Přejít na obsah

AW - Příběhová kampaň: Epizoda 3 je zde!


Ashadak

Recommended Posts

Podzim, 2040, Jižní Anglie

 

Bylo už tma, když se Clayburn rozhodl pro vycházku. Strom ho následoval skrz labyrint rozlehlého sídla až na malý dvůr za severní stěnou. Tato část byla perfektním místem, skrytým před zvědavýma očima řadami živých plotů. Tichou noc sem tam narušili jen strážní, kteří hlídali rozlehlé prostory, tiché hvízdání a měkké zvuky jejich posíleného brnění.

 

Clayburn se posadil na lavici a bezmocně se zadíval k nebi, jako by doufal, že zahlédne nějaké znamení od boha, místo měsíce vystupujícího zpoza oblaků. Strom se necítil zrovna příjemně, ale poslušně seděl vedle Clayburna, dokud ho nevyzval téměř nepostřehnutelným pokynutím ruky. Bylo chladno, ale Clayburn to nedal na sobě znát, jen se občas dotkl staré jizvy – rána se sice už zahojila, ale jizva byla stále patrná.

 

"Pokud vám to nevadí pane, co se stalo?" Zeptal se Strom. Nezmínil se o jizvě přímo, ani nemusel. Clayburn přesně věděl, na co jeho společník myslí a usmál se.

 

"Jen nehoda. Člověk musí být opatrný, když se jedná o zbraně. Tyhle jizvy, nám vždycky připomínají naše chyby, Strome.

 

Strom přikývl a bral věc za uzavřenou, jenže Clayburn pokračoval."

 

"Lov, Strome. Na lovu je něco kouzelného. Zapomeneš na svůj život a jsi to jen ty proti přírodě."

 

Strom si náhle vzpomněl na síň, kterou procházel na cestě sem. Při pohledu na mrtvá zvířata mu vždycky naskakovala husí kůže, měl totiž pocit, že jejich mrtvé oči ho pořád pozorně sledují – a že jich tam byly stovky. Naštěstí byt, který obdržel se svou novou hodností, byl pro něj nejlepší volbou. Žádná panská sídla a rozhodně žádné povinnosti dodržovat starodávné ušlechtilé tradice, děkuji nechci.

 

"Samozřejmě," pokračoval Clayburn, "to všechno je pryč." Přikývl sám sebe. "Osobně jsem skolil jednoho z posledních lvů v Africe, víte to? Vskutku velkolepé zvíře. Stopoval jsem ho jen pár týdnů, ukrytý proti větru a zároveň jsem se musel vyhnout lidským ochráncům."

 

Strom, který seděl vedle Clayburna, vrhl pohled do strany. Starý muž si vyprávění očividně užíval.

 

"Bojoval zběsile, i když mu můj první výstřel roztříštil rameno. Skoro mi rozpáral obličej, když jsem se k němu přiblížil. Ale nakonec byl můj. Jako všechno, co jsem kdy chtěl."

 

Záblesk v Clayburnových očích byl zneklidňující a Strom na okamžik skutečně pochopil, co dělá člověka vedle něj tak děsivým. Pod celou civilizovanou slupkou byl Clayburn bezohledné monstrum, plně schopné ukončit život bez jediného mrknutí oka. Příběhy o něm vůbec nebyly přehnané, právě naopak.

 

Ale, jako kdybyste otočili vypínačem, ten okamžik rychle zmizel. Clayburn se vrátil do svého šarmantního hostitelského já a usmál se.

 

"Akorát vás nudím svým blábolením, že?. Takže kde jsme to skončili, Strome?"

 

"Seahawks, pane. Utekli do Afriky. Váš synovec se vydal za nimi."

 

Clayburn přikývl.

 

"Ach ano. Nemají kam jít - prázdná poušť na jihu, kdo by tomu uvěřil, že díky svým hloupým činům si ještě víc uškodí, "usmál se, než pokračoval," západ, který je pevně v mé moci a východ, pustina v pásmu Gazi, zříceniny Beersheby a konečně neprůchodná Velká zeď se všemi jejími automatizovanými obranými prvky. Zkrátka to pro ně nevypadá moc dobře.“

 

Bylo opět vidět, že se Clayburn dobře baví.

 

"Vybrali si to, co jim v této době dávalo největší smysl. Protiúder proti mým silám, vedeným Petrem."

 

Strom zmatením nadzvedl obočí.

 

"Tohle jsem nikdy nepochopil. Po fiasku na Balkáně, proč jste dovolil, aby mu zůstalo velení?"

 

Opět, ten podivný a znepokojující úsměv.

 

"Jsem člověk, co věří v druhou šanci. Co na to říct víc?"

 

Al-Arish, 18. září 2039

 

Byla to předtucha, kterou Joshua Seagrove nedokázal zapudit - nejhorší druh, ukrytý hluboko v jeho hlavě. Od chvíle, kdy bylo rozhodnuto přinutit jednotky Crimson Reavers k otevřenému boji, kde by se snažili využít potenciál a manévrovatelnost svých lehkých vozidel. To jim dávalo určitou šanci – teoreticky. Při pomyšlení na tento střet s těžkými jednotkami Reaver, se nemohl zbavit pocitu, že je něco strašně, strašně špatně.

 

Zprávy, které získal Blackwood naznačovaly, že Clayburn chce získat základnu neporušenou - obrana by tedy měla smysl. Základna by nebyla bráněna pouze jedním ze dvou stíhačů tanků a útoky pěchoty by se snadněji odrážely. Navíc, čeho se obával, místní žoldnéři toužili po pomstě. Nic nespojí lidi tak, jako společný nepřítel a Clayburn měl v tomto boji rozhodně silného spojence.

 

Bez ohledu na to se zdálo, že Blackwood byl nadšený z plánu protiútoku a nechal Kathryn vypracovat taktiku. Co bylo ještě horší, tyhle informace se nějak dostaly ven a mezi muži se rozhořely vášně. Pod bledým měsíčním světlem se konala setkání rozzlobených mužů, kteří hrozili pěstmi a ozývalo se čím dál víc nespokojených hlasů. Doufám, že tohle vyhrajeme, pomyslel si, nebo nikdo z nás nebude mít pro co žít.

 

Jeho myšlenky byly přerušeny bledě vypadající Kathryn Grey, která vstoupila do stanu, kde seděl.

 

"Joshi, poslali vyjednávače."

 

Nuceně se zasmál.

 

"Copak, už se chtějí vzdát?"

 

Její mrzutý výraz mu napověděl, že tento vtip minul účinkem, zamračil se.

 

„Co se děje?“

 

Teprve teď si všiml jejích chvějících rukou a stopy slz v očích.

 

"Přinesli mrazáky, Josh. Plné mrazáky."

"Čeho?"

 

Později toho dne, ho našla samotného ve stanu, kde vzlykal neúprosným vztekem. Seděli tiše společně celé hodiny, a až teprve později si uvědomil, že ho celou dobu držela za ruku.

 

"Kate," konečně měl sílu vzhlédnout, "slib mi něco."

 

„Ano?“

 

"Než ustoupíme ... zabijme jich tolik, kolik jen dokážeme."

 

Přikývla, aniž by věděla, co na to má říct.

 

 

 

Velitelé!

 

Vítejte do epizody 3 příběhové kampaně. Jednotky Seahawks se musí bránit před invazí vedenou Petrem Clayburnem, velitelem elitních jednotek Crimson Reavers!

 

Od 21. září do 12. října 2017 dostanou hráči možnost dokončit epizodu 3 tím, že splní jeden ze dvou hlavních úkolů. Splněním tohoto úkolu obdržíte status "Epizoda 3 dokončena", který je nutný k získání hlavní ceny celé kampaně, exkluzivního vozidla Abrams AGDS!


button_ep3.png

 

Pokud však splníte oba úkoly, dostanete hlavní cenu této epizody – běžně nedostupný prémiový bitevní tank čtvrté úrovně T-72 Victory.

 

screenshot1483.jpg

 

První úkol – zadržte jednotky Crimson Reavers

 

Seahawkové se střetli s Crimson Reavery v bitvě. Bude to test jejich schopností s jediným výsledkem - úspěch nebo selhání.

 

Podmínky

  • Vyhraj dvě PvP bitvy denně s vozidlem třetí úrovně.
  • Vyhraj dvě PvP bitvy denně s vozidlem šesté úrovně.
  • Vyhraj dvě PvP bitvy denně s vozidlem desáté úrovně.

Odměna

 

Každá vítězná bitva bude odměněna na základě nejvyšší úrovně vozidla vlastněného příslušným hráčem:

  • Úroveň 3: 20 000 kreditů, 600 volných zkušeností
  • Úroveň 4: 28 000 kreditů, 700 volných zkušeností
  • Úroveň 5: 35 000 kreditů, 850 volných zkušeností
  • Úroveň 6: 46 000 kreditů, 1050 volných zkušeností
  • Úroveň 7: 53 000 kreditů, 1400 volných zkušeností
  • Úroveň 8: 63 000 kreditů, 1850 volných zkušeností
  • Úroveň 9: 81 000 kreditů, 2250 volných zkušeností
  • Úroveň 10: 105 000 kreditů, 2650 volných zkušeností

Vítězstvím v 80 PvP bitvách získáte status "Epizoda 3 dokončena" a odměnu:

  • 750 zlatých

Druhý úkol – naložte zásoby

 

Část sil je stále rozptýlena po celé oblasti a nakládá zásoby potřebné pro cestu na západ, kde čeká loď. Pomozte jednotkám Seahawk zajistit poslední zásoby cenných potravin, vody a paliva!

 

Podmínky

  • Vyhrajte v průběhu epizody 120 PvE bitev na těžkou obtížnost.

Odměna

  • Velitelka Erin O´Connell(nebo 1000 zlatých, pokud už velitelku máte) a status "Epizoda 3 dokončena".

Bonusový úkol – prozkoumejte bojiště

 

V rámci příprav na střetnutí, musí Kathryn Gray poslat průzkumné jednotky, aby pečlivě zmapovali oblast. Díky úspěšným bitvám s žoldáky v rámci epizody 2 se podařilo získat velké množství průzkumného vybavení, takže jednotky Seahawk nemusí spoléhat jen na svou flotilu bojových vozidel Bradley. Proč toho nevyužít?

 

Podmínky

  • Vyhrát 30 PvP bitev pomocí vozidel FV721 Fox, FV721 Fox Shark nebo BMP-3(vozidla nelze kombinovat a podmínku můžete splnit jen prostřednictvím jednoho z uvedených vozidel)

Nebo

  • Vyhrát 40 PvE bitev pomocí vozidel FV721 Fox, FV721 Fox Shark nebo BMP-3(vozidla nelze kombinovat a podmínku můžete splnit jen prostřednictvím jednoho z uvedených vozidel)

Odměna

  • Nálepka Crimson Reaver

Navíc, pokud alespoň 30 procent všech hráčů, kteří dokončí epizodu 3 splní i tento bonusový úkol, stane se Kathryn Gray v budoucích epizodách odměnou v podobě dalšího velitele. Nicméně, pokud se bonusový úkol nepodaří splnit, morálka Kathryn Grey se sníží a Seahawkové utrpí další ztráty.

 

Pozn. Tento úkol se v profilu nezaznamenává!!!

 

aw_cr_logo_cry.png

 

Ultimátní úkol – totální vítězství

 

Hráči, kteří splní oba hlavní úkoly epizody:

  • Vyhraj 80 PvP bitev
  • Vyhraj 120 těžkých PvE bitev

Získají speciální odměnu v podobě prémiového bitevního tanku čtvrté úrovně T-72 Victory, stejně tak i status "Epizoda 1;2;3 dokončena"

 

screenshot1485.jpg

screenshot1569.jpg

screenshot1571.jpg

 

Pravidla

  • Epizoda začala 21. září v 16:00
  • Epizoda končí 12. října v 16:00
  • Svůj stav můžete sledovat ve svém profilu na webu.
  • My.com si vyhrazuje právo diskvalifikovat kteréhokoliv hráče, který poruší Smluvní podmínky pro kampaň.
  • Odměny jsou automaticky distribuovány s výjimkou velitelky Erin O'Connell, nálepka Crimson Reavers a tank T-72 Victory, budou rozdělovány po skončení epizody.
  • Musíte odehrát nejméně 1 bitvu v rámci prvního úkolu, s jakýmkoliv vozidlem, aby se vám zaregistrovala vozidla nejvyšší úrovně pro účely rozdělování odměn.

Hodně štěstí při plnění úkolů, velitelé! Uvidíme se na bojišti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci tu nějak nic snižovat, je dobře že to trošku pomůže PvP, nechci tu ani nijak vyzdvihovat RU jak někteří neustále dělají a jsou tím až otravní :-), ale ta odměna, to je podle mě výsměch...tenhle tank se na RU serveru dával 9.5.2017 tuším za odjetí jedné bitvy ke Dni vítězství nad fašismem. Proč tam nefouknou nějakou pořádnou šestku nebo sedmu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle tank má moc pěknou kamufláž a už dlouho jsem ho obyvatelům RU serveru záviděl...pro mě má tedy nálepku "Must have", takže jsem odsouzen k trestu 120 PvE bitev. Fakt peklo. Zase na druhou stranu se do popředí opět dostává PvP režim a včera to bylo hodně znát...takže za PvP část rozhodně palec nahoru. Doufám, že tento směr akcí bude mít trvalejší podobu...jen je to nezvyk hrát 15vs15...člověk si za těch pár týdnu skirmishů nějak odvykl...:smiley-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, petrix1 napsal:

mám jednu otázku k tej bonusovej úlohe. tie vozidlá sa nesmú kombinovať len v rámci toho daného módu a môžem teda pvp odjazdiť na jednom a pve na druhom vozidle?

myslím si, že ano...ale potvrdit ti to nemůžu.

 

Akorát nechápu co by mělo za význam? To dělat dvakrát, když stačí splnit jen jednou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, Ashadak napsal:

Já teď budu muset WT asi krapet omezit kvůli této akci...:smileys-gaming-278245:

Já říkám že už můžu hrát jen jednu online hru protože na víc není čas a půl h denně u více takových her je blbost...

A to chci hrát for honor, crossout, Gothica a o dalších ani nemluvím :smiley-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, MegaVydra napsal:

Já říkám že už můžu hrát jen jednu online hru protože na víc není čas a půl h denně u více takových her je blbost...

A to chci hrát for honor, crossout, Gothica a o dalších ani nemluvím :smiley-tongue:

Ten WT je proti AW brutální grind, hraju docela často a pořád se raduji za každý tank co získám...a teď tahle akce...jako PvP nevadí, to stejně hraju večer, ale kdy odjezdit ty PvE, když je jich tolik?:mad:

To abych si vzal pár dní dovolené...:laugh: Nic zatnout zuby a ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do wt budú postupne pridávať nové tanky až po tier 10 takže sa môže stať, že tam budú všetky tanky z aw a ešte niečo navyše, potom to už bude iná hra a nebudem asi ďaleko od pravdy ak poviem, že potom tam nabehnú všetci,  ktorým vadí, že sa už aw nedá poriadne hrať :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, petrix1 napsal:

do wt budú postupne pridávať nové tanky až po tier 10 takže sa môže stať, že tam budú všetky tanky z aw a ešte niečo navyše, potom to už bude iná hra a nebudem asi ďaleko od pravdy ak poviem, že potom tam nabehnú všetci,  ktorým vadí, že sa už aw nedá poriadne hrať :-)

Tohle už je trošku OT, ale něco na tom bude :cheerleader:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 37 minutami, petrix1 napsal:

do wt budú postupne pridávať nové tanky až po tier 10 takže sa môže stať, že tam budú všetky tanky z aw a ešte niečo navyše, potom to už bude iná hra a nebudem asi ďaleko od pravdy ak poviem, že potom tam nabehnú všetci,  ktorým vadí, že sa už aw nedá poriadne hrať :-)

dokud ve WT nebude "klanove hrani", nikdo nikam z WoT/AW neutece

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, petrix1 napsal:

do wt budú postupne pridávať nové tanky až po tier 10 takže sa môže stať, že tam budú všetky tanky z aw a ešte niečo navyše, potom to už bude iná hra a nebudem asi ďaleko od pravdy ak poviem, že potom tam nabehnú všetci,  ktorým vadí, že sa už aw nedá poriadne hrať :-)

toho bych se fakt nebál, mechanika hry je tak šíleně závislá od RNG, že si wot a aw o tom může nechat jen zdát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
před 40 minutami, arnost905 napsal:

Tak event má hotový kde kdo a všem to graficky hlásí Not completed. Mají to dobře přichystané jak obvykle..

 

Je to prý bug o kterém vědí...o nic však nikdo nepřijde a po skončení epizody tanky normálně rozdělí...;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...