Přejít na obsah

AW - aktualizace 0.22 "Umění války" je tady!


Ashadak

Recommended Posts

Velitelé!

 

Další aktualizace a další porce nového obsahu. Pojďme se podívat co nás čeká. Je tady 0.22 "Umění války".

 

 

 

Součástí aktualizace je následující obsah:

  • Změna velitelských schopností a dovedností
  • Zlepšení grafického vzhledu vozidel
  • Nová vozidla
  • Čínsky laděné mapy pro PvE a PvP
  • Mapa Průplav ve verzi pro Globs
  • Změny herních mechanik u vozidel

Aktualizace také přináší velké množství oprav různých chyb a stává se tak jednou z největších aktualizací, která byla pro Armored Warfare vypuštěna - připravte se ovládnout Umění války!

 

Nová podoba velitelských schopností a dovedností

 

Stávající system prodělal velké změny, protože byl příliš jednoduchý a omezený. V aktualizaci 0.22 se nám představí komplexní a sofistikovaný systém, který hráči umožní přizpůsobit si, svého velitele tak, aby nejlépe vyhovoval jeho hernímu stylu.

 

barracks_07.png

 

Čeká na vás patnáct úrovní expení, mnoho dovedností a hlavně, velké množství možností!

 

Více se dozvíte v samostatném článku!

 

Vylepšená grafika

 

V aktualizaci 0.22 výrazně zvyšujeme vizuální kvalitu Armored Warfare tím, že řada vozidel získá nové rendery modelu a vysoce kvalitní textury.

 

Verze 0.21

 

t-80b_old.jpg

 

Verze 0.22

 

t-80b_new.jpg

 

Nová vozidla

 

V této aktualizaci na nás čeká řada nových vozidel, a to jak v zavedených liniích, tak prémiových. Většina vozidel je čínského původu a dosud neukončenou linii bitevních tanků uzavře Type 99A1(úroveň 9) a Type 99A2(úroveň 10). Najdeme tu však i československá vozidla nízké úrovně, která doplní polskou linii uvedenou v aktualizaci 0.21.

 

Type 99A1 – bitevní tank deváté úrovně

 

type99a11.jpg

 

Tato modernizovaná verze čínského tanku Type 99 je první, kterou můžeme zařadit mezi bitevní tanky třetí generace a posouvá tak čínská vozidla do 21. století. Toto vozidlo je vyzbrojeno výkonným dělem ráže 125 mm s hladkým vývrtem, je osazeno věží z kompozitních materiálů a vybaveno řadou pokročilých technologií, včetně laserového dazzleru JD-3. Od roku 2001 bylo postaveno zhruba tisíc těchto vozidel a zatím slouží pouze v čínské armádě.

 

type99a12.jpg

type99a13.jpg

type99a14.jpg

 

Type 99A2 – bitevní tank desáté úrovně

 

type99a21.jpg

 

Jedná se o jednu z variant bitevního tanku Type 99A, který je však vybaven řadou experimentálních prvků. Jedním z nich je delší varianta děla ráže 125 mm ZPT-98(L/55 namísto původního L/44). Díky této zbrani se tak vozidlo může zařadit někam mezi T-90MS a T-14 Armata. Obě vozidla Type 99 budou velmi obratná a slušně obrněná, avšak nebudou vynikat v rychlosti.

 

type99a22.jpg

type99a23.jpg

type99a24.jpg

 

Type 96 - bitevní tank šesté úrovně

 

type961_0.jpg

 

Čínský Type 96 byl vyvinut v devadesátých letech jako náhrada za stárnoucí modely postavené na základě tanku Type 59. Konstrukce byla odvozena z exportní řady Type 85, ale určena pouze pro domácí síly. Bylo postaveno přibližně 2000 kusů, v letech 1997 až 2005 a tento typ zůstává stále ve službě.

 

type962.jpg

type963.jpg

type964.jpg

 

Type 96A - bitevní tank sedmé úrovně

 

type96a1.jpg

 

Jedná se o modernizovanou variantu tanku Type 96. Cílem modernizace bylo přiblížit type 96 k bojovým schopnostem tanku Type 99. Vylepšeno bylo nejen pancéřování, ale i elektronika. Bylo modernizováno přibližně 1100 na standard Type 96A a stále je zavedený ve výzbroji ČLA.

 

type96a2.jpg

type96a3.jpg

type96a4.jpg

 

ZBL-08 – obrněné bojové vozidlo sedmé úrovně

 

zbl081.jpg

 

Toto osmikolové obrněné bojové vozidlo patří mezi nejmodernější kolová vozidla lidové osvobozenecké armády. Zařazené do služby v roce 2009, poskytuje posádce slušnou ochranu, ale jeho skutečnou předností je jeho vynikající pohyblivost. Vyzbrojeno 30mm automatickým kanónem a řízenými raketami HJ-73, představuje vážného protivníka pro většinu vozidel protivníka na moderním bojišti.

 

zbl082.jpg

zbl083.jpg

zbl084.jpg

 

PLZ-89 – samohybné dělostřelecké vozidlo sedmé úrovně

 

plz891.jpg

 

PLZ-89 je čínskou pásovou samohybnou houfnicí ráže 122 mm, která byla poprvé odhalena veřejnosti v roce 1999. Její zbraň (varianta sovětské houfnice ráže 122 mm D-30) můžeme srovnat s jiným populárním typem, 2S1 Gvozdika vyvinutým pro vysoce pohyblivou nepřímou palebnou podporu pěchoty a mechanizovaných útvarů. Čínský typ však využívá pokročilejší elektroniku a vybavení. V současné době najde toto vozidlo uplatnění pouze v rámci PvE režimu.

 

plz892.jpg

pz893.jpg

plz894.jpg

 

PLZ-05 - samohybné dělostřelecké vozidlo deváté úrovně

 

plz051.jpg

 

PLZ-05 je nejmodernějším čínským pasovým dělostřeleckým systémem. Vstoupil do služby v roce 2008 a je velmi patrná inspirace americkým typem M109A6 Paladin. V čem vyniká je skutečnost, že si hráči mohou vybrat ze dvou různých zbraní ráže 155 mm – děla L/52 se zásobníkem a vysokou kadencí, nebo velmi přesným, ale pomalu střílejícím dělem L/54. V současné době najde toto vozidlo uplatnění pouze v rámci PvE režimu.

 

plz052.jpg

plz053.jpg

plz054.jpg

 

OT-64 Cobra - obrněné bojové vozidlo páté úrovně

 

cob1.jpg

 

Jedná se o československý obrněný transportér OT-64 s věží Cobra vyvinutou na Slovensku v závodech ZŤS Špeciál Trenčín. Věž Cobra byla vyvinuta koncem 90. let a počátkem roku 2000. Toto řešení se představilo na veřejnosti v roce 2001. Byla navržen tak, aby zlepšila palebnou sílu u několika vozidel, včetně OT-64, BMP-1, BTR-70 a Pandur II. Zbraňový systém byl schopný napadnout jak pozemní, tak nízko letící cíle.

 

cob2.jpg

cob3.jpg

cob4.jpg

 

OA-82 Jarmila II - obrněné bojové vozidlo čtvrté úrovně

 

jar1.jpg

 

Obrněné vozidlo Jarmila II bylo vyvinuto koncem 50. let 20. století pro československou armádu jako náhradu za sovětský stroj BA-64 z období 2. světové války. Jednou z navržených variant byl těžký obrněný vůz vyzbrojený dvěma bezzákluzovými zbraněmi vz.59 ráže 82 mm. Vozidlo bylo úspěšně otestováno, ale nikdy se do výzbroje nezavedlo. Důvodem byly chybějící výrobní kapacity, což vedlo k nákupu vozidel OT-65 maďarské výroby.

 

jar2.jpg

jar3.jpg

jar4.jpg

 

Prémiová vozidla

ZBD-86 – obrněné bojové vozidlo třetí úrovně

 

zbd861.jpg

 

ZBD-86 (také známý jako WZ-501 nebo Type 86 IFV) je čínskou nelicencovanou kopií sovětského vozidla BMP-1, získaného z Egypta v 80. letech. Vozidlo je prakticky totožné s jeho sovětským protějškem, dokonce i jeho motor je kopií původního UTD-20. Odlišují se od sebe použitým systémem PTŘS. Sovětské vozidlo využívá systém Malyutka, zatím co ten čínský HJ-73 Red Arrow. Bohužel v době svého zavedení do služby(1992), bylo již vozidlo velmi zastaralé.

 

zbd862.jpg

zbd863.jpg

zbd864.jpg

 

PTZ-89 – stíhač tanků sedmé úrovně

 

ptz891.jpg

 

V 80. letech minulého století neměla Čína prostředky na vývoj pokročilých bitevních tanků, proto nezbývalo než se spolehnout na alternativní cesty jak zničit nepřátelské tanky, třeba právě prostřednictvím stíhačů tanků. PTZ-89 neboli Type 89 je jedním takovým vozidlem. Bylo vyvinuto v osmdesátých letech, ale vyrobeno jen v malých počtech. Hlavní výzbroj tvořilo dělo domácí výroby s hladkým vývrtem a ráží 120 mm s pomocných mechanismem při nabíjení. Jeho palebná síla však byla výrazně nižší než u sovětských děl s hladkým vývrtem ráže 125 mm, a proto byla výroba této zbraně společně s vozidlem ukončena v 90. letech.

 

ptz892.jpg

ptz893.jpg

ptz894.jpg

 

Čínsky laděné mapy pro PvE a PvP

 

Klidný venkov v regionu Baise se změnil na bitevní pole na kterém se střetli žoldnéři, kteří byli najati k ochraně civilistů a nemilosrdnými korporátními silami. Místní triády zde totiž ukryly zdroj cenných informací a své nemalé bohatstvím někde v místních vesnicích. Přestože byli poraženi, jejich tajemství zůstává pohřbeno někde v této oblasti. Veliteli, zajisti oblast a znič své protivníky, abyste začali hledat to, co by vám mohlo zajistit pokrytí nákladů na celý život!

 

night.jpg

 

Tato zbrusu nová mapa nás přenese do jižní Číny. Bude k dispozici pro PvP a PvE režim – v tom prvním půjde o standardním PvP mapu a v tom druhém bude ve formě zcela nové mise s názvem - Operation Tiger's Claw!

 

night2.jpg

night3.jpg

night4.jpg

night5.jpg

night6.jpg

night7.jpg

 

Mapa Průplav ve verzi pro Globs

 

Další z předělávek klasických PvP map, pro režim Globs. Je čas se vrátit do Panamy - Průplav čeká, veliteli!

 

screenshot3013.jpg

 

Opět se dočkáme tří fází a tří odlišných divokých karet:

  • Výzvědné UAV
  • Letecký úder
  • Letecký úder prostřednictvím letounu AC-130 Gunship

Objeví se i nový prvek v tomto režimu - náhodné prohazování prvních dvou fází - takže nikdy nevíte, jaký cíl si pro vás hra připraví jako první!

 

water1.jpg

water2.jpg

water3.jpg

 

Změny herních mechanik u vozidel

 

Tyto změny se dotknout převážně vozidel samotných a už o nich bylo napsáno mnoho, takže krátce:

A hromadu dalších změn, oprav, úprav stávajících vozidel. Celé seznamy najdete na oficiální stránce v anglickém jazyce.

 

Tak co vy na to, podělíte se o své dojmy z této aktualizace? Teď už zbývá netrpělivě čekat, až budou servery online a budeme moci začít stahovat. Tak směle do toho a s některými z vás, se uvidíme večer na bojišti.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není odhad, tedy alespoň né můj, ale přímo my.comu. :-) Jinak mě docvaklo, že stromové vozidla avizovali celkem dost měsíců dopředu a z té záplavy nových prémiáků podle Ashe prezentovali jen to bambusové TD a to BMP-1.

 

14:30 Už stahuju! Trvalo to hodinu.

15:52 nedá se připojit k autentifikačnímu serveru EU/NA. Vymažu asi kúkís pro jistotu.

15:55 Hláška Server closed.

16:32 furt nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aký by si chcel manuál?

Role veliteľov máš popísané tu:

 

Na začiatku má 5 bodov (kartičiek) s ktorými si môžeš otvoriť novú "schopnosť".. Vždy keď niečo otvoríš, môžeš otvoriť schopnosť, ktorá susedí s tou čo si otvoril..

Takže bacha na to.. Najprv si urči cieľ kam sa chceš dostať a potom otváraj schopnosti :)

Veľmi čudný je ale počet skúseností, ktorý majú teraz jednotlivý velitelia..  U mňa má Philipp a Sabrina, čuduj sa svete, rovnako a to 477 999 skúseností..

Reálne musia mať niekoľko miliónov, keďže mám v mnohých tankoch posádky na max... jedna posádka na max. je 200 000 skúseností..

 

Máte to aj ostatní podobne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, Amina-opice napsal:

Rusáci to samozřejmě nepustili, páč to není hotový...co pustili na EU uvidíme brzy, teda až se někdo dostane do hry...Mě to stahuje 300 Kb/s :laugh: Nechci malovat čerta na zeď, ale že by se zase něco pos..tak jako vždy? ;-)

jen doufám že to stihnou pořádně doladit do zítra .....zítra má hra vstoupit na Steam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...