Přejít na obsah

DtX

Members
  • Počet příspěvků

    1 577
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    5

Příspěvky od uživatele DtX

  1. Galactica je fajn, ale co mě sxxlo na maximum a to nejen v tomto seriálu- ty díly kde se z mého pohledu žvaní o ničem. Raději mám spíš akčnější podívanou.

     

    Jo a myslíš origo sérii nebo tu novější?

    Myslím tu novou (2004 začínala), na tu starou ze 78-mýho jsem zkoušel koukat, ale se znalostí remaku to prostě nešlo :-)

     

    Díly, kde se kecá o ničem máš ve všech seriálech, u nás je fenomén hvězdná brána a tam byl podle mě podíl nudnej/dobrej díl horší než u BSG. A proto je dobré se na to koukat na PC, vždy to jde posunout :laugh:

  2. Moc tomu nerozumim. Cruiser T2 bude hazen v MM s T2 a T3

    Ale o radek niz tedy T3 se ma v MM potkavat s T3 - T5......ale ne T2 . To jaksi popira radek vys. A je to tak vsude. Hadam,ze by mela byt zabarvena i ta policka o tier niz a ne jen ta od stejneho plus dve.

    To ukazuje jen max. rozptyl MM. Například tier 3 BB teď bude potkávat max. tiery 3 a 4. Ne výš. Zároveň ale může potkat nižší tiery (ale ne tiery 1, protože ty potkají max. druhý tier).

     

    Všechny lodě (až na lowtier CV) měly až doteď rozptyl +3. Tj, že tier 3 BB mohla potkat i tiery 6 (Fuso například), teď potká maximálně 4tej tier (Myogi např.). Tohle bude asi nejvýraznejší změna pro WoWs od OBT patche.

  3. Tohle je tabulka pro patch 5.0, což by měl být patch, kterej dostaneme při release (tj. čtvrtek?). Ale popravdě s T4 CV by jsi Cleveland neměl potkat ani teď. Leda by jsi v divizi s něčím co má horší MM (cokoliv jinýho na T4). A nebo pokud by enemy měl fail divizi T4CV + T4BB (CA/DD) a "rovnej" MM pro CV by tě zatáhl do vyšší bitvy.

  4.  

     

    Sice mě SCII s tím modelem "zaplať za každou rasu zvlášť" naštvali a odmítám jim za to platit, ale to video je celkem (dle mě) povedené... (Koupil jsem pouze WoL)

    Zdravím SC2 fandu :thumbsup: 

    No mě tím taky nepotěšili, ale musel jsem uznat, že za ty peníze to stojí. Heart of the Swarm přinesl daleko víc obsahu než většina AAA titulů, který máš dohraný za 4-6 hodin. Mimoto SC2 vychází jednou za dva roky (tj. třeba 2x míň častěji než call of duty), kdyby používali jakejkoliv jinej model, třeba mikrotransakce, tak by jsi už zaplatil několikrát víc. Kdyby to přidávali formou DLC jako každej druhej dnes, tak by jsi zaplatil mnoho-mnohonásobně víc.

     

    LotV vypadá fantasticky a koupím ho asi hned po vydání a rád jim ty peníze za to dám (WoL jsem kupoval hned jak vyšel, HotS v americe za 10 dolarů v akci před cca rokem).

  5. Detaily o změnách (rebalance) artilérie:

     

    Ruští hráči se potkali se Stormem v muzeu Stalinovy linie ("Stalin Line museum") v Bělorusku aby oslavili den ruských tankistů. Storm zde oznámil některé změny artilérie, které budou testovány. Nepřekvapivě, mnoho z nich je zkopírováno z Modern Warfare. Jedná se o:

    -Předělání arty na "debuff" (teď nevím jak to říct česky, možná bych tam nechal "podpůrnou"...) třídu snížením dmg, ale přidáním schopnosti potlačit posádku nepřátelských vozidel (snížit efektivitu posádky) a zároveň zvýšení přesnosti. Potlačení posádek bude odměněno pomocí exp.

    -Osvětlovací munice (=světlice?) pro artilérii (spotování v dané oblasti)

    -Změna pohledu artilérie na ten, který známe z Battle Assistant módu a Armored Warfare

    -Varování o artilérii (pro hráče na které arty střílí)

     

    Nic z toho není konečné, ale bude brzy testováno.

  6. Zdravím místní zbraňové odborníky, copak je tohle za pěknou flintičku?

     

    7SICl.jpg

     

    Ten obrázek pochází ze zadržený turecký lodě, která nelegálně vezla zbraně do Libye, údajně do oblastí kontrolovanejch islamisty. Všude jsem viděl napsáno jen "military shotgun", žádný konkrétní typ. Vzhledem k tomu, že jde o Turecko, tak bych věřil tomu Uzkonu...

     

    Nějaký český pochybný média ho převzali a překroutili, že se prej jedná o zbraně a americký náboje uvedený jako pomoc pro uprchlíky, která měla směřovat do evropy.

  7. Heroes jsem hrál víc v betě, teď to jen občas zapnu, abych si odehrál ty 3 mise. Jméno DtX

     

    Heartstone by mě asi i bavil, ale co jsem zkoušel, tak do toho musíš investovat hrozně moc času aby jsi si odemknul použitelný karty... takže nic pro mě. Každopádně na telefonu to fakt patří mezi top hry... jen mít ty karty :-)

  8. K té malé „lovkyni“ — už jsem to psal hned pod tím příspěvkem a jen v krátkosti to zopakuju. U toho videa nebyla bližší informace, ale pokud to byl lov jen ze zábavy, tak tím holka přišla o dětskou nevinnost, protože takový lov ze zábavy je svinstvo. Pokud to byl lov na jídlo, pak je to dle mého názoru v cajku.

    Jak psal Kozlus, taky jsem už jako malý kuchal králíka, který pak byl k obědu. Se zabijačkou prasete jsem nikdy neměl psychický problém, stejně tak s vánočním kaprem a tak dále. Ale vše bylo kvůli jídlu a nikoliv pro zábavu (či takzvaně ze sportu).

    Lovit pro jídlo? Co to je? Kolik lidí skutečně musí lovit, aby měli co jíst? V naší západní kultuře skoro nikdo. Mimoto snad všichni co jdou v USA si tu srnku ulovit (bývá to 1 kus na osobu za celou hunting season, která trvá asi týden-dva) ji pak odvezou domu a sní. Je to zdravý maso zadarmo... Podle mě ji ani ze zákona nemůžou tam nechat.

    I srny co srazíš autem si často odváží domu (a že je to sakra běžný, i na dálnicích, pojišťovny taky ze zákona musí proplatit škody vzniklý na autě po střetu se srnkou, protože ze zákona za to řidič nemůže - jen pro představu kolik jich tam je + fakt, že neexistuje něco jako myslivci - koncept, že lovit může jen člověk, kterej se tím živí a má na to papíry je pro ně skoro nepochopitelnej). Mimochodem, prej největší množství "zranění" při lovu pochází od infarktů lovců co pak tahaj srnku zpátky k trucku :-D

    Tím končím tento americký výlet za srnkama a víc se k tomu vyjadřovat nebdu.

  9. Ta holka je na to proste prilis mala. Vyrustal jsem na venkove a vim jaky jsem mel soky ze zabijacek a podobnych akci. Tahle to rozchodila, ale taky mohla mit poradny trauma.

    A já znám americký kolegy s 10 letýma dětma, který maj z různejch druhů zbraní nastříleno tisíce ran. V tom článku psali, že svýho tátu prosila aby mohla s ním jít na lov od 5ti let... My tu chováme a zabíjíme králíky, oni jdou jednou za rok na lov na srnky, nevidím v tom zásadní rozdíl.

     

    Nedávno taky obletěla internetem zpráva o tý 15letý holce co sama na plachenici obeplula svět. Je na to taky moc malá? Mimochodem já jsem taky na zabíjačky chodil už od mala, viděl jsem mámu topit koťata, stahovat králiky, sekat hlavy slepicim... ale takovej je život na vesnici. A nemyslím si, že by mě to nějak poznamenalo, daleko větší zážitek ve mě zanechalo, když jsem nedávno viděl následky těžký bouračky...

  10. Už s tím bojuju dýl jak 3 týdny, pravidelně net padá 3-5x za den. Ale poslední dva dny je to fakt pořád. Oni tvrdí, že jde o nějaký lokální rušení. Vždy jen poví, že to předá technikům a ticho po pěšině... asi bude na čase přejít k někomu jinýmu.

  11. Hlásím, že UPC vymyslelo novou kratochvíli - vypnout každých půlhodiny na chvíli internet. Takže včera žádné WoWs a dnes to taky nevypadá...

     

    Nicméně jsem doexpil a můžu koupit Fuso. Poslední hry s Kongem mě maximálně zklamaly, první dobrá, pak mi chybělo 2k expů na Fuso, 2x proti sedmičkám na bvou bratrech ,!,, Pak jsem si dal i jednu hru s Ishizuchi, dmg sice nic moc (asi 50k), ale docela povedená hra, nakonci mě lovila Omaha s Murmanskem pomocí HE spamu a stejně jsem jim utekl a pořádně je naložil. Nicméně mi tím alespoň darovali medajli fireproof - tj. 10 vlajek pro -dobu hoření, a to se vyplatí :thumbsup:

  12. Zajímavé video, to ano. Nicméně když se nad tím zamyslím…

    I takhle se dá přijít o dětskou nevinnost, pokud lovila s tatíkem jen pro zábavu a nikoliv pro jídlo.

    Samozřejmě že neznáme vubec žádné podrobnosti z toho krátkého videa bez dodatečného komentáře a nelze tedy předjímat, ale jen mne to prostě napadlo.

    To se z našeho pohledu těžko chápe. To je prostě jinej kraj, jinej mrav...

     

    Jen pro zajímavost k tématu jak běžnej je lov v USA... v den kdy na severu USA začíná "hunting season" pro střelný zbraně (sezóna pro luky a kuše začíná cca o 2 týdny dřív - to se může měnit stát od státu), tak školy mají prázdniny, protože vědí, že by tam skoro nikdo nepřišel. Pokud vim, tak legálně lovit může kdokoliv starší 8 let (asi opět bude záležet stát od státu). A mimochodem, bez lovný sezóny by to tam ani nešlo, protože i tak jsou tam srnky přemnožený hroznym způsobem.

×
×
  • Vytvořit...