Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dneska jsem se smál, až jsem plakal hrůzou. Krásná bitva, (mapa Erlenberg) jedu s JPII, tým mne nechá samotného na jedné straně, i tak se mi horko-těžko podaří dostat 5 enemáků a nějaké poškodit.... a pak mne dostane arty .... říkám si tak to náš tým už dá.....sledoval sem tedy jak tým hraje... a byl tam jeden borec s VK3601H a capnul to.... hezky mu zelený ukazatel narůstal.... jenže ten blbec byl na naší bázi :-) a ve skutečnosti capoval náš Tiger. Píšu mu v klidu... že tohle není nepřátelská báze.... a ať jede pomoci Tigrovi kterého tam odstřelovala poslední zbývající enemácká AMX 50 -100. Trvalo asi minutu než to pochopil... a pak se tedy přesunul na "správnou bázi označenou červeným praporkem" :-) a zaparkoval hezky doprostřed... aby byl co nejvíc na ráně, (místo aby se schoval za barák), takže samosebou hned chcípnul... naštěstí v Tigrovi "seděl" schopnej kluk a i když mu už zbývalo posledních asi 150Hp tak tu AMX dostal když se přetahovali za barákem. Takže už rozumím, že když takovýhle jelito má 3601H, tak jak má asi vypadat ta hra v IX a X tierech ... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nedělaj tu fyziku náhodou právě kvůli těmhle případům, aby se to nedělo? mysli

Jo, to ano, to oni tvrdí jenže to bude ještě horší. Na to nemusím myslet. Jestliže neopravím chyby v programu a přidělávám další a další nové věci dotoho, tak jenom zadělávám na další a další problémy. To je věc, kterou ti potvrdí i klučina z kroužku mladých programátorů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem si celkem zpravil chut platoonem s jednim cechem co taky hraje na US. sice sme vobcas chytli bulhary (von s hellcatem dingnul priesta a m37, ja s kv1s kv1 a kv2 z dobrejch uhlu i vzdalenosti...) ale fajne. kdyz se clovek muze spolehnout aspon na to, ze ma nekoho za prdeli, kdyz uz ne na artyny nebo team, je to fajne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak minulý týden to šlo krásně win se pohyboval kolem 60 i 70% pak přišel pátek win 21% a sobota win 20% nejhorší výsledky od té doby, kdy si zapisuju statistiky (květen 2012). To byly týmy :Smile_confused: než se člověk rozkoukal běžně sme prohrávali 0:6 a bylo jedno jaký tank hraju. Asi sem od WG vyfasoval černýho Petra a ještě bulhara k tomu. V pátek sem neudělal ani dvojnásobek na frantíkovi minimausovi, to se mi ještě nikdy nestalo. S T14 sem vyfasoval spoluhráče s EFR 10 !!!! sem si to i vyfotil, páč sem myslel že je to nějaká chyba, ale asi nebyla, měl 80 bitev celkem a T14 si koupil jako premiák. Včera sem to s vypětím všech sil zase vrátil k průměru cca 52%, takže WG může být spokojené, že opět nevyčujhuju z průměru. :Smile_sceptic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už nějakou dobu mi byl Win fuk a neřešil jsem ho.

Jelikož už hra začínala být stereotypní a taková nudná, tak jsem dostal nápad dostat nějaký levný stroj, který je s win pod 50% aspoň na tuhle úroveň. Zvolil jsem MS-1. Vypadalo to jako zajímavý nápad na pár bitev. Prostředí bitev v první třídě jsem dříve dobře znal a mapy rovněž. Stačilo odehrát 2-3 vítězné bitvy bez porážky a bylo to doma. Po prvních 2-3 bitvách jsem zjistil, že to tak jednoduché nebude. Přeškolil jsem proto nějakou posádku na 87%, koupil vybavení a vrhnul se opět do bitev. Byl to boj s osudem, tedy MM a ta nepřízeň nebyla snad ani statisticky možná. Módy jsou v téhle třídě za trest a těžko ovlivnitelné jedním hráčem a tam se vůbec nedařilo. Vždy když mi chyběla k vytoužené hranici winu 50% jediná vítězná bitva, tak se MM vytasilo s esem. Buď jsem byl v bitvě T2 jako jeden ze 2-3 strojů T1 a můj tým to neuhrál, nebo dal do bitvy četu zkušených hráčů a jak jinak než soupeři. K večeru mi už po několikátý chyběla zas jediná vítězná a při načítání Malinovky jsem zajásal než se podíval na tým soupeřů. Nějaký tři klanový hráči si přišli dát relax s loltraktory v četě do první třídy a tedy opět lost. To už jsem nevybíravým slovníkem směrem k MM a osudu opravdu nešetřil. Vytoužený poslední win byl dosažen až někdy kolem 21:00 hodiny a to jsem chtěl v půlce bitvy něco vzteky rozmlátit. Klasika Himl a protože byl tým po startu laxní, tak jsem jel pomoci s obranou uličky smrti, kde jsem pomohl odrazit útok a při tom jsem zdechnul za stavu zbývající techniky 9:6 (získal jsem 2x Kill). Paráda to už snad uhrají. Koukám, že se k naší základně dostal jeden enemák a tak jsem se přepnu na jeden stroj na základně. Po počátečním šoku převládl pocit vzteku. Na základně jsme měli sice 5 tanků, ale vše AFK. Tudíž dobře vypadající poměr 9:6 byl u skutečně bojujících tanků špatný 4:6 a to ty naše byli už dost pošramocené. Naštěstí se jeden z našich vrátil a enemáka co byl zaneprázdněn ničením už čtvrtého AFK stroje naštěstí zničil. Výhra byla opravdu těsná, když našemu poslednímu hrajícímu hráči zbylo jen 23% HP.

 

Po úlevě po konečném dosažení cíle a pro odreagování jsem si chtěl dát pohodovku s TD 2 třídy. Mapa Province horní základna. Bitva jen T2 a tak jedu jako vždy pokrýt vzdálenější křídlo kam moc hráčů nejezdí a kde bývá největší problém slabina. Zaujmu spotovací postavení v křoví, aby tým mohl opětovat palbu a najednou koupím zásah a hned druhý. Tak zdrhám do zákrytu a uvažuji, který enemák asi dělá dobře protispotera, či kde sem uděl zas chybu. Koukám a ty dvě pecky mi napálilo jedno naše TD. Mezitím naspotování zmizelo a tak se pomalu vracím na původní pozici. Bohužel došlo mezitím k přeskupení nepřátel a já byl zahlédnut a jeden z nepřátel mi sundal zbytek (15% HP). Za mého krátkého působení jako spotera jsem nasvítil 9 nepřátel, ale zničen byl zcela jen jeden stroj. Mé místo a mojí činnost bohužel nikdo nepřevzal a v té části mapy ani neměl kdo mimo toho našeho dobráka co mi poslal ty dvě rány. Lost 6:15. Nebýt toho šmudlíka, tak byl win s největší pravděpodobností náš.

 

Aby ty negativa nebyla jen o druhých. Tak v neděli na El Halluf v módu střetnutí jsem byl s Tigrem jako jeden ze 4 Top strojů. Ihned po odpočtu to valím k základně a koukám, jak se tým zakempuje na hranici svahu do údolí a nikdo nesjíždí. Také nikdo nejel se mnou a tak jsem zajel u nějakého kopečku ke kraji svahu, abych se podíval zda se nežene k základně či k nám nějaký nepřítel. Jen co se aktivovali bino jsem schytal první zásah bez poškození, ale také bez toho, aby byl vůbec spatřen od začátku hry nějaký nepřítel. Než jsem zacouval, tak střel přiletělo víc a některé dost velké. Přišel jsem o 45% HP a nepřítel nikde. Naštval jsem se na náš neaktivní tým a začal přejíždět na druhý konec naší kempící linie. Už v půlce cesty se začali objevovat na minimapě první červené symboly poblíž místa, kde jsem byl původně. Ignoroval jsem to a pokračoval dál s následným sjezdem do údolí a pokusem o výjezd na druhé straně. Poněkud jsem na svém výletu zapomněl, že tam bývá arty a došlo k mému nasvícení. V půlce svahu jsem byl zničen pronásledovateli. Byla to hodně rychlá hra s prohrou 2:15. Můj hanebný čin nebyl nikým komentován.

 

Sice to můj čin neomlouvá, ale už jsem nechtěl dělat toho blbce co bude zdržovat chvilku přesilu nepřátel, než se tým rozkouká a začne tvořit aspoň obranu, když nic jiného. Člověk si většinou, tak 3x vystřelí a schytá kolem 7 zásahů. Pokud jede někdo na pomoc, tak to bývá pouze jeden co to odnese po příjezdu k mému zdechávajícímu stroji úplně stejně jako já. Ono 4-6 nepřátel jediný stroj od postupu moc neodradí a kolikrát se i překážejí, jak si chtějí vystřelit. Prostě jsem nechtěl být ten noob, jak se zde na fóru píše co chcípne do 2 minut.

 

Omlouvám se, za tak velký elaborát shrnující dojmy a nějaké zážitky za posledních dva dny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To: Miri37.. nebudu to citovat jen mám naprosto stejné zkušenosti jako ty.. až jsem se musel smát :-D akorát v 1.odstavci to jsem jel T150 a po 14hod!!! hraní mi nechybí na 50% w/l 3 hry, ale už jen dvě :-P

2. odstavec... to jsem měl mardera a sypal to do mě 2T.. a nakonec třetí odstavec: udělal jsem stejnou krávovinu s KV1S.. Neuvěřitelné... :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký máš na US pingy? Předpokládám, že tam se asi tolik "nesiemkuje" jako na EU clusteru, že? :-D

 

Nevím, jaký má on, ale mně to lítá kolem 100 ms. A "siema" tam člověk nevidí. Ono se tam i míň nadává a ne sprostě - tedy zatím moje zkušenost po pár bitvách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejšek byl pohodový...zvláště 6 a 7 třídy se teď v četě hrajou pěkně....super losy. I když i ten nej los win nezaručí....

Včera jsem jeli CW....El Haluf....a musím tu poslat vzkaz Kanárovi a jeho teorii nepoužitelnosti TD v CW.....

Ve městech tomu tak třeba je( Object 268 je spíše v hodný do luk a hájů :Smile_veryhappy: ).

8 finále jsem měly dokonce TDčka tři.....a rozsekali jsem enemáky na kaši...to jsem si dal 2ks. 4 finále už proti nám jeli němci...zkušený borci...to už jsem si dal 4ks a 2 další sundal o 90%....vše JS7 a T110E5.

Bohužel z toho pak byla remiza, páč jednomu hráči spadnul net a zrovna ten tam chyběl...už pak nebyl čas.

 

Nic méně na některých mapách nejen, že jsou TD použitelná, ale dokonce zásadně zvyšují okamžitou palebnou sílu natolik, že dokážou zastavit attack na jedné straně za použití daleko menšího počtu strojů, než by bylo potřeba v případě použítí tanků. Tím může druhá strana zaúočit ve větším počtu strojů.....

Po naší levé straně vyrazilo 7x JS7, než se dostali pod nás, tak půlka z nich měla po 400hp....Zbytek jsme jim dorazili, když vyjeli a v manévrovacím boji mezi kopečky a vesničkou...

Často dáme na jeden soustřel 3XTD jednu 10....

Neříkám, že jsou TD vhodná do všech lokalit, ale v 70% map je to jako doplněk silný a platný pomocník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešek pokračování včerejší tragedie :-(. Tolik proher v řadě jsem snad jěště neměl. A dorazila to poslední bitva s Jagdpantherem II a supr 128mm dělem. Na Malinovce jsem prvním zásahem zapálil myslím Pershinga, zůstalo mu tak 200 HP. Další čtyři (!) zásahy do vany ( měl ji nádherně viditelnou, stál kolmo ke mně ) byli podle posádky těžké zásahy, milý Pershing měl stále svých 200 HP. Po každém zásahu nádherná díra. Jak jsem psal, vrátil jsem se po měsíci, koupil prémko. Jediná věc kterou vím je to, že naposled. Ty prohry by mi možná ani tak nevadili, ale tohle fakt ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes moc vyrovnaných bitev nebylo. Ať už je konečně ten rozhašený mód útok pryč. Každá druhá bitva je téměř bez šance na úspěch a zbytek jak kdy. Sečteno a podtrženo, tak 20% win. Dneska museli některé klany v CW nebo v nějaké soutěži dostat brutálně na *****. Tolik bitev v low třídách s tříčlennou klanovou četou jsem už dlouho neviděl. Bohužel vždy u nepřítele :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je úroveň! já jako löwe asi třetí zezdola, vysvětluju týmu, že když jich 11 jede na jednu stranu, tak to já a isu152 prostě neuhlídáme. a hned mi nadávaj do valletwarriora a nooba, a když stihnu jednou vystřelit a dostanu gangbang vod 5ti tanků, tak prej co tam dělám. dneska když sem byl v četě taxme vyhrávali třeba 15:10, ale sám je 15:4 úplně běžný. zlatej freelancer :Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zas po čase sem musím napsat. Můžu se dnes pasovat na krále všech idiotů... Sám jsem si nadával mnohem hůř ale to je nepublikovatelný.

Himmelsdorf - střetnutí.

Dal jsem si pro relax jen tak kvůli trojnásobku PzKpfw 38H735 (f). No bitva jako kráva, podle švejkova návodu jsem naložil i pár zlatejch pro extra případy kdy se potkám s někým odolnějším, konkrétně 15. Tady mi to zachránilo asi život, tak jedem, tým těžce prohrává, už je to asi 1-7. Než jsem se dostal k uličce smrti a pak to začalo, kosil jsem jednoho za druhý, dostal jsem se až ke kruhu a tam proběhla poslední bitva, skóre 14-14. 13 z toho bylo na mojem účtu, můj absolutní rekord, dodnes to bylo jen s několika stroji 8 v bitvě a teď 13. Asi nemusím říkat jaký to byly nervy a adrenalin jak prase.

No do tý doby jsem byl king a dostával pochvaly i od protivníků. Zbyl poslední co byl AFK. Říkám si času dost, pojedu si pro něj a to byl začátek konce. V tom rozrušení, v těch nervech a při tom šíleným tepu, jsem si debil vymaštěnej vůbec neuvědomil která je naše startovací základna a jejich a jel ho hledat, na tu naši!!! Prostě idiot, vůbec mi to nedošlo, opravdu po tý bitvě to byly takový nervy a takhle jsem to sprasil. Jenže co je nejhorší, kdybych si v tu chvíli co jsem byl na tý naší základně uvědomilt, ak sjedu dolů a pohoda. Než jsem právě na ten kopeček vyjel, tak se mi tak strašne začal zrychlovat tep když jsem viděl jak se to plazí rychlostí 3 km/h a čas ubíhá že jsem nějak přestal vnímat. Ale já vyjel až na kopec a druhou uličkou zase zpět dolů, samo že jsem ho nenašel a pořád jsem byl v domění že jsem u nich. Tak už zas nebylo moc času tak jsem valil na cap, no samozřejmě jsem to nestihnul a skončilo to remízou. Až jsem stál v "klidu" v tom kruhu a tak nějak pořádně zaostřil na tu mapu tak teprve mi to docvaklo, "bože já jsem č***k, já byl hledat na naší základně..."

Kdyby mi alespoň někdo začal nadávat co dělám ať jedu k nim, ale bohužel jsem to takhle debilně zesral, asi na to fakt nemám. Tak se omlouvám všem kterých se ta bitva taky týkala, asi nad tímhle zkratem dneska vůbec neusnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu, je možné při capování mít 100% a stejně prohrát bitvu? Já myslel když capnu na 100, tak už to nejde resetovat, no alespoň mě se to nikdy nepodařilo. Pěkná hovadina

Capnuto je az se tam napise ze baze byla capnuta, a to chvili trva, takze tech 100 tam chvilicku svitit muze a stejne se to da jeste zrusit. Pak je jeste vec, ktera se nam prihodila presne na CW, nas posledni tank capnul, dokonce bylo napsano ze nepratelska zakladna obsazena, ale v ten moment dostal ranu a umrel a prohrali jsme. Tedy zabiti vsech protivniku ma absolutni prednost pred jakymkoliv capem. Snad jsem to osvetlil dostatecne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Capnuto je az se tam napise ze baze byla capnuta, a to chvili trva, takze tech 100 tam chvilicku svitit muze a stejne se to da jeste zrusit. Pak je jeste vec, ktera se nam prihodila presne na CW, nas posledni tank capnul, dokonce bylo napsano ze nepratelska zakladna obsazena, ale v ten moment dostal ranu a umrel a prohrali jsme. Tedy zabiti vsech protivniku ma absolutni prednost pred jakymkoliv capem. Snad jsem to osvetlil dostatecne

 

Nevím jak je to přesně na CW, ale standardní bitva má v zadání uvedeno "zničte všechny protivníky nebo obsaďte nepřátelskou základnu", takže ve standardní bitvě k tebou výše uvedenému nemůže dojít.

 

P.S.: samozřejmě beru to až hra "zahlásí" základna obsazena a ne hned po doběhnutí 100%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak je to přesně na CW, ale standardní bitva má v zadání uvedeno "zničte všechny protivníky nebo obsaďte nepřátelskou základnu", takže ve standardní bitvě k tebou výše uvedenému nemůže dojít.

 

P.S.: samozřejmě beru to až hra "zahlásí" základna obsazena a ne hned po doběhnutí 100%

 

Právě že může taky už se mi to stalo min 3x, pokud je poslední tank a capne to na 100% (samo i to zahlásí) tak pokud ho stihne někdo zabít tak je to pro capující a zároveň poslední tank prohra (i sem byl tím tankem já a měl jsem asi cca 40 hp v IS-3 mam ten dojem a přijel tiger kterej mě po capnutí dorazil a prohra)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že může taky už se mi to stalo min 3x, pokud je poslední tank a capne to na 100% (samo i to zahlásí) tak pokud ho stihne někdo zabít tak je to pro capující a zároveň poslední tank prohra (i sem byl tím tankem já a měl jsem asi cca 40 hp v IS-3 mam ten dojem a přijel tiger kterej mě po capnutí dorazil a prohra)

 

Aha, tak to jsem ještě nikdy nezaregistroval....no člověk se neustále učí, díky! :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...