MegaVydra Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 AW - Vývojářský deník - speciální medaile Velitelé! Některé bitvy jsou prostě příliš epické na to, abyste mohli zapomenout - zabijete téměř všechny nepřátele, sami sebe, zabíjejte nepřátele tím, že je zapálíte, nebo jednou rukou otočíte bitvu. Tam přijdou zbrusu nové speciální medaile. Skautův Erb - tato medaile je udělena majitelům tanků, jejichž průzkum vedl k nejméně 6 poškozeným vozům. Cíle poškozené kvůli průzkumu jiných bojovníků se nepočítají. Ocelový Orel - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří pomohli zničit (poškozené nebo poškozené moduly) největší množství nepřátelských vozidel (nejméně 8) Hrdinův Erb - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří zničili vozidlo, které je vyšší úrovně nebo hmotností ramováním. Ocelový Meč - tato medaile je udělena majitelům tanku, kteří zničili 5 až 8 nepřátelských vozidel v jednom zápase. Bronzový Meč - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří zničili 9 až 13 nepřátelských vozidel v jednom zápase (2. místo) Zlatý Meč - tato medaile je udělena majitelům tanku, kteří zničili 14 nepřátelských vozidel v jednom zápase (3. místo) Železný Drak - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří se v zápase rozdali nejvíce dmg. Poškození musí být více než polovina všech úderů všech nepřátel. Řád Odporu - tato medaile je udělena majitelům tanku, kteří odrazí nejvíc střel ve hře a přežili. Odrazené střely by měly činit nejméně 20% bodů v týmu. Řád Captora - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří obsadí alespoň 80% bodů při capování. Obsazení musí být vítězné Řád Chrabrosti - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří vyhráli v zápase poté, co zramovali 5 nebo více nepřátelských vozidel (hodnost 2) Železný Jestřáb - tato medaile je udělena majitelům tanků, kteří v jednom zápase naspotovali alespoň 9 nepřátelských vozidel Řád Odvahy - tato medaile je udělena majitelům tanku, kteří vyhráli zápase poté, co zustali proti 3-4 nepřátelským vozidlům Ocelová Křídla - tato medaile je udělena všem tankovým operátorům " asi skautům" v týmu, pokud vyhrál bez úmrtí. Když hráč obdrží medaili, všichni účastníci bitvy uvidí tuto událost v detailních výsledcích a pro hrdinu se otevře samostatná obrazovka s medailí. Každá medaile nabízí bonus za kredit a reputaci pro tento výsledek: Rank 1.: 50% bonus k kreditu a 25% bonus na reputaci Rank 2. : 150% bonus k kreditu a 100% bonus na reputaci Rank 3 500% bonus k kreditu a 500% bonus na reputaci Pokud se v bitvě získá více než jedna speciální medaile, bonusy se přidávají k sobě navzájem. Všechny medaile jsou uděleny pouze ve standardním režimu PvP. V budoucnu přidáme další medaile do jiných herních režimů. Uvidíme se na bojišti! Terminal, Badysak, Romario and 2 others 5 Quote
Iosifek Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 V 2. 1. 2018 at 22:07, MegaVydra napsal: Ocelová Křídla - tato medaile je udělena všem tankovým operátorům " asi skautům" v týmu, pokud vyhrál bez úmrtí. Uděluje se všem v týmu, pokud vyhrál bez úmrtí. MegaVydra 1 Quote
MegaVydra Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Díky někdy se to z toho špatně chápe a pak překladá ;) Quote
arnost905 Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Už jsem to tu zmiňoval, že jim do hlav nevidím jen proto, že se neumí jasně a věcně vyádřit. Quote
MegaVydra Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 jj taky jsem to už psal že ty jejich články jsou jak k nějakému brutálnímu tankovému simulatoru a ne k arkádě kterou má každej hned pochopit... má to být jasné a stručné... Quote
Iosifek Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Ocelová Křídla je jediný metál, o kterém jsem věděl za co ho mám. (mám jich 84) Nechá se to snadno poznat. U těch ostatních jsem to nevěděl bez překladu. Za ten překlad díky vám oběma. arnost905 and RoboZilina 1 1 Quote
Recommended Posts