Přejít na obsah

Tom Clancy The division


Thebigrolf

Recommended Posts

  • 10 months later...
V ‎30‎.‎01‎.‎2017 at 19:41, John_ice napsal:

ono je i nuda hrát to s někým...nevím co na tom lidi tolik (už to není tolik) vidí...hrát proti botům a někdy v temné lokaci i lidem...za mě zkusit, zahrát a konec.Bohužel.

odvolávám co jsem odvolal.... opravuji se, trochu nuda to stále je, ale hrát proti lidem s další partou to docela dobré...aspoň takový relax

 

V ‎30‎.‎01‎.‎2017 at 19:45, Thebigrolf napsal:

my prave hrajem as kamosama ve trecha  asikl by se 4tej.nektery mise uz jsou dost hardcore v te tezke urovni


jestli teda ještě to sem tam hraješ, docela bych se přidal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to bylo právě to, co mě nudilo a jít s někým, že jsem si ani nepokecal, prostě nuda. Ale potom byla akce na to teď na konci léta a tak jsem si to koupil a hrál s mladým (v zimě jsem to hrál na jeho účtu a právě sám) a docela jo, lae tam nemohu nadávat do **** , musím jít přece vzorem a né hnojem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, John_ice napsal:

kdo to ještě tak nějak hraje a nebo o tomhle víkendu podlehl 70% slevě a měl by zájem hrát v partě nebo někomu chybí člověk do party, tak jsem ve hře : John_ice (když bude zájem)

A ty se v tom nějak hodně vyznáš? Myslím, co hrát, jaké kombinace vybavení a zbraní. Jsem z toho trošku vypadl a dost věcí se změnilo od vydání. Naposledy jsem to hrál těsně po vydání a to už je nějaká doba ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím hraju to tak 1-2 dni v týdnu tak cca 2-3hod (mám nahráno 100h). taky jsem to hrál od vydání a potom jsme se na to vykašlal(nebyl to můj účet) a ted jak to bylo ve slevě,tak jsem si to pořídil na relax. Teď to je,aby jsi hrál a hrál a měl peníze a nějaké ty žluté technologie, kterýma můžeš právě upgr zbraně a vybavení.

A vybavení poskládat na tvůj styl a nebo spíš poskládat na to, jak hraje skupina. Ono to zas tak složité není. Myslím tím tak cca 10min pročtení všech možností a člověk může hrát proti botům, horší je už potom proti lidem v temné zoně (teď to vyšperkovali tak, že tě hned nemůže agent zabít,ale musí se přepnout na režim odpadlíka-nevím jak to funguje,ještě jsem tam nebyl) a nebo skimrish nebo co to je a  bud 4vs4 na 20kills a nebo 10vs10 a to je na nějaký cap.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hrál jsem to hooodně v době kdy to vyšlo. Mám tam pár charakterů na fullu s různýma gearama ale dlouho jsem to nehrál. Byl oto tenkrát na jedno brdo furt. Teď je tam sice novej obsah a kámoš mně tam hodně láká ale asi už na to prdím.

Problém je i ten že má  letos končit podpora tady té hry ,protože dost lidí odešlo do teď nevím wildlans nebo té druhé nové hry kde pvp jede ve velkém. Takže hrát tohle je v podstatě ztráta času a investice do mrtvoly :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...