Přejít na obsah

AW - B0S battalion(vše kolem nás)


Ashadak

Recommended Posts

Právě teď, MegaVydra napsal:

A jak to po té pauze vnímáš?

Posunulo se to někam? Co rakeťáci pořád neviditelní co si dají všechno a mtb co nic nevydrží a nevidí? 

Kolik je lidí ? ;)

 

No víc jsem hrál teprve včera, takže těžko soudit. Každopádně spokojenost...je to hratelné. I s četou ve třech se nečeká moc dlouho. To, že po pauze člověku chvilku trvá než to dostane do ruky je asi normální, takže bylo i celkem dost bitev s nulou, ale jinak mě to bavilo. 

 

Možná mě trošku vadí dominance vozidel jako je VBL, ale to už k těmto hrám patří, že lidé hrají jen to, co je OP...dostalo mě, že jsem ho nebyl schopen spottnout na 10 metrů, ale zatím se mi to stalo jen jednou.

Co mě vadí,  je nespolehlivé varování při zaměření. Několikrát se mi stalo, že jsem asi svítil, ale indikace se zobrazila až 2s po obdržení zásahu. U MBT vem to čert, ale u lehčích vozidel je to zásadní chyba. Nevím jestli je problém v mém internetu(12-16ms) nebo je problém mezi klientem a serverem. Nezobrazující se kamufláž na M1A1 neřeším.

 

Moc jsem hru neřešil, spíš co s klanem. Po odchodu Horora jsem byl tak nějak nakloněný k tomu klan rozpustit...naštěstí mě kluci tak nějak přesvědčili, že to ještě stojí za snahu, takže uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Ashadak napsal:

 Několikrát se mi stalo, že jsem asi svítil, ale indikace se zobrazila až 2s po obdržení zásahu. U MBT vem to čert, ale u lehčích vozidel je to zásadní chyba. Nevím jestli je problém v mém internetu(12-16ms) nebo je problém mezi klientem a serverem.

Tohle je dost stará úprava. Je tam zpoždění, prodleva cca 2-3s. A doba spotnutí je dle typu vozidla. AFV ji mají zkrácenou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Iosifek napsal:

Tohle je dost stará úprava. Je tam zpoždění, prodleva cca 2-3s. A doba spotnutí je dle typu vozidla. AFV ji mají zkrácenou.

Takže je to záměr?

Pak se mi zdá, že funguje dost zvláštně...MBT svítí hned i s indikací. TD a AFV se rozsvítí až po zásahu. Jde převážně o rakety, takže lehká vozidla to fakt bolí. Třeba včera jsem dostal v Centauru od VBL, 2 rakety než se indikátor objevil. 

Jestli si matně vzpomínám nebylo někde, že po výstřelu rakety se má jakékoliv vozidlo spottnout? Jen u kulometů zůstane ještě nějakou chvíli zamaskované? Zřejmě to nakonec neprošlo :-P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Indikace spotnutí ("žárovka") má tu prodlevu. A teď ti opravdu od kdy, ale min od 0.23. Spíše ale od 0.21.

A u kulometu klesá aktuální camofaktor s počtem vystřílených ran. Takže když s ním budeš střílet, tak se spotneš dřív než s raketou. Nechalo by se to asi odvodit podle indikace cama vpravo dole. Ale tohle je taky cca 0.21.

Bug.com stále těch technických informací moc nedá. Občas něco nakousnou a kdo to má kde hledat. :-(

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, MegaVydra napsal:

Ashado a jsi pořád věrnej EU? Jedou se skyrmiše nebo se dá zahrát 15x15? 

Jo pořád hraji jen na EU:smiley_laptop:. Ono se jezdí jak kdy. Od té doby co je otevřený MM(na počet hráčů), se jezdí v různém počtu a hází to bitvy docela rychle. Že to není pořád 15 vs. 15 nějak neřeším. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...