Přejít na obsah

robertík

Members
  • Počet příspěvků

    1 461
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    24

Příspěvky od uživatele robertík

  1. před 11 hodinami, Mafian2771989 napsal:

    Víš co, Sašo?! Di do pr****! :-D

    Chce to hrát celou noc:-) Včera na mě vyběhli na Univerzitě dva legendární ghůlové . Ještě se mi to tam nestalo. A na poslední zásoby + jádra za odměnu konečně padla explozivní aristokratka.

    Ovšem taky 2x údržba servru, to jsem taky za jednu noc nezažil. Jdu si rozkapat voči:blink:

  2. před 7 hodinami, Martin.CZ napsal:

    Ahoj. Hru mám zatím krátce a přiznám se, že létat s klávesnicí a myší je nic moc. Jaký joystick používáte? Uvažuji o Thrustmaster T.Flight Hotas X.  Nebo co doporučujete.

     

    Současný online nákup je asi jako když si budu kupovat boty a mám nohy s vysokým nártem. Ale volil bych tak, abych měl jistotu, že páka dlouho vydrží "vynucené excesy" a nevymlátí se brzy a hlavně, aby držel na stole a nejezdil! Plynová páka je nutnost, to ale asi víš. 

  3. Před hodinou, Aaron Goldstein napsal:

    No když jedeš metrem a ozve se ti "Nemocnice Motol - konečná stanice" tak pro lidi co jedou na nástup do nemocnice taky nic moc... :-D 

    No, teď radši moc nejezdím a chodím kanálama. Bez roušky, sám a na krysy kašlu. Kočky se prý mohou nakazit od lidí a tak se postarají. A na velkoměstský smrádek jsem zvyklý, akorát ranní splachování je nebezpečnější než epidemie :crazy: 

  4. před 3 hodinami, Slimak napsal:

    Jako myslíš že ten krtek co to prodává, tam má nějaké podpultovky pro vysoké levely ? 

    O tom co mi padá s potvor to ani nemluvím, téměř všechny 3 hvězdičkové zbraně nakupuji u krtka

    Já jsem myslel z potvor. U krtka jsem koupil zatím jen jednou a nemohl jsem si jako ucho stěžovat. A myslím si, že nějakej systém generování v té hře je. Vtipnej :-)

×
×
  • Vytvořit...