MikeVrbka Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 před 14 hodinami, MegaVydra napsal: Mike nám udělal topic na ofiku https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?126234-Join-us!-EU-Server-quot-Support-Initiative-quot&p=1570541#post1570541 Možná dorazí i nějakej Tureckej https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?126243-Bize-Katılın!-AB-Sunucu-Destek-Girişimi A psalo se i Polákům prej ;) Slušně rozjeto řekl bych ;) Nakonec PL se nekonal, protože Ishmael je na dovolený. Ale ENG verze se asi chytila. protože jsme potkali pár lidí z HYPE, SRY, i Dorel byl. Starý známý xichty, který jsem měsíc nepotkal. Takže asi úspěch. A když jsem hrál po více jak měsíci 15 vs 15 na T10, připadal jsem si jak 10 letej kluk, kterej dostal tatrovku po půl roce škemrání kvetule 1 Quote
Badysak Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 před 3 hodinami, Grad napsal: Chvíli už jsem byl dnes nalomenej, že se snad stavím, jen abych potkal pár starých známých xichtů a nechal je po sobě střílet ale pak se stavila švagrová a už se nestavím, jdeme zítra na Anabelle 2:Zrození zla. Tak možná příští friday, rtepův ČS marathon jsem taky odjel, než to zabili měsíčním eventem v GLOPSu. segra říkala, že dvojka je nuda tak se netěš. Quote
kvetule Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 před 6 hodinami, MikeVrbka napsal: Nakonec PL se nekonal, protože Ishmael je na dovolený. Ale ENG verze se asi chytila. protože jsme potkali pár lidí z HYPE, SRY, i Dorel byl. Starý známý xichty, který jsem měsíc nepotkal. Takže asi úspěch. A když jsem hrál po více jak měsíci 15 vs 15 na T10, připadal jsem si jak 10 letej kluk, kterej dostal tatrovku po půl roce škemrání To, že se PL nekonalo nevadí. I tak ti moc děkujeme. Quote
Robik_74CZ Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ahoj, tak včera večer překvapivě hodně lidí na PVP, dobře jsem si zahrál. (problém se zamrznutím v " joining" odstraněn). Tak věřím, že dnes večer to bude to ještě lepší kvetule 1 Quote
kvetule Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 před 10 minutami, Robik_74CZ napsal: Ahoj, tak včera večer překvapivě hodně lidí na PVP, dobře jsem si zahrál. (problém se zamrznutím v " joining" odstraněn). Tak věřím, že dnes večer to bude to ještě lepší Tak super, že ten problém je pryč a vše může proběhnout dle plánu. Na večer se fakt těším Quote
Lukaso_von_Teschen Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 před 17 minutami, Robik_74CZ napsal: Ahoj, tak včera večer překvapivě hodně lidí na PVP, dobře jsem si zahrál. (problém se zamrznutím v " joining" odstraněn). Tak věřím, že dnes večer to bude to ještě lepší Včera jsem to zkusil. 2x jsem se nedočkal a potřetí mě to vzalo jenže za chvíli jsem byl v garáži a tank zůstal v bitvě. Jinak super, že máme svoje vlákno na ofiku. Ale Anglicky? To trochu postrádá smysl. V kolik dneska začínají ty odpočty Quote
MegaVydra Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 před 8 hodinami, MikeVrbka napsal: Nakonec PL se nekonal, protože Ishmael je na dovolený. Ale ENG verze se asi chytila. protože jsme potkali pár lidí z HYPE, SRY, i Dorel byl. Starý známý xichty, který jsem měsíc nepotkal. Takže asi úspěch. A když jsem hrál po více jak měsíci 15 vs 15 na T10, připadal jsem si jak 10 letej kluk, kterej dostal tatrovku po půl roce škemrání Přesně, včera ve frontě 70 lidí musel jsem si udělat screen, to jsem neviděl hodně dlouho čekací doba vesměs šla. Na ts bylo 10 lidí jednu dobu... pecka ;) Quote
MikeVrbka Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Před hodinou, Lukaso_von_Teschen napsal: Včera jsem to zkusil. 2x jsem se nedočkal a potřetí mě to vzalo jenže za chvíli jsem byl v garáži a tank zůstal v bitvě. Jinak super, že máme svoje vlákno na ofiku. Ale Anglicky? To trochu postrádá smysl. V kolik dneska začínají ty odpočty Do ENG sekce jsem to dával schválně, CZ asi neměla smysl. I když v sekci ostatních jazyků se mohlo založit vlákno taky ... nepředpokládám, že by ho někdo mazal. Quote
Ashadak Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 před 11 minutami, MikeVrbka napsal: Do ENG sekce jsem to dával schválně, CZ asi neměla smysl. I když v sekci ostatních jazyků se mohlo založit vlákno taky ... nepředpokládám, že by ho někdo mazal. V sekci ostatních jazyků už vlákno bylo a je. První nám bylo smazáno a druhé je zamknuté, ale zůstalo a najdeš ho jako úplně první nahoře. Je teda pravda, že tam pojednání o dnešní akci chybí , ale to se dá rychle napravit. Quote
MegaVydra Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Naše aktivita láká lidi, za poslední dva dny se mi ozvalo pět nových lidí na ofiku s dotazem na komunitu. Super :) Robik_74CZ, Ashadak and arnost905 3 Quote
Ashadak Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Je to sice už dost pozdě, ale topic jsem na ofiku založil. Quote
Amina-opice Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Nešlo by to přeložit na zítřek?..právě jsem na RU odemknul Wilka, excelentní stroj Quote
RoboZilina Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 před 2 hodinami, Amina-opice napsal: Nešlo by to přeložit na zítřek?..právě jsem na RU odemknul Wilka, excelentní stroj No ak si chceme zahrať PvP na EU, a ak bude mať táto akcia vplyv na populáciu, tak sa to bude zrejme niekedy opakovať. Quote
Badysak Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Fajna akce chvílemi jsem se pěkně tlemil. Quote
vicelord Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Sakra,a ja ze kam se mi ztratil muj klan a voni vsichni na ru..?(CZP eu) Quote
Lukaso_von_Teschen Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 před 7 hodinami, vicelord napsal: Sakra,a ja ze kam se mi ztratil muj klan a voni vsichni na ru..?(CZP eu) Bohužel,ale žádné terno to není.Sice nečekáš na bitvu,ale ti hráči jsou tragédie Quote
vicelord Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Hlavne ze si zahraju,protoze aw jsem nezacal hrat kvuli pve..hra proti botum me fakt neba..a do wot se vracet nechci..snad me na ru naberete mezi vas..(muj nick na ru je Vladicatko78) peterramis and Lukaso_von_Teschen 2 Quote
Lukaso_von_Teschen Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 před 55 minutami, vicelord napsal: Hlavne ze si zahraju,protoze aw jsem nezacal hrat kvuli pve..hra proti botum me fakt neba..a do wot se vracet nechci..snad me na ru naberete mezi vas..(muj nick na ru je Vladicatko78) já bych tě nabral,ale na ru jsem jenom vojín Quote
Recommended Posts