PictusCZ Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 No to teda... neni nad to si nadletět krásně za nepřítele, nevšimnout si, že zbejvá posledních pár výstřelů, kulomety pákrát škytnou, jen tak, aby toho šmejda upozornily, že po něm něco jde, a pak to jen cvakne a "kaniec filma" a čeká se na reload... to bych dycky vraždil Nebo dneska si tak naletím se Stukou nad kolonu vehiklů, pěkně v ose letu jsem je měl, zase si nezkontroluju a po likvidaci prvního vehiklu začnu dobíjet... Fakt na zbláznění Ale jinak se mi zatím WT moc líbí Quote
Aaron Goldstein Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zlaté pravidlo FPS platí i tady... Přebíjet, když je čas a ne až když dojdou náboje... :Smile_trollface-3: Quote
PictusCZ Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ups, ono se dá přebíjet i ručně? Ne jen když dojdou náboje? No vida, to sou mi věci, se člověk dozví Quote
Guest B1gT0m Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ručně se přebíjí klávesou Z PictusCZ 1 Quote
PictusCZ Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 No to mi mrdni, jaktože sem si toho nevšim? B) Quote
pepator Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ručně se přebíjí klávesou Z Ty voe to sem taky nevěděl, OMG já sem trubka, páč opravdu začít přebíjet při ideální pozici na střelbu je na jebnutí Kolik musím dát u toho pozemního personálu, aby to bylo znát? Já to rozděluju tak nějak rovnoměrně Quote
PictusCZ Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Mně přišlo, že mi to už u 5/50 zkrátilo reload MG asi o sekundu... problém je, že v pozdější fázi už to "žere" poměrně hodně Crew XP pointů - tuším, že od šestýho skill pointu snad 10 crew XP points... což je docela mrtě hodně Jsem rád, že nejsem jedinej "blbej" kdo zezačátku reloadoval stylem "vystřílím to všechno" Teď si vždycky ve chvíli klidu přebiju a paráda... ale stejně jsou supr ty momenty, kdy to člověku někdy přes veškerou snahu dojde v tu nejblbější chvíli... tuhle jsem se asi 15 sekund za jedním soupeřem plížil v Hurricanu Mk II. jak smrad za hovnem a čekal, než to přebije... Pak jsem to do panáčka pustil a hned šel k zemi Quote
Buxidy Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 U myho Yer 2 uz mi 1 bod stoji kolem 140 crew xp pointu, ale vyplati se to zvlast s koupenym expertem, ktery prida dalsich 30 k nekterym vlastnostem. Quote
SmartinScz Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A jakou klávesou se přebijí? Jsem asi slepý, ale nikde to nevidím. Quote
Errbeek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 já sem si to přenastavil na "r" aby se mně to nepletlo ((: SmartinScz 1 Quote
pepator Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Z jako zbraně to si budu pamatovat i já co by postarší sklerotik Quote
matho Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Včera som previedol zlaté liony na expy pre posádku jednomiestneho stíhača. Rozvrhol som to štýlom: G tolerance - 40 bodov ostatné s ponuky pre pilota - 20 bodov + o niečo som zvýšil rýchlosť reloadu. (stálo to spolu 100 zlatiek) Ak som to správne pochopil, tak hodnota G tolerance ovplyvnuje synchronizáciu myši a lietadla - resp "krúžku myši" a zameriavača, čiže, to by mala byť hlavná priorita pre jednomiestne stíhače. Inak, musím povedať, že v nasledujúcej bitke lietadlo letelo podstatne "plynulejšie" a omnoho jednoduchšie sa zameriavalo (zameriavač nebol oproti krúžku myši tak pozadu a rychlejšie ju dobiehal, takže sa dalo rýchlejšie reagovať na dianie okolo) K bomberom - kúpil som Catalynu na ranku 3. Myslíte, že mám expiť aj pilota, alebo stačí gunerov? Na tomto konkrétnom slote si už bomber nechám na stálo, tak by som chcel mať posádku špecializovanú na bombardér. Quote
Buxidy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 u bombarderu pilota neexpi, jedine gunners a potom v pozemnim personalu, ale tam taky zalezi jestli budes litat arkadu a nebo historickou. Quote
Milano Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 G tolerance v historické nemá až takový význam. To už rychleji se ti rozsype letoun, než ti zčerná obrazovka. Samo záleží na situaci. jak píše Buxidy, bombry expit gunners a opravy. Quote
Kanár (NIHIL) Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Proč najednou střelec přestane střílet? Musí nabíjet? Jestli ano, tak jak zjistím, kolik má nábojů a jak dlouho bude nabíjet? A dá se nějak nabít ručně? Quote
pepator Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jo Kanáre,tak to by mně taky zajímalo, třeba to bude někdo vědět není nad to, když se mi na ocas lepí 2 stíhačky a střelec přestane kropit a pak jenom člověk čeká až bude padat k zemi. Quote
Binford80 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Neplete si Bob letadla a tanky s tou klávesou C. Když zasloužilí stíhači psali, že to je Z (defaultně). Quote
Kanár (NIHIL) Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Já to mám na "C" a nic jsem neměnil. Quote
loutre67 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ale to neplatí pro střelce. Neplatí ani vtedy, keď ty ručne strieľaš za strelcov? - prepnutie do pohľadu strelca a prebitie ... neskúšal som a teraz nie som pri PC s hrou ... Quote
Buxidy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Proč najednou střelec přestane střílet? Musí nabíjet? Jestli ano, tak jak zjistím, kolik má nábojů a jak dlouho bude nabíjet? A dá se nějak nabít ručně? střelec může přestat střílet kvůli tomu, že ti ho zabijou to můžeš eliminovat skillem vitality a healing speed, kde ti první přidá hp střelcům a druhej rychlost vyléčení, náboje nezjistíš, ale když ti dojdou, tak na dobu přebijení má vliv zcela nečekaně reload speed a ručně střelci myslim že nejdou nabijet, pokud můžu tak je nechám vystřílet, aby měli nabito na další letadla. Quote
Aaron Goldstein Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 A za jak dlouho přebije zjistíš orientačně z takového kroužku, co se ti postupně vyplňuje kolem zaměřovače...... K přebití viz Buxidy... Prostě ručně vystřílím zbytek a nechám automaticky přebít..... Quote
Kanár (NIHIL) Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 No totok?! Já si kroužku ještě nevšiml, je tam u každého? A když je střelec kaput, tak to ručně prostě nejde, co? Quote
Aaron Goldstein Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jestli u každého nevím, ale u těch bombrů co mám já (Pe-2, Tu-2, A-20, Beaufort, He111, H6K4) u všech.... A u toho ručního vystřílení je potřeba vzít v úvahu, kam mířím.... Pokud mířím dozadu, tak samozřejmě boční střelec nevystřelí nic)... Pokud je střelec mrtvý tak to asi nebude fungovat, ale ověřené to nemám..... Většinou když mi zabili střelce, tak mě vzápětí i sestřelili.... Quote
Recommended Posts