Přejít na obsah

AW - Vývojářský deník, uživatelské prostředí


MegaVydra

Recommended Posts

Vývojářský deník, uživatelské prostředí

 

image.png.174a9122f1a00cf69289fdbb56cfd17b.png

 

V aktualizaci 0.23 "Karibské krize" jsme představili aktualizované okno uživatelského prostředí, které vám umožní zkontrolovat statistiky hráčů a vozidel, stejně jako medaile, úspěchy a záznamy.


Nová sekce uživatelského rozhraní byla navržena s ohledem na dva cíle:

 

Za prvé, abychom přepracovali rozhraní k novému standard..

Za druhé, a možná ještě důležitější, chtěli jsme nabídnout co nejvíce dat, s kterými mohou hráči pracovat, a to snadno srozumitelným způsobem. Doufáme, že podrobné funkce nové dokumentace budou užitečné.
Okno dokumentace se skládá z následujících částí:

 

Profil
Statistiky
Vozidla
Úspěchy

Historie

 

Sekce profilu je základním souhrnem dokumentace. Zde naleznete řadu základních údajů, jako je například množství bitev v jednotlivých režimech, celkové vítězství, zvolený avatar, titul a oblíbená třída a třídy vozidel.

 

image.png.b17c9f4baf0fd674b5afbce64cc40bda.png

 

V sekci Statistika můžete vidět podrobný přehled vašich statistik jako hráče. Je oddělen různými herními režimy, které lze vybrat pomocí rozbalovací nabídky na pravé straně obrazovky.

 

image.png.7e0fdd932f851bc6bb54e8b54ef493e8.png

 

Sekce Vozidla zobrazuje stejné podrobné statistiky, ale odděluje vozidla vozidla . V levé části obrazovky si můžete vybrat vozidlo, které chcete zobrazit - vozidla lze třídit podle jejich jména, úrovně, prodejce, množství bitev, které se hrají nebo vyhrávají.

 

image.png.0776fdf3229a7561485139222adae29b.png

 

Sekce Úspěchy ukazuje, jak název napovídá, všechny druhy úspěchů. V boji s obrněnými zbraněmi, úspěchy přicházejí se zvláštními odměnami. Některé úspěchy mohou být dosaženy pouze jednou a některé mají několik úrovní s rostoucími odměnami. Některé velmi obtížné úspěchy přicházejí také s "logy" a kamuflážními vzory. Prohlédněte si každý úspěch, abyste se dozvěděli o jeho podmínkách. Vezměte prosím na vědomí, že některé úspěchy jsou skryté a nezobrazují se na kartě, dokud nesplníte jejich požadavky. Odkrytí skrytých úspěchů je polovina zábavy!

 

image.png.ebc5b392cc979e965886ccba1852363a.png

 

Konečně sekce Historie, zobrazuje podrobný seznam vašich minulých bitev s jejich výsledky. Právě zde spravujete funkci Replay hry, která vám umožní sledovat minulé zápasy. Upozorňujeme, že při přezkoumání starších zápasů:

Vaše nahrávání musí být povoleno (stisknutím tlačítka Enable Recording nad tabulkou výsledků)
Bitva, kterou chcete sledovat, se musí odehrát ve stejné verzi klienta, který právě používáte. Replikace starých zápasů se stávají nedostupnými s novými aktualizacemi implementovanými do hry, protože parametry hry se změní a přehrávání již nebude fungovat tak, jak bylo plánováno.

Vezměte prosím na vědomí, že můžete také sledovat přehrávání dalších hráčů tak, že je stahujete (například z fór, kde se hráči chlubí o svých úspěších) a jejich zařazení do vyhrazeného adresáře.

 

image.png.2ffcadcd1a2eb48ad222d0ad9e7738c1.png

 

Konečně jsou přehrávání velmi užitečné pro hlášení hráčů porušujících pravidla pro službu My.com - u některých záznamy jsou povinné součásti všech lístků na podporu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...