Přejít na obsah

AW - Epizoda 4 je tady!


Ashadak

Recommended Posts

před 39 minutami, Mao_CP napsal:

Už ste pripravení na GLOBS od 16tej? Dúfajme, že všetko bude fungovať.. A snáď nebude treba čakať 20 minút na hru..

 

To bude něco...už abych to měl za sebou. Každopádně po delší pauze herní osvěžení.

 

Kolik 45 bitev s průměrným poškozením 10k?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, arnost905 napsal:

No, padaly tu předpovědi s průměrným dmg 7k. Asi bych u nás "odpadu" přitlačil na počet.

Nu pak se připrav na 67 bitev.

 

Pokud jde o odpadové hospodářství, tak to máš jako s označením NooB. Všichni to berou jako něco hanlivého, ale ono je to přitom jen neškodné slangové vyjádření pro nového a nezkušeného hráče. Podívej FOSY, HYPE a další jsou mimo naší galaxii. Pokud třeba Jarda řekne, že v HYPE zůstal jen odpad, tak je tím myšleno, že tam zůstalo vše pod 3000 dpm a to je pro nás ostatní výborný hráč. My si o nich také myslíme, že jsou to cheateři(i když cheaty nepoužívají).

 

P.S. ne že by se mi nelíbilo mít pěkné statistiky :smileys-gaming-278245:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, má první bitva s armatou v glopsu 5200. Asi budu muset přitlačit na skíl, bylo to moc rychlé... Ale připsalo mi to i poškození těch prvních raketových bunkrů !!! Jestli jsem si to ale nespletl...

 

32k na 5bitev. Těch 25% čili 112500 dmg jde zvládnout krásně za den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ v současné době je GLOBS jen fraška...všichni kempí a čekají co jim přijede pod dělo, týmy jsou složené dvoubarevně, takže 10 jsou nuda(Wilk, T-15, Armata), zábavnější je 7,8(pokud nejde s 10)...málokdo se stará o zabírání základen a jestli někdo vyhraje nebo prohraje je každému buřt. Těšil jsem se na osvěžující zábavu, ale místo toho se těším až to bude za mnou a vrátím se zpět k PvP. Trošku mě mrzí, že jsem ještě nejel ten Průplav, co byl součástí 0.22. Ach jo.:ermm:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo 130 střílí, ale nepravidelně co jsem si všiml asi přebíjí. A střílí hlavně zezhora takže většinou dohořím po zásahu motoru. A taky jsem smutný, že to jedou pouze jako dmg race, jakoby všichni najednou neměli čas museli to mít za jeden den. Já jsem si capoval bo expím ty čínany a odjel jsem si 140k dmg za den běžnou hrou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec bych se nestresoval, vždyť máš čas do neděle. A ono to leze nahoru. Stala se mi jedna taková zajímavá věc. Neúmyslně jsem hrál tuto část akce dvěma přístupy. První den - stejně jako ostatní, hrotit, hrotit, musím to stihnout, rychle, rychle, rychle, všichni kempí, dmg, dmg, dmg, dmg....stres jako prase a výsledek sice 230k, ale zábava 0. Druhý den - naprostý obrat o 180° - pohoda, hra na výhru, kašlání na dmg...výsledkem hotovo a příjemné odpoledne.

 

Co z toho? Nemá cenu se stresovat a hrát úplně normálně jako kdyby akce nebyla, jen být trošku zdrženlivější(ne úplně kempit, ale bezhlavě nerašovat). Byl krásně vidět rozdíl mezi bitvami, kde 3/4 týmu měla T-15 a Wilky a bitvami kde se jela převážně MBT(zábavnější bitvy). Je také škoda, že jezdí tak málo spotterů, když je tolik "kemperů". Krásný příklad hry byl včera se Zoomem. Nelítal po mapě jak blázen a dělal se Sphinxem co se dělat má, spottoval. Protivník na to kašlal a tak dostal přes tlamu. Paradoxně si i nastřílel a my vyhráli. Je sice krásné jezdit s TD, ale když nic nevidíš tak jsi v pr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...