Přejít na obsah

hanes1954

Members
  • Počet příspěvků

    278
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele hanes1954

  1. V 23. 1. 2018 at 9:46, variola napsal:

    Ano, Ensk je určitě v těch mapách, které mi rotují. Ale ten nepovažuju za čistě městskou mapu, přece jenom je tam pro TD dost využití. Podobně se mi občas objeví Ruinberg nebo Siegfried.

    Čistě městská není,ale je krátká a pokud ji dostanu s artynou tak je to rychlá smrt. V době light tanků se zásobníky je i pro TD špatně hratelná,obzvlášť pro TD bez otočné věže. V městské části se nechytáš a na zelené svítíš okamžitě a pro ligh tanky jsi snadná kořist.

  2. V 21. 1. 2018 at 9:26, variola napsal:

    Něco se (pravděpodobně) stalo i s rotací map. Jak jsem už tady někde psal, jezdím jenom TD a nepamatuju, kdy bych dostal Paříž nebo Himmel. Plzeň výjimečně.

    Tak já zase pokud vezmu TD nebo artynu tak jedu město. Třeba takový Ensk jsem si už pro sebe přejmenoval na HanesTown. Denně minimálně 4x tuhle mapu hraju.Měl jsem i období,kdy byla šňůra všech městských map v kuse,mohou to potvrdit moji přátelé z klanu. Proto když hrajeme četu tak nejsem nikdy velitel :laugh:

  3. před 11 hodinami, Hellweapon napsal:

    Musím to napsat. Je mi jedno, že některá slova budou cenzurována. Podle Map rotátoru hraji 90% bitev s TD vždy v nějaké zasrané  městské zástavbě. Zkurvená Paříž, Plzeň aj. Prochorovku,Malinovku a Step jsem prakticky už zapoměl.

    Tak to vítej do klubu,mám přesně to samé a obzvlášť,když chci TD expit a pustím si zálohy!!!! V ten moment hraju neustále městské mapy,které jsou totálně nevhodné pro TD. A to stejné mám s artynama :Smile_sad:

  4. poslusne hlasim.Mapa prochorovka. uz ani přimej zasah z GWE-100 do O 261/ruske artyny neznamena zniceni enemy...nechal sem mu 21 Hp.a o ty sme samozrejme prohrali,pac zbyl akorat O261 a vyprsel cas...

    jelikoz nas Sheridan se asi blbe vyspal a delal me pul bitvy hlidace o dva křaky dal.... misto aby spotil a svitil

    Tohle se mě stává velmi často,artyně nechám pár hp a co se týče scoutů,darmo mluvit,hromada hráčů je hraje,ale jen málo z nich ví,k čemu ten tank je určený. Viz včera bitva Paříž,na zelené u Eifelovky 2 arty a 3 TD,včetně mě, a scout AMX 13 75 jel spotit s heavy tankama pod most!!!!! Samozřejmě s ním i naše dvě medka!!!! Jak jsme s TD a artynama dopadli je jasné............. :wallbash:

  5. dneska to vcelku slo...a kdyz sem neprostrelil se škorpikem humla zboku na 200 metru se slovy nesla skrz nebo jak to bylo,naznal sem,ze je nejvyšši čas jit spat

    Poslední dobou se mě to stalo několikrát,že jsem se Skorpionem G neprostřelil artynu nebo light tank z boku,nevím,ten tank se mě zdá hodně jiný,než když jsem ho kupoval  :mad:

  6. Ale no táááák, jak z jedné bitvy hned víš, že používá aimbot....že měl 7 killů a to je jako důvod?! Včera jsem měl v jedné bitvě 3x zapálení a hned jsem cheater?

     

    Ale co jsem si všiml je, že je spotovací systém byl 1000x lepší než co je teď, abych jen nakouknul a hned mi ji IS3 natáhla na 400m. Člověk svíti dřív než sám o tom ví. prostě 6smysl už nemá smysl a musí hrát jako na začátku bez žárovky.

    Taky jsem koukal, že hodně hráčů (jo lustruji hráče sem tam) že poslední 100-200 bitev jsou hooodně pod hranicí svého průměrného vítězství. Že by konspiračka na MM a koukali WN8.

    Žárovka se Ti rozsvítí až 3 sekundy po tom,co jsi byl spatřen nepřítelem,tak to funguje už dost dlouho.

  7. Ale no táááák, jak z jedné bitvy hned víš, že používá aimbot....že měl 7 killů a to je jako důvod?! Včera jsem měl v jedné bitvě 3x zapálení a hned jsem cheater?

     

    Ale co jsem si všiml je, že je spotovací systém byl 1000x lepší než co je teď, abych jen nakouknul a hned mi ji IS3 natáhla na 400m. Člověk svíti dřív než sám o tom ví. prostě 6smysl už nemá smysl a musí hrát jako na začátku bez žárovky.

    Taky jsem koukal, že hodně hráčů (jo lustruji hráče sem tam) že poslední 100-200 bitev jsou hooodně pod hranicí svého průměrného vítězství. Že by konspiračka na MM a koukali WN8.

    Hraju denně a hlavně čety a stává se to i mojim kolegům v četě,pokud na Tebe vyjede tank,který bez míření okamžitě trefí munici dvakrát po sobě tak to není náhoda,to je aimbot,to mě nikdo nevymluví. A zrovna v té bitvě jsem překlikával na oba své kolegy v četě a dopadli stejně jako já,takže náhoda? A Ty jsi zapálil ten tank 3x po sobě? Nebo jsi zapálil 3 tanky? Já psal o tom,že prostě měl aimbot,který mě neustále mířil na munici a taky mě ji dvakrát za sebou zničil a mým kolegům taky.

  8. Tak zatím mě to baví, jen mě štve že vážně nevím kam nyní se jezdí, trochu se na těch mapách plácám....a na wn tedy rozhodně nehraju, hraju protože se mi prostě chce a jaké mám výsledky je mi u zadele...ostatně od toho jsou tam jiní a jelikož nemám xvm , tak vlastně ani nevím kteří, já už nyní mohu vždy jen překvapit, hlavně sám sebe... :laugh:

     

    jen se mi zdá se se ve WG trochu cheatuje....prapodivné je to někdy , ostatně nyní se aimbot nabízí i v balících modů...., :laugh:

    Za takový balík módů dostali hned 3 hráči našeho klanu 7denní ban.................takže moje doporučení zní: jen povolené módy! Ikdyž hlavně Poláci bez nich hrát neumí a asi je jim jedno to,že je WG může zabanovat. Včera na Himmelsdorfu jsem dostal od jednoho poláka ,který jel s Batchatem hned první ranou munici a druhou mě už uletěla věž,na závěr bitvy měl na svém kontě 7 sundaných tanků,proč asi? Prostě aimbot za hráče udělá práci sám a ten kdo hraje čistě na to doplácí. Můj názor na to je: zrušit složku res_mods a byl by pokoj. Ale to se asi nestane,protože dle neoficiálních zdrojů samo WG tyhle módy nabízí za úplatek a proč by přicházelo o prachy,že? Je to začarovaný kruh..............................

  9. Jenom škoda, že nepřidali i dalším heavy tankům. Teď jsem si zpět koupil E75 a ukloval mě sedmičkový scout. 

    Pro sedmičkového scouta dnes není problém uklovat pomalou E75,která dlouho nabíjí a pomalu otáčí věž. Spíš mě štvou prémiové ruské heavy Defender,které nejdou ani goldem prostřelit.

  10. Jinymi slovy: zahraju jednu skvelou bitvu a pak si klidne pockam? Podle mych zkusenosti to tak nefunguje, ne ze bych to takhle delal, ale hraju velmi malo.

    Musíš být lepší,než 65% hráčů,kteří s tím tankem hráli za posledních 14 dní. Potom dostaneš první znak na dělo.

  11. Spustim WoT a prvni bitvu muj MT-25 5 sec po startu nekdo smahne jednou ranou, koukam odkud me mohl nekdo videt, no a on to byl nas top premiovej tank.

     

    Mile prekvapilo jak se do nej ostatni pustili, jo a bitvu jsme vyhrali a ja mel 3nasobek jak prase. :ninja:

    Tohle se mě stalo několikrát,když jsem jel spotit a najednou rána a šel jsem do garáže,když jsem se zeptal proč mě sundal,tak odpověď zněla : red noob. Že potom tým neměl spotera to mu bylo fuk a samozřejmě následovala další šňůra nadávek v chatu i do garáže. To je dnešní publik,kde se na nikoho nemůžeš spolehnout. 

  12. je 3 tisíciletí a 21 století, svět pc a tím spojené věci. Někdo sport neuznává a může si klepat na hlavu, proč sport a né zrovna hra na pc...je to úhel pohledu

    Hraje to hafo lidí a s tím máš spojené i to, že potkáš víc bukvic než v životě. Je to pravděpodobnost. sorry, ale jo, nejsi za compem vidět a nemůžeš za to dostat přes držku, ale pralesní liga je pralesní liga tam jsou taky bukvice = public, co tě smahnout a přizabijí a honí si ego a ve vyšší lize se to nestává (né že by po sobě nešli, ale není to tak hrozné). Měl jsem psát o sportovcích co nikdo nezná? Když budeš hrát na vyšší úrovni, budeš hrát ve Wotku ligu a tam ti nehrozí nic, budeš hrát špatně, hraješ pralesní ligu. A to se pozná podle WN. Když bude někdo shánět někoho do týmu, tak určitě si vezme hráče, kterej bude tvrdit, wn mě nezajímá hraji pro radost a nevezme si hráče co to umí hrát. A jak to poznáš, že to umí hrát? Prostě nějaké údaje = ve wotku wn

    Myslel jsem to tak,že Jágr a spol. sportují v reálném a ne ve virtuálním světě,takže oni nemají potřebu si zvyšovat své ego,jako ty bukvice ve WoT.

  13. a o tom to přece je. Ano někdo se najde, že si tím honí ego. Ale jako v každé činnosti člověka je něco, v práci je to třeba lepší práce více peněz, ve sportu prostě to, že chci vyhrát a né jen prostě tam být, proč by člověk jinak to dělal.  Ano jen si zahrát, ale i třeba hospodští povaleči, když si jdou jen tak zahrát třeba nohejbal nebo kopnout do balonu, chtějí vyhrát. A je to i ve wotku, chceš vyhrát a hold prostě to wn k tomu patří. A když se prostě WN ujmulo, jako nějaká hodnota, tak s tím se musí počítat a né stále nadávat, že to je paskvil. Paskvil by to bylo, kdyby např. tuto hodnotu uznával nějakej klan, druhej klan by uznával jinou hodnotu atd. Prostě je to nějaká hodnota co k wotku patří.

    Chtete říct, že když je někdo dobrej v něčem, tak vlastně v realném životě to je úplně něco jiného? Co je sebevědomí v realném životě? Messi, Ronaldo, Jágr, Hamilton, Wooods atd si vlastně honí ego ve sportu, protože mají nízké sebevědomí v reálném světě ?

     

     

    Ale nevím proč stále někdo píše opět, že si s tím někdo zvyšuje sebevědomí, ale jeho WN nezajímá. A nezapomene napsat, že na jeho účtu hrají další hráči. 

    A to by jsi se divil, kolik opravdu špatných hráčů mají hozené xwm, kde ti zrovna ukazuje tu nesmyslnou hodnotu

    To jako myslíš,že hraje Jágr a spol. ve virtuálním sportu???? To není dobré srovnání . WoT je virtuální svět,kde hlavně anonymita dělá z lidí někoho jiného než doopravdy je,jak mě vysvětlíš,že jsou ve WoT hráči,kteří se vysloveně vyžívají v urážkách ostatních kvůli nízkému Wn8? Střílejí do spoluhráčů,vytlačují s těžším tankem ty slabší z dobrého místa na mapě a pod.? Já si myslím,že si s tím zvyšují své ego,kterého se jim v reálném životě nedostává,což se určitě nedá říct o Jágrovi,Messim,Ronaldovi a dalších,které jsi jmenoval.

  14. Jsem na to podobně, taky 6 dní - 15. - 21.12. :-), takže také čekám na trest, který patrně padne dnes k večeru, až to zase zapnu. Protože včera jsem měl WR 5/5, tak dnes očekávám 0/10 :-D

     

    Battles: 158 / 33,379  →  33,537 (+158)

    Win Rate: 68.35% / 54.38%  →  54.45% (+0.07%)

     

    Celkově za prosinec jsem na tom zatím takhle:

     

    Battles: 378 / 33,159  →  33,537 (+378)

    Win Rate: 60.05% / 54.39%  →  54.45% (+0.06%)

     

    Ale spíš je to o tom, že se vracím výsledkově tam, kde jsem už byl, než mě WG "zařízlo" - no zařízlo, WR byl pořád 50+, ale nějak to nebylo ono :-D

     

    Tak nevím co jsem udělal WG, ale za 6 dní ...no uvidím, kdy mi zmáčknou červenej čudlík.

    battles: 117

    Win Rate:64.96%

    A já zas čekám na to,až mě zmáčknou ten zelený,za poslední 3 dny hrůza a děs............... :wallbash:

  15. Poslušně hlásím, že jsem si vyjezdil T44-100. Bylo to tak tak, ale dal jsem to. Největší problém byl hned na začátku s českou linií a japonci. Jinak to šlo relativně dobře. A když už jsem si tank vyjezdil, tak jsem si ho chtěl taky zahrát a zjistit co se v něm skrývá. První mapa Paříž, kdy u nás na topu já, T44, Panther II. Enemák O-Ho, T32, T34-3. To je jako na téhle mapě opravdu vtip. Samozřejmě jsme to rupli, protože je to tak retardovaná mapa, až to bolí. Btw nevím jestli to mám tak jen já, ale hodně se mi stává, že jsou obrovské rozdíly v počtu těžkých tanků. Jeden tým má třeba dva a druhý tým pět atp. Což je podle mě na hodně (hlavně městských) mapách problém. Je to kolikrát opravdu dost očividné, kdo "musí" vyhrát. No každopádně druhá hra s T44-100: proti desítkám, kdy ve hře bylo celkově šest osmiček, z toho čtyři u nás. Třetí hra opět desítky na Murovance. Tak jsem to vypnul, protože to evidentně nemělo smysl. Tak snad si tančík užiju i v normálních bitvách. 

    Dva těžáky proti pěti je ještě slušný MM,hrál jsem bitvu,kde jsme měli 1 heavy tank proti sedmi na Himmelsdorfu,ale jelikož jsme měli převážně medka,tak jsme se štěstím vyhráli. Ale je fakt,že se mě to hodně stává,kdy jsou počty heavy tanků v týmech hodně nevyvážené. Marně se ptám na všech fórech,podle čeho se týmy do náhodných bitev vybírají,ještě jsem nedostal jednoznačnou odpověď!!

  16. Mám 12 dní na splní tří národů. Asi to nedám, ale za to jsem zjistil, že je ve hře jeden hrooooozně OP tank a to pětkový Stug. Udělal jsem s ním prakticky většinu německé línie. Teda hlavně killy. Jen mi chybolě oproti killům 20k dmg. To není zase tak špatné. Je to hrozný zabiják a to tam mám skládanou posádku, kde je jen polovina na prvním skillu, další jsem dodělával během hraní. A taky je to první hračka, kde jsem udělal tři Znaky. Celkově je pro mě hraní v tuto chvíli i zábavné. Jezdím si vlastně tanky z každého národu, o kterých si myslím, že jsou v mých rukou dobré a baví mě to s nimi, teda až na japonské Ch-Ri a českou T40, tu nebudu hrát hrooooozně dlouho, protože její náboje začali létat jak z artyny. A když chcete HEATem trefit IS3 do štiky, tak nemáte šanci, protože tu IS3 zaručeně přestřelíte. Každopádně snad to stihnu, pokusím se o víkendu udělat zátah. Jen aby to má nervová soustava vydržela, protože o víkendu to opravdu stojí za to. 

    Stug IIIG je super stroj,taky jsem s ním dělal skoro celou německou linii :-)

  17. Johne, já odpovím i když Škorpiona nemám. A převedu to na svoje poznatky. Když s něčím rád hraji, tak vím jak se stroj chová. Dovoluji si tvrdit, že jsem slušný střelec a vím jak mám doměřovat i přes rng a další nesmysly. Abych z 30m neprobil z boku a střely lítaly do země pod šíleným úhlem je snad i proti zákonům fyziky. Tohle i záhadné mizení střel očekávám že potká i Škorpiona ve zvýšené míře.

    Nelze to svalovat na sabotáž munice v továrnách na němci okupovaných územích. Ale bolševik asi do něčeho vrtal.

    Přesně tohle se mě se Skorpionem stalo včera,z boku jsem 3x neprobil AMX 30 zhruba na 60 metrů,přitom jedna střela vůbec nezaznamenala nějaké poškození,prostě prolétla tankem a zmizela............ :wallbash:

  18. takze podle meho pocitu bych rekl,že škorpion dostal nerf.

    Podle mého taky,pěkně mě naštvali,nalákají Tě na skvělý tank,dostanou peníze a stejně si s ním dělají co chtějí,můžeme poděkovat uplakánkům,kteří si ho nekoupili a jak zjistili co je to za zabijáka,tak brečeli na fóru,ať s tím něco WG udělá,že je moc OP. :wallbash: Je to stejné jak s Helcatem,ten bohudík nebyl prémiák.

  19. a tomu říkáš, že je to největší moneymaker ... tohle udělám s typem59 a nedej bože s IS6 a jsem tam za 120 a ještě budu v ultrafialových čísel.

    Já se s vámi nehádám, jen to není nic moc, ale jestli nevlastníte typa59 či IS6, (i SP jde na dmg udělat ale, s apcr) tak to se nedivím. Jen říkám, že je to prostě můj omyl, litr jsem mohl investovat úplně jinak.

     

    bledos: nevím proč porovnáváš VII vs VIII...a když už,tak já porovnávám výdělky a kolik musíš nastřílet, že ani přes 4k dmg nedostanu 100k a to je dost ubohé,na to že je to premiak. To když nastřílíš i s obyčejným VIII tankem dostane přibližně stejně.

    Nejsem tak dobrý hráč,ale kamarád z klanu s ním dostal 157 tisíc za nastřílených 4200 Dmg,neřekl jsem ,že je to nej moneymaker,psal jsem ,že je to můj nej moneymaker z prémiových tanků co mám. Bohužel Type59 ani IS6 nevlastním .

×
×
  • Vytvořit...