Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

přestává mne bavit hrát s JPII ... co los to bída a ještě větší bída.... týmy i****ů, co v případě módu vzájemné bitvy jedou "rychle capovat" ... a já jak "další i***t do počtu" s jedním či dvěma TD se snažím udržet totálně opuštěnou stranu... a samosebou to vždy projedeme na plné čáře..... kdyby se to stalo 3x za večer... tak neřeknu.... ale to je pořád .... 10x ... 20x ....už si u toho začínám fakt rvát vlasy a mlátit do stolu.... :-(

S jinejma tankama ok... asi taky proto že tank dovede lépe ovlivnit bitvu... ale s papírovým TD jako je JPII ,,, tam potřebujete alespoň průměrnej tým...aby člověk něco uhrál.... ano taky sem dvakrát třikrát zalamil.... ale tohle co potkávám... to sem si nepředstavoval že je vůbec možné ..... :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...no to je ten DŮVOD, proč jste vyhráli útok. Ne to, že jste dobře zaútočili, ale to, že protivník zalamil a zůstal na kopci.

 

Pokud se obrana hraje tak jak má, tj, sjede se dolů a brání zpoza náspu, krty vagóny proti palbě artyn - není šance vyhrát útok na Prochorovce, pokud jsou kvalitativně srovnatelné týmy.

 

No pochopitelně, dole u náspu jich bylo tak 6. Ale já bych viděl rozdíl hlavně v arty, na ten kopec se střílí lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera to byl zas den.Velka uroda tydytů a hlavně modu. 22 her a jen 6 win. pořád jen mody. Z 10 her 6x karelie jako utočník. To už není normálni. Pořád jen ty stejné mapy dokolečka. Ja se tak těším až ty mody vypnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to bylo na pikačů, 10 win a 12 lost. Vysoký tiery se nedaly prakticky hrát, většina her mody a mraky artyn, vyjímečně byly jenom 2kusy většinou min. 3 a více až 5 na každé straně. Ovšem já když si vzal artynu ze zoufalství, tak mapa Himlhergotov :Smile_sad: I když se dařilo a dával sem i 4 enemy za hru, tak na výhru to nikdy nestačilo. Prostě po dvou dnech, kdy sem měl win 66% mně WG přiřadilo do týmu ruďasů, aby zprůměrovaly statistiky.

Docela mně to ze strany WG dost štve, jak se něco vymyká průměru tak to vylepší nebo pohorší, aby to bylo průměrně průměrný :Smile-angry: . Ale takto postupem času budou všechny věci ve WOT tak podobné, že bude jedno za co člověk hraje a pak by stačil 1 tank, 1 TD, 1 artyna a 1 scout. Hlavně že je ve hře hromada tanků na expení, aby lidi utráceli goldy za expení, aby po různých "rádoby" úpravách ze strany WG nakonec zjistili, že je to stejnej šrot jako ty ostaní.Penízky už sou ale na účtu WG a o to přeci jde, podojit hráče co to jde a že hráč po dlouhém úsilí zjistí že má místo vysněného stroje opět jen průměrnou plečku, je jim úplně u zadele. :Smile_amazed:

Po zavedení fyziky se z toho nejspíš stane pěkná šaškárna a pro mne co by milovníka historie a druhé světové války to bude jen další hřebíček do rakve hry WOT a to to ze začátku vypadalo tak slibně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší den byl dost zajímavý, ale né moc úspěšný. Hrál jsem dost s AMX M4(1945) a za dobu co hraju Wot jsem nikdy nezažil být tolikrát na prvním postu což bylo 2 z 5 bitev s tímto strojem. Byl jsem také dost často na mapách, které neznám (od 3-30 odehraných bitev) a podle toho to i vypadalo. Že je zná většina účastníků bitvy lépe se rychle poznalo. Nečekaně jsem byl i jako top v obraně na Karélii což dopadlo strašně. Obránce dostávám opravdu hodně málo a zmatečný pohyb po bojišti byl odměněn ziskem asi 154 expů.

AMX M4(1945) nemám rád. I se 100% posádkou se nedaří. Často jsem po palbou v první linii a žádné stroje nevidím. Moc toho nevydrží. Celkem dlouho zaměřuje a nabíjí a hlavně s ním mám problém zasáhnou stojící tank na 400 m. Win/lost má 47%. Až konečně vyexpím nástupce, tak opustí garáž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurváááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dám si sám v poho 7 winů....pak vezmu Obejct 268 a co nastane...6+ artyn...attack mod Karelie...attack mod prochorovka....attack mod Malinovka....a když už dostanem normální mod a hru, tak dostanem do hry půlku premiuvých poláků....z 61% jsem stáhnul Object 268 na 53%.

Měli jsem skvělou četu....vlastně se s Objectem dařilo moc pěkně...ale win? Ani náhodou...

Ale dal jsem si ammo rack JS3....jenže byla naše :Smile_veryhappy: . Už jsem to nevydržel..nechal tam postupně v utoku zdechnout 3 naše...ani jednou nevystřelil, nepomohl, nereagoval na požadavky umírajících kolegů...to nesnesu.....tak šel.

Budu to řezat na potkání....všechny dementy. Už mi to je jedno....už aby přišel patch s volbou modů....páč se mi tak skvěle s objectem hraje...ale předkrm artynám či parťáka dementům...dělat fakt už odmítám.

A to den začal tak krásně......už se nenechám vyhecovat...kašlu na top třídy. Jedu hru jen do 5 třídy. Jinak mi praskne žilka :Smile_veryhappy: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ráno, před odchodem do práce jsem udělal malý pokus :Smile_Default: . Jel jsem 18 bitev za sebou jen s E-50M, takže MM tier 9-10, minimun tier 8. Bylo to naprosté zvěrstvo, pouze 2 bitvy zkončili s rozdílem 5 a méně, jinak to bylo 3-5:15 nebo naopak. Vrchol byla bitva na Prochorovce, kterou jsme vyhráli 15:0 .Jenže to se pak o nějaké zábavě nedá vůbec mluvit a pomalu mě opouští chuť hrát cokoliv většího ,než tier 7....Za 3 dny končí PU, další neobnovím a uvidíme časem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledních pár dnů se mi stává, že nám z týmu někde zůstane viset tank... ač je podle zobrazení online... tak nereaguje. Někdo se asi nahraje do hry a jde venčit psa případně jde manželce umejt záda.... když je to nějaká malá žblabuňka, tak to víceméně nevadí... ale zrovna včera to bylo Löwe - náš nejsilnější tank. Mód útoku - pouštní mapa... a hra skončila tak, že jsme nestihli časový limit a nepříteli zbyl jeden jediný tank - KV-1S s asi 140HP (stačila jedna rána)....... Kdyby Löwe premával, tak bychom na 99,9% zvítězili. Tohle docela pak zamrzí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě wot pravidelně padá (buď blue screen of death, nebo prostě kompletní zásek), než resetuju PC, pustím wot a načte se hra, málokdy se do hry dostanu živej. Nejčastějš to padne po začátku hry, ujedu 5 metrů a bum. Nemusí to bejt nutně jen boti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli něco nesnáším, tak to, když chci někomu po bitvě pořádně vynadat, otevřu komunikaci, začnu psát román... no a paznecht mi to vokýnko zavře a hodí mě do ignore :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si dal ted 5 bitev a vypnul sem to. 3x s alcečkem za sebou ensk na 1 zakladnu. Létam tam jak střeleny v každe hře 3 fouky a x poskozenych a přez 10 spotnutych. A tydyti jen čumí. Pak utok na Sand River a 5 hra me dorazila totalne. utok na karelii. Zkusim to ještě večer. Jestli v prvnich 5 bitvach dostanu utok tak du na demo diabla3.GGGRRRRR

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera krása, víc výher než proher, víc zničených nepřátel než her. A dneska? Peklo i s mým oblíbeným strojem, porážek plno, zničenej jsem tak akorát já. No a když už se daří a dam 5 killů, tak koukam, že prohráváme 5:9. Boha jeho, to mi zvedlo mandle :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se těším na konec prázdnin až přestanou hrát děti.S E50M jsem za poslední dva dny vyhrál pouze jednou.Vždy to zapnu a že dám dvojnásobek.Co předvádí IX-X tier je horčí než I tier.Vyjedou na volné prostranství a nechají se odprásknout a konec.Prohry o 5 a více tanků je normál.S E50M mám asi nejhorší staty ze všech tanků a přitom se mi s ní nejlépe hraje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zase opět ,,překvapili" Siemkáři. No začalo to tak že tam psali neco v polstine ( par slov jsem odhalil jako ze se baví o taktice na té mapě co jsme byli ) já jsem napsal ,,???" do toho napsalo par nasich podobnou odpoved otaznicky atd, ( myslim ze se pripojilo i par krajanu) ja pak napsal,, eng please" !! A dotycny napsali ze sedmdesat procent hracu WOT je z polska :-D a tak ze se budou bavit polsky!!! Na to jsem napsal ( vse samozrejme v eng) ze ja jsem z cech, a kazdej ma nejakou narodnost ale vsichni se baví univerzalnim jazykem a to je eng. Pak zacali psat nesmysly ze T34 je jejich polskej tank a privlastnovali si tam tanky o kterych tvrdili ze jsou polsky! Fakt zacinam je nesnaset De*ílky! nevim co si o sobě myslí!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...