Přejít na obsah

AW - Chyby a problémy se hrou(technická část)


Ashadak

Recommended Posts

před 9 minutami, pítt64 napsal:

No není šutr, jako šutr...:facepalm:

To není šutr, ale ten vrak. Vizuální model nesedí s kolizním modelem. Nejspíš ta hlaveň. Můžeš být rád, že jsi se tam nazasekl. A je fakt, že se to nějak množí. Těch neviditelných nepřejeditelných, neprostřelitelných bariér je nějak čím dál tím víc.:facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není šutr, ale ten vrak. Vizuální model nesedí s kolizním modelem. Nejspíš ta hlaveň. Můžeš být rád, že jsi se tam nazasekl. A je fakt, že se to nějak množí. Těch neviditelných nepřejeditelných, neprostřelitelných bariér je nějak čím dál tím víc.

 

Je vlasně jedno co to jee, hlavně je to bordel :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
před 3 minutami, arnost905 napsal:

Tak používám 2 centra spouštění, že, a všiml jsem si, že ten steamový je lépe naprogramovaný. Bo pokud vypnu steamovou hru, tak se smázne z RAMu, ale ten přímo AW má pořád v RAMu 5 instancí, které berou i GPU výkon sic symbolicky, i když teda né vždy.

Laucher má i další funkce, kromě spouštění hry. Např. Alt + F5, začneš ve hře nahrávat video ( u mě pouze pokud mám spuštěnou hru v okně, jink nahraje jen černou obrazovku).

Dále, pokud to máš povoleno, funguje laucher jako torent.

Já laucher vypínám z lišty po spuštění hry (přes skryté ikony). Nebo pomocí Správce úloh. Na běh a funkčnost hry to nemá vliv a bez funkčních ikon, otevírajících Discord, novinky AW, apod., se ve hře obejdu. 

A přes Správce taky zakázat spouštění po spuštění PC.

Žel, spuštěnej laucher se sám nevypne, právě asi kvůli možnosti torentu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...
  • 11 months later...
před 3 hodinami, Rumcajk napsal:

Ahoj mám dotaz .Po dlouhé době se vracím do AW a chci se zeptat jestli stroj Marder 2 nedostal nerf. Dříve to byla mašina na kredit a dnes mám problém s ním něco prostřelit. A druhý problém při střelbě u MBT se často sama přepne střelba z kanónu na kulomet.

Pokud se vracíš po dlouhé době, tak věz, že v AW je předělané všechno. Munice, průbojnost, kadence, přehřívání, pancíř a všechny vlastnosti vozidel.

Stále ovšem platí, že prémiáky nejsou lepší než vozidla ze stromu. A pokud náhodou přijdou s něčím novým, tak dostane brzo nerf (nebo i několik).

Pokud se týká Mardera, tak dostal pěchotu. Tu v dobách o kterých píšeš neměl.

Pokud se týká přepínání zbraní. Přepína se mezi zbraněmi (kulomet - hlavní zbraň) tlačítkem na kolečku. Nepřepínáš si to tedy nevědomky sám při zoomování?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani já sem moc nechodím. AW jsem měl rok odinstalované, teď cca 3/4 roku hraju jen občas.

Spousta lidí co sem chodili skončila s AW. A ti novější? Pokud potřebují češtinu, tak sem trefí. Trefí a využívají i zdejší TS3. Ale na fóru je moc neuvidíš, co potřebují, zeptají se v klanu. Nečtou ani ofiko zprávy AW. Jen hrají.

PvP klany se rozpadly nebo zůstalo 1-2 hráči hrající občas. PvE klany se drží (CZSK5, GP4F a Šedý vlci).

 

Na závěr dvě rady:

- pokud potřebuješ kredity bebo expit velitele, tank, tak klanové PvE - 1x týdně 10x (premium +boost +insignie) = cca 12M-14M. S prímiákem tankem a 2x boost to může být i 22M za 4 hry

plus expy, kterých může být dle podpor 5k - 2M na hru x 4 hry. Tier 9-10.

- kdyžs dlouho nehrál, zkontroluj si moduly a nastavení munice u každého tanku se kterým hraješ

Abys nedopadl jako občas já, že nanáváš na málo munice a přitom ji máš staženou na 3/4 kapacity, nebo zjistíš, že to vozidlo má neodemčený modul, ač s ním jezdíš roky. To jsou aktualizace, které něco přidají nebo ti přenastaví vozidlo i v nastavení modulů.

 

A k tomu talčítku. To bylo přidané dodatečně, tak to nemusíš vědět a pokud ho máš citlivé, tak je to jasné. Mě se to stát nemůže, já na jeho zmačknutí potřebuju cihlu.

A pokud se chceš zasmát, tak jeden expert si nastavil TS3 na LT myše. Když chtěl mluvit, tak střílel, a měl to tak dost dlouho. :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...