Přejít na obsah

Fallout 76


iTutik

Recommended Posts

Hm, to je právě ono, já mam chameleon mutaci a odlehčený legendární kusy zbroje, ale sem neviditelnej jen při stání, jak se hnu (i skrčenej), tak sem vidět. Takže v tomhle a radiaci je ten obleček dobrej, ale já asi zůstanu u tohohle, možná si jej časem pořídim jako zálohu, akorát nevim, jestli vše poberu (leg. zbroj mi zlehčuje několik typů věcí)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle je akorát potřeba dát bacha na nepřátele co je hodně útočný a jde na blízko... To je v podstatě ten beran (nebo co to je ten Sheepsquatch), Mileruk king a Assaultron... Před nima je nutné couvat aby se nedostaly na kontakt.... A pak dávat pozor, že když tě detekuje jeden, tak už tě vidí všichni...

 

Jinak jsem stál asi metr před Scorchbeastem (obyčejným) a střílel do něj a on o mě nevěděl.... 

 

A pak bacha... Hra podvádí a v rámci úkolu buď snižuje tu tvou neviditelnost a nebo zvyšuje schopnost detekce nepřátel.... Typicky třeba lov na scorchbeast královnu... Samotná královna tě nevidí, ale ta havěť okolo tě vyhmátne... Tam to řeším vyvýšenou pozicí.... Buď tam má někdo z prémiáků (ten 1st club za atomy) postavený ten stan a nebo je tam v okolí hangár a ochoz.... Jakmile je královna mrtvá, tak můžu na zem a ta havěť už tápe... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou se dají koupit, ale málokdo se toho zbavuje a když už tak za 20+ k zátek... takže půl na půl mam koupený, nebo loot z nepřátel a leg. automatu (tak 80% je to loot z Whitespring golfu). Teď mi vypadla tahle ale Furious Explosive, takže již z dřívějška sem si tu explozivní dvouranku upravil na stealth. Radši bych ale měl místo toho dvouranný explozivní Handmade a dosavadní Furious Expl. Handmade bych překalibroval na ultracitky namísto ultracit Fur. Exp. Gatling kulometu (zbraň na netopýry).

 

A furt shánim Instigating kladivo s 40% poškozením navíc při silným úderu.

 

Potom ještě najít nějaký leg. kusy zbroje, co sou odlechčený (kvůli chameleon mutaci) a o 20% snižujou hmotnost zbraní... a pak už bych asi fakt nic na výbavu nesháněl :-D

Upraveno uživatelem Mafian2771989
EDIT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím kladivem na tebe myslím, ale zatím jsem na nic nenarazil... Já tu tvojí dvouranku AK vyměnil za explosivní protože je lepší... Ale chtěl bych buď explosivní dvouranku a nebo explosivní furiousku.... Tu výbušnou dvouranku loveckou tahám jako sniperku, ale znáš to... Sniperku tolik nevyužiješ....

 

Tak kdybys zase na něco narazil tak na mě zase mysli.... Nějak ti to vynahradím... :-)

 

Budu dávat pozor i na tu zbroj jen nevím jakou nosíš... I když jsem tě viděl tak už si to nepamatuju... X-01??? T-65??? T-60??? A nebo je ti to jedno???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to bude těžký, to kladivo a AKčko co chci, sehnat, protože jestli to někdo má, tak si to nechá, sou to defacto top obecný zbraně. Zato Furious Explosive se hodí na větší cíle (lepší jak explosivní dvouranka) a dost se jich dá sehnat od hráčů, ale chce to taky nějaký ty zátky.

 

Nedávno sem narazil u hráče na dvourannou explozivní železničářskou pušku, dokonce bych ji i koupil, ale aktuálně sem neměl 27 000 zátek. Docela mě to mrzelo.

Upraveno uživatelem Mafian2771989
EDIT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrá zpráva!!!

 

30.6.2020 přijde Update 20... Mnoho z plánovaného (jako třeba legendární perky) zatím z této aktualizace stáhli... Ale s touto aktualizací přijdou tzv "sezóny" (možná znáte z jiných her jako třeba Diablo III...) Sezóna je koncipována jako desková hra a na každém políčku je nějaká odměna... po políčkách postupujete za splnění vždy nějakého úkolu (podobného jako jsou třeba v daily challenge) a nebo lze postup i koupit za 150 atomů... 

 

Na 5. políčku je konvertor munice... V něm můžete nepožívanou munici převést na body a za tyto body nakoupit munici, kterou používáte.... I kdybyste tedy úkoly plnit nechtěli nezvládli a nebo spěchali, tak půjde pořídit za 750 atomů (což není zase tolik na to co to dělá)... 

 

01.jpg

 

Konečně nebudu muset nepoužívanou munici strkat na nádraží do koše... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na stopě AK... prozatím sem si pořídil šídítko :-D

 

spacer.png

 

před 6 hodinami, Aaron Goldstein napsal:

Nemusím ti psát, že mě pěkně štveš, že jo.... :-D

 

:Smile_trollface-3:

 

Jinak ta zbraň je hodně spolehlivá, rozbíjí se snad ještě pomalejš než pip zbraně. To je ale špatně, AKčko mělo bejt takový a ne tahle Assaultka.

Upraveno uživatelem Mafian2771989
UPDATE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, jen tak pro info... legendární odlehčená zbroj sice umožňuje funkci chameleon mutaci, ale má to ale... ste neviditelní jen, když stojíte... když se hnete i v pokleku, ste vidět... a i když vystřelíte ze zbraně s tlumičem, tak se taky zviditelníte... takže zbroj sem si nechal, protože každej kus váží 0. něco a zároveň tam mam ještě další leg. efekty na odlehčení zbraní, perky a slušný pancíř.

 

Zato ten čínskej stealth obleček je s dvourannou explozivní Combatkou s tlumičem docela sviňárna :-D, a super odolnost vůči radiaci, bohužel nelze s tim nosit ani moje vytuněný underarmor, nemá to žádný jiný leg. efekty a pancíř (140 pancíř a elektrika) taky nic moc... ale váží jenom 5 liber, takže ho nosim s sebou, na stealth akce super a asi top.

 

Ale primárně zůstávám v energozbroji, má hodně slušnou obranu i vůči radiaci, hodně unese, má nějaký hodnoty perků a vydrží dost a je levná na opravu.

 

Ještě otázka, zkoušel někdo ty leg. kusy zbroje, který dělají přímo chameleona? Chtělo by to porovnání, jestli je to stealth blíž k obyč chameleon mutaci a nebo je to jako ten stealth čínskej obleček?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...