Přejít na obsah

AW - Excalibur.cz herní portál


Ashadak

Recommended Posts

Každému z Vás, kdo se nějaký ten pátek pohybuje na scéně tankových online her jistě neunikl herní web WoT.cz, i já jsem v období hraní hry World of Tanks na tomto webu hltal všechny možné novinky a informace. Když se nad tím tak zamyslím, tak první info o Armored Warfare mám z tohoto webu, konkrétně si pamatuji na video v němž Carramba66l společně se Silenstalkerem ukazovali video z rané verze hry. Tento herní web a značku však Carramba66 z jistých osobních důvodů prodal vydavateli Mladá fronta a proběhla transformace na dnešní podobu moderního herního portálu Excalibur.cz

 

mkrbbSk.jpg

 

Excalibur.cz přináší mnoho zajímavých novinek a informací ze světa moderních a mainstreamových her, které určitě většina z vás hraje nebo aspoň zná. Kdyby to byl však úplně obyčejný herní web, tak bych teď o něm nepsal. Co ho dělá svým způsobem unikátní, je sekce věnovaná hře Armored Warfare. Nepamatuji si na internetu jedinou herní stránku v našem jazyce, kde by se naší oblíbené hře věnovalo tolik prostoru jako zde. A kdo za tím vším stojí? Dva lidé, které není snad třeba vůbec představovat a kteří toho udělali pro CZSK scénu opravdu mnoho. Kluci děkujeme.

 

XU3Kv4z.jpg

 

Pro ty nezasvěcené v krátkosti.

 

  • Garrth je autorem kontroverzního překladu hry do češtiny, který i přes své kvality nebyl přijat příliš kladně ze strany distributora. Stará se o web Excalibur i svůj blog. Hru se tímto způsobem snaží dostat do podvědomí hráčů i jiných her.
  • Mike se zase stará o překlady a prezentaci informací z oficiálních zdrojů na webu Excalibur.cz a to ani nezmiňuji, že byl donedávna velmi aktivní streamer a je autorem několika výukových videí pro začátečníky na youtube.

 

worldofwars.cz je hlavně nezávislé fórum o hrách, které nás baví a chceme se držet tzv. "hráči, hráčům". Ač se budeme snažit přinášet zajímavé informace a obsah, je možné, že nám sem tam něco unikne a nikdy není od věci mít informace z různých zdrojů. Člověk tak získá lepší přehled. 

 

Pokud však hledáte zajímavou alternativu tvořenou profesionály, nebo jste jen zvědaví, pak neváhejte a koukněte na https://www.excalibur.cz/armored-warfare/.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...