Přejít na obsah

jurra81

Members
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele jurra81

  1. Povedená bitva s prckem. Nakonec jsem zůstal sám proti arty a vyšlo to.
  2. Tak tohleto mluví za všechny rajčata. :facepalm_wowp: :facepalm_wowp: :facepalm_wowp: :facepalm_wowp:
  3. Tak tohle byla haluz. Uprostřed bitvy mi spadl net, takže jsem musel restartovat router a než jsem se vrátil, tak jsem zbyl poslední. Naštěstí mantlet haluzově cinkal a dobře to dopadlo.
  4. Vím, proč tuhle kemperskou mapu nenávidím. Kemperské bukakkee na kopci a samozřejmě lost http://jpeg.cz/obrazek/QSC
  5. Tak dneska docela spokojenost. Sice mi to ráno hned dvakrát spadlo, ale jinak pohoda. Posledních 21 bitev 18 win. Jednou porážka 15:0 :facepalm_wowp: Rajčat jak ne jarmarku, tak aspoň bylo hodně žrádla
  6. Učený z nebe nespadl, ale blbce jakoby shazovali !!!

  7. Paměti ošklivého chlapce: Když se můj otec chtěl milovat, matka mu vždycky ukázala moji fotografii. Měl jsem hodně beďarů. Jednou jsem usnul v knihovně a když jsem se vzbudil, nějaký slepec četl moji tvář. Pocházím z hloupé rodiny. Během války Severu proti Jihu bojoval můj skvělý strýc za Západ. Můj otec byl také hlupák. Pracoval v bance a chytili ho jak krade propisky. Když jsem se narodil, doktor přišel do čekárny a řekl mému otci: "Dělali jsme, co jsme mohli, ale protlačil se ven." Moje matka mě nechtěla kojit. Říkala, že mě měla ráda jen jako přítele. Když mne donesli ke křtu, farář se optal: "Pokřtít nebo obětovat?" Mohu říct, že mě rodiče nenáviděli. Ve vaně jsem si hrával s opékačem topinek a s rádiem. Pracoval jsem v obchodě se zvířaty a lidé se ptali, jak moc ještě porostu. Když jsem byl malé dítě, chtěli mě vyfotit na plakát propagující antikoncepci. Jednou mě unesli a poslali mému otci kus mého prstu. Odpověděl jim, že chce víc důkazů. Když je Halloween, rodiče oblékají své děti tak, aby vypadaly jako já. Loni se mi jedno dítě snažilo sundat tvář. Poslední přání mého strýce bylo, abych mu seděl na klíně. Umřel na elektrickém křesle.
  8. Sedí Ježížek nad spoustou dopisů a čte: Milý Ježíšku, přál bych si pušku s optikou, abych mohl zastřelit Kalouska. Ježíšek se zaraduje: "To je krása, to je poprvé, kdy jediným dárkem splním přání 10 milionům lidí..."
  9. Se mi podařilo s AMX 40 něco, na co jsem čučel jak blb. Po koupi tohoto stroje hned první vítězná bitva a takový úspěch. Po dalších bitvách přišlo rychlé vystřízlivění a hned při vyzkoumání ELC šel z garáže. Ten úspěch byl taková haluz. Vítězství! Bitva:Klidné pobřeží 30.října 2012 18:33:22 Vozidlo: AMX 40 Získáno zkušeností: 1808 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 15 819 Úspěchy v bitvě: Ocelová zeď, Válečník, Vzorný tankista: Hrdina
×
×
  • Vytvořit...