdržení jen dvou zásahů, které odnesl motor a radista.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu pomoct, ale opět musím pochválit T49. Tenhle stroj mi absolutně sedl, sice mám ještě rezervy, ale... všude se píše, že W/L je jako sportka. s tímto tankem ne. Mám s ním 66-68% výher a stále si to držím, ať jedu sám nebo četu. Tenhle stroj rozhoduje bitvy, pravidelně nejvyšší dmg z týmu, killy taky ujdou. Navíc je to fakt zábava, takže žádnej stres. Hezky vydělává, v průměru 15k na bitvu, což je fajn. Poslední dny jedu jen s ním nebo T1hvy (stejnej gun) a nemůžu si stěžovat. Dají se vyhrát i podle XVM prohraný bitvy. Například dnes při jedný 30% šanci na výhru jsem začal rozkazovat. Naštěstí děti rozumí slovu camp a když ho zopakujete 5x minimálně půlka porozumí. Díky tomu jsme relativně s přehledem vyhráli. A nestačím se divit, ale ti lepší hráči (zhruba EFR nad 1200) asi dosně používají XVM. Vidí, že jsou skoro nejlepší a taky jako první chcípnou. Dnes jsem už ybraným jedincům psal zprávy, ať to nezapíchnou v první minutě...A opravdu mi je upřímně líto spoluhráčů, že si v půlce bitev skoro nezahrajou :Smile-hiding: Pokud jsem viděl aktuální data co se T49 týče, tak věřím, že se nerf nechystá :Smile-playing:

 

Na Prochorovce je perfektní ten ostrůvek, tam řádím jak nikdo. Dnes si mě tam bohužel ale vyndali, protože jeden zmetek našel cestu do mých zad a sám proti dvěma se skoro dvojnásobkem životů fakt nedávám na otevřeným prostranství...ale jinak boží místo, krásně se zabíjejí mašinky jedoucí k valu a přes něj.

 

A hlavně jsem po dnešku v modrých barvách, juchů :Smile_trollface-3:

 

Fakt vás nechápu, jak se můžete dřít na vysokých tierech :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už si připadám, jako zakletý nebo co. Prostě s tím T54E1 je to uplně nemožné, jaké mám neustále losy a to i v četě!!! Jedna sada se mi povedla před pár dny a to bylo 10 výher na 3 prohry ale jinak je to stále stejný scénář. Jak je sakryš možné, že i když mám v četě kolegy s EFR 1600, tak máme proti sobě dvě a nebo i 3 čety modrých a fialových?! Šance na výhru se mi stále pohybuje od 15 do 45% a výsledek je tento. 90 výher a 99 proher. Z toho jsem přežil 30 bitev a střílím na 75%, damage dávám jako kráva a EFR se mi stále zvyšuje. Když jsem s tímto krumplem začínal, tak byl na 1390 a už je na 1394. Už se bojím jít do čety protože to nechci ostatním kazit. Jsme skoro furt na topu ale krom nás nehraje už pak nikdo....děs a hrůza :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V něděli jsme si po dlouhé době zahrál WOT skoro celý den a mám několik tvrdě negativních zkušeností směrem k WG. Jak po technické stránce tak i po zábavové udělal WG několik změn, které nejsou zrovna povedené.

 

1. mám PC dědka, ale kluci z čety ne. A stejně jsou hry, kdy to všem cuká jak film na promítačce. Server je prostě poddimenzován. Naprosto nestíhá.

2. velmi dlouhé čekání ve frontě, které se zvyšuje počtem přihlášených hráčů. Opět...server nestíhá.

 

3. Public mi začíná připomínat roty.....12 strojů z 15 jsou 5 třída zbytek je scout a artyny. Při akcích jako o víkendu není problém potkat 12KV1S....

Bohužel se vytrácí rozmanitost....vezmete T29 a zas....12x sedmá třída, artyna, jedna šestka a scout. Nový systém MM je velmi nudný.

Na to jak se sever dlouho "snaží" losovat jsou hry často jak přes kopírák. Hra pak začíná hrozně nudit.

 

4. Díky zavedení možnosti nákupu goldové munice za peníze, jsou některé stroje stále neuvěřitelně OP. Hlaně PzIV a M4. Včera mě tak vytočily dvě M4, které to dávaly na ránu a přitom měli 47% win rate, že jsem si pořídil PZIV a jezdím s goldy. Upřímně...je to ubohost. Aby 5 medku dávalo 350dmg každých 9s.....přitom má rychlost medka, takže narozdíl od KV2 ujede v klidu reloadnout aby zas pustil pecku za 350(včera dal radas pecku za 488!)

Tohle musí WG řešit...za pár her ihned dva útočníky a moc jsem se nezapotil. Když jsem umřel, tak jen mou chybou, kdy jsem machroval a byl moc v předu. ALe celkově...neuvěřitelně OP stroje, které sundají T1HIT za 18s....včera jsem jeli v četě a v jedné hře jsem soustřelama sundavali jednu Kv1S za druhou...jen já měl 6ks včetně SU100. To je na 5 medko moc.

5.V betě a pak cca půl roku v ostré hře, se dalo spolehnout na údaje o přesnosti kanonu. Tak extrémní rozdíl "nalosování" náhody(WG uvádí 25%) neexistoval. Ferdu či STuga jste na dálku s nepřesným strojem prostě nedali....sundali Vás. Teď? Vlastním T18, KV2 a řeknu Vám, že při poctivém zaměření trefím stojící cíl až neuvěřitelně přesně. To dříve neexistovalo. Museli jste se dostat blízko k cíli, jinak jste skončil. Tím byla hra pestrá a každý stroj vyžadoval jiný přístup a styl hraní. Aktuálně je vše skoro smazáno....

Příklad: WG mi nalosuje -25% přesnosti a dmg i penetraci....enemák, který stojí proti mě měl štěstí a dostal +25%. To je rozdíl mezi náma 50%!!!! Takže se není co divit, že jsou hry, kdy s Ferdou netrefíte na 300m ISU a když tak mu dáte za 395....On trefí v poho a dá za 850...

 

Těch 50% často maže kvalitativní rozdíly hráčů až k nepoznání. Že je to tak správně? Aby si i nováček zahrál? Není!...ta zkušenost nám nespadla sama do klína. Museli jsem si jí vydřít. A to v hrách, kdy náhoda neměla takový vliv. Takže prvek náhody bych optimalizoval na 5%.

Ať se nováčkové učí nebo skončí...nesmí mít nic zadarmo.

 

Ale jinak mě hra baví, jen se bojím budoucnosti....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mne fakt štvou ty stupidní lemmingtrainy, já jsem většinou tak blbej, že se snažím zachraňovat druhou stranu, většinou ve 2-3, nejčastěji enemy nejedou lmgtr, ale pěkně se rozdělí, někdy mne převálcuje enemy rush, takže jak to většinou dopadá, nemusím říkat, z cca 70% prohra. Někdy se daří je zdržet dost na to, abychom vyhráli na cap tak o 10-15%.....

 

Horský průsmyk, začínáme na 2, kompletní lemmingtrain na vodu... OMG...já trouba zas jedu na druhou stranu, se mnou KV1S, zůstáváme nahoře, někde za náma M41 (nám moc nepomohl) ...za chvíli se blíží z ledovce T-34....držím se vlevo za křovím na hraně toho kopečku pod bází, KV vpravo na skále.....1 minu, 2x dingnu,(jsem nahoře, T-34 je pro mou vanu nebezpečná, jsem trovhu opatrný).... KV bere z boku cca 200, já zepředu cca 250... T-34 otáčí věž po KV, vyrážím a střílím do boku věže a zase zpátky-jen taktak.....KV umírá....dole se objevuje číňan 58, trefuje mi pásy...stahuju se, mrkám na minimapu....dobrý....T-34 opatrně vyjíždí nahoru... bum! T-34 trop.... druhý číňan 59, oba jsou nahoře u toho šutru.... berou mi po cca 140, trackují mne....prásk! 58 mrtvá.....konečně se doplazím za vrak M41, která nám jela pomoct........ mrknu na minimapu a za kopcem mi jede někdo helfnout.....vyjíždím proti 59....bum! mrtvá.... a konec....byla poslední enemy.......vyjímky potvrzují pravidlo

 

 

Vítězství! Bitva: Horský průsmyk 21. ledna 2013 9:08:17 Vozidlo: T29 Získáno zkušeností: 2 382 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 30 331 Úspěchy v bitvě: Ocelová zeď

výstřelů 11, přímých zásahů 10, průstřelů 8, obdrženo zásahů 11

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest BobSlocum

To, že se jede lemming na VI.-VII. tieru skousnu, ale že to jezdí i IX. je masakr. A samozřejmě, že i já jsem tak tupý, že jezdím na tu prázdnou stranu. Nejhorší je, když po chvíli člověk zjistí, že poslední přeživší je ta moje strana :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

2. velmi dlouhé čekání ve frontě, které se zvyšuje počtem přihlášených hráčů. Opět...server nestíhá.

 

 

To není důsledkem toho že server nestíhá, ale důsledkem omezení artyn (5x5) a pokud to omezí ještě víc bude to ještě horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já sem hral jen chvilku v nedělu a hrálo se mě dobře. Trochu mě vadilo to čekaní na hru, ale jinak dobré. MM taky dobrý. Bylo pár tupounů, ale těm se člověk nevyhne. Projel sem i 9,10. Velmi mě bavilo poslouchat od kolegu na TS. máme 15% na win, mame 30% oni maji vice zelenych my máme same červené. A stejně sme to vyhrali a pak zas obráceně. Jo máme 65% to bude pohoda(a prohra). Myslím, že se jejich prognoza vyplnila jen asi 2x. Ještě, že tyhle blbosti nepoužívám. A všem to taky doporučuju. Vyprdněte se na barvičky a podobné vypočty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...