Přejít na obsah

AW - Aktualizace 0.23 "CARIBBEAN CRISIS"


MegaVydra

Recommended Posts

Velitelé!


Jsme rádi, že oznamujeme aktualizaci 0.23 "Karibské krize", která přináší dlouho očekávané doplnění hry Armored Warfare na hru ve formě nového režimu PvE nazvaného Special Operations!

 

 

Mezi hlavní funkce aktualizace 0.23 "Karibské krize" patří:

Speciální operace

Nové mapy PvP Trávnaté pole

Noční bitvy AI v low-Tier PvP

Nové uživatelské rozhraní pro dokumentaci

Epické medaile

 

Speciální operace

Je to rok 2042 a ze stínů se objevuje nový nepřítel, který ohrožuje samotné základy světa. Vydejte se na cestu, abyste chránili svět před nemilosrdnými nepřáteli! Režim Speciální operace se skládá ze série náročných PvE misí jdoucích  po sobě.

 

 

image.png.5f9c40e1474b7c3f34c468b23ccb9bde.png

 

První speciální operace nazvaná "Karibská krize" se bude skládat ze tří nových misí, které jsou k dispozici ve standardních nebo hardcore obtížích a jsou vhodné pro organizované čety hráčů. Odměny budou více než odpovídat výzvě s režimem, pravidelně nabízí lepší příjmy přes standardní PvE, stejně jako těžké dokončit úspěchy, které udělují hráčům speciální loga, maskovací vzory a mnoho dalšího. Přečtěte si více v našem článku!

 

Nová mapy PvP Trávnaté pole

 

Louky a lesy východního Chorvatska vás vítají, velitelé. Jeho otevřená krajina je ideální pro operace s obrněnými vozidly a nabízí četné příležitosti k obchvatu, stejně jako pozice, z nichž může váš nepřítel  přesně střílet na velkou vzdálenost. Ale nenechte se krásu životního prostředí odvrátit od vašeho cíle, velitelé - zničit nepřítele za každou cenu!

 

image.png.1f913d71e3c685be8df1260fae55d001.png

 

Tato mapa bude k dispozici v režimu Standard a Encounter.

 

Noční bitvy.

Zavádíme nový režim hry pro noční zápasy jak na PvP, tak na PvE. Zpočátku bude režim používán na jedné mapě PvP, trávnaté pole. Využijte zařízení pro noční vidění vozidla a tepelnou optiku, abyste zvládli umění válečného  umění v noci a  bez měsíce. Omezená viditelnost zmenšuje spotting, což zvyšuje význam průzkumu v boji.

 

image.png.ffb10b20da1bb1024a964145cb7c2b0f.png

 

AI v low-Tier PvP

 

Chcete-li zlepšit zážitek z Armored Warfare v nízké úrovni a pomoci novým hráčům naučit se základy bojů proti PvP, představujeme soupeře AI na bitev Tier 1 a Tier 2, které hrají na každé straně týmu. AI soupeři se chovají jako skuteční hráči, snaží se nejen zabít nepřítele, ale i obsadit základny.
Vezměte prosím na vědomí, že hráči budou i nadále bojovat proti jiným hráčům na nízkých hrách, protože protihráči AI budou za většiny okolností tvořit pouze polovinu týmu. V těchto zápasech budou platit standardní omezení PvP.

 

Nové uživatelské rozhraní

 

Přehodnotili jsme dokumentaci tak, aby odpovídal novému vizuálnímu designu Armored Warfare uživatelského rozhraní.

 

image.png.8b245bb88a419068482729eafb4b3f4f.png

 

Nová dokumentace obsahuje:

Statistika hráčů a vozidel (včetně podrobného členění)

Okno Nové úspěchy

Podrobná historie zápasů

 

Tématické medaile

Některé bitvy jsou prostě příliš epické na to, abyste na ně mohli zapomenout - zabijete téměř všechny nepřátele , zabíjejte nepřátele tím, že je zapálíte, nebo jednou rukou otočíte bitvu. Tam přijdou zbrusu nové Epické medaile.

 

image.png.d28147ed8533c09d5688b49a23d523d2.png

 

Epické medaile se udělují za skutečně pozoruhodné úspěchy, jako jsou:

Dosažení 14 zabití v jednom zápase
Zničte vozidlo těžší než vaše
Zpozorování ne méně než 9 nepřátelských vozidel
Získat více Reputace v jedné bitvě než 99,9% všech hráčů, kteří hrají ve stejném tíru a třídě.
A mnohem víc - 20 medailí na vás čeká, abyste je získali.


Každý z vás bude odměněn zvláštní reputací a kreditem za zápas, v závislosti na obtížnosti získání uvedené medaile, od poměrně malého po skutečně epický (400%). Kromě toho jsou všechny medaile uloženy ve vašem profilu , abyste se s nimi chválili!


Nejedná se o plný rozsah funkcí "Karibské krize" - v jedné z jejích budoucích aktualizací představíme také funkce jako:

 

Inspektor zbroje

Rekonstrukce systému kořisti " asi beden"

Zlepšení  MM

Ranking battles

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím teda musím řict že ta nová mapa je pro mbt totální katastrofa. Doslova od začátku pořád jen svítíte. Ideální pro td a lt, dlouhé vzdálenosti a skoro všude otevřený prostor lesy a křáky.

Nevím kam tam mám jet, kam se hnu svítím a umírám, nevidím nic ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nová mapa uplná katastrofa   tzv. Hard camper Map  spinxi behaju po mape aby nasvietili a na pravom a ľavom kopci sa krížom prestrelujú hráči . Taže asi tak tie nové PVE misie  to už je konečne niečo čo si zahrajem aj ja kedže je to dosť hard. Medaile okey spestrenie  konečnej vyhernej bitke kde ta poteší ked svietiš ako najlepší hráč v týme . +  kedže zmenili zase ekonomiku tak nehorazne expi za dmg ktoré udelíš  podarilo sa mi v normalnom PVP 20 000 zakladných zkušenosti. Zmena tankov čo sa týka miláčika T 15 HIFV  podotknem nieje nerfnutý . To len aby neplakali na forum ked sa niekto bude stažovat . Ale patch uplne hrozný  to čo  porobili tak to je vrchol ale predsa sme si zvykli že bug com  nikdy nezklame :D Nefungoval chat v garaži  hra padala 3x za bitku   textury blbli cele zle. Ale gratulujem splnili to čo slubili že stihnu 0.23 patch do konca roku :D taže tak moj osobny názor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez urážky,na čo toto všetko je?Veď aj ten navätší optimista vie ,že to ide smerom do zabudnutia,aj mňa to mrzí,ale budem realista a dávam EU serveru pol roka max rok!

Je jasné,že Rusky server je ďaleko,ďaleko vpredu a je už len otázkov ako spojiť tieto nespojiteľné servery,ale pokiaľ nie je riešenie z EU tak to chápem,proste boj s ,,konkurenciou,,-PREHRALI a nevedia si to priznať a preto su u mňa Nuly aj za ich snahu,ktorá je znovu-Nula.Vrcholom je aj zlikvidovanie CS komunity na AW fore,neviem čo stým niekto sledoval?Veď ani silovo nezlikvidovali CS ľud a tu neaky moderátor sa postavý sile CS komunite,veď to je už prehra...

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...