Přejít na obsah

Filipek28_TM

Members
  • Počet příspěvků

    440
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele Filipek28_TM

  1. Update rijen 2016 Vernost linii US DD dodrzuje kratsim dosahem torped nez japonec, ktereho vsak deklasuje po vylepseni do topu zdvojenim kanonu.. Pekelne nabita lod na torpedoborec. Nizsi a stejny tier krizniku perte klidne do boku AP, snad krome St. Louise, no a bitevky spolu s DDcky likvidujte za pomoci HE. Ve vysledku dostavate velmi hratelnou schopnou a zabavnou lod.
  2. Update rijen 2016 Pekelne rychla a obratna lod! Sviznosti prekonava sve souputniky jinych zemi. Avsak.. 4km dosah torped ovsem leckoho muze znejistet az otravit. Je treba si vsimnout, ze tento DD ma nejdelsi dostrel mezi DD tieru II, a proto tedy je nutno jej vyuzivat predevsim jako gunboat. Nebojte se strilet a vyuzivejte obratnosti k vymanevrovani soupere. Torpeda jsou zde pouze prepadova zalezitost, kde je nutne vyzdvihnout jejich rychlost a hlavne pocet na salvu cili pri spravne provedenem utoku vysledny "koberec" torped spolehlive likviduje zoufaleho enemaka.
  3. Update rijen 2016 Oproti IJN torpedoborci se nezaleknete vyrazne kratsiho dosahu torped. Americti DD jsou zamereni primarne spise na kanony, byt to z prvniho pohledu nedava tolik smyslu. Vyraz "gunboat" je tu zcela na miste. V kratkosti: slusna dela, jen prumerna rychlost a obratnost, torpeda kratkeho dosahu. Takze co s tim? Nebat se uderit na lod (nejlepe zabranou do jineho souboje) a prilozit mu par HEcek na palubu a mustek. Diky delum, kadenci a naslednych ohnicku vam pekne plynule naskakuji cisilka.. Torpeda vyuzivat na prepady mezi ostruvky, kde dve salvy z leve i prave strany polozi pekelnou sit torped, kterou BB nemaji sanci vymanevrovat. Pri nutnosti zlikvidovat enemaka v otevrenych vodach najet na nej primo a ze strany na kterou nekouka (nejlepe), rychle se kolmo k nemu priblizit, otocit, vytorpit, otocit pripadne na druhy bok a poslat dalsi salvu. Mezi tim mozno cukrovat HEcky. Je to jiny styl nez IJN DD, je treba si to uvedomit.
  4. Update Rijen 2016 Prvni torpedoborec pro seznameni s japonskymi destroyery. Rychla a obratna lodicka, hbitejsi nez americky protejsek, ale zase mene nez rus. Torpeda s dlouhym dosahem, byt pomalejsi, vas uci hrat "ninja styl". Najit cil, zamanevrovat, odpalit mimo dohled, nabit a znovu.. Kanony jsou dost pomale na otaceni a navic jsou ze vsech ostatnich ekvivalentu nejslabsi. Hodi se na dorazeni nebo odpoutani pozornosti. Jak american tak rus vas v souboji 1vs1 rozlozi na padla behem par salv. Kazdopadne ale pekelny zabijak novacku, kteri si nehlidaji torpeda a pluji stale rovne..
  5. Update zari 2016 Festovni bitevni lod. Odolna. Svizne jde za kormidlem, byt rychlostne je na tom spatne. Vyzbroj jedna basen. Dostrel sice mizerny, presnost spise prumerna, ale zato pocet laufu to jisti :) Na "bitevni vzdalenost" rozeberete vse. Kawachi je chudak bez pancire a bez dostrelu, nemec mi take vrasky nedela, byt je tuzsi nez japonec. No a dalsi american.. to uz zalezi na hraci :) krizniky citadelovat, na salvu mate dost damage, na DD opatrne, ale to s kazdou kocabkou, ze..
  6. Update zari 2016 Stale dobry rychly a obratny kriznik. Vyborny pro odreagovani. Pokud si rozlozite strelbu na jednotliva dela, je z vas plovouci gatling. Pokud umite mirit, 200 zasahu i vic za bitvu neni problem. Problemem je lehce ucinnost del, ale.. staci to. Zase kdyz nabijete HE a rozpoutate spamfest, tak jsou z vas trojky bitevky nestastne. Veliky fun factor :) Vypada krasne, bila ji slusi. Jinak lodicka spis pro sberatele.
  7. Update zari 2016 Drive zabijak (napada mne drobna "podobnost" s MS-1 kdysi drive ve WOT ), nyni... Take zabijak. T1 je sice ochuzeny o AP, nicmene dela stale podezrele dobra, nejrychlejsi jednicka, nizke nastavby.. Stale ma potencional byt nejlepsi. Japonci s americanem ujedete a nemce rozeberete, pac dostrel plus vase rychlost a obratnost.
  8. Update zari 2016 Po par predelavkach po releasu celkem sikovna lod. Na T1 jsou rozdily obecne male, to se rozumi, ale Hermelin je sikula. Je svizny, tusim rychlejsi je jen Orlan, takze jakmile vas nekdo tlaci, otocit a slapnout na to :) Dela ok, subjektivne mam pocit, ze se do nej diky vyssi nastavbe lepe trefuje, pokud ho mam v merku. A to i celne, takze na takove manevry prilis nespolehat. Drzet se rychlosti a chytre manevrovat!
  9. Update zari 2016 Kdysi kral prvniho tieru, diky dostrelu pres 11km. S odstupem jste v pohode vyliskali kteroukoliv jednicku a dvojku. Dnes uz taha za slabsi konec lana, v T1 bitvach je pomalejsi nez Hermelin a Orlan, kteri vladnou soucasnosti, ctyri samostatna dela sice umoznuji vytvorit snuru granatu, cehoz se muze novacek zaleknout, ale v ostatnich parametrech (byt dostrelem je porad o par metriku lepsi) povazuji rusa a nemce za vladce. Uvidime take, jak karty zamicha novy brit.
  10. Včera mi to nešlo, dnes "Gratulujeme, kapitáne... " Zkus to ještě párkrát. Just to be sure...
  11. Na ranu vypinam s 34-2kou s tou 122kou AMX elc.. V chatu: Gold noob ... Nejaky ctvrtak mi to takhle alepon v chatu nandal, noo :D
  12. Je to urcite softproblem? Me to obcas take delalo.. Pak jsem zjistil, ze mi dochazeji baterky v mysce :D
  13. Talvi to zabil :)))) Kazdopadne trefil do cerneho.
  14. Drazi kolegove, pred tremi dny jsem najednou spadnul na skore 3:13 za vecer a do zlutych i cervenych cisel. Dobra, muze se stat. Pred dvema dny stejne. Ach jo. Vcera to same. Wtf? Hraji jen 34-1 ve full a doexpoval na top 34-2. Predtim pres tyden v zelenych a svetlemodrych cislech s WR okolo 60%. Ze bych to ze dne na den zapomnel hrat? Cucham certovinu, omluvte mne.
  15. Sednul jsem si vcera, ze si vyexpim kilo kanon na 34-2 ... 18k expy. Pekny. Ale co uz ze.. Vypinam po dvou hodinach pachteni se skore 3 vyhry z 13 bitev. A to prosim ty vyhry byly mimo jedne opravdu vydrene a o fous. Na vic nebyly nervy :)
  16. Výsledek bitvy po 3 minutách a 15 vteřinách.. A to mám teď furt :/
  17. Konečně také nějaký výdělek.. 70k bitva s Dickerem :)
  18. Tudiz nez dojedu z dovo, tak to prijde vnivec..? No jo, tak zas nic :D
  19. Chlapi, ten kod je treba nekda aktivovat bo se to pripise samo? Me email dosel, ale dovolenkuji, takze ve hre jsem to nekontroloval..
  20. I mne se v posledni dobe nedari.. Mozna je to castecne tim, ze expim, ale co naplat.. Nekdy bida, nekdy sklizen, no. Zrovna vcera 17 vyher z 22 her, slo to proste samo. I kdyz uznavam, ze takovych veceru je minimalne, to frustrujici byt bezpochyby muze, to uznavam. Stale zacitam bitvy s 38% na win :/
  21. Matrix made by WG Te vyhodnotil jako prioritni cil nejvyssiho vyznamu a takovou hrozbu pro "sajuz" je treba eliminovat. Proto angazoval spici elektronickou bunku, jez zorganizovala najezd do Tve garaze, a nejen ze Ti ohnuli vsechny laufy, ale tez rozkalibrovali vsechny zamerovace a schovali rektifikacni pomucky brozurek vcetne :)
  22. Ale jdi, pridavam to pro pobaveni, nikdo preci nevzlyka :) Preci nam tu nejde o jednu ranu za uherskej rok. Horsi je chytit tri takove rany za vecer. Pokazde od stejneho hrace. Cest dobre trefe, ale.. Rozumis mi.
  23. Ja mam podobny dojem. Prvni dve hry v modrych a fialovych cislech, zbytek vecera zlutocervene tuzky :/ Statistiku modu asi zjistit nelze, pac neni jak. Kazdopadne rachy od rudych KV-2 s 0-1k bitev za sest set hp na 400 metru z jizdy a z otocky bez domereni me spolehlive namichnou :)
×
×
  • Vytvořit...