Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

včera som mal celkom dobrý deň a aj štastie na tím, pričom som zahral priemerné hry, a asi 2 hry bola totálna tužka:

 

Name Total Per battle

Victory ratio: 91.3%

Battles: 23

Efficiency: 1586.4

Average tier: 5.57

Experience: 11834 514.52

Capture points: 43 1.87

Defense points: 37 1.61

Damage: 21372 929

Kills: 39 1.7

Spotted: 22 0.96

 

P.S. je to čiste public bez čaty, alebo roty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miri: tohle je přesně ten důvod proč sem anglány freeexpoval stylem - za freeexpy ze stocku pryč - odjet dvojnásobky - naexpit další tank a pryč.

 

První tři tiery jsem vychytal na trojnásobkách a rychle prchnul, matildu sem zafreeexpil do alespoň trochu hratelný podoby a pak prchnul, teď aktuálně trpích s Chrchlalem, ale s tím nejlepším dělem to už trochu jde. S dvouliberkou, kdy člověk dingal pomalu i loltraktor, to bylo utpení.

 

Nebejt nahoře ten nádhernej Conqueror, tak se na celý anglány vy... Vůbec mi přijde, že u nových lajn se na prvních pět tierů ze strany WG se*e a jsou tam jen proto,a by hráči utratili volné expy. A má to stoupajícíc tendenci. Frantíci byli nehratelní někam ke čtyřce, angláni i ta pětka je horor a na šestku sem taky moc chvály neslyšel, ale nemám jí a tak soudit nemůžu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro CharlieV

Tak HT anglán 5 třídy patří mezi 2 nejhorší stroje jaké jsem ve stocku zažil. Jak na tom bude ve full si netroufám odhadnou. Jinak horší stroje expím do použitelné stavu vždy přes násobky. Jak jsem psal včera mi to MM osladilo u všech stojů. Jezdím s kde čím mimo arty a je mi celkem jedno na jakém postu v týmu jsem pokud to má nějaký rozumný smysl. Být v bitvě platný asi jako AFK stroj nebo rychlejší stroj jehož nejslabší soupeř má o dvě třídy víc je dost na prd. (slušně napsáno).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se pochlubit...včera se nám s kamarádem podařilo urvat konečně po dlouhý době Bratry ve zbrani... každej po třech zářezech a krásný vítězství, a já navíc ještě dostal rozparovače..krása..:-)... a Přiznám i..že kamarád toho posledního vyndal v pesledních pěti vteřinách bitvy..:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď se divím, že jsem to vydržel! To byl snad nejhorší den (určitě od doby co používám staty z Planet WoT)

Victory ratio: 29.27% Battles: 41 Efficiency: 1813.5 Average tier: 7.27 Experience: 15987 389.93 Capture points: 154 3.76 Defense points: 38 0.93 Damage: 65721 1603 Kills: 53 1.29 Spotted: 38 0.93

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jpze100 jsem uplne opustil, ted hlavne jezdim za 2801, je to neuveritelna masinka, jednou denne se povede brutalni bitva, kdy jezdim po mape jak blazen a dorazim jednoho chudaka za druhym, casto o 2,3,4 tiery vyssi... uz moc casto nedelam takove ty rychle prepady po zacatku hry, na to je t50 a t50-2, 2801 se ukazuje jako regulerni kombat tank pro prekvapive manevry, kdy objedu pul mapy a vpadnu nepriteli do zad. Druhy ukol co mam je nicit souperovy t50, ty chudaci jdou na jednu ranu a proste neujedou :Smile-playing:

 

priznam, mam tam porad goldy, ale stoji to za to. damage uz jsem mel i pres 400, casto pekne zahori, a to potom souperi cumej.

 

doporucuje 9 z 10 tankistu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To svejk and loutre:

 

já jen, že tentokrát to byla opravdu soda. Normálně hraju tak kolem W/L 50%, občas to uletí, ale tentokrát se nedařilo snad nic. Jinak - já jsem osamělej vlk, hraju téměř výhradně sólo (těch pár bitev v četě s bráchou se snad ani nedá počítat, je to tak kolem 1% bitev), tak jsem na ledacos zvyklej. Navíc honím už jen Centuriona Mk.7/1, proto jsem hrál 8-9 abych ho potkal.

Ale když člověk prohraje bitvu a má nejvíc expů ze všech, počitaje v to i soupeře - tak to naštve ... :Smile_mellow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že včera nic moc, ale doufám ve zlepšení, už taky vymýšlím jak na to :Smile_trollface-3:

Jo a včera mě zabil VonSalat, má to u mě pacholek schované :Smile-izmena::Smile_blinky:

 

 

 

Já tě ani nezpozoroval, ale když už ses tak hezky přihlásil a tvůj tým hrál kolový tak jsem si za tebou do toho města zajel :Smile_trollface-3:

A vyplatilo se, nabito jsem měl, tak jsem si do tebe střelil jednou a pak jsem si už jen počkal až vystřelíš na mého kolegu a už jsi byl snadné sousto :Smile_teethhappy: .

E75 (já) versus IS-7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tě ani nezpozoroval, ale když už ses tak hezky přihlásil a tvůj tým hrál kolový tak jsem si za tebou do toho města zajel :Smile_trollface-3:

A vyplatilo se, nabito jsem měl, tak jsem si do tebe střelil jednou a pak jsem si už jen počkal až vystřelíš na mého kolegu a už jsi byl snadné sousto :Smile_teethhappy: .

E75 (já) versus IS-7

 

face to face to nebylo, byl jsi jako Rom, že se nestydíte útočit v hejnu na jedno opuštěné uplakané IS -7 :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za posledné dva dni. resp. večery, 20 hier, bilancia 10:10. Prevažne s IS. Na to, ako dobrý tank to je, sú výsledky dosť chabé.

Zrejme sa začína prejavovať masívna reklamná kampaň WG a lemry postupne postupujú po tieroch nahor. Keď toto dorazí na Tier X. ... amen tma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se MM srovnalo a tak to celkem šlo. HT brit 5 třídy konečně uhrál (s pomoci týmu) násobek a tím se dostal i ze stocku. Pak už to byl hratelný stroj ikdyž žádný zázrak. Trochu mi vadilo, že předjížděl týmové KV-1S, KV 1, T 34 a podobné pomalé stoje :). Přesto se na win dařilo proti dřívějším dnům parádně. Denní stav 62% win.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páč máš letní a podhuštěný penu...koukni ven na tu Čínu... :Smile_teethhappy:

 

Jinak dneska...se budu opakovat, ale pohoda. ISU pouštěla atomovky jak měla...T1HIT i Stug makali taky krásně...No paráda.

Vlastně mi arty párty na 10 a plný public jantarů pomohly. Před časem jsem přepracoval garáž a nechal tam jen stroje co opravdu umí a hlavně mě baví. A ty jezdím...a konečně padla meta...67% celkový win rate. Víc už to asi nepůjde, páč ... ikdyž, čéék nikdy neví.

V četách to jde pěkně.... plně vynavené stroje mám na maxu...našlapané posádky makají jak mají....Můj sen je 70%....ale tomu moc nevěřím. Budu rád když se štěstím udržím těch 67%.

Ale na procenta kalšu...teď mě WOT baví jako už dlouho ne...ty střední třídy jsou opravdu zábavné...lituji ty šílence co hrají 9 a hlavně 10...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to padne, těch 70%... do příštích Vánoc :D

To padne spíš moje PC...už těď to na některých mapách cuká tak, že střílím 5metrů za tank a to jsem před výstřelem 5m předsadil... :Smile_teethhappy:

 

Jo kuriozitka dne"jak Švejk umí zalamit"

30s hry...jsem s ISU na skále, když tu se podemnou ukáže M18(jednohubka)..nemůžu sklopit kanon, tak že se lehce vykloním....a už jsem letěl....***** byla, že jsem ho stačil v letu sundat....ale ***** už nebyla, že jsem spadnul pod skálu, kde byla cca 10m odemne JS3...

Sice nás přejeli a asi by ani má BL10 lost nezachránila, ale tohle bylo zalamení hodné 2 třídy. :Smile-hiding: :Smile-hiding: :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak psal Svejk, nechat si v garáži jen ty nejzábavnější kousky. Taky to tak začínám dělat.

 

Garáž mi zdobí:

Hellcat - Vraždící neviditelný maniak

M103 - i přes vysoký tier zábavná, rychlá a účiná mašinka

Pz 35(t) - občas ho zajedu, dokáže dát solidně zabrat

SU-26 - enemy spotted, enemy down...už asi 4x 10 killů

T95 - dejte mi 5 minut a přijedu vám pomoci...zas tak zábava ne, ale ten pocit, když ho řídíte a dostáváte rány zepředu, nic, rány zboku - většinou děla při penetraci do 200mm shodí jen pásy...sranda

T34 - ne moc zábavný, ale dobře hratelný prémiový malinko vydělávající něco

Lorraine 40t - když už jsem ho koupil, tak ho neprodám. Ale když se člověk snaží, dají se zahrát naprosto luxusní bitvy

Panther - relax, sniper jak...zas něco jinýho

a pak další low stroje co doplňujou místa v garáži, aby po přidání nových tanků atp přibylo místo...

 

Opravdu co hraju spíš jen to, co baví a jde. Od tý doby si hru užívám a pocit nasrání se dostavuje jen občas, ale to řeší už klávesy alt+F4 :Smile_Default: Ani nelituju, že po 11 000 bitvách nemám žádnou desítku, jak tak o tom všude čtu, jaká to je sranda.

 

A může mi někdo vysvětlit, jak aktuálně funguje HE munice? Já ji dovážím asi z číny, protože nefunguje...

Hellcatem nabiju HE a z boku do Hummela (korba 10mm armor, penetrace HE 50mm), abych měl od něj pokoj a ono mu to dá za 150hp (míň jak AP...), on se otočí a já si povídám se sv. Petrem.

To samý dělo, mířím na jinýho Hellcata z boku (13mm armor), 120dmg...

Po takovýchto zásazích mám chuť hru okamžitě vypnout...Hellcat nemá munice nazbyt a ty 4HE co vozím přesně pro takovýhle situace jsou úplně k ho***. Pak ještě situace kde asi 5 HE ran od Panthera s top dělem cinklo zadek tigera. Teda, ono jich cinklo asi všech 12 co jsem vystřelil (došla AP)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky to vezmu jen ve zkratce.

 

13 výstřelů, 8 zásahů, 5 průstřelů a jen dvě rány způsobily DMG.

To vše s goldy v Obj. 704 a moje včerejší poslední bitva na Klidném pobřeží.

Na tohle je třeba si bohužel zvyknout. Je to skoro ob hru...ikdyž zrovna u ISU co má taky BL10 to zrovna docela jde. Lítá pěkně. Hold tu ruletu WG zavést musel.....začínám tomu díky pohledu na staty tuny lemplíků rozumět....by si pak ani nevytřelili.

 

Zvedák tu napsal s čím hraje. Dobrý nápad. Mě se ted daří, páč jsem si zreorganizoval garáž a taky díky dobrým četám. Tím, že tu budu psát nějaké procenta, jen lidi naštvu. Je třeba se pokusit poradit.

Napíši zde celou garáž a popíšu ci a jak aby se možnost winu co nejvíce zvýšila. A věřte mi...funguje to. Kluci z klanu Vám potvrdí, že nejsem nějaký super hráč. Ničím se od nich neliším...jen si vše pořádně připravím a promyslím...stroje, vybavení, posádku a taktiku..

 

2 - T18 : jasný král 2 třídy. Začínám sním herní den. Je to rituál. A jdu na něj ihned po dvou třech lostech třeba ze 7 třídy. Dám dva winy a můžem jít zas výš. Je třeba si uvědomit, že lidé co jsou na nervy z dlouhých lost sérií, hrají víc a víc sami pěknou tužku! Je třeba se uklidnit a s čistou hlavou jít na to znovu..nelámat to přes koleno.

 

3 - SU26: killovaní jehňátek...v četě skoro neporazitelní a upřímně řečeno OP...hraju jen občas, právě po lost seriích.

A10: Po 150 hrách to nasazuje k 5 více a více...a co? Tohle je jedna z mála trojek co je schopná vypnout pětku na dvě rány. Velký relax..a v četě i hodně vlivný stroj. Používám houfnici a proti 5 goldy.

 

4 - T40: špičkový dohled a skvělé zbraně...preferuji kanon, ale zkusil jsem hofnici s goldy....musel jsem vrátit kanon, páč to už je OP arkádová hloupost...šestám to dávalo za 300 a ani nevěděli od kud to přiletělo.

 

5 - jedna z nejzábavnějších tříd. Dobré MM. V četě super zábava. Ale už i náročná zábava.

Stug: mašinka na dělání sniperů. Obrovská zábava a navíc dosti vlivný stroj.

T1HIT: díky Wolfimu jsem ho znovukoupil. KV vydrží víc, ale má ho každá lama, tak jsem ho nechtěl. Oproti TDčku hodně vydrží což je příjemná změna. Čék si pěkně zaútočí. Při natočení dingá i KVčko...vyborný a ultra rychlý kanon. Hodně vlivný stroj. Nic méně proti sedmám už je vhodnější KVčko...ale nevyměním :Smile_smile: .

TD S35: Abych měl kam dát posádku z Focha. Jiný typ boje jak se Stugem, proto jsem ho koupil. brutální kanon, ale zas tak mě moc nebaví. Nic méně vlivný stroj, který zastaví i 7 třídu.

 

6 - Taky velmi zábavná třída. Dobré losy.

KV1S: o něm už jsem napsal hodně. Je to zvíře, ale v lose plné osmiček sám win nepřinese ani omylem. Zajímvé MM...hodně dobré losy.

SU100: Používám 100mm kanon. Je rychlejší a přesnější se stejnou penetrací jako 122. Výborné maskování...nic méně do města ve špatném lose není moc vlivný.

 

7- T29: výborný stroj. Když si má kde schovat spodek, tak v klidu sundá 8 třídu. V četě hodně vlivný.

 

8 - Ferda: teď sice častěji jezdím se znovukoupenou ISU, ale stále velice vlivný stroj. Trochu mu uškodilo nasazení gold ammo za peníze. Nic méně v druhé vlně připravý peklo i devítkám. Na 10 TD ale nestačí. To ale face to face z 8 třídy nic.

ISU 152: v reakci na zavedení goldů jsem jí znovu pořídil. Nasadil zkušenou posádku z prodané SU85 a neskutečně si to sní užívám. Aktuálně král 8 TD. V četě s heavy tanky či medky udělá hrozně černé práce.

 

9 - JT: aktuálně devátou a desátou třídu moc nehraju, ale JT je zábavný stroj, který potrápí všechny stroje ve WOTu...Nic méně Object je taky velice dobrá alternativa. Ale já už mám 268.

 

10 - Object 268: Díky artynám jsem jeho potenciál ještě vlastně nevyužil. Teď sním nehraju. Vyexpené mám i obě E100 a měl bych i další desítky, ale všichni víme, že hrát to teď nemá cenu.

 

 

To jest vše. Základem úspěchu je hrát v četě, neměnit pořád stroje a tak se je pořádně naučit. navíc tím i čéék vycviči posádku na všech strojích. Což je taky znát.

Snad to někomu pomůže. Všechny stroje co mám jsou výborné. Ostaní už je v rukou a v četě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...