Přejít na obsah

LoktarCze

Members
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

LoktarCze last won the day on Březen 15 2013

LoktarCze had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

LoktarCze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Popularita

  1. Ahoj, tímto bych vás chtěl pozvat do našeho právězrozeného klanu Noobs Everywhere, Jak již asi název napovídá, společně s kolegou a pár lidmi, kteří k nám ještě přijou jsme veselá banda a určitě si s námi užijete spoustu zábavy a jistě zde najdete spoustu nových přátel. Naším cílem je je vytvořit pohodový (tím nemyslím "pečeme na to", ale spíše to, že v klanu chceme mít uvolněnou, rodinnou atmosféru), avšak zároven aktivní klan a to nejen na CW, ale i na ESL či jiných turnajích. Podmínky a požadavky ke vstupu: věk 18+ let CW technika Zapojování se do klanových akcí, docházka na Teamspeak. Pohodový přístup a na publicu se chovat tak, aby jste nešpinili jméno klanu. (Hrajte klidne jako noobove (koneckoncu musime delat cest nasemu clan tagu, ale nechovejte se jako prasata.. (neni mysleno proti stejnojmenemu klanu))-> berte s nadsazkou. Osoby pověřené náborem: LoktarCze; Smidber V případě zájmu o vstup do klanu napište bud zde přímo do vlákna, nebo jednomu z velitelů, nebo si podejte přihlášku, nebo zajdete na teamspeak: 93.185.107.152:9988 Odkaz na klan: http://worldoftanks....00025943-NOOOB/ (Kdyby se nasel nejaky hater, ktery by prisel s tim ze nesplnuji pozadavky - ne, nesplnuji, na druhou stranu tu vojenskou cast obstarava Smidber, ja mam na starost spise tu administracni.)
  2. Před týdnem jsem dospěl ke stejnému rozhdonutí, uvidíme jestli se ještě někdy odhodlám WoTko otevřít, nyní brázdím prostory Star Trek online :)
  3. @ Svejk pripojuji se ke gratulaci :)
  4. to ne WG ale ty individua co jsou na publicu :D
  5. Přesně tak, já už bez čety na public radši ani nelezu, včera jsem to zkusil, první tři bitvy, tři porážky, tak jsem to vypl a šel hrát BFko :D Naopak když jsme jezdili v četě, tak jsem po 30 bitvách měl úspěšnost skoro 80% :)
×
×
  • Vytvořit...