variola Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Tak jsem ve stádiu, kdy jakž-takž přežívám. Mám barák, dveře s kódovým zámkem. V baráku spacák, hafo beden, vlastní pec na rudu. Co ale dál? Jenom už kraftit zbraně a lovit? Hraju PvE. Quote
Aaron Goldstein Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 V PvE vylepšovat barák... Získávat lepší zbraně.... Sehnat protiradiační oblek a prošmejdit military tunel, airfield, power plant etc... Je třeba mít na paměti, že hra je ve vývoji... Pořád přidávají (a někdy odebírají) další věci... Můžeš pěstovat konopí nebo kukuřici... Do baráku už přidali možnost postavit ledničku, stůl, židle koberec a kožešinu z medvěda... A nebo to risknout jít na PvP.... Quote
variola Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Letiště, tunel atd. jsou na každé mapě? Právě jsem tak nějak prozkoumával mapu a třeba na letiště nebo tunel jsem nenarazil. Quote
Aaron Goldstein Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Nemusí být všechno na každé mapě... Tady http://playrust.io/ se po zadání jména serveru, na kterém hraješ, můžeš podívat na celou mapu... I když po novém update už jsou označené (tedy pouze nápisem, nikoliv ikonou) monumenty (letiště, tunely, vodárna) i na papírové mapě ve hře... Vyrobit, dát na opasek, otevřít "G" (držet), pravým myšítkem přepnout do režimu psaní poznámek a pak jde pravým myšítkem mapu posouvat... Ale na tom playrustu je to přehlednější a pokud se přihlásíš přes steam tak vidíš i tvojí polohu... A nebo kde jsou helikopotvory, či kudy letí letadlo s dropem... Dříve to ukazovalo i shozený drop, ale jestli to ukazuje pořád, to si nejsem jistý... Quote
Miruno Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Tak jsem ve stádiu, kdy jakž-takž přežívám. Mám barák, dveře s kódovým zámkem. V baráku spacák, hafo beden, vlastní pec na rudu. Co ale dál? Jenom už kraftit zbraně a lovit? Hraju PvE. Já si teď hraju Teď byl wipe, tak to bude třeba rozjet znovu, ale plánuju postavit bludiště, asi jsem magor Ale až to přestane bavit, tak nevím.... Quote
Binford80 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Hra o přežití a pán tam má luxusní dovolenkový rezort na pláži Quote
Miruno Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Hned vedle té řeky je druhá, jen jsem přeběhl pod tím monumentem a na druhém mostě pobíhal méďa, než jsem se otočil a začal hledat nějakej šutr, měl jsem ho na zádech. Zrovna, když jsem šel s pracně sestaveným lomen na vyhlédnuté místo Pak jsem lovil věci z mrtvoli pod vodou, docela jsem si oddechl, že jsem vše zachránil. Se nediv, že pak potřebuju relaxovat na pláži Quote
variola Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Co děláte, když je noc? Jsem zalezlý v baráku a čekám na světlo P.S. A díky všem za rady, už se začínám chytat Quote
Sorrines Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Co děláte, když je noc? Jsem zalezlý v baráku a čekám na světlo P.S. A díky všem za rady, už se začínám chytat slusny lidi v noci spinkaji Quote
Miruno Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 slusny lidi v noci spinkaji Prdlajs, craftěj a pečou maso Quote
waisik Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 jinak hráno na PVE Paradise Land PVE každejch 6 hodin je možná dýmovnice na drop - /kit supply cokoli dáte do pece nebo ohně - z jednoho kusu vypálíte deset - 100 kusů železné rudy = 1000 kovových úlomků, to samý maso je tam Z level a navíc /hgui - ve hře napsat /hgui , rozdělit si body a hned to dává víc EDIT ze sudů toho padá víc, ne jenom jeden kus něčeho, v bednách bejvá kolem čtyř kusů věcí uhlí a úlomky budu asi lejt z vokna Quote
Slimak Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Vy lumpi jedni, tak jsem si to tu pročítal, až jsem neodolal, no a teď už u toho sedím :) Zatím to je pokus omyl, ale učím se. Jedna otázka, jde nějak zadat poznámka do mapy ? Quote
Aaron Goldstein Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Držet G, Pravé myšítko, vpravo si vybereš barvu a tvar čáry a levým myšítkem píšeš... pravým myšítkem pak tažením posouváš mapu... Miruno 1 Quote
Miruno Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 jj, kreslil jsem si takhle do mapy základny. Párkrát jsem zdechnul i s mapou a vše bylo v čudu. A přestalo mě to bavit Quote
variola Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Dopr... Už podruhé se mi stalo, že jsem se přihlásil, a tam jenom zpráva "Zabil tě medvěd". Jak se ti šmejdi dostanou do baráku? A pak zase ven? Samozřejmě to, co jsem měl u sebe, v háji. Teď už raději všechno hážu do beden. Quote
Aaron Goldstein Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 To je už dlouhotrvající (a velmi frustrující) bug... Zvíře čas od času prostě projde základem... Řeším to patrem na baráku a spát (ukončovat hru) v patře.... variola 1 Quote
Miruno Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Ještě jsem to štěstí neměl, ale mladýho už taky takhle sežral Občas je s tím ale docela sranda. Tuhle někdo do chatu napsal: "Medvěd v mém domě!! Přímo proti mě!" Na to se snesla vlna zaručených rad co má dělat Ať ho teda sežere, že medvedí maso je chutné. Nebo že mu má dát jméno a nechat si ho jako mazlíčka a tuna dalších Quote
Miruno Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Tak nějaké nové rady jak na medvěda? Když už ta potvora vyleze na kámen.. Zatím jsem tři picnul lukem jen zdálky, blíž nemám odvahu Najde cestu i po schodech? Quote
waisik Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 neměl by, taky jsem běhal s plánem a když sem viděl medvěda, tak hned stavěl základ a schody a z něj sem ho dostával šípama. On pak běhá jenom kolem dokola. Teda bejvalo to tak, nevím jestli to poslední dobou nějak neměnily Quote
Aaron Goldstein Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Změnili chování zvířat, že už by neměly prostupovat stavebními prvky... (údajně)... Ale pořád tomu nevěřím natolik, abych spal v přízemí... Quote
waisik Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 případně bych všude v přízemí položil medvědí kožešiny, to by je mohlo zastrašit Quote
waisik Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 mam volnej klíč na Rust, takže kdo chce, nechť písne SZ Sorrines 1 Quote
Miruno Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Právě, AI je jiný. Na videu narazil do kamene a pak nahoru vyklusal po šikmé straně. Zeď neprošel, tak třeba ho zastaví základna těch schodů. Hold to bude třeba vyzkoušet Quote
Recommended Posts