Přejít na obsah

hanes1954

Members
  • Počet příspěvků

    278
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele hanes1954

  1. Čistě městská není,ale je krátká a pokud ji dostanu s artynou tak je to rychlá smrt. V době light tanků se zásobníky je i pro TD špatně hratelná,obzvlášť pro TD bez otočné věže. V městské části se nechytáš a na zelené svítíš okamžitě a pro ligh tanky jsi snadná kořist.
  2. Tak já zase pokud vezmu TD nebo artynu tak jedu město. Třeba takový Ensk jsem si už pro sebe přejmenoval na HanesTown. Denně minimálně 4x tuhle mapu hraju.Měl jsem i období,kdy byla šňůra všech městských map v kuse,mohou to potvrdit moji přátelé z klanu. Proto když hrajeme četu tak nejsem nikdy velitel
  3. Ahoj námořníci,je nějaká možnost nastavit ve hře český dabing,tak jako ve WoT ? V nastavení je jen angličtina,němčina,polština atd. Díky za odpovědi.
  4. Tak to vítej do klubu,mám přesně to samé a obzvlášť,když chci TD expit a pustím si zálohy!!!! V ten moment hraju neustále městské mapy,které jsou totálně nevhodné pro TD. A to stejné mám s artynama
  5. Ty odznáčky jsou za splněné mise :)
  6. Tohle se mě stává velmi často,artyně nechám pár hp a co se týče scoutů,darmo mluvit,hromada hráčů je hraje,ale jen málo z nich ví,k čemu ten tank je určený. Viz včera bitva Paříž,na zelené u Eifelovky 2 arty a 3 TD,včetně mě, a scout AMX 13 75 jel spotit s heavy tankama pod most!!!!! Samozřejmě s ním i naše dvě medka!!!! Jak jsme s TD a artynama dopadli je jasné.............
  7. Poslední dobou se mě to stalo několikrát,že jsem se Skorpionem G neprostřelil artynu nebo light tank z boku,nevím,ten tank se mě zdá hodně jiný,než když jsem ho kupoval
  8. Jel jsem na Himmelsdorfu s Centurion 7/1 do kopce,ten Batchat vyjel z vrchu a hned bez míření první rána munice a druhá taky a věž letěla 5 metrů daleko,kolegům s čety udělal to samé,to je náhoda?
  9. Žárovka se Ti rozsvítí až 3 sekundy po tom,co jsi byl spatřen nepřítelem,tak to funguje už dost dlouho.
  10. Hraju denně a hlavně čety a stává se to i mojim kolegům v četě,pokud na Tebe vyjede tank,který bez míření okamžitě trefí munici dvakrát po sobě tak to není náhoda,to je aimbot,to mě nikdo nevymluví. A zrovna v té bitvě jsem překlikával na oba své kolegy v četě a dopadli stejně jako já,takže náhoda? A Ty jsi zapálil ten tank 3x po sobě? Nebo jsi zapálil 3 tanky? Já psal o tom,že prostě měl aimbot,který mě neustále mířil na munici a taky mě ji dvakrát za sebou zničil a mým kolegům taky.
  11. Za takový balík módů dostali hned 3 hráči našeho klanu 7denní ban.................takže moje doporučení zní: jen povolené módy! Ikdyž hlavně Poláci bez nich hrát neumí a asi je jim jedno to,že je WG může zabanovat. Včera na Himmelsdorfu jsem dostal od jednoho poláka ,který jel s Batchatem hned první ranou munici a druhou mě už uletěla věž,na závěr bitvy měl na svém kontě 7 sundaných tanků,proč asi? Prostě aimbot za hráče udělá práci sám a ten kdo hraje čistě na to doplácí. Můj názor na to je: zrušit složku res_mods a byl by pokoj. Ale to se asi nestane,protože dle neoficiálních zdrojů samo WG tyhle módy nabízí za úplatek a proč by přicházelo o prachy,že? Je to začarovaný kruh..............................
  12. Pro sedmičkového scouta dnes není problém uklovat pomalou E75,která dlouho nabíjí a pomalu otáčí věž. Spíš mě štvou prémiové ruské heavy Defender,které nejdou ani goldem prostřelit.
  13. Musíš být lepší,než 65% hráčů,kteří s tím tankem hráli za posledních 14 dní. Potom dostaneš první znak na dělo.
  14. Tohle se mě stalo několikrát,když jsem jel spotit a najednou rána a šel jsem do garáže,když jsem se zeptal proč mě sundal,tak odpověď zněla : red noob. Že potom tým neměl spotera to mu bylo fuk a samozřejmě následovala další šňůra nadávek v chatu i do garáže. To je dnešní publik,kde se na nikoho nemůžeš spolehnout.
  15. Kdyby k tomu poslalo aspoň 1 den prémiového účtu,ale to je ani nenapadne
  16. Myslel jsem to tak,že Jágr a spol. sportují v reálném a ne ve virtuálním světě,takže oni nemají potřebu si zvyšovat své ego,jako ty bukvice ve WoT.
  17. To jako myslíš,že hraje Jágr a spol. ve virtuálním sportu???? To není dobré srovnání . WoT je virtuální svět,kde hlavně anonymita dělá z lidí někoho jiného než doopravdy je,jak mě vysvětlíš,že jsou ve WoT hráči,kteří se vysloveně vyžívají v urážkách ostatních kvůli nízkému Wn8? Střílejí do spoluhráčů,vytlačují s těžším tankem ty slabší z dobrého místa na mapě a pod.? Já si myslím,že si s tím zvyšují své ego,kterého se jim v reálném životě nedostává,což se určitě nedá říct o Jágrovi,Messim,Ronaldovi a dalších,které jsi jmenoval.
  18. Všem přátelům hry WoT přeji krásné a pohodové vánoční svátky
  19. A já zas čekám na to,až mě zmáčknou ten zelený,za poslední 3 dny hrůza a děs...............
  20. Tu mapu nesnáším a je to pár dní,co jsem ji hrál 3x za sebou s artynou :( nemám rád všechny městské mapy ,ale Paříž a Plzeň bych úplně zrušil!!!!
  21. Dva těžáky proti pěti je ještě slušný MM,hrál jsem bitvu,kde jsme měli 1 heavy tank proti sedmi na Himmelsdorfu,ale jelikož jsme měli převážně medka,tak jsme se štěstím vyhráli. Ale je fakt,že se mě to hodně stává,kdy jsou počty heavy tanků v týmech hodně nevyvážené. Marně se ptám na všech fórech,podle čeho se týmy do náhodných bitev vybírají,ještě jsem nedostal jednoznačnou odpověď!!
  22. Stug IIIG je super stroj,taky jsem s ním dělal skoro celou německou linii
  23. Přesně tohle se mě se Skorpionem stalo včera,z boku jsem 3x neprobil AMX 30 zhruba na 60 metrů,přitom jedna střela vůbec nezaznamenala nějaké poškození,prostě prolétla tankem a zmizela............
  24. Podle mého taky,pěkně mě naštvali,nalákají Tě na skvělý tank,dostanou peníze a stejně si s ním dělají co chtějí,můžeme poděkovat uplakánkům,kteří si ho nekoupili a jak zjistili co je to za zabijáka,tak brečeli na fóru,ať s tím něco WG udělá,že je moc OP. Je to stejné jak s Helcatem,ten bohudík nebyl prémiák.
  25. Nejsem tak dobrý hráč,ale kamarád z klanu s ním dostal 157 tisíc za nastřílených 4200 Dmg,neřekl jsem ,že je to nej moneymaker,psal jsem ,že je to můj nej moneymaker z prémiových tanků co mám. Bohužel Type59 ani IS6 nevlastním .
×
×
  • Vytvořit...