Přejít na obsah

WT - Posádka obecně


Argo37

Recommended Posts

No to teda... neni nad to si nadletět krásně za nepřítele, nevšimnout si, že zbejvá posledních pár výstřelů, kulomety pákrát škytnou, jen tak, aby toho šmejda upozornily, že po něm něco jde, a pak to jen cvakne a "kaniec filma" a čeká se na reload... to bych dycky vraždil :-) Nebo dneska si tak naletím se Stukou nad kolonu vehiklů, pěkně v ose letu jsem je měl, zase si nezkontroluju a po likvidaci prvního vehiklu začnu dobíjet... Fakt na zbláznění :-D

 

Ale jinak se mi zatím WT moc líbí ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

ručně se přebíjí klávesou Z :Smile_blinky:

Ty voe to sem taky nevěděl, OMG já sem trubka, páč opravdu začít přebíjet při ideální pozici na střelbu je na jebnutí :facepalmic:

Kolik musím dát u toho pozemního personálu, aby to bylo znát? Já to rozděluju tak nějak rovnoměrně :Smile_trollface-3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně přišlo, že mi to už u 5/50 zkrátilo reload MG asi o sekundu... problém je, že v pozdější fázi už to "žere" poměrně hodně Crew XP pointů - tuším, že od šestýho skill pointu snad 10 crew XP points... což je docela mrtě hodně :-(

 

Jsem rád, že nejsem jedinej "blbej" kdo zezačátku reloadoval stylem "vystřílím to všechno" :-)

 

Teď si vždycky ve chvíli klidu přebiju a paráda... ale stejně jsou supr ty momenty, kdy to člověku někdy přes veškerou snahu dojde v tu nejblbější chvíli... tuhle jsem se asi 15 sekund za jedním soupeřem plížil v Hurricanu Mk II. jak smrad za hovnem a čekal, než to přebije... Pak jsem to do panáčka pustil a hned šel k zemi :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som previedol zlaté liony na expy pre posádku jednomiestneho stíhača.

Rozvrhol som to štýlom:

G tolerance - 40 bodov

ostatné s ponuky pre pilota - 20 bodov

+ o niečo som zvýšil rýchlosť reloadu.

(stálo to spolu 100 zlatiek)

Ak som to správne pochopil, tak hodnota G tolerance ovplyvnuje synchronizáciu myši a lietadla - resp "krúžku myši" a zameriavača, čiže, to by mala byť hlavná priorita pre jednomiestne stíhače.

Inak, musím povedať, že v nasledujúcej bitke lietadlo letelo podstatne "plynulejšie" a omnoho jednoduchšie sa zameriavalo (zameriavač nebol oproti krúžku myši tak pozadu a rychlejšie ju dobiehal, takže sa dalo rýchlejšie reagovať na dianie okolo)

 

K bomberom - kúpil som Catalynu na ranku 3.

Myslíte, že mám expiť aj pilota, alebo stačí gunerov? Na tomto konkrétnom slote si už bomber nechám na stálo, tak by som chcel mať posádku špecializovanú na bombardér.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč najednou střelec přestane střílet? Musí nabíjet? Jestli ano, tak jak zjistím, kolik má nábojů a jak dlouho bude nabíjet? A dá se nějak nabít ručně?

střelec může přestat střílet kvůli tomu, že ti ho zabijou to můžeš eliminovat skillem vitality a healing speed, kde ti první přidá hp střelcům a druhej rychlost vyléčení, náboje nezjistíš, ale když ti dojdou, tak na dobu přebijení má vliv zcela nečekaně reload speed a ručně střelci myslim že nejdou nabijet, pokud můžu tak je nechám vystřílet, aby měli nabito na další letadla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli u každého nevím, ale u těch bombrů co mám já (Pe-2, Tu-2, A-20, Beaufort, He111, H6K4) u všech.... A u toho ručního vystřílení je potřeba vzít v úvahu, kam mířím.... Pokud mířím dozadu, tak samozřejmě boční střelec nevystřelí nic)... Pokud je střelec mrtvý tak to asi nebude fungovat, ale ověřené to nemám..... Většinou když mi zabili střelce, tak mě vzápětí i sestřelili....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...