Přejít na obsah

AW - Přidej se k nám!!! Iniciativa pro podporu EU serveru.


Ashadak

Recommended Posts

 

7Q8JC4s.jpg

 

Jak asi všichni víme československá komunita je velkou a nedílnou součástí Armored Warfare. Dříve jsme měli svojí vlastní sekci na oficiálním fóru hry. Bohužel jsme o ní přišli, a tak jsme se přesunuli do různých směrů, fór a míst. Jedním takovým místem je i fórum World of Wars. Zde se snažíme navázat a přinášet vše, co bylo k dispozici na oficiálním fóru a možná i něco navíc.

 

Fórum se bude orientovat převážně na situaci a hráčskou základnu EU serveru, ale na rozdíl od oficiálního fóra se nebudeme bránit ani diskuzím o jiných serverech a informacích z nich. Je všeobecně známo, že ruský ekvivalent hry Projekt Armata(někdy nazývaný RU server) dostává nový obsah dříve, a proto se z něj můžeme dozvědět spoustu nového.

 

Když už zmiňuji Projekt Armata, tak velká část CZSK komunity se přesunula právě tam, protože je obecně známo, že je tam „více“ hráčů, čekací fronty jsou kratší, mail.ru má prý lepší přístup k zákazníkum a ceny jsou nižší atd atd. Nebudu to tu nějak komentovat nebo rozvádět.

 

Dále nebudu mlžit a přejdu rovnou k věci. EU server je, co se týče klasického PvP, v prdeli! Dlouhé čekací fronty, rozdrobená hráčská základna do třech režimů, akce orientované spíše na GLOPS a PvE. Nedivím se, že značná část odešla hrát na RU, i když si o tom myslím svoje. Několik nás ale na EU ještě zůstalo a není nás zase tak málo. Já to rozhodně zabalit nehodlám a doufám, že nebudu sám...

 

Co tedy budeme dělat dál? Tuhle otázku si poslední dobou kladu velmi často. Jestli, že nám v současné době není My.com moc nakloněn(zlobivá CZ/SK komunita), budeme se muset držet starého dobrého: „Voják se stará, voják má“ a pustíme se do vlastní menší kampaně na podporu EU serveru.

 

Nečekejte zázraky, jedná se o iniciativu neoficiálním způsobem podpořit hráče působící na serveru. Zkrátka, hráči hráčům. Ať už provozem tohoto fóra, komunitním ts serverem nebo komunitním Facebookem. Ale hlavně, hraním na EU serveru. Každý ať si to přebere jak chce, ale já bych si moc přál, aby nás bylo co nejvíc.

 

Čím tedy můžete pomoci? Každý se může zapojit. Propagujte hru, aktivity tohoto fóra, své klany, pomáhejte novým hráčům atd atd. Každý se může zapojit, fantazii se meze nekladou.

 

My z World of Wars jsme si připravili několik drobností o kterých si myslíme, že by mohly pomoci.

  • Budeme se snažit, aby toto fórum bylo aktuální a přinášelo zajímavé informace(včetně Facebooku).
  • Založili jsme nový komunitní TS server, pro všechny hráče na EU serveru.(viz níže)
  • V blízké budoucnosti máme v plánu připravit i menší akce o ceny.
  • Navázat lepší vztahy s My.com a dál bojovat za místo pro CZ/SK komunitu na oficiálním fóru.

Vše dle odezvy a zájmu, Vás hráčů.

 

Komunitní TeamSpeak server - ts3.armoredwarfare.cz

 

Těm z vás, kteří už naše fórum využívají jako zdroj informací jistě neunikl příspěvek o projektu společného TS serveru. Server už běží a připojit se může každý, ať už prostřednictvím fóra worldofwars.cz, tak přímo na adrese: ts3.armoredwarfare.cz. Momentálně se nacházíme ve zkušebním provozu(zhruba týden) a budeme ještě dolaďovat jisté drobností. Máme k dispozici 200 míst a podle vytížení můžeme dál navyšovat. Prozatím je nutná jistá intervence admina(já, květule) v přidělení práv. Bývám online mezi 20:00 – 22:00 skoro každý den, takže mi napište PM a není problém se domluvit.

 

Proč další Tsko?

 

Jedná se o společný komunikační kanál mezi hráči na EU serveru. Pokud je Vás tedy na klanovém TS málo, přijďte se podívat a pokecat na toto místo. Můžeme si tak zahrát čety, odpočty nebo jen tak poklábosit, poznat se a přitom nepřebíhat mezi jednotlivými Tsky. Místností je tu dost a není problém udělat další. Věřím, že když nás bude dost můžeme si zajistit lepší zábavu a rychlejší fronty. Cílem je vytvořit jedno místo, které by nás mohlo spojovat.

 

Tolik k úvodu. Budeme rádi za každý dobrý nápad, připomínku, názor, zpětnou vazbu jak si zpříjemnit chvíle u hraní naší oblíbené hry.

 

Tak a teď, do mě kamenem.

 

P.S. Pokud budete mít zájem, můžete si na fórech vylepšit svůj podpis tímto obrázkem.

 

mumaLuN.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, MegaVydra napsal:

Podpis nemůžou myslím zakázat. 

A jak píšeš my to v podpisu mít budeme, takže cestu si lidi najdou pokud budou chtít. 

No Grad-ovi normálne zmazali podpis s ruskými statmi :-/ myslím. Alebo odkaz na Garrthov blog?! nepamätám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem na to mrknul a....,

Je tam:

Advertising
This category includes advertisement of any non-beneficial, non-Armored Warfare related businesses, organizations, or websites.

If a player is found to have participated in such actions, he/she will be given a temporary ban from the forums, depending upon severity.
 

Coz je zavadějicí.... to zvírazněné, muže brát , že dám odkaz na stranku world of tanks napr. Co, kdyz dám odkaz na World of Wars  přimo sekci Armored Warfare, co neni non-Armored Warfare.

 

A podpis:

 

Signatures / Avatars
Below are the restrictions for forum signatures and avatar / profile images:
 

Signature Size: 720 x 200 pixels (This is the size of the entire signature, including images and texts.)

Avatar Size: 128 x 128 pixels

Profile Picture Size: 128 x 128 pixels

Cannot contain any material that violates the Forum Code of Conduct

Please limit the use of animated GIFs (no seizure-inducing animations please!)

 

Coz muze mit odpoved na tu reklamu.

 

Celkove tam nektere veci nedavaji smysl, nebo jsou napsany, že je to sporadicke...

 

Jen by mě zajimalo, kdybych to měl v podpisu, a dostal tedy BAN, tak na jakém zakladě, nebo podle jakého bodu jsme co porušil.....

Jako to, že propaguji jejich hru pro EU server na jiné stránce, kdýž není možnost u nich....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, kvetule napsal:

On ti podpis  a vše, kde bude adresa na jiný projekt smaže. To dělá pořád, dělal to i u Garrtha.  Prostě jak se objeví někde jméno něčeho jiného, kde se řeší AW,  maže to.

 

Nikde není uveden, v pravidlech.... nebo oni to nazývaji kodex fora...

To maze Silent?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proto jsem ten podpis nakonec odstranil...ale napsal jsem Silentovi jak to tedy je a zdali by se tento podpis mohli jako členové komunity šířit, protože třeba BLOG Gamestone PL ho má taky a je tolerován, Myslím, že je to jen věc domluvy...protože pravidla jsou napsaná tak, že si je distributor může kroutit jak se mu zrovna hodí...Navíc my jsme také nezisková organizace propagující jejich hru na rozdíl od Garrtha, který pracuje pro regulérní herní magazín s placenou reklamou.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Ashadak napsal:

Proto jsem ten podpis nakonec odstranil...ale napsal jsem Silentovi jak to tedy je a zdali by se tento podpis mohli jako členové komunity šířit, protože třeba BLOG Gamestone PL ho má taky a je tolerován, Myslím, že je to jen věc domluvy...protože pravidla jsou napsaná tak, že si je distributor může kroutit jak se mu zrovna hodí...Navíc my jsme také nezisková organizace propagující jejich hru na rozdíl od Garrtha, který pracuje pro regulérní herní magazín s placenou reklamou.  

 

Jak jsem psal dřive. Proto se divím.....

Je mi jasné, že je může ohýbat, ale pokud pravidla nějake jsou, tak by měli plati pro vsechny stejne..., nebo je lepe difinovat....

 

Pak to vypada, za podjatost vudči něčemu a někomu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, MegaVydra napsal:

 

píše mi to to samý :/

To je nejaká blbosť nie? Skús to urobiť primitívne. Klikni tu na obrázok pravým a daj kopírovať. Potom do podpisu klikni pravým (v nastaveniach samozrejme) a daj vložiť.

 

EDIT: v podpise daj vložiť obrázok a do URL prilepiť skopírovaný obrázok.

 

 

 

2017-08-29.png

2017-08-29 (1).png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...