Přejít na obsah

sonorek AF

Members
  • Počet příspěvků

    1 582
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    61

sonorek AF last won the day on Leden 26 2019

sonorek AF had the most liked content!

O uživateli sonorek AF

  • Datum narození 11.6.1975

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sonorek AF's Achievements

  1. https://megazpravy.cz/zeleni-aktiviste-pluli-sledovat-tajici-ledovce-jejich-lod-zamrzla-v-ledu/?fbclid=IwAR0R2eywIUoZ3gxSfXWU5Ja-KK6f1s-4cKSuRyFdSzddwM6dWwD-g_w3OP0 Něco je špatně)))
  2. Nová choroba? :o Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba - VPDSP: Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Projevuje se například takto: Rozhodnu se zalít zahradu. Když jdu k hadici na zdi garáže, všimnu si, že i auto potřebuje opláchnout. Jdu si pro klíče od auta, abych ho vyvezl na prostor před garáží. Ovšem přitom uvidím na stolku v předsíni neotevřenou poštu. Asi bude rozumné se podívat, jestli tam nejsou nějaké složenky k zaplacení. Položím klíče od auta na stolek a začnu probírat poštu. Přitom vidím řadu reklamních letáků a jdu je hodit do odpadkového koše v kuchyni. Vidím, že je plný, takže letáky položím na kredenc a jdu vyhodit odpadky z koše do kontejneru na ulici. Přitom si uvědomím, že vedle kontejnerů je schránka na dopisy, takže by bylo dobré hned dát do schránky i ten dopis, co jsem večer psal. Jdu si tedy pro něj do pokoje. Na stole u dopisu leží hrnek s kávou, kterou jsem před chvílí pil. Vezmu ho do ruky a cítím, že káva už vychladla. Nevadí, uvařím si nový hrnek kávy. Vezmu hrnek a jdu do kuchyně. Cestou vidím, že kytka ve váze začíná uvadat. Tak položím hrnek na parapet a chci vzít vázu a napustit do ní čerstvou vodu. Přitom uvidím na parapetu své brýle, které jsem hledal ráno. Musím si je dát na svůj pracovní stůl, abych o nich věděl. Ale nejdříve přece jen doliju vodu do vázy. Položím brýle, vezmu vázu do ruky a vidím, že za vázou leží dálkové ovládání od televize. Proboha, zase ho budeme večer hledat. Musím ovladač položit k televizi v obýváku. No, ale to počká, napřed je přece nutno dolít vodu do vázy. Jdu do kuchyně a napouštím vodu. Přitom mi vyšplouchne na kuchyňskou linku. A trochu i na podlahu. Jdu do koupelny pro hadr, abych to utřel. Pak se vracím do předsíně a přemítám, co jsem chtěl udělat. K večeru: zahrada není zalitá, auto není umyté (a nemůžu k němu najít klíče), na okně je hrnek se studenou kávou, kytky ve váze jsou už úplně zvadlé, dopis není vhozený do schránky (a taky ho nemůžu najít), ztratily se mi brýle a televizi musíme ovládat ručně, ovladač je bůhví kde. Divím se, že nic není hotovo, když jsem se celý den nezastavil a jsem docela utahaný. No nic, jdu zkontrolovat došlé maily. Udělejte mi laskavost. Přepošlete to všem známým, protože si nemohu vzpomenout, komu jsem to poslal a komu ne. Jo, a nesmějte se, jestli tyhle stavy neznáte! Váš den se blíží!!
  3. Admin Šaman *Uživatel:* Vypnul se mi počítač. Volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází. On je prostě šaman! Je to bůh. *Admin:* Zavolali mě k uživateli. Ten idiot se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal a zapínám ho, nadávám, odcházím. Je to blb.
  4. Jsem si říkal no a co? Ale pak jsem si všiml toho Himmlera a málem jsem se podělal.
  5. Zelenou mambu do ulic Prahy poslal Putin. Had mluvil rusky a byl chycen jen proto, že se zlil jako ruský mužik Praha-Hlubočepy, (fň!) – Zelená mamba již byla chycena, ale až teprve teď vyplouvají na povrch bližší informace. Ukázalo se, že její majitelka byla ruskou špiónkou a mambu vypustila do pražských ulic záměrně. BISka dokonce zjistila, že jí k tom dal pokyn osobně Vladimir Putin. Tuto informaci se podařilo zjistit díky odhalení mrtvé schránky, která byla umístěna za Plíhalovic ohradou. Ruští „plantážníci“ se tam scházeli každou první neděli v měsíci a kuli pikle proti svrchovanosti České republiky, která je nedílnou součástí moudré Evropské unie. „Zelená mamba měla sloužit jako nástroj ruské propagandy. Cestou z bytu své majitelky trousila hovínka ve tvaru srpu a kladiva a pokřikovala prokremelská hesla. Jako třeba „Za Putina“, „Pro Putina“ a „S Putinem“. Naštěstí pro celou Českou republiku se ukázalo, že jinak bravurně vycvičený had ruskou vojenskou zpravodajskou službou GRU má i své slabé místo. Když se doplazil do blízké zahrádkářské kolonii, aby odtud navázal kontakt s ruským ústředním, objevil v chatce pana Václava Rokose láhev vodky. Objal ji kolem dokola a vyžahnul až do dna. Poté spokojeně usnul a my jsme jej mohli odchytit,“ uvedl vyšetřovatel Jan Pluhař. Přímo na místo se vypravil Jakub Unda. „Je úžasné, že jsme dokázali odhalit hnízdo ruských agentů na našem území. Ten had mohl natropit velké škody. Celý případ jen ukazuje, že Putin se nezastaví před ničím. Nejprve poslal hada a příště pošle ruské tanky, jako to udělal v roce 1968. Chtěl bych poděkovat naším bdělým vyšetřovatelům. Jenom díky nimi teď nejsme ruskou kolonií. Pro onoho chyceného hada požaduji přísné potrestání. Když se ale sám omluví a bude se kát, nechám ho zahrát v některém ze svých artových filmů. Hady já jinak tuze rád,“ přiznal Unda s lehkým uzarděním.
×
×
  • Vytvořit...