Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ano, propast mezi hráči a srandahráči je už obrovská a WG si myslí, že to nějak napraví a nebo alespoň sníží těmi svými nesmyslnými opatřeními. Doufám, že jim to nakonec dojde, že tudy cesta nevede ale že je to přesně naopak! Čím víc do hry nacpou náhod, tím větší bude rozdíl mezi Švejkem a červenáčkem. Ono to totiž není stejné, jako hrát v kostky ale je to spíš poker. V pokru je teké všechno věc náhody ale kdo umí tyto náhody využívat, tak ten vyhrává a vyhrává všechno!

Zajimavy nazor, obavam se ale ze to neplati. Nadmerna nahodnost ve hre pomaha podle me tem co neumi.

Co s tim WG udela do budoucna jsem sam zvedavej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm ako tak pozeram na tento topic, tak od povodnej myšlienky sa pekne vzdialil, takze je to vlastne oftopic, inak zdravím všetkych skillerov či ako si to hovorite, hmm chlapi vy FAKT nemate nič ine na praci, len tu filozofovat nad zbytočnými éterickými hypotézami? :Smile_trollface::Smile_great::facepalmic:

Zrovna ted nic jineho na praci skutecne nemam:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem dal jen cca tak deset bitek s Tigerem... ale musím říct, naprosto luxusní série... v podstatě kam jsem vlezl, tak až na jednu výjimku výhra... ten tank je fakt mazel a nevím, jestli to není moje zbožný přání a sebeklam, ale přijde mi, že od patche trochu víc dingá... Prostě dneska naprostá pohodička :) Akorát mi to krásně vyjde, že Tigerovi skončí 16. vyšší výdělky a přesedlám na nově koupený Tiger II a budu pokračovat v krasojízdě ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska "dobro došli". Díky šňůře winů s JT se vše v dobré obrátilo. Dneska lemplíky schytal chudák frantík Mle 48....to se nedalo...čéék se rozkrájí....vše marné.

Po posledním patchy je s ferdou radost hrát. V klidu ho penetruje jen 8 TDčka a 9 heavy výše...8 hevíci a níže jsou z něj hotový...konečně mu vrátili jeho zašlou slávu. Takže díky nadupané posádce je ještě o chlup lepší jak Mle 48, páč u ní mám nováčky a to je sakra znát. Nic méně si je pěkně vycvičím, páč Mle48 má našlápnuto, překonat Ferdu. Zatím pokulhává v rozdaném dmg....ale uvidíme časem....na Ferdovi mám 1500 her a na Mle 48 jen 60... :D

Jaký stroj mě chytnul to bych nečekal.....JT. Za 7 bitev jsem z 1500 dmg, kterého jsem dosáhl před rokem a půl v pár hrách se stock kanonem, zvedl na 2050. Věřím, že má potenciál attackovat Objecta....kolem 2600 je schopen dát. Ten reload je fantastický. V četě se sním hraje úžasně. Sám bych ho ale mezi tu tupou zvěř nepustil.....dává neuvěřitelně dmg za hru...a navíc ti tupci na publiku mu šijou pořád do vrchního pancíře. To dřív nebylo....teď fakt 50% ran míří na vrch....blázni.

Nic méně to hoření při zásahu je problém....skoro každá pecka do papír spodku ho zapálí....budu muset obětovat nějaké % u posádky a dát tam ochranu proti hoření....tohle jsem dřív u něj neznal. I když jeden hasičák většinou postačí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem dostal dvojitou mozkovou příhodu. Před obsazením základny jako nejrychlejší se pokouším na mapě Útesy najít jejich zbylou spg, kryju se kopcem vedle cesty, protože už mi moc HP nezbylo a ono to vedle mě skočí ze skály :Smile_playing: a ani se to nepřevrhne! A zůstalo mu víc než mě. Ani tři kousky a ostřelovač mi vztek nevyrovnal. To, že se některý hráči drápou na nesmyslný místa je jejich debilita, ale tohle mě tak dostalo, že jsem v příští hře zapomněl, že mám za sebou vodu a při ústupu do ní hrdinně zacouval :facepalm_wowp: . Ten banji jumping je kokotina nejvyššího kalibru. Aspoň kousek tý reality mohli nechat! Na tohle si asi nezvyknu, protože to mi prostě zbytek mozku nebere, stejně jako topení se při přejezdu brodem, ale to bych ještě zkousnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to nebylo vůbec špatné. Ale vytočil mě balanc u 10. Enemaci měli o 2 10 víc a jestě dostali 3 scouty. My dostali prd.(is6) Dostali sme totální klepec. Ale na 9 to bylo labužo. M103 to rozdávala jak nikdy.Asi zjistila, že už se v garáži moc dlouho neohřeje tak začala brát šponu.(110 je na dosah) A JT ten to štípal uplně luxusně. V jedné hře se Švejkem 2x JT sme rozdali na chlup stejnou DMG každý za 4750 a dohromady sme dali 8 kousků. Pěkná hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska je to nějaký divný. s IS sem vyexpil konečně to vylepšený dělo, ale mám smůlu-věčne netrefuju a sem furt mrtvej, přestože vyhráváme. zatp s jgpz4 se mi kupodivo dařilo ukousávat i velký tanky, sejmul sem t34 a skoro sežral ferdu. dobrý je jak je malej, tak de blbě naspotovat. takže ten jgpanther vyexpim asi bez toho, abych se z toho zbláznil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to poznáte ... tankáni.

 

 

 

 

PANZERLIED

SLOŽIL OBERLEUTNANT WIEHLE V ČERVNU 1933

 

I.

Ať v bouři či ve sněhu, či

ať se na nás směje slunce

v denních vedrech

nebo v mrazivé noci

jsou naše obličeje zaprášené,

ale naše mysl je veselá.

Ano, naše mysl je veselá.

Naše tanky hřmí

jako vichřice.

 

II.

Se hřmícími motory

rychlí jako blesk

napadáme nepřítele

v bezpečí našich tanků,

daleko před našimi kamarády

v bitvě zůstaneme sami.

Ano, zůstaneme sami.

Útočíme do hloubi

nepřátelského území.

 

III.

Když se nepřátelský tank

v našem hledí objeví,

přidáme plný plyn a

letíme na nepřítele !

Rádi nasazujeme životy

pro armádu naší Říše.

Zemřít pro Německo

je naše nejvyšší čest.

 

IV.

Okopy a tanky

nepřítele zastavit nás chtějí.

Smějeme se jejich úsilí

a pokračujeme dále.

A když hrozí děla

skrytá ve žlutém písku.

Ano, ve žlutém písku.

Najdeme si cestu,

kterou by jiný nenašel.

 

V.

A když nás jednoho dne

vrtkavá štěstěna opustí

a nevrátíme se domů,

smrtící kulky zasviští a

osud nás povolá.

Ano, osud nás povolá.

Potom se náš tank stane

naším čestným hrobem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si říkal, že bych mohl využít slevovou akci na HT (V) - T1 Heavy. Nejblíže uvolnění místa v garáži byl a je LT (III) - PzKpfw II Luchs u kterého mám za cíl win 50%. Včera z počátku chyběla jen 3 vítězství. Na konci mého hraní už 6. Nevím jak jsou na tom ostatní, ale já jsem posledních několik dní s počtem vítězství vždy lehce pod 50%. Dnes budu mít odpoledne a večer víc času dosáhnout svého cíle. Vypadá to ale bledě. Za dvě hodiny do 19:00 těch 6 winů na víc asi

nedám a pak už budu odkázán vyloženě na to co uhraje tým a tam to bude podle posledních dní špatenka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...