Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak sem se nakonec rozhodl tu také něco dát :) Bohužel už na to nemám moc času tak tu dám jeden zjednodušený model tanku. :Smile_teethhappy: Na odreagovaní ale stačí :Smile_Default:

tankkg.jpg

(Víc fotek bohužel nemám, na přání můžu něco vyfotit :))

Posted

No, vždy sem dělal modely z papíru, přišli mi něčím zajímavé a navíc si musíš každej dílek sám vystřihnout, zohýbat, zabarvit a pak nalepit :Smile_teethhappy:

Posted

Příšerná práááce!!! Tohle jsem zkoušel mnohokráte a vždy skončím v momentu, kdy musím vyrobit nějaké kolo a nebo jiný rádius. Hranaté věci ještě jakžtakž slepím ale jakmile je to kulaté, tak jsem celý od lepidla a nakonec to vzteky zmačkám a zahodím.... :Smile_teethhappy:

Posted

kola mi taky dřív moc nešli ale vše se dá naučit :) navíc na kulaté věci je i udělátko, něco jako kružítko akorát místo tuhy je tam nožík :) to ale bohužel nemám, stejně se tomu až tak moc nevěnuji :Smile_teethhappy: ale plánuju udělat o něco větší a propracovanější tančík, Stug III, kde těch kol bude docela dost, zatím ale dělám Jagdpanthera stejně zjednodušeného, jako je tenhle Sherman :Smile_honoring:

Posted

Bohužel na takové úrovni zatím nejsem, ale snažím se, základy mi trochu jdou ale to bude tak vše,. Třeba jednou něco vytvořím sám :Smile_honoring: