Jump to content

Recommended Posts

Posted

zde se můžete pochlubit jak vypadá Vaše plocha ;) přecejen plocha je to první, co člověk uvidí vždycky po nastartování PC, a tak by měla i nějak vypadat. vkládejte screeny, komentujte a hodnoťte, odkazy a komenty na různý miniaplikace, zajímavý ikony či wallpapery jsou vítány. doufám že tohle vlákno nechcípne hned druhej den. enjoy ;)

jako zakládající dávám odkaz na screen svý plochy, zatím tam toho moc nemám, protože jsem nedávno reinstaloval systém, ale ono se to moc nezmění, preferuju jednoduchost a přehlednost: http://img843.imageshack.us/img843/7743/plocha1.jpg (hořejší lišta klasickej rocketdock, hodiny v pravo jsou Horloger clock, vlevo gadgety GPU Observer a All CPU meter. tapetu s tankem jsem našel na stránce http://www.1zoom.net/Army/Tanks/t2/1/ , za což děkuju uživateli Mantavirus1TPLZ, kterej tady o tom založil samotný vlákno)

Posted

Mám rád jednoduchost,gadgety jsem používal,ale nějak jsem z nich vyrostl..kamarád co je na nanotechnlogiích má 15ku monitor jeste mensi ikonky ale totalka zapraskany monitor v tom s eproste neda vyznat..tak sem mu presunul jednu slozku,kdyz jsem mu to pravoval..za deset minut za mnou dosel ze mu chybi jedna slozka kam ze se ku... podela :Smile-playing:

fc16109372cbb2c654ef4b71dd3576b8.png

Posted

Mám rád jednoduchost,gadgety jsem používal,ale nějak jsem z nich vyrostl..kamarád co je na nanotechnlogiích má 15ku monitor jeste mensi ikonky ale totalka zapraskany monitor v tom s eproste neda vyznat..tak sem mu presunul jednu slozku,kdyz jsem mu to pravoval..za deset minut za mnou dosel ze mu chybi jedna slozka kam ze se ku... podela :Smile-playing:

Hele přetáhni tu ikonu WoWp na tu mojí plochu, rád bych si taky zapařil :Smile_veryhappy: :Smile_veryhappy:

Posted

Hele přetáhni tu ikonu WoWp na tu mojí plochu, rád bych si taky zapařil :Smile_veryhappy: :Smile_veryhappy:

O nic nepřicházíš,wowp zapnu jen když mne naserou tanky..a když mne naserou letadla jdu na forum..pak se ****** i tady a nasrane vypínám netbook :Smile-angry:

Posted

O nic nepřicházíš,wowp zapnu jen když mne naserou tanky..a když mne naserou letadla jdu na forum..pak se ****** i tady a nasrane vypínám netbook :Smile-angry:

Tak víš co, rád bych si -když se na tankách naštvu- zahrát letadla, abych se na nich naštval ještě více a následně zjistil, že tanky nejsou vlastně tak špatné :Smile_veryhappy:

Posted

Tak víš co, rád bych si -když se na tankách naštvu- zahrát letadla, abych se na nich naštval ještě více a následně zjistil, že tanky nejsou vlastně tak špatné :Smile_veryhappy:

jelikož a protože létám na myšce,oblíbil jsem si spíše me110 ono je ehci rusit pozemni cile a klickovat pred neprateli nez se snazit nekoho sundat..jinak staci se podivat do sekce WoWP a vsechny nadaavky co tam jsou jsou pravdive:D:Dje to brak pro hardcore hrace,mysli ze War Thunder natrhne WG poradne kaďák...a sakra to sem neměl říkat,to za budou jenom losty :Smile_sad:

Posted

jelikož a protože létám na myšce,oblíbil jsem si spíše me110 ono je ehci rusit pozemni cile a klickovat pred neprateli nez se snazit nekoho sundat..jinak staci se podivat do sekce WoWP a vsechny nadaavky co tam jsou jsou pravdive:D:Dje to brak pro hardcore hrace,mysli ze War Thunder natrhne WG poradne kaďák...a sakra to sem neměl říkat,to za budou jenom losty :Smile_sad:

Aháááá, tak proto stále prohrávám :Smile_veryhappy:

Ale ono je to fuk, letadla budou jen taková přestupná stanice pro mě. Já se spíše těším na lodě, ikdyž se proslýchá, že je dají dohromady s letadlama :Smile_sceptic:

Nemam moc náladu kosit lehké lodičky a ještě odrážet dotěrná letadýlka :Smile-bajan2:

Posted

... mam tu samou tapetu na ploše v práci 8) ...

Edit: .. a je luxusní ...

:D

Posted

Woow, kvetule, já bych asi z takto čisté plochy zmagořil, u mě být čistá nemusí, ale musí být uhledně rozdělená :)

Jinak, todle je HD tapeta ne?

Na svým ntb mám ráda čistou plochu, v práci to mám rozdělené dle programů :-)

Rozlišení té tapety je 800x600, ale hodně se mi líbí :-)http://img24.eu/v-ilc3at4d.jpg

Posted

Díky a hned přiložím svojí plochu. Moc se neděste, je to příšerné :Smile_veryhappy:

Ale mám rád takovou organizaci ikon a nesnesu, pokud by se mi nějak předělali. Pokud najdete na mé ploše něco, co by vás zajímalo, napište mi :Smile_Default:

af4317cb5fca2b54b237d764d7c1cfa3.jpg

odkial mas prosim ta ten fotku? a aj tich tigrov ??? dakujem

Guest peto662 {_SV_}
Posted

m-4df62mz8.jpg"]http://m-4df62mz8.jpg[/url]

MOJA