iTutik Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Krásný dobrý den, věnuje se někdo této hře ? Pokud ano, budu rád, když se mi ozvete a spolu někam zajdeme. Nick ve hře studna_. Quote
Miruno Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Hrál jsem, aktuálně elektrikařím v RUSTu a časově víc nedávám. Ale kdybych to zase pustil, tak klidně zajdu někam umřít :) Dal bych asi vědět, kdybych to zase pustil, ale moc to teď nevidím. Nick mám stejný jako tady iTutik 1 Quote
iTutik Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 před 3 hodinami, Miruno napsal: Hrál jsem, aktuálně elektrikařím v RUSTu a časově víc nedávám. Ale kdybych to zase pustil, tak klidně zajdu někam umřít :) Dal bych asi vědět, kdybych to zase pustil, ale moc to teď nevidím. Nick mám stejný jako tady Chápu, já nikdy žádnou survival hru pořádně nehrál. A jakožto dlouholetý fanoušek Falloutu jsem si vybral právě tuto a nemám moc chuť zkoušet jinou i když věřím, že Rust je jiné kafe. Quote
Slimak Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 před 3 hodinami, Miruno napsal: Ale kdybych to zase pustil, tak klidně zajdu někam umřít :) Dlouho jsme nebyli na golfu Quote
Miruno Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 před 46 minutami, iTutik napsal: Chápu, já nikdy žádnou survival hru pořádně nehrál. A jakožto dlouholetý fanoušek Falloutu jsem si vybral právě tuto a nemám moc chuť zkoušet jinou i když věřím, že Rust je jiné kafe. No my hrajeme jen PvE, takže survival je to jen dokud neseženu luk, aby mě nesežral medvěd nebo vlk I ve FO jsme spíš umírali na potvory než na lidské účastníky před 26 minutami, Slimak napsal: Dlouho jsme nebyli na golfu Třeba na golfu Quote
Slimak Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Tak jsem to teď zkusil pustit a stahuje mi to skoro 19GB patch. To je celkem dost Quote
Aaron Goldstein Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Já updatuju s každou novou verzí češtiny a teď mi to stahovalo jenom 2 GB... Ale jestli jste to dlouho neměli puštěné, tak ono se to nasbírá... Quote
Slimak Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 před 11 hodinami, Aaron Goldstein napsal: Ale jestli jste to dlouho neměli puštěné, tak ono se to nasbírá... JJ, to bude tím. Prosím tě Aarone, pokud to teď hraješ, jsou tam nějaké zásadní změny? Hrál jsem to naposledy snad někdy v lednu. Quote
Aaron Goldstein Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Já to moc nehraju... Respektive nějak vůbec... Ale pravidelně tam aktualizuju češtinu a tím i vlastní hru... Quote
Aaron Goldstein Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Po přidání Wastenlandu (a zapojení Waisika) jsem to nějak znovu začal hrát... Je tu někdo kdo by se chtěl přidat k hraní s TSkem??? (Zahlédl jsem koutkem oka například Slimáka online)... Bez TS jsem to myslím jednou zkoušel s Mirunem (už si to moc nepamatuju... ) a nějak mě to nebralo... Nevím kam jde, proč tam jde, co tam chce dělat... Prostě bez komunikace to je jak hraní s kterýmkoliv náhodným hráčem na mapě... Quote
Slimak Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Před hodinou, Aaron Goldstein napsal: (Zahlédl jsem koutkem oka například Slimáka online)... Ahoj Aarone, dobře jsi zahlédl Dost jsem teď hrál ARK, ale poslední dobou mi blbne připojení (je dost nestabilní) a v tom ARKu to má celkem fatální následky. Ve F76 mi to až tak nevadí a taky jsem se chtěl kouknout, co tam je nového. Rozjel jsem si novou postavu, tak teprve uvidím, jak u toho dlouho vydržím. Quote
Aaron Goldstein Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Já mám také novou postavu... A Waisik vlastně taky protože to koupil teprve teď.... Quote
waisik Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 no nejsem já krásnej, i roušku sem si sehnal Slimak 1 Quote
Mafian2771989 Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Joo, golfovej areál, tam sem často, vždycky doufam, že mi vypadne nějaká supr trojhvězdová legendární zbraň a vono prd Quote
Aaron Goldstein Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Roušky jsou prý stále povinné... waisik 1 Quote
waisik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 takže první, jak jsem krásný druhá, člověk někam doběhne a aaron si tam vyhrává, tak sem se přidal, škoda že nemam toho tanečníka a třetí, pózička po upgradu pušek Aaron Goldstein 1 Quote
waisik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 V 22. 4. 2020 at 19:44, Mafian2771989 napsal: Joo, golfovej areál, tam sem často, vždycky doufam, že mi vypadne nějaká supr trojhvězdová legendární zbraň a vono prd ale že by si šel kamarádům pomoct, to ne Quote
Mafian2771989 Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 před 46 minutami, waisik napsal: ale že by si šel kamarádům pomoct, to ne Tak nevim, jak ste na tom... už mi prošlo rukama tolik trojhvězdnejch bouchaček, ale pořád žádná vysněná (*Furious *Two shot *Bullets explode) Quote
Aaron Goldstein Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Takhle se musí s podvodníky... Miruno and Mafian2771989 2 Quote
Aaron Goldstein Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 V tomhle brnění je to celkem hratelné i pro takovou lamu, jako jsem já.... Quote
Aaron Goldstein Posted May 27, 2020 Posted May 27, 2020 Dostal jsem plánek jako odměnu za quest "Invisible Ties"... Jmenuje se to "Chinese stealth armor" (pro ty co to nepoznali, nebo neznají... )... Má to 140 damage resistance, 140 energy resistance a 1000 radiation resistance... A při skrčení generuje neviditelné pole... Nevýhodou je, že to má jen přilbu a brnění jako celek a nemá to mody... A asi ani možnost legendárních vlastností... Ale dám v tom sám celkem v pohodě i scorchbeasta protože mě vlastně nevidí a jen na slepo útočí na místo odkud se střílí... A díky té obrovské radiation resistance to vykreje ty jeho radiační útoky... Quote
Recommended Posts